‘Tottenham heeft 50 miljoen over voor Neres’

Ajax is zich de laatste weken aardig aan het versterken maar het kan ook nog spelers verliezen, zo weet Radiojournalist Ricky Sacks te melden op Twitter. Tottenham Hotspur zou namelijk vijftig miljoen!! op tafel willen leggen voor David Neres en mocht dat bod serieus zijn dan kan Marc Overmars het zo goed als zeker niet weigeren. Ajax nam Neres voor twaalf miljoen over van Sao Paulo en kan dus een forse winst maken op de buitenspeler. Naast Neres zou de club uit Londen ook Justin Kluivert op de voet volgen. In de afgelopen zomer waren de Londenaren al concreet voor Kluivert, maar die vond het toen zelf nog te vroeg om te verhuizen.

Related posts

70 Comments

 1. a.p.

  wat een geld….maar Ajax is voetbal, wat mij betreft behouden en zelf kampioen worden en succes hebben in een Europa

  1. De Ajacied

   Idd ja
   Eerst die 34e titel pakken, geld heeft Ajax genoeg, en ik ben van mening dat David Neres nog meer gaat opleveren, dus mooi bij Ajax blijven ( houden )
   ❌❌❌

    1. De Nees

     Nee beter idee: verkopen en met die 50 mln alle uitstaande aandelen opkopen en weer een vereniging worden.

   1. Mr Ajax

    En zo is het 411, en daarbij dit soort bedragen zijn niet meer zo raar in voetballand anno 2018!

  1. De Ajacied

   Nee nee Kingkong
   Labyad mag best komen
   Maar Neres nog niet verkopen, hij levert later nog meer op hoor
   ❌❌❌

   1. Litmanen

    Labyad is geen vleugelspeler, dus ik zie niet waarom we hem moeten halen.
    Lastige speler met gebruiksaanwijzing die alleen bij Utrecht een redelijk niveau heeft gehaald.

     1. Litmanen

      Zo speelt Ajax toch niet? We hebben juist diepgaande vleugelspelers nodig die een man kunnen passeren.

      Je kan elke goede voetballer wel kunnen halen. Zo kun je ook Thomas van PEC halen achter Schone, maar je eindigt straks met een selectie van veertig man.

      Labyad zou voor Ziyech kunnen komen, maar ik zie graag Frenkie daar spelen.

     2. Koning Haarms Wolfs

      Goede profielschets, Litmanen. Een lastpak, die alleen bij Utrecht redelijk speelt. Iets voor 040 of 010, niet voor ons, zelfs gratis nog niet.

 2. Iceman

  Laat de Spurs lekker elders gaan shopen rot op gek. Ajax is nu net bezig met het opbouwen van iets moois wat misschien tot succes en prijzen gaat opleveren en dan nu dit weer…Net als Sanchez straks is hij ook weg. ????

 3. Gert Ajax

  Hoop niet dat hij weggaat ook al is het heel veel geld.
  Wat kijk die trouwens weer stoned op de foto die neres

  1. Litmanen

   Niemand. Voorlopig maar eens kijken met wat er nu allemaal gekocht is of die schaal nog haalbaar is.

   We kunnen toch niets kopen op CL niveau.

  1. Emilio4Ajax

   Wil je CL spelen volgend jaar moet je de hele selectie en staf bij elkaar houden…❌❌❌❤️??

 4. Joep

  Door al dat geld wordt het voetbal verziekt. Het is een moeilijk beslissing. Hij begint nu zijn draai te vinden. Ik zie hem graag nog een aantal jaren voetballen bij onze club.

  1. HURBIE

   Nerges voor nodig om hem nu weg te doen
   Als ze 50 willen betalen doe dan de helft er nog een keer bij
   Kan je een aardige RB voor terug kopen
   En flink wat overhouden MENEER OVERMARS

 5. EugAjax

  Niet dat ik het wil, maar Tottenham kan dan beter Veldmate als scout aantrekken. Dan hadden ze Sanchez en Neres jaar eerder kunnen ophalen en 77mln bespaard als dit waar is……
  Valt me vaak op dat er in clubs miljoenen omgaan maar dat ze totaal geen kaas hebben gegeten van hoe eea financieel goed in te regelen. Onvoostelbaar dit!

