Onana: ‘Laten we dan maar in Eindhoven kampioen worden’

Andre Onana zit goed op zijn plek bij Ajax en is nog in het bezit van een contract tot 2021. Dankzij zijn goede prestaties staat de doelman regelmatig in de belangstelling van andere clubs maar van een vertrek wil de doelman uit Kameroen nog niks weten.

Marc Overmars heeft onlangs laten weten niet mee te willen werken aan een vertrek van Onana en dat stemt de doelman tevreden. ‘Heeft hij dat gezegd?, nou dat is een goed teken toch dan vindt hij mij een goede speler. Ik heb bij Ajax een contract tot 2021 dus wat kan ik er meer over zeggen. Natuurlijk heb ik ambities maar dat is niet om ergens anders op de bank te gaan zitten. Ik wil met Ajax kampioen worden en spelen in de Champions League.  Ik hoorde dat we in een van de laatste speelronden uit tegen PSV moeten spelen. In Eindhoven kampioen worden, dat lijkt me wel wat’.

Bron: Elf Voetbal

Related posts

48 Comments

   1. De Ajacied

    En ook in in Skybox ook
    Daar zit ik op uitnodiging, ff klote daarzo, bij die klote lampen ???
    Hoop het zo, dat nog eens mee te maken zou echt geweldigggggg zijn
    ❌❌❌

 1. a.p.

  goed zo Onana blijf nog maar even in Amsterdam , eerst de 34e schaal winnen, dan uitblinken in Europa en dan komt jou tijd wel.

 2. BobbyHaarms

  Maar laten we eerst eens zorgen dat die 5 punten worden weggepoetst met mooi Ajaxvoetbal en het dan daar bij die Calimero’s afmaken. Dát zou pas geweldig zijn.

   1. Bakkie

    Als je het daar officieel af wil maken, dan moeten we voor die wedstrijd 9 punten op ze goed maken. Dan sta je er 4 voor, na winst 7, dus dat is niet in te halen in twee potjes

    1. BobbyHaarms

     Dat zou het lekkerste zijn. Zo’n voorsprong hebben dat je het daar rustig af kan maken. Maar nogmaals, de grootste winst behalen we door onder Ten Hag aantrekkelijk voetbal te spelen zoals dat bij Ajax hoort, uiteraard gekoppeld aan goede resultaten. Pas dan heeft een eventuele landstitel onder voor mij echte waarde.

     1. BobbyHaarms

      Die landstitel..ja het zou verdomme eens tijd worden toch afcadeluxe?! Feest op het Leidseplein is veel te lang geleden!

     2. afcadeluxe

      het heeft veel te lang geduurt,en zou een perfecte afsluiting van een tot nu bizar seizoen,maar wat jij ook aangaf,wel met ajaxwaardig voetbal a.u.b.? verheug me nu al op zondag,benieuwd met hoeveel goals wij dat kakkievolk weer tijdje stil krijgen

     3. BobbyHaarms

      Elke keer weer hoor ik die arrogante kakkies om me heen. De haat naar de Joduh en de zekerheid dat ze gaan winnen….en elke keer is het na afloop weer huilie huilie bij die kneuzen. Ze leren het ook nooit ?

     4. afcadeluxe

      klopt,nu ook weer met van persie,net alsof sinterklaas komt??direkt schieten de verwachtingen de lucht in bij 010,maar ach…?

     5. BobbyHaarms

      In Turkije zijn ze blij dat ze van die arrogante zal af zijn ? Hij zal een hartelijk welkom krijgen (hoop dat ie zijn oordoppen meeneemt haha)

     6. Litmanen

      Bobby, als we dit jaar met klote voetbal de titel binnen halen, dan mag Ten Hag van mij volgend jaar met mooi voetbal tweede worden. We hebben nu een prijs nodig!

     7. BobbyHaarms

      Een prijs met lelijk voetbal is voor mij niet zaligmakend Litmanen, verre van zelfs. Die laatste 2 titels onder FDB schaamde ik me echt kapot om die landskampioenschappen…Ajax onwaardig!

      Ik wil vermaakt worden door Ten Hag/spelers met mooi aantrekkelijk voetbal met toekomstperspectief. Dat geeft mij veel meer voldoening dan een spuuglelijke Ajax-onwaardige titel. Die titel komt dan vanzelf wel, daar ben ik van overtuigd met deze selectie.

