There are no ads, please add some


Rasmus Nissen medisch gekeurd, transfer aanstaande

Marc Overmars heeft een bevestiging gegeven dat Ajax zich gaat versterken met de 20-jarige Deense rechtsback Rasmus Nissen en dat de transfer zo goed als rond is. De rechtsback heeft zijn medische keuring in Amsterdam met succes doorstaan. 

Hoofdscout Henk Veldmate heeft Nissen al een tijdje in het vizier en Ajax had afgelopen zomer Nissen al willen contracteren maar toen werkte zijn huidige werkgever FC Midtjylland niet mee aan een vertrek. ‘Een sterke rechtsback van 1 meter 85 die we afgelopen zomer op advies van de scouts Veldmate en Steen Olsen al hadden willen aantrekken maar toen wilde zijn club hem nog niet laten gaan. Nu hebben we toegeslagen’, aldus Overmars die een kleine 5,5 miljoen op tafel heeft gelegd voor de speler. Nissen is na de medische keuring tijdelijk teruggekeerd naar Denemarken maar zal naar verwachting nog deze week worden gepresenteerd bij Ajax.

Bron: Het Parool


Gerelateerde posts

27 reacties

 1. Koning Haarms Wolfs

  Wat ik belangrijk vind is, dat we nu hopelijk een stabiele achterhoede kunnen vormen. Geen miskopen meer doen, vertrouwen in onze jeugd hebben en op z’n Ajax’ met flair kampioen worden, de komende jaren.

  1. Bakkie

   Inderdaad, KHW.
   De verdediging moet zoveel mogelijk samen gaan spelen. Wat mij betreft moeten we gaan bouwen op:
   Tagliafico — Wober — De Ligt — Nissen
   (en dan hopen dat Matthijs hierna nog een seizoen blijft)

 2. ajaxpers

  En nu Veltman terug op zijn eigen positie zoals onder FDB. Wel erg jammer dat Veltman zo afgekraakt wordt zelfs door zijn eigen supporters. Hij verdient het niet. Hij is geen linksback maar werd daar neergezet door een voorbijganger.

 3. a.p.

  weer een talent voor de toekomst, voorlopig wat mij betreft wel gewoon doorgaan met Veltman. Af en toe invallen..prima

   1. Jimmy1971

    Zeefuik gaat het helaas niet redden en Orequela moet de concurrentie aangaan als we volgend jaar weer een dubbel ( europees) programma hebben !
    Prima zo !

 4. -buitenkantje rechts-

  Sterke back met uitstekende fysiek.. Sterk in duels in aanvallend ingesteld. Heeft een goede voorzet wat terug te zien is in het aantal assists. Kanttekening is wel dat Midtjylland met 5 verdedigers speelt, waardoor hij de gelegenheid krijgt om langs de flank op te komen..

  1. -buitenkantje rechts-

   Wel als Veltman verhuist naar het centrum.. Dat Veltman na dit seizoen vertrekt is ook lang nog niet zeker.

 5. Ajaxfoort

  Ik moet zeggen dat Overmars woord heeft gehouden. Hij kondigde al aan in te gaan kopen, maar ik wilde eerst zien en dan geloven. Maar hij heeft woord gehouden. Veel en, zoals ik het nu kan beoordelen, goed ingekocht. Goed werk Marc!!

  1. De seijs

   Ajaxfoort Overmars doet het zeker heel goed. We mogen blij zijn met Overmars en de rest van het bestuur. Ze doen nu echt alles om optijd klaar te zijn voor volgend seizoen. En er zal ongetwijfeld iemand onverwachts vertrekken net voor het seizoen. Maar ja dat is het hedendaagse voetbal. Nogmaals klasse bestuur 👍👍👍

 6. Brokamp

  Goed werk Marc, in elke lini moeten we een dubbele bezetting hebben. Er zal heus nog wel eenseen misser tussen zitten. Een 100 procent score kan ok niet. Sommigen hebben ook meer tijd nodig dan anderen. Kijk maar naar Cassiera die ontwikkeld zich prima. Veel mensen roepen nu al dat Orejuela een miskoop is maar dat zegt nog niets. Geef die jongen rustig de tijd zich aan te passen en te ontwikkelen. Dat krijgen de andere jongens toch ook bij Jong.

 7. AFCA my World

  We krijgen zo langzamerhand de achterhoede op sterkte, de rest van het seizoen de nul houden dus ! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.