There are no ads, please add some


Kuipers fluit Klassieker

Björn Kuipers is door de KNVB aangesteld als arbiter bij de Klassieker van aanstaande zondag. Kuipers zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van Roekel en Zeinstra. Vierde official is Mulder. De aftrap in de Johan Cruijff Arena is zondag om 14.30 uur.

Bron: KNVB


Gerelateerde posts

43 reacties

   1. dickst14

    Scheidsrechter maakt niet uit wie het is. Ik zeg al 2 jaar dat het wel uitmaakt als je Nijhuis uit krijgt. Dan mag de thuisploeg er een halve rugbywedstrijd van maken. Sinds 2 weken geven de statistieken me helaas gelijk. Denk aan Groningen uit en de week ervoor 010. tegen psv. Nijhuis had ook op de Coolsingel moeten staan. Zonder hem was het niet gelukt.

  1. dioajax

   Voor mij maakt het niet uit wie fluit als ze maar winnen en Ten Hag zijn eerste zege maakt voor ajax…ik denk een 4:0 voor ajax…wij zijn ajax wij zijn de beste

 1. ajaxpers

  Hij moet zich wel verdiepen in de speelwijze van 010 met Jones en Vermeer in het doel.

 2. Gert Ajax

  Maakt niet uit wie er fluit gewoon aftroeven die kakkerlakken en dat kan zeer zeker.

 3. Iamsterdam2015

  Lekker belangrijk. Van mij part halen ze van Swieten of Wiedemeijer van stal!!! Gewoon winnen zondag!!!!

 4. De seijs

  Kuipers is al jaren de beste qua fluiten op de Nederlandse velden. Gewoon eerlijk en laat zich door niemand gek maken. Daar moeten we er wel een stuk of 10 van hebben in de eredivisie. Het voetbal zal er ook zienderogen beter van worden.

  1. dickst14

   ongelofelijk. nu al 9 👍. heb je nu al 9 telefoons of wordt dit forum compleet idioot???

     1. AjaxBarcelona🏟JC stadion

      Hurbie, het zijn en blijven vrijwilligers. Er is dus overdag niet altijd tijd om up to date te zijn. Gevolg is wel dat de kans om meligheid groter wordt. Daar kunnen vervolgens een aantal forumleden weer slecht tegen. Ik ben inmiddels ook al een duimpjes verzamelaar volgens een naam misbruiker. Ajaxshowtime is ook niet alles maar wel actueler. Ongetwijfeld betaalde krachten. Kortom, tel je zegeningen hier. Wel voor de honderdste keer de tip aan de redactie: flikker die duimpjes er af. Ook als vrijwilliger moet je dat kunben 😉

 5. Vak 120

  Een overwinning op de kakkies geeft een enorme boost!! Druk houden op de lampies en we gaan naar de 34ste! De ploeg staat er om kampioen te worden!!

 6. TijmenSH

  Om feyenoord te verslaan dit jaar hebben we niet eens 11 spelers nodig, volgensmij maakt het niks uit wie er fluit

 7. Zlatan4ever

  Kuipers kunnen wij beter hebben dan die Tukker Naaihuis.
  Die laat nog doorspelen als je halverwege knie hoogte word “afgezaagd”….en dat is het enige wat die kakkerlakken qua voetbal kunnen brengen als je dat al voetbal mag noemen …….
  Op naar een leuke klassieker met een overtuigende overwinning op 010

 8. Peter kopsterk

  Wel belangrijk lamsterdam de scheidsrechter. Als die de wedstrijd niet aan voelt kan het zo uit de hand lopen

 9. KBouter

  Heren…hopen op winst voor Ajax met mooi voetbal. Zelf kan ik het niet zien, ik vertrek morgen naar mijn dochter in Australië en neem lekker vakantie in Tasmanië.

  Groeten en ik hou Ajax en deze site natuurlijk in de gaten!

  1. AjaxBarcelona🏟JC stadion

   Geniet ervan. Heb zelf vakantie in Tasmanië gehad. Prachtig daar. Heerlijk die rust en natuur. Geen hordes toeristen.

 10. Joep

  Voor deze mooi wedstijd de beste scheids die wij hebben in Nederland. Hoop op een mooie wedstijd. Heerlijke sfeer op de tribune.

 11. Ajaxfoort

  Kuiper is het beste dat we hebben. Ook de enige die moeiteloos een dergelijke wedstrijd fluit. De rest is ver onder de maat. Wat dat betreft heeft NL wel wat in te lopen.

 12. AjaxBarcelona🏟JC stadion

  Off: Heitinga stelt het halen van prijzen met 019 boven alles. Vindt dat het belangrijkste. Dat geeft wederom aan dat er niets meer over is van de visie van Johan. Ook Heitinga snapt het niet. Krijg er toch telkens opnieuw gruwelijk de pest over in. Hoeveel dolksteken kan je geven in de as van Johan.

  1. KBouter

   Juist…in de opleiding gaat het juist om het individu en niet om het teambelang. Stam was ook al zo’n bokkenbeffer die om de prijzen ging. Helemaal klaar met dit soort gasten.

 13. Brokamp

  Ik ben het helemaal met je eens.Voor mij heeft hij het nog nooit gesnapt. Hoe kunnen ze nu zo’n belangrijk elftal in handen geven van hem. Hij was een aardige verdediger maar ook niet meer. Visie heeft hij echt niet, dat bleek wel toen hij zijn woordje moest doen als analist op tv. Kwam niet veel zinnigs uit. Hij vind resultaten belangrijk voor zijn eigen ego.

Reageren is niet mogelijk.