     8. AjaxBarcelona?JC stadion

      Het blijft apart dat mensen geen probleem hebben om geld uit te geven (kaartje/seizoenskaart of betaal tv) om naar iets te kijken dat het aangluren niet waard is. Mensen veroordelen MU voir het bagger voetbal in de finale. Voetbal onwaardig was dat maar als Ajax er nu een prijs mee zou pakken is het opeens wel goed. Je kan trouwens elk elftal met positieve aanvallende intenties de wei in sturen. Frank had destijds ook voldoende kwaliteit om op andere wijze kampioen te worden dan zijn laatste 2-3 titels. Daarna had hij met aanvallend spel fluitend kampioen kunnen worden. Ik ben heel benieuwd naar de wedstrijden t/m februari onder ten Hag. Dan is wel duidelijk hoe hij het team wil laten spelen. Dan is ook meteen duidelijk of ik in april/mei op vakantie ga of in juni ?

 3. Ajaxfoort

  Zou geweldig zijn. Als jij nou wat minder strapatsen uithaalt dan hebben we inderdaad een mooi feestje tegen die tijd

  1. AjaxBarcelona?JC stadion

   Ach zolang die fratsen goed uitpakken vind ik ze wel gaaf om te zien. Lekker vlak voor de doellijn een tegenstander uitkappen. Heerlijk toch.

 4. Jimmy1971

  Mooi teksten van een prima keeper die alleen maar beter gaat worden !! Blij met Onana !

 5. Zlatan4ever

  Fijn dat Onana uitspreekt dat hij kampioen wil worden. Mij maakt het niet uit waar. Eindhoven,Amsterdam als we maar de 34e titel binnen slepen!!

 6. Brokamp

  Zondag eerst zelf winnen en daarna Hercles gelijk tegen de lampekapjes. Dan staan we op 3 punten en gaan we alle wedstrijden winnen inclusief de uitwedstrijd in Eindhoven dan zijn we vanzelf kampioen al is het maar op doelsaldo. Haha.

   1. BobbyHaarms

    Dat zeker. Maar hopelijk besparen ze me deze hart en bilspierverzakking en worden ze gewoon dik kampioen.

 7. De seijs

  Hou eerst maar eens de volgende 2 wedstrijden de nul. Dan zien we wel weer verder Onana.

  1. AjaxBarcelona?JC stadion

   Van mij mogen het best 4-3 en 5-3 overwinningen worden hoor. Lekker spektakel.

 8. JohnDoe77

  Beetje gas geven en we kunnen het tweede naar Eindhoven sturen om de extra drie puntjes op te halen!

 9. AFCA my World

  Niet teveel vooruit lopen,die lampies hebben tot nu toe nog de grootste kans,met alleen een verlies van Ajax van hun zijde worden ze nog gewoon kampioen,wij hebben door bergkramp en co teveel in het begin van de competitie laten liggen ! Dus blijven winnen en op een misstap hopen is voorlopig het eerste doel ! ⚽️

 10. Widi

  Zie net in het AD een volkomen belachelijk intervieuw met Veltman. Transformatie van lieverdje tot klootzak. Zou Veltman zelf echt denken dat hij nu een klootzak is? In mijn ogen is hij een mietje dat een echte harde verdediger acteert. Hij maakt vooral domme overtredingen. Pakt domme gele kaarten. Raakt zelf geblesseerd. En doet tegenstanders zelden echt pijn. Domme jongen. Dom intervieuw. Domme uitspraken in het AD zo vlak voor de klassieker. Ik wens Ajax een betere rechtsback en een betere aanvoerder toe.

  1. AjaxBarcelona?JC stadion

   Vrees ook voor rood voor Veltman komende zondag. Hij wil zich nu in dit soort wedstrijden gaan bewijzen, gaat zichzelf vooraf dus zitten opfokken. Als jij jezelf net bent in het veld maak je eerder fouten en domme overtredingen. Hoop dat ten Hag of Schreuder nog even met hem aan tafel gaat zitten. Bij twijfel…… op de bank plaatsnemen maar dat zal niet gebeuren denk ik.

 11. Widi

  Het zit gewoon niet in hem. Dus is het onnatuurlijk. En dus gaat het mis. Hoop idd dat de trainers nig even met hem gaan zitten.

  1. BobbyHaarms

   Nou ik heb nog liever dat ze een andere/betere rechtsback neerzetten. Met alle respect, maar Veltman gaat gewoon echt niet beter worden dan dit. En dat is zelfs al dik onder Ajaxniveau.

 12. Slingertje.

  Dat zou heel lekker zijn en dan met een gluiperige 0-1 in de blessuretijd.
  Dan gaan alle lampies uit daar.

Comments are closed.