There are no ads, please add some


Van Seumeren: ‘Mijn onderbuikgevoel zegt dat Labyad blijft’

Frans van Seumeren gaat er vanuit dat Zakaria Labyad het seizoen afmaakt bij FC Utrecht. Erik ten Hag, oud-trainer van Utrecht en de nieuwe trainer van Ajax, zou Labyad nog deze wintewrstop naar Ajax willen halen (zie bericht). Van Seumeren gaat er desondanks vanuit dat Labyad blijft. “Dat zegt mijn onderbuikgevoel”, aldus de grootaandeelhouder van FC Utrecht.

Utrecht heeft met Samuel Armenteros al een opvolger in huis gehaald aldus Van Seumeren. “Een zéér aantrekkelijke speler. Het is nog niet definitief, maar we zijn dichtbij. We lopen met zijn komst vast vooruit op een vertrek van Labyad deze zomer.”


Gerelateerde posts

48 reacties

 1. theomar

  Van mij mag hij direct komen. Het wordt nog een spannend half jaar waar we iedereen bij nodig hebben. Om te beginnen zondag vol aan de bak en een mooi resultaat neerzetten.

  1. vak411

   huh…. heeft die man gevoel dan? ach dit hoort bij het spelletje. als ze hem halen dan graag vóór Utreg-Ajax

  2. Litmanen

   Als Ziyech niet weggaat eind van dit seizoen dan begrijp ik helemaal niets van zijn komst.
   Zelfs de opvolger van Ziyech (Frenkie) hebben we al in huis.
   Je gaat mij niet wijsmaken dat Frenkie c.v. blijft spelen. Dan is híj namelijk weg aan het eind van het seizoen.

   Dus Marc, hou je centjes bij je. Genoeg vriendjes om je heen nu. Ten Hag gaat het hiermee maar doen. De Boer mocht nog niet eens nieuwe ballen kopen!

   1. nick-afca95

    Reken maar dat Ziyech aan het eind van het seizoen weg gaat. Hij is de Eredivisie ook wel redelijk ontgroeid. En met Frenkie en Donny heb je inderdaad twee hele goeie aanvallende middenvelders. Daarbij is Siem ook nogsteeds onderdeel van het team. En voor de 6 positie hebben we Schone en Carel gewoon. Zou werkelijk niks snappen van een transfer van Labyad. Ik denk inderdaad dat het team zo wel rond is. Ook voor volgend seizoen al wel

     1. nick-afca95

      Alsof jongens van zijn leeftijd alle wedstrijden top spelen. Van wat ik verder van hem zie vind ik het een behoorlijk talent. Die komt er echt wel.

    1. beni

     Ik wil het wel eens zien hoe Frenkie en Donny zich staande houden volgend jaar op europeesch niveau.

 2. Jimmy1971

  Als ze zijn opvolger al hebben gaat hij zeker weg !! Van Seumeren is de Utrechtse Marc Overmars , een hele slimme zakelijke vent !! Dus welkom Labyad , hoop dat je het waar maakt , dat je op voetballen zit kan een blinde zien !

  1. Ajax 1

   Inderdaad. Mijn onderbuikgevoel zegt dat v seumeren het spelletje leuk meespeelt maar weet dat als ajax labyad wil, hij ook komt. En ik vind dat we de afgelopen jaren te vaak achter de feiten aangelopen hebben en met cl playoffs de ploeg nog niet rond hadden. Nu hebben we hem misschien al in de winter rond; lekker, goed gedaan Marc!

   1. Litmanen

    Wie gaan we dan opofferen? Frenkie of Donny?
    Ten Hag gaat echt met twee c.v. spelen volgend seizoen.
    Europees onverantwoord om met Frenkie daar te spelen, buiten het feit dat Frenkie daar niet wíl spelen.

    En dan ook maar hopen dat een Europese club op Ziyech zit te wachten. Iets waar ik echt aan twijfel.

    En dan zitten we met vier top middenvelders voor twee posities.
    Want voor de 6 komen ze alle vier niet in aanmerking.

    Echt belachelijk. Kopen om te kopen. Moet je voorstellen dat je Frank de Boer heet. Die mocht niets kopen, haalde vier schalen en wordt nu afgerekend op saai voetbal.

    1. AjaxBarcelona🏟JC stadion

     Nogmaals, Frank geeft zelf toe dat hij ten onrechte “saai” voetbal heeft gespeeld. Terecht dus dat supporters hem daarop aanspreken. Aankoop beleid staat er dus los van.

     1. Litmanen

      Wil jij even aangeven waar Frank letterlijk toegeeft dat hij onterecht saai heeft gespeeld?
      Hij heeft toegegeven dat het soms erg saai was, maar ook dat hij nooit mocht investeren.
      Niet de boel een beetje verdraaien om je gelijk te halen.

     2. AjaxBarcelona🏟JC stadion

      Pardon? Kwestie van nieuws volgen en niet selectief. Lekker google op en zoeken, ik ben je secretaresse niet. Investering stond er trouwens buiten. “Wil jij even aangeven”, moet niet veel gekker worden met je. Kortom, geen sprake van verdraaien slimpie. Meteen weer klaar met je (wederom ten onrechte) beschuldigende vingertje.

