Van de Beek zet handtekening onder nieuw contract

Ajax en Donny van de Beek waren het mondeling al eens over een nieuw en verbeterd contract maar vandaag hebben beide partijen ook daadwerkelijk de handtekeningen gezet onder de nieuwe verbintenis, die loopt tot medio 2022. ‘Ik voel heel veel vertrouwen van de club en denk dat ik hier nog stappen kan maken. Ajax kan de komende jaren iets moois neerzetten en daar wil ik heel graag deel van uitmaken’, aldus een tevreden Van de Beek.

Bron: Ajax.nl

Related posts

28 Comments

 1. De seijs

  Echt lekker dat hij heeft bijgetekend. Daar gaan we verlopig nog van genieten. Nu Kluivert nog. Lekker bezig ajax.

    1. AjaxBarcelona?JC stadion

     Waar is de tweede? Ken iemand die het al duizend keer heeft gedaan ?

 2. JohnDoe77

  Perfect! Leuk dat hij zelfbewust is dat hij nog kan leren bij ons en ook fijn dat hij met de anderen een vaste kern wil vormen! Mathijs, Frenkie, Justin en hij!!

 3. Jimmy1971

  Ik begin echt weer een mooie goede toekomst van Ajax zo te zien ! Talenten die langer gaan blijven en betere aankopen , had ik maar een glazen bol .. , zo benieuwd !!

  1. JohnDoe77

   Blijft bezig met… dat jullie hem allemaal zoveel aandacht geven, laat hem lekker.

 4. Zlatan4ever

  Van de Beek heeft een verstandige beslissing genomen door bij te tekenen. Daar word hij alleen maar beter van (zie wat er met Klaassen is gebeurd) en Ajax behoud een talent die nog veel beter kan worden.
  Ik hoop dat het een goed voorbeeld is voor de rest van de (jeugd) spelers van Ajax 1

 5. a.p.

  het wordt zo langzamer hand weer licht aan het einde van een zwarte periode. onze jeugd tekent bij en we gaan verder bouwen naar de 34e schaal en overwinteren in Europa. ik begin er weer vertrouwen in te krijgen

  1. Widi

   Ik zou juist wel eens buiten Europa willen overwinteren. 3 maanden Zuid-Amerika lijkt me wel wat.

Comments are closed.