Witschge mogelijk langer in technische staf

Richard Witschge maakt momenteel deel uit van de technische staf omdat trainer Erik ten Hag een vrij grote groep spelers heeft meegenomen naar het trainingskamp in Portugal. Ten Hag laat tegenover AT5 weten zeer tevreden te zijn over Witschge. ‘Ik vond drie trainers te weinig met zo’n grote spelersgroep en Richard kent veel jeugdspelers, voelt het prima aan en hij kan de jonge talenten goed trainen. In eerste instantie was het de bedoeling dat hij alleen het trainingskamp zou doen maar het zou goed kunnen dat hij langer verbonden blijft aan de technische staf’.

Bron: AT5

Related posts

36 Comments

 1. Moosie

  Zeer goed besluit van ons aller Ajax weer een teken hoe goed ze bezig zijn hulde voor het bestuur van ons aller Ajax 