There are no ads, please add some


‘Swansea City legt bod neer voor Younes’

Swansea City heeft een bod uitgebracht op Amin Younes, zo weet Gianluca Di Marzio te melden op Twitter. De Italiaanse journalist laat weten dat Napoli nog steeds interesse heeft in de buitenspeler van Ajax maar niet aan de gevraagde transfersom wil voldoen. Marc Overmars zou bereid zijn om te praten met de club uit Wales maar of Younes ook wat voelt voor een overstap valt te betwijfelen. Swansea staat momenteel laatste in de Premier League en dat vergroot niet echt de eventuele kansen op een avontuur op het aankomende wereldkampioenschap voor de international van Duitsland, die zelf nog steeds zijn zinnen heeft gezet op een overstap naar Napoli.

Bron: Twitter 


Gerelateerde posts

48 reacties

 1. TijmenSH

  Het eerste redelijke bod accepteren wat mij betreft, spelen gaat hij niet meer en daarvan wordt zijn marktwaarde niet hoger. Ook beter voor Amin zelf als hij wat speelminuten kan gaan maken.

  1. De Ajacied

   Ja idd
   Ik zou zeggen voor
   5 miljoen mag hij weg, want Amin wil zelf al niet meer ( helaas ) wel jammer, had hem hoger ingeschat.
   Maar helaas, 🎊 erom en bedankt voor alles Amin
   ❌❌❌

   1. Machlas

    Ja tuurlijk wil hij niet meer. Logisch,hij is door iedereen letterlijk uitgekotst door iedereen. Wat onterecht was namelijk.

    1. Bakkie

     Ik hou niet van spelers belachelijk maken en heb dat ook bij Younes nooit gedaan. Maar was niet helemaal onterecht natuurlijk. Als je zo vaak zelf gaat en dan zo weinig scoort, dan ga je gezeik krijgen. Logisch.

   2. De Ajacied

    Swansea bied blijkbaar
    10 miljoen!!!!!
    Maar Amin wil niet, dan optie in contract lichten en Napoli laten betalen GVD
    ❌❌❌

  2. De seijs

   Als hij zondag nu speelminuten gaat maken en hij scoort 3x tegen feyenoord. Wat dan?

   1. Peter kopsterk

    Dat zie je toch ook niet gebeuren seijs. Scoort amper en toch zeker geen 3 tegen feyenoord

    1. De seijs

     Nee ik zie dat zeker niet gebeuren. Maar ik zal wel heel blij zijn als hij dat zou doen. En dan is zijn marktwaarde ineens weer Hot.

    1. Litmanen

     Nou, als Ajax zondag met 3-0 wint door drie goals van Younes (ik zie het niet gebeuren) dan komt hij niets te kort hoor. Dan heeft hij zijn jaarsalaris voor mij al verdiend.
     Machlas, die kwam wat doelpunten tekort. En die had Ajax een vermogen gekost.

  3. Emilio4Ajax

   Ff iets heel anders… Ja Younes moet mischien wel verkocht worden. Zeker nu we vervangers klaar hebben staan, maar we hebben de jeugdopleiding bekritiseerd de laatste tijd en als ik dan op het congress van VI kijk en daar die Peter Hyballa weer aanhoor dan denk ik bij mezelf, waarom durft Ajax het niet aan om hem binnen te halen om de jeugdopleiding te verbeteren… Ja waarom niet..? Waar zijn we bang voor? Dat ie gelijk heeft…? Ik mag Peter Hyballa en denk dat ie van toegevoegde waarde kan zijn voor Ajax…⚽️❌❌❌❤️🍻😎

 2. a.p.

  als ik Younes was pakte ik het aanbod met twee handen of Italië of Engeland Bij Ajax is helaas voor hem zijn tijd voorbij.

   1. frenkynairo

    veel te licht voor de BPL wat mij betreft. en alleen laten gaan als de flanken goed bezet zijn. want iedereen praat alsof johnsen er al is maar die heeft nog een hoop te bewijzen. en Kluivert nog heel jong kan ook zomaar weer een mindere periode krijgen.

    1. Litmanen

     Swansea is echt helemaal niets. Ik kan me voorstellen dat hij liever naar Napels gaat.
     Hij heeft ruimte nodig. In Italië komt hij beter tot zijn recht.
     Als Ajax hem niet meer nodig heeft zou ik lekker meewerken. Winst maak je dan toch.

  1. dickst14

   Als hij nog naar het WK wil dan moet hij wel gaan spelen. Bij Ajax gaat dat niet lukken want Kluivert en Neres zijn gewoon veel beter. Misschien verhuren voor een half jaar en de optie op nog een jaar lichten en vd zomer verkopen voor een leuk bedrag. Zo wordt iedereen er beter van.

 3. Kingkong

  Hij zal wel moeten als hij nog kans wil maken om met duitsland mee te gaan deze zomer.

 4. Jimmy1971

  Hoop voor alle partijen toch op een verkoop !
  Ongemotiveerde spelers zijn slecht voor de groep , en hij levert zo weer geld op voor vervanging of voor de jeugd ..

 5. AjaxBarcelona🏟JC stadion

  Zou het geen goede rechtsback kunnen worden? Hij wordt geroemd om zijn verdedigende kwaliteiten 😉. Snelle acties langs de zijlijn, van achter uit in één keer naar voren.

 6. theomar

  Laat hem gaan naar napoli. Hij heeft zich voldoende ingezet voor Ajax. Dan maar iets minder beuren. Zijn inzet was een voorbeeld voor anderen. En dat hij nu niet meer gemotiveerd is bij Ajax kan ik me goed inbeelden. Younes bedankt en veel succes verder met je carriere.

 7. Iedereen heeft een mening

  Tussen gratis ophalen (Napoli) en een bod van €10 mio zit een aardig verschil. Denk toch dat het bod dichter bij de realiteit ligt dan gratis ophalen.

 8. Brokamp

  Ik zou Amin ook laten gaan. Heeft heel weinig gekost en zette zich zelf altijd voor 100 Procent in. Heeft belangrijke wedstrijden voor Ajax gespeeld. Denk ook aan de mens en gun die jongen zijn transfer. We waren toch ook blij toen we hem voor een prikkie haalden. Geen transfersom maar beding een prima doorverkoop percentage. Je weet nooit hoe het loopt.

  1. Litmanen

   Mee eens. Alleen zijn bijdrage op Europees gebied geven hem al genoeg krediet, hoewel 99% hier is vergeten dat Younes ook heel belangrijk is geweest voor Ajax.
   Maar ja, zo gaat dat. Ajaxfans hebben praktisch allemaal last van een geheugenstoornis.
   In Engeland is het bashen van eigen spelers “not done”

   1. AjaxBarcelona🏟JC stadion

    En jij wordt niet moe van jezelf? Overigens ……. jij en Ziyech?

    1. Litmanen

     Ik vind Ziyech een fantastische voetballer. Gezien het feit dat jij ook aan geheugenverlies lijd zal ik dat nog een keer herhalen.
     Maar een Ziyech uit vorm is een handicap voor elke ploeg, gezien zijn voortdurende balverlies.

     AB ik heb het je nu veertig keer uitgelegd. Voldoende? ,Ik betwijfel het……

     1. AjaxBarcelona🏟JC stadion

      Goh, het gaat er niet om dat ik, of velen anderen met mij, het snappen maar het gaat nu juist om jou. Maar ja, dat is je nu al door diverse mensen meer dan honderd keer gezegd en je snapt het nog steeds niet. Hopeloos geval dus.

     2. AjaxBarcelona🏟JC stadion

      Oh ja, succes met je turflijstje voor de tv morgen. Sorry, maar jij bent merendeels echt niet serieus te nemen en dat geef ik graag aan. Gewoon commentaar op een beetje dom forumlid.

 9. BobbyHaarms

  Marc, eieren voor je geld kiezen…laat gaan die jongen! Wat Ajax ervoor vraagt krijgen ze toch niet. Bovendien wordt half Zuid Amerika al leeggekocht met spelers door Ajax dus een beetje door rouleren is momenteel geen overbodige luxe 😉

 10. Peter kopsterk

  Als ze een redelijk bod uitbrengen gelijk accepteren. Maar hij moet zelf ook willen

 11. JohnDoe77

  Ik gun het hem wel om ergens in de basis te staan en zo het WK te halen. Nette prijs vragen, over vijf maanden is het einde contract!

 12. ems

  Van hem genoten en lekker kunnen ergeren aan hem; als we vervolgens 10mio vangen lachen we ons gek

 13. ems

  Van hem genoten en lekker aan hem kunnen ergeren: als we vervolgens 10mio vangen lachen we ons toch gek?

 14. AFCA my World

  Ligt de optie en laat een toekomstige club flink betalen 7,5 is een redelijk bedrag voor teleurgestelde speler ! ⚽️

 15. stylo1984

  Hij zal wel zoiets hebben van jullie gunnen mij napoli niet dan ga ik jullie nu even dwarsbomen met een goed bod uit engeland

 16. AjaxBarcelona🏟JC stadion

  Off. Verrassend nieuws. Ajax heeft een 20 jarige buitenlandse speler op het oog. Een Deense rechtsback. Vooruit, mag wel een keertje: een jonge jongen uit het buitenland. Zijn incidentele zaken tenslotte. …………… Ja, ik ben zuur en sarcastisch.

  1. AjaxBarcelona🏟JC stadion

   In 2010 waren er 74 contractspelers. Dat moest toen drastisch naar beneden, terug naar 50. Inmiddels staan we weer op 66.

Reageren is niet mogelijk.