Labyad hakt knoop door en blijft bij FC Utrecht

Ajax is nog zoekende naar versterking in de voorhoede en na het vertrek van Amin Younes naar Napoli wil Marc Overmars nog in de lopende transferperiode een versterking aantrekken. Door de naam van Zakaria Labyad kan echter een streep worden gezet, want de speler heeft besloten om bij FC Utrecht te blijven. ‘De club wil me heel graag behouden en ik heb altijd gezegd dat ik iets terug wil doen voor de club en de mensen die mij de kans hebben gegeven om hier te voetballen’, aldus Labyad. Mogelijk gaat Overmars opnieuw aankloppen bij KV Mechelen om Hassane Bande vroegtijdig over te nemen al wil de club uit België daar vooralsnog niks van weten, en wil het Bande pas in de zomer laten vertrekken naar Ajax.

Bron: Voetbalzone

Related posts

59 Comments

    1. De Ajacied

      Zo is het Mr Ajax
      Ze moeten héél graag komen, en anders mooi weg blijven,
      Ik zit er zwz niet echt op te wachten.
      Dus boek Labyad sluiten
      Over en uit
      ❌❌❌

        1. Litmanen

          Dan zie ik het liefst Frenkie op zijn plek. Eerst eigen jeugd!
          Labyad is middelmaat met uitschieters naar boven.
          Frenkie is top met uitschieters naar beneden, maar hij is nog geen 20.

  1. Ajax 1

    Ok, graag of niet. Dan het beste. Dolberg rechts en huntelaar in de spits is ook nog een uitwijkoptie als er iets met neres is

    1. -buitenkantje rechts-

      Dolberg speelde in de jeugd linksbuiten.. Zou hem ook wel eens als rechtsbuiten willen zien en Cassierra op linksbuiten. Gewoon drie spitsen opstellen.

      1. FrankiC

        Assaidi en Kuwas, om er maar eens 2 te noemen die wel het afwegen waard zijn. (Gelukkig geen Labyad, twijfels over Bande.)

        1. -buitenkantje rechts-

          Assaïdi ken ik nog een beetje van zijn periode bij Heerenveen.. Daar had hij een topseizoen onder van Basten. Daarna mislukt bij Liverpool en Stoke.. Ajax had in zijn tijd bij Heerenveen ook belangstelling.
          Vind he voor hem nog te vroeg om hem naar Ajax te halen.. laat hem eerst bij Twente presteren. Wel benieuwd of hij sijn oude niveau weer kan oppikken.
          Kuwas vind ik een interessante speler. Vraag me wel af of hij hezelfde kan in de JC Arena. Tot nu toe alleen Excelsior en Heracles.
          Misschien eens in eigen jeugd kijken. Ché Nunnely.. Vince Dekker..
          Bandé schijnt geen bal meer te raken sinds de belangstelling van Ajax. Heb ook mijn twijfels.. linksbuiten bij een degredatiekandidaat in de Belgische competitie?

          1. frenkynairo

            assaidi vind ik een hele rare optie voor Ajax. had idd miss gekunt toen hij wegging bij heereveen nu allang niet meer. kuwas is een intressante optie. vond hem al een zeer sterke indruk maken in de bekerwedstrijd tegen ons die in de verlenging 4 2 werd tegen Volendam. maar ik zie liever een andere speler van Utrecht komen. en dat is kerk. fysiek sterke speler met een enorme snelheid naar mijn mening een ruwe diamant. moet nog wat oefenen om de rust te bewaren voor de goal. maar wij hebben bij Ajax genoeg spelers die hem dat bij kunnen brengen.

  2. Zlatan4ever

    Waarom zouden wij (Ajax) zich druk moeten maken dat Labyrat bij Utreg blijft??? Ik heb het reeds eerder gezegd maar als je redelijk speelt bij Utreg ben je absoluut niet geschikt voor Ajax.

    Dus dag meneer Labyrat !

  3. Koning Haarms Wolfs

    Gelukkig. Geen cwnt waard, dit mannetje met een rugzakje. Hij gaat het verschil niet maken.

    1. -buitenkantje rechts-

      Voor wat het waard is.. Las dat Labyad door zijn huwelijk nu een leven van rust en regelmaat leeft.?

  4. Machlas

    Yes!! Wat een goed nieuws. İk denk eerder dat Overmars de knoop heeft doorgehakt. En of Ten Hag het zal redden bij Ajax moet ik nog zien. İk vind het toch een te lichte trainer.

    1. Vak 120

      Nou ik denk dat ten Hag al een paar goede besluiten heeft genomen!! Waar bazeer jij op dat hij te ligt is?

      1. Machlas

        Voorbeeld. Als je het goed doet bij Utrecht wil niet zeggen dat je gaat slage bij Ajax. Dit geldt ook voor trainers. En hij heeft geen personality

        1. Vak 120

          Je kent hem 1 maand,knap dat jij al kan oordelen!! Hij wint van 010,technische staf staat er een stuk beter op de laatste weken…hij kan niet beter starten!!

  5. afcadeluxe

    is voor iedereen beter,gaf al eerder aan dat we genoeg middenvelders hebben,dus blijf maar lekker in kutrecht

  6. AjaxKat

    Na ja, dan maar met Johnsen en Cassiera als vervangers op de vleugels. Die jongens verdienen het. Maar als bande er nog bij kan is het wel lekker. Voor maart verwacht ik dolberg nog niet terug.

    1. Bakkie

      We hebben ook nog een jongen rondlopen die je volgens mij overal neer kan zetten.. Frenkie, links/rechtsbuiten geen probleem!

  7. afcadeluxe

    off topic;lees net op duitse site(transferkickz)dat de ligt door bayern gevolgd word…

      1. afcadeluxe

        lijkt soms of bayern geen jeugd heeft wat doorstroomt,laat de ligt lekker nog paar jaar bij ons blijven

        1. -buitenkantje rechts-

          Bayern en Barca liggen op de loer.. Met een sterrenelftal dat niet alleen kampioen moet worden, maar ook minimaal halve finale CL moet halen is het erg moeilijk om als jeugdspeler door te breken..

          1. afcadeluxe

            mwah,ligt toch ook aan de trainer en club filosofie denk ik,lvg durfde het wel,niemand kende th.müller en/of badstuber,hij stelde ze op en vooral müller is toch geen verkeerde,maar ja als je je elftal bij elkaar kan kopen en erg hoge salarissen kunt betalen komen de sterren toch wel,alhoewel las gisteren op france foot dat neymar alweer weg wil bij psg….

          2. -buitenkantje rechts-

            Ze hebben begin dit seizoen weleen nieuwe campus geöpend van 30 hectare ter waarde van 70 miljoen.. Rummenige wil elk seizoen ten minste 1 jeugdspeler hebben die doorbreekt. Dus er verandert wel wat in de visie..

          3. afcadeluxe

            schijnt dat hij ruzie heeft met enkele medespelers en hij is niet blij met de fans omdat ze hem uitgefloten hebben

          4. -buitenkantje rechts-

            Krankzinnig wereldje.. Las net dat hij alleen weg mag als PSG de CL wint en dat Real hem wil halen als Ronaldo vertrekt.

          5. afcadeluxe

            ja raar he?schijnt dat neemaar snel op zn pik getrapt is,maar ach,geldzorgen heeft hij niet meer dus hij kan dat makkelijk doen,de boel lekker opstoken

          6. afcadeluxe

            klopt,geld hebben ze genoeg,en elke topclub probeert het nu via jeugd,man.city chelsea etc hebben ook al enorme bedragen geinvesteerd,maar nu kopen ze overal jeugdspelers in de hoop dat die doorbreken,ikzelf zie liever een hollandse(lees amsterdammer)jeugdspeler bij ons doorbreken dan 1 aangekochte jeugdspeler

          7. -buitenkantje rechts-

            Zeker weten.. zit ook bij mij een nare bijsmaak van kinderhandel aan. Getrek aan jochies met miljoenen. Familie helemaal gek.. verwachtingspatroon waar die jochies al op puberleeftijd aan moeten voldoen.

          8. Amoebe

            Over 100 jaar moeten alle standbeelden van voetballers weg omdat het criminelen bleken te zijn….

            Ik voorspel een nieuwe beeldenstorm.

          9. EugAjax

            En die kinderhandel bereikt vandaag een nu hoogtepunt, of zeg maar gerust DIEPTEPUNT! Monaco koopt een 16jarig jochie voor 25mln van Genoa…………….

  8. EugAjax

    Geen probleem, hoewel als hij dit allemaal leest en Ajax heeft hem idd afgewezen dan schiet hij er twee in uit revanchegevoelens morgen………gelukkig scoren wij vaak meer dan twee keer…?

  9. Janneman16

    we hebben toch genoeg voorhoede spelers of zie ik dat verkeerd. Ik heb het idee dat ze nu, net als de rijke clubs, geld uitgeven om te laten zien dat ze geld hebben. alsof er “ineens” zoals jaren geleden niets meer van de jeugdopleiding deugd. vertrouw eens meer op de spelers die je al hebt en geef ze een kans zodat ze ook kunnen groeien. daar staat AJAX toch voor!

  10. JohnDoe77

    Meer interesse in Bande eerder hier dan dat halve lampie! En niveau Duarte hebben we niets aan.

  11. AFCA my World

    Gelukkig de beste beslissing van zijn leven,hij is duidelijk niet goed genoeg voor ons Ajax ! ⚽️

Comments are closed.