  Overigens houden die Neres. Komt nog meer tot bloei als dat hij nu laat zien. Van miskoop benoemd door veel fans naar een van de smaakmakers in 6 maanden……..
  Nu doorgroeien

  1. Litmanen

   Precies. Zoals ik al zei, een opvolger heeft weer minimaal een half jaar nodig om te wennen aan Nederland en aan het Ajaxspel.

   1. -buitenkantje rechts-

    Kuwas? Interessante optie.. 3 goals, 8 assists. Speelde vooral in he begin vh seizoen de pannen vh dak. Vind Berghuis toch een completere speler. Volwassener en constanter.

 6. geralmere

  Niet doen. Deze jongen is net aan het wennen in Amsterdam. Gaat hij naar Londen verzuipt hij daar en blijft er van deze aankomende ster helemaal niets meer over. Dus coachen Ajax.

 7. Johnny

  We kunnen het ook anders gaan doen, gewoon TH een lopende rekening laten openen en elke maand 5 miljoen laten storten…gaan we aan het einde van het jaar overleggen welke speler we naar Londen laten vertrekken. Het liefst houden we die gasten om gewoon weer es wat prijzen te pakken maar met zulke afkoopsommen en salarissen zijn ze niet te houden. Al gun ik het Neres evengoed wel. Is hard blijven werken en gevochten voor zn plaats na een stroeve start. We gaan weer zien wat er gaat gebeuren. Misschien kunnen we Neres anders houden en Bande in de zomer alvast die kant op laten gaan. Scheelt weer een wenningsperiode???

 8. Bert62

  Waarom schaffen ze die transferswindow niet af in de winterstop? Spelers kopen en verkopen alleen na het seizoen tot aan de start van de competitie

 9. Bert62

  Waarom schaffen ze die transferswindow niet af in de winterstop? Spelers kopen en verkopen alleen na het seizoen tot aan de start van de competitie. Competities allemaal in laten gaan op 1 september. Zo ben je ineens van al da gezeik af.

 10. Peter kopsterk

  Gewoon houden. Speelde eerste seizoenshelft uitstekend en moet die lijn doortrekken. Dan nog 1a2 jaar blijven. Pas daarna die stap maken maar dan zie ik hem liever in de spaanse competitie

 11. Iamsterdam2015

  Meteen weg doen. Kijk naar Dolberg, die kon van de zomer ook weg voor dat bedrag.. nu mag. Je blij zijn als je 20 pakt voor hem

 12. Iamsterdam2015

  Meteen weg doen. Kijk naar Dolberg, die kon van de zomer ook weg voor dat bedrag.. nu mag je blij zijn als je 20 pakt voor hem

   1. Iamsterdam2015

    Nee inderdaad. De waarde van Dolberg is inderdaad gezakt naar Monopoly niveau hahaha klopt

    1. Widi

     Ik wil liever eens wat langer dezelfde spelers bij Ajax. Geld scoort niet voor Ajax. Neres wel.

     1. Iamsterdam2015

      Klopt Widi dat ben ik zeker met je eens, maar helaas werkt het niet ( altijd) zo. Kijk naar Sanchez. Ik zie hem zeker liever blijven. Maar ook hij is een broodvoetballer. Niet opgeleidt door ajax en ziet ajax als een springplank. Als Tagliafigo zo blijft spelen met dit niveau is ook hij vd zomer of de volgende winterstop verdwenen. Dan kan je nog je poot stijf houden maar als er zoveel wordt geboden moet je wel heeeeeeel erg sterk zijn als club en sls speler. Ik begrijp je Widi maar zodra meneer valuta aan klopt is ajax een speelballetje voor de grote clubs.