     3. AjaxBarcelona🏟JC stadion

      Ja, nogmaals. Ik heb dit commentaar al eerder aan je gegeven. Dus nogmaals. Zeer correct Nederlands, niets mis mee. Zoek je iets?

     4. Litmanen

      Nou weet je, ik kan hier een lange discussie beginnen,maar je verliest hem altijd.
      Frank was de enige trainer die zich de wens van Cruijff aantrok, namelijk, bijna uitsluitend met eigen jeugd presteren. Vier schalen.

      En daarom kan Overmars nu geld uitgeven.

     5. AjaxBarcelona🏟JC stadion

      Tuurlijk. Weet je ….. jij wint ….. maar simpel ben je wel want je snapt dus voor geen meter wat ik zeg. Tunnelvisie c.q. Oogkleppen heet zoiets. Sorry.

     6. Litmanen

      En weer geen inhoudelijk antwoord. Wordt jij niet moe van jezelf?
      Ik heb je bijdragen gezien opeen van de vorige topics.
      Geen enkele over het onderwerp. Alleen maar gesmeek om duimpjes, pfff.

     7. AjaxBarcelona🏟JC stadion

      He Litmanen …… love you 😘. Je bent mijn lieve domme neefje. 💋

     8. AjaxBarcelona🏟JC stadion

      Heb ik mijn nick veranderd? Nee toch. Ik maak jou belachelijk maar dat mag. Dat is leuk.

 3. Zlatan4ever

  Beste Nick-afca95,
  Op wat baseer jij dat Ziyech de eredivisie ontgroeid is ?
  Laat ik vooropstellen dat hij voor Ajax een goede bruikbare speler is. Maar buiten de Eredivisie heeft hij niks te zoeken, hij is echt niet klaar voor de topclubs in Europa. Laat hij eerst maar 2 goede seizoenen bij Ajax waar maken….
  Labyad mag overigens blijven waar hij zit bij Utreg dus.

  1. Vak 120

   Precies,ziyech is goed bezig de laatste tijd pas.als hij dit doorzet heel de 2de seizoenshelft,dan zou hij weg kunnen zijn.de WK zal ook een rol spelen…maar hij zal eerst bij ajax nog mooie dingen moeten laten zien.

 4. Mr Ajax

  Je bent zo sterk als de breedte van je selectie en voorruitlopend op de Ajax plannen, kampioen worden, CL halen en presteren dan kunnen we labyad en ziyech zeer goed gebruiken, of ben ik nog steeds aan het dromen..

 5. De seijs

  Denk dat Overmars echt wel weet wat er speelt bij zijn werknemers. Als Labyad gecontracteerd wordt ,dan gaat er een middenvelder echt wel weg van de zomer.

 6. Charka53

  Als Ajax hem wil en Labyad wil ook en wie zou dat niet komt hij gewoon dus dat onderbuik gevoel is gewoon een buikgriepje .

 7. Dagrump

  Hoop dat Zijn onderbuik gevoel uitkomt e dat Labyad bij utrecht blijft. Zie liever Klaassen terug komen dan !!!

 8. Fan uit 076

  Dat moest er van komen, de naam klaassen , maar jongens , die kost nu teveel euro s !!!

 9. Koning Haarms Wolfs

  Van mij hoeft die Labyad helemaal niet te komen. Hij heeft een keer een wat beter seizoen en dat is voldoende? Blijf lekker bij utrecht. Haal Klaassen maar terug of betrek onze jeugd, maar niet dit jochie…

  1. Yindi

   Zit net Utrecht AZ te kijken. Die Labyad heeft nog geen bal goed geraakt. Wat moeten we daar mee? Is zo verschrikkelijk veel minder dan wat er nu bij Ajax rondloopt. Als ik dat vergelijk met Donny, Frenkie, Hakim en Lasse, dan laat maar lekker zitten.

 10. AjaxBarcelona🏟JC stadion

  Mijn onderbuik gevoel geeft aan dat ik gisteren teveel heb gegeten.

 11. Brokamp

  Een goede zaak om Labyad nu al te halen. Mijnheer van Seumeren zijn buikje begint te trillen omdat hij weet dat hij weer wat van zijn geinvesteerde geld terug gaat krijgen. Om voor volgend seizoen klaar te zijn moet je nu al spelers halen. Marc is zich in ieder geval bewust dat de selectie voor volgend jaar nu al rond gemaakt moet worden. We willen ons toch graag plaatsen voor de CL volgend jaar. Dan nu handelen en niet als die wedstrijden al voor de deur staan. Dit is/ wordt een Nederlandse topper, buitenlandse kunnen we toch niet meer betalen.

 12. Machlas

  Ik maak me altijd extra zorgen met marrokaanse voetballers. Een of ander manier maken ze het niet waar. Jammer is dat. Zaalvoetbal zijn ze wel goed in.

  1. Koning Haarms Wolfs

   Idd, van die vlieggewichtjes….tijd voor een nieuwe Sanches, Bogarde, Stam….

 13. Finidi

  Inderdaad en mijn gevoel is 0,0 of ie komt of niet, 13 in dozijn voetballer , we hebben zelf beter lopen vind ik!

Reageren is niet mogelijk.