There are no ads, please add some


‘Na Klassieker beslissing over rol Witschge’

Volgens het Algemeen Dagblad wordt na de Klassieker van aankomende zondag een beslissing genomen over de rol die Richard Witschge bij Ajax zal gaan vervullen. Sinds het trainingskamp van Portugal maakt Witschge deel uit van de technische staf van Erik ten Hag. Na de wedstrijd van Feyenoord wordt dus besloten of de momenteel nog individueel jeugdtrainer definitief een van de assistenten van Ten Hag wordt.

Zie ook eerdere berichten:
13-01-2017: Witschge mogelijk langer in technische staf
07-01-2017: Richard Witschge toegevoegd aan technische staf


Gerelateerde posts

53 reacties

  1. Ajax 1

   Off-topic: lees net dat een idioot een waanzinnige versie op hand in hand gemaakt heeft over de zieke v hanegem. Ziekelijk en ajax onwaardig. Ik zou het mooi vinden als er een groot spandoek of zo voor v hanegem hangt zondag, en dan natuurlijk die gasten met 5-0 terug naar huis sturen.

   1. BobbyHaarms

    Dat vind ik idd echt niet kunnen, te ziek voor woorden. Maar een spandoek voor een kakkerlak die een pleur aan Ajax heeft is natuurlijk absoluut geen goed plan.

    Zorg dan voor een levensgroot spandoek ter ere van Johan Cruijff. Als er 1 persoon het verdient om geëerd te worden in ons stadion is hij het wel, maar toch zeker geen van Hanegem. Kom op zeg..

     1. BobbyHaarms

      Wat alleen Zuid ziet en een gedeelte vd lange zijde, ergens helemaal bovenin de nok. Als dat alles is om je grootste Ajacied aller tijden te eren dan is het echt droevig gesteld.

     2. Ajax 1

      Misschien de naam van het stadion aanpassen? Maar zonder gekheid, ben dat wel eens met je, maar vind wel dat v hanegem een hart onder de riem mag krijgen van ons zondag. Dit staat los v voetbal, heb respect voor de speler v hanegem, vind het een sympathieke vent en dat overstijgt voetbal.

     3. BobbyHaarms

      Uiteraard moet respect hoog in het vaandel staan Ajax 1, mee eens. Niemand gun je het K-woord, en helaas heb ikzelf van dichtbij ook “mogen” ervaren wat het met een mens doet. Ons publiek kennende zal dat hart onder de riem hooguit bestaan uit een flauw applausje.

      Wat Appie betreft waren er over bijna de hele wereld hartverwarmende reacties en steunbetuigingen. Maar ook uit 010 waren een hoop vreselijke verwensingen naar Appie. Heb ze zelf gelezen op zo’n kakkerlakforum op Facebook. Die reacties waren echt te triest voor woorden..

     4. Ajax 1

      Inderdaad was er ook ongelooflijke domheid over appie van rotterdamse kant, maar 99% was oprechte steun en zo hoort het wel te zijn. Zouden we dus ook moeten doen nu, maar merk dat ik je niet kan overtuigen 😁

     5. BobbyHaarms

      Ik heb veel respect voor de voetbalcarrière van de kromme, Ajax 1. Maar ik ga echt niet klappen voor een kakkerlak 😉

   2. Charka53

    Dit heb ik niet mee gekregen maar het is onbeschoft wat en lul die dat doet en als je zag hoe die kakkies meeleefden met onze Appie dan is dit zeer ongepast . gast ga je zitten schamen en bied je excuses aan.

   1. Litmanen

    Het zou natuurlijk kunnen dat ze Witschge en Winter ruilen.
    Ik hou wel van dat gogme wat Witschge meeneemt.
    Beetje Amsterdams cynisme ontbreekt nu bij de ts.

    1. Ajax 1

     Helemaal eens litmanen. Denk dat witschge iets heeft wat deze ploeg goed kan gebruiken. Als ik ten hag was liet ik witschge voor ajax feijenoord ook ff een balletje hooghouden in de kleedkamer

 1. ajaxpers

  Een beetje nuchterheid van hem is wel goed want Ten Hag vindt zichzelf wel erg geweldig. In ieder interview moet de hele wereld weten dat er bij Utrecht steeds meer publiek was en goh hoe kwam dat? Natuurlijk door hem

    1. AjaxBarcelona🏟JC stadion

     Veltman en Younes hebben ook tijden hun kans gehad om zich te bewijzen, dus ten Hag ook 😉 Hoop alleen dat ten Hag wel slaagt natuurlijk.

     1. AjaxBarcelona🏟JC stadion

      Ach, jij bent hier vanwege je verpleeg programma. Ik ben hier vrijwillig.

 2. AjaxBarcelona🏟JC stadion

  Heb ten Hag nu twee keer gehoord …….. hoop dat het spel van Ajax stukken beter is.