 13. Prinsengracht

  Ik heb hier regelmatig gelezen dat Spurs onze Joodse vrienden in London zijn. Je zult maar zulke vrienden hebben……..dan heb je geen vijanden nodig.

 14. Vak 120

  Waarschijnlijk niet waar,zo wel dan meteen verkopen!! Dit is hij niet waard! Gewoon eerlijk blijven!

  1. Litmanen

   Zou het niet eens leuk zijn om met de zelfde selectie te eindigen als waarmee je begonnen bent in september?

    1. Litmanen

     ja hahahahaha, maar dromen zijn bedrog.
     Als dat toch zou kunnen, dan doen we echt mee in de CL.

 15. Slingertje.

  Dit soort bedragen kan Ajax niet laten lopen.
  Kluivert wil liever naar Barca dan naar Engeland las ik van de week en daar ken Ajax helemaal de hoofdprijs voor vragen.
  Ik ben bang dat Tagliafico ook niet lang bij Ajax speelt als hij zo doorgaat want dan zal Barca zeker op de deur kloppen bij Overmars.

 16. ajaxpers

  Inderdaad, mensen vergeten dat Ajax een handelshuis is en geen voetbalclub (alleen in ons nostalgie wel). Dus bedrijfsmatig gezien is het zeer lucratief en zal Ajax geen nee zeggen tegen een bod van 35.

 17. Steffan

  Zie het liefst het grootste deel van het vermogen op het veld staan. Al kan ik me voorstellen dat Overmars geen nee gaat zeggen tegen die 50 mljn. Maar nu Younes weg is naar Napoli wordt de spoeling op de flanken ineens wel erg dun

 18. huub

  Oppassen voor die voorzitter van Tottemham, als hij zijn zinnen zet op een speler dan beginnen zijn ogen te draaien met dollar tekens en weg is “Neres” zie maar hoe hij Sanchez gehaald heeft!!

 19. Zlatan4ever

  Neres moet blijven, die gaat alleen maar beter worden.
  Het zou een enorme aderlating zijn gelijk aan het vertrek van Sanchez. Ik hoop niet dat dit een trent word…….

  1. De Nees

   Feit is als zuid amerikaanse spelers maar iets van kwaliteit laten zien en beetje naam maken dan wordt er heel flink voor betaald. Veel meer dan bij soortgelijke kwaliteit uit andere contreien. Voor Ajax zijn dit mss daarom geen spelers om jarenlang op te bouwen maar meer voor de transfers.

 20. AFCA my World

  Gelukkig heeft Kluivert een nieuw contract getekent dus die blijft,maar Neres blijft niet behouden,helaas ! ⚽️

 21. Brokamp

  Als er bedragen van 50 miljoen geboden worden dan moet Ajax hem wel verkopen. Ik zou ook investeren in de aandelen en teruggaan naar de verenigings structuur. Ik zou ook volledig eigenaar van de Arena willen zijn. Dan heb je een enorme basis die structueel veel geld opbrengt. Dan blijft er zeker na een grote transfer nog genoeg geld over om spelers te halen. We hebben nu 20 miljoen uit gegeven deze periode en zie eens wat we al aan nieuwe spelers binnen hebben. Mag zelfs wel een misser tussen zitten maar die heeft Marc niet zo veel.?⚽️?⚽️

 22. a.p.

  wat is het stil…….. stilte voor de Grote som geld of……Neres gaat ‘nog’ niet weg?

 23. Teuntje

  Belachelijke bedragen domineren het huidige voetbal. De Nederlandse competitie stelt internationaal niets voor en de meeste spelers zakken volledig door het ijs in aansprekende competities.
  Mocht dit bericht waar zijn, moet je wel verkopen!

 24. fjonkman

  We worden steeds rijker als club, maar kwalitatief word Ajax alleen maar armer. 50 miljoen is een prachtig bedrag hoor, maar je raakt wel een speler kwijt met een enorm hoog rendement. Kortom, je gaat meer punten verliezen dan je concurrenten in NL en dus geen kampioenschap!!

Comments are closed.