There are no ads, please add some


‘Ook Napoli en Ajax akkoord over transfer Younes: Transfersom 5 miljoen’

Volgens de gerenomeerde Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio is er een akkoord over de directe transfer van Amin Younes naar Napoli, zo meldt hij via Twitter. De Italiaanse club zal voor de international van Duitsland 5 miljoen betalen volgens de journalist. Dat bedrag kan door (relatief eenvoudige) prestatiebonussen van Napoli en Younes oplopen tot bijna 8 miljoen euro. Di Marzio maakte gisteren al melding over een akkoord tussen Younes en Napoli voor een overstap komende zomer. Ook zaakwaarnemer Nicola Innocentin bevestigt inmiddels tegenover De Telegraaf het akkoord tussen beide clubs. Het lijkt alleen wachten op de officiële bevestiging van Ajax en Napoli.

Younes wordt al wekenlang in verband gebracht met een vertrek, waarbij Swansea City en Napoli concreet zijn geweest voor de vleugelaanvaller. Swansea zou een bedrag van tien miljoen euro hebben geboden, maar Younes had zelf zijn zinnen gezet op Napoli. De koploper van de Serie A heeft ook  al een persoonlijk akkoord bereikt met de Duits international (zie bericht), die niet aankomende zomer, maar deze winter al naar Napels gaat.

Marc Overmars, liet eerder weten dat een vertrek van Younes, die officieel nog tot komende zomer vastligt in Amsterdam, bespreekbaar is. Younes speelt sinds 2015 bij Ajax en kwam tot 12 doelpunten in 64 competitieduels. Dit seizoen kwam de vijfvoudig international tot negen competitiewedstrijden en een doelpunt voor Ajax.

 


Gerelateerde posts

57 reacties

  1. De Ajacied

   Nee nee mede supporters,
   Amin Younes heeft vorig jaar hele mooie dingen voor ons gedaan, in de competitie maar zeker in Europa!!!!!
   Dus vind ik dat hij meer respect verdiend van ons als Ajacieden
   Amin bedankt dn het ga je goed in Napels
   ❌❌❌

   1. Charlie2011

    Idd. Amin ferrari was leuk. Gelukking hebben we justin bugatti en david koenigsegg. Veel veilige km ferrari. 🙋‍♂️🏎🇮🇹

  2. vak411

   nou binnenkantje paal. beetje respect mag ook wel. ik, Younes was slecht en klaar maar vergeet zijn 13 goals en assists niet. Amin, bedankt! hebben een seizoen van je genoten. succes daar

 1. Joep

  Younes heel veel succes bij Napoli. Het gaat je goed. Vorig jaar in europesche wedstrijden van hem genoten.,

  1. AjaxKat

   Idd. Zo makkelijk om hem nog een trap na te geven…

   Nu snap ik de geruchten rond Labyad ook wel. Laat maar komen.

 2. Vakje129

  Nou , mooi wints voor marc netto 💰💸💰💸 anders had hij niks opgeleverd einde seizoen . Gaat je goed Younes

 3. De seijs

  En toch vind ik het jammer dat hij bij ons ajax gaat vertrekken 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  1. Bakkie

   Zeker wanneer we onder druk stonden, kon ik echt genieten van de manier waarop hij op eigen helft altijd met de bal aan de voet de ruimte kon vinden en daardoor de druk van de ploeg kon halen.
   Al met al vind ik het ook niet erg dat hij weg gaat, het kon gewoon niet meer, dan rendement, die acties naar binnen en steeds weer een mislukt shot of mislukte pass. Succes Amin, hopelijk gaat het in Napels beter!

 4. a.p.

  Younes bedankt voor je Ajax-tijd. Veel succes bij Napoli. deze oplossing is voor jou het beste! 5 miljoen is een mooi bedrag voor Ajax en Napoli voor jou een prima club!

 5. Zlatan4ever

  5 miljoen is te weining, dit is een koopje voor Napoli. En dan zal je ook nog zien dat hij in Italie wel het ene doelpunt na het andere scoort…..🤔

  1. Vak 120

   Nee,hij krijgt daar niet eens een basis plaats! Hij heeft aardige potjes gespeelt vorig jaar,dit jaar waardeloos..

 6. Iamsterdam2015

  Was zeker geen fan van hem maar het is inderdaad makkelijk om nu een schop na te geven. Succes kerel!!

 7. KBouter

  Beste deal wat Ajax kon doen. Eind van het seizoen was hij transfervrij vertrokken.

  Succes daar.

 8. Duc0412

  Amin Younes. Bedankt voor de tijd bij ajax en je bijdragen. Heel veel succes in Napoli ❌❌❌

 9. EugAjax

  Zeer domme actie van Ajax. Alles maar dan ook alles moet je doen om kampioen te worden. Dan heb je goede dubbele bezettingen nodig op alle plekken in elftal. Zoals Kluivert/Younes en Huntelaar/Dolberg.
  En dan ook slechts voor 5mln……CL kwalificatie is gemiddeld goed voor 20mln, zonder andere inkomsten……
  Echt penny wise pound foolish actie van Marc Overmars!

  Younes het ga je goed man. Ik heb vaak genoten van je. Helaas dit seizoen uit vorm. In mijn optiek vnl door te korte zomerstop. Ik heb wel een vraagje. Je wilt weg bij Ajax omdat je niet op de bank wil met oog op WK.
  Kan ik me indenken, maar waarom dan perse naar Napoli. Speelt daar die Belg niet op links en die is heeeel goed.
  Succes man. En nogmaals bedankt voor veel moois zeker vorig jaar in Europa.

  1. AFCA my World

   Nee geen domme actie,positie is dubbel bezet, Johnsen is ook supergoed ! Dan maar bankzitter bij Napoli ! ⚽️

   1. EugAjax

    Johnsen mag op dit moment de veters nog niet eens strikken van Younes. Betekent dus dat we in kwaliteit achteruit gaan. Bij blessure Kluivert is verschil in kwaliteit te groot en dus groter risico op mislopen titel

   2. De Nees

    Ik heb werkelijk niet genoten van Younes. Al 2 jaar uit vorm, tja…mss toch gebrek aan kwaliteit? Stond als een wijf te voetballen, schoten in de 16 slap binnenkantje voet recht op de keeper, dat niveau. Massel goser.

    1. EugAjax

     Gelukkig heb jij dan nooit op de bank bij Ajax gezeten😄. Heb ik in ieder geval wel de gelegenheid gehad om te genieten van Younes. Ik ben blij dat FdB Bosz en Keizer wel het in hem zagen!
     Super Europees seizoen vorig jaar absoluut niet in de laatste plaats door Amin!

    2. De Nees

     Ieder zijn eigen voorkeuren eug. Die paar wedstrijden europees wordt telkens bijgehaald, maar je moet toch iedere wedstrijd een acceptabel niveau halen, dat was bij Younes echt te weinig.

     1. Widi

      Alle argumenten voor en tegen Younes zijn hier uitvoerig uitgewisseld. Nu hij vertrokken is, lijkt dat een geschikt moment om er mee te stoppen. Niemand gaat toch iemand overtuigen.

 10. AFCA my World

  Het gaat je goed daar in Italië, basisplaats verliezen omdat je niet goed genoeg bent en gelijk gaan huilen,zielig hoor !⚽️

 11. Geroldkohlen

  pff in 3 jaar tijd 12 goals! ik vind het geen ramp dat hij gaat ,maar amin succes in Napels!

   1. Geroldkohlen

    thnx ik ben er af en toe nog wel hoor, maar lees meer dan dat ik reageer. goed je weer te spreken!🤙🏾

 12. Brokamp

  Super, deze jongen heeft het naar behoren gedaan. Mede door hem zijn we vorig jaar ver gekomen in de EL. Kluivert neemt het nu van hem over. We moeten er aan wenen dat de beste spelers maximal 2 jaar bij ons rondlopen. Je zult met deze omloop snelheid van spelers super snel moeten schakelen. Marc Overmars is daar een kei in. Je junt wel heel sentimenteel doen maar zo werkt dat momenteel. Inderdaad een handelshuis en wij hebben geen keus. Mee gaan in de vaart der volkeren en genieten van het moment dat bepaalde spelers er zijn.

 13. JohnDoe77

  Op zich leuke dingen laten zien, geen topper! Wel goed voor hem om naar Napoli te gaan, maakt hij kans op de WK selectie! Succes Amin, vermoedelijk volgt ergens oktober van dit jaar -tijdens de rust van Ajax-Heracles- je afscheid! 🙈

Reageren is niet mogelijk.