   1. AjaxBarcelona🏟JC stadion

    Gun hem alle tijd echt maar …… hij wil gewoon te interessant lullen, dat moet hij niet doen. Het komt er niet lekker uit. Maar ik heb voorlopig vertrouwen in zijn spel ideeen. Nu hopen dat de spelers het kunnen volgen 😉

    1. Widi

     Ik hoorde Reiziger zeggen over de wedstrijd tegen Fortuna: de tweede helft zaten we in de kwaliteit. Dan krijg ik meteen uitslag.

  1. ajacied078

   als hag wint zeurt er niemand. als hij verliest heeft hij Richard nodig… zo gaat dat in het voetbal tegenwoordig

 3. JohnDoe77

  Koning van het balletje hooghouden langs de lijn, kunnen ze nog een hoop van leren! 😁

 4. paulvos

  Nu direct Witschge toe voegen aan de technische staf, daar is hij op de juiste plaats!!!

 5. Basisspeler

  Waarom wachten tot na de klassieker? Die beslissing had je ook in Portugal kunnen nemen.
  Eens met voorstel Litmanen. Witsche voor Winter.

 6. Wim Hobe

  Is het niet opvallend dat het AD hier over bericht, en niet wat verondersteld wordt een Ajaxkrant te zijn, de Telegraaf dus, ik lees in het AD steeds meer over Ajax dan in de Telegraaf . Heb het gevoel dat Valentijn Driessen problemen heeft met de Ajaxleiding!

 7. Zlatan4ever

  Witschge hoort er bij, Winter terug naar de jeugdopleiding.
  Winter aardige kerel maar een uitstraling …… nee die bezit hij niet

 8. Zlatan4ever

  AB JC kan wat mij betreft ook gewisseld worden.
  Wat een “ beter wetertje” is dat zeg. Heeft vast een slecht huwelijk… of geen.

  1. JohnDoe77

   Laten we nou niet weer de hele tijd als een stelletje wijven gaan zitten bekvechten! Ga dat lekker op het Viva forum doen!

  2. AjaxBarcelona🏟JC stadion

   Beste Zlatan, waarin zijn mijn reacties anders dan van menig ander hier op het forum?

 9. Charka53

  Dus als we winnen en daar ga ik van uit mag hij blijven en als we verliezen kan hij gaan wel vreemd Ten Hag is de verantwoordelijke toch.

 10. Zlatan4ever

  Beste AB JC,
  Het antwoord op je vraag is simpel. Je doet altijd zo “zuur” in je reactie’s op derden.
  Doe een beetje genuanceerder en je zal zien dat iedereen op dit forum je zal waarderen.
  Einde discussie, kijk uit met de storm vandaag.

 11. BobbyHaarms

  Als Witsche bij Ajax 1 blijft dan komt er dus weer een plekkie vrij. Wim Jonk……😁

  1. AjaxBarcelona🏟JC stadion

   Bergkamp was voor Jonk de grootste stoorzender destijds. Tegenwoordig zou Jonk direct botsen met Overmars. Jonk is tegen breedte aankopen en Overmars heeft nu net daarvan zijn hobby gemaakt.

   1. BobbyHaarms

    Juist. Maar voor Jonk dus een uitstekende uitdaging om te zorgen dat Overmars niet om de talenten heen kan van De Toekomst. Je zal altijd van buitenaf je selectie moeten aanvullen, maar dan wel met een duidelijke meerwaarde. Mooiste is zo’n 8 spelers uit eigen opleiding en 3 spelers uit het buitenland met specifieke kwaliteiten.

    1. AjaxBarcelona🏟JC stadion

     Die gedachte zit echt niet bij Overmars helaas. Doe gaat uit van de redenatie: we kopen 10 jeugdspelers en we hopen dat 2-3 een meerwaarde hebben en de rest …. hoppa in de verkoop. Dat gaat heel erg de,otiverend werken bij de eigen jeugd en de aangetrokken jeugd uit Nederland. Het is toch van de zotte dat je als jeugdspeler je jarenlang moet bewijzen om voor een contract in aanmerking te komen terwijl diverse jongeren uit he5 buitenland direct een minimaal 3 jarig contract krijgen zonder dat ze eerst hun kunnen binnen Ajax hoeven tonen.

     1. BobbyHaarms

      Zie Frankie de Jong. Het is dat het een buitengewoon talent is, maar ook hij had makkelijk tussen wal en schip kunnen belanden aangezien hij “al” 20 was en zijn geduld ook al aardig op begon te raken. Wie weet hoeveel er op deze manier al zijn blijven steken in hun ontwikkeling of al zijn vertrokken bij gebrek aan uitzicht op speeltijd in het eerste.

     2. AjaxBarcelona🏟JC stadion

      Er nu geen tijd om te “proberen” de jeugd moet nu gelijk presteren. De Ligt heeft een tijdje op het middenveld gespeeld op 6. Ervaring opdoen op een andere plek ter voorbereiding op zijn cv plek. Dat soort zaken gebeuren niet meer.

Reageren is niet mogelijk.