‘Younes en Napoli akkoord over transfervrij vertrek’

Amin Younes maakt komende zomer de overstap van Ajax naar Napoli, zo weet de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio te melden. Younes en Napoli zijn het eens geworden over de transfer al wil de club uit Napels de buitenspeler het liefst zo snel mogelijk inlijven.

Younes, wiens contract komende zomer afloopt, is zijn basisplek bij Ajax kwijtgeraakt aan Justin Kluivert en heeft al meerder malen kenbaar gemaakt dat hij wil vertrekken bij Ajax. Vorige week bracht Swansea City een bod van tien miljoen uit op Younes maar dat bod is door de speler en zijn zaakwaarnemer afgewezen. Als het aan Napoli ligt dan komt Younes echter zo snel mogelijk naar Italië maar dan zal het alsnog een transfersom moeten betalen aan Ajax. Volgens Di Marzio zal Napoli de komende dagen nog een  bod uitbrengen op Younes aangezien ook Zenit Sint-Petersburg, Internazionale, Watford en Sevilla belangstelling hebben.

Bron: Gianluca Di Marzio

Related posts

25 Comments

  1. Amoebe

   Je zegt het bot maar ik ben het ermee eens.

   Goede zet van ajax….het heeft nooit echt lekker gevoeld ondanks een paar mooie momenten.

 1. Ajax 1

  Jammer dat het geen swansea wordt. 10 miljoen zou mooi geweest zijn. Ik zou ook altijd voor de pl league kiezen en niet voor italie alhoewel napoli binnen italie dan wel een mooie club is.

 2. -buitenkantje rechts-

  Achteraf zonde dat hij afgelopen zomer niet verkocht werd aan Schalke voor 20 Miljoen. Hij heeft ons mooie momenten en mij vreselijk veel ergernis bezorgd..
  Snap de keus wel. Napoli met CL of Swansea met werkvoetbal. Het eerste past beter bij hem.

  1. Litmanen

   Eens. Hoop toch dat hij pas van de zomer vertrekt. Achter Kluivert hebben we echt geen vervanging momenteel.
   Johnsen laat nog niets van zijn klasse zien in Jong.

   Al die trainers die hem opstelden en al die clubs die hem willen hebben zeggen genoeg over zijn kwaliteiten als teamspeler, zelfs als hij zelf niet in vorm is.

 3. BobbyHaarms

  Bedankt voor alles Younes. Heerlijke dreigende speler, alleen veel te weinig rendement.

 4. Charka53

  Jammer dat het gratis en voor niks is , maar ik wens hem al het goede en Younes nog bedankt voor die paar leuke momenten.

 5. JohnDoe77

  Dat zat er dik in! Jammer dat hij ervoor kiest om een half seizoen op de bank/tribune te gaan zitten. Kost hem zijn WKn

 6. Jimmy1971

  Younes , goede mentaliteit een duitse werklust , kreeg bij iedereen een basisplaats ondanks zijn rendement ..
  Maar is toch europees vorig jaar voor ons belangrijk geweest. Hoop op een mooie club voor je , een snelle transfer en alsnog een zakje met geld voor Ajax ..

  1. theomar

   Laat hem nu gaan naar Napoli voor een leuke prijs. Younes heeft zich altijd professioneel gedragen en goed ingezet. Younes bedankt voor alles.

 7. Iedereen heeft een mening

  Blijf het raar vinden. Younes kan flink wat opleveren. Waarom zou je die transfervrij laten gaan???????????

 8. EugAjax

  Ja dit zat er aan te komen. Het is Younes gegund. Vaak als eerste op de club, werkt slag in de rondte op trainingsveld om maar steeds beter te worden. Zich opgewerkt tot Duits international. Helaas dit seizoen gestagneerd of zelfs uit vorm.
  Kluivert heeft voorlopig zijn kans gepakt. Heel duidelijk. Maar ik wil Ajax toch adviseren om Younes dit seizoen aan te houden. OK als een club a la Swansea 10mln wil betalen kan je niet anders dan meewerken. Maar goedkoper zou ik hem niet weg doen. Nu is linksbuiten bezetting met aankomend NL international en een Duits international zeer goed bezet en kampioen worden is een must! Houden dus

 9. geralmere

  Het begon leuk met deze jongen, mooie dribbels en soms een doelpunt of een mooie assist. Vanaf bdgin dit nieuwe seizoen hopeloos slecht en een technische staf, die hem maar op bleef stellen. Nu lang niet meer goed genoeg voor Ajax en zeker ook niet voor Napoli, wordt bankzitten daar. Bedankt en arrivederci.

 10. Dagrump

  Dan zet Younes maar lekker op de tribune ipv op de bank dan kan jhonsen alvast speel minuten maken en alvast wennen ipv die kabouter!!

 11. Dagrump

  En heel veel succes daar!! Als je net zo goed bent als hier zal je vaak op de tribune belanden!! Dus je mag blij zijn dat je voor Napoli mag gaan spelen !!

Comments are closed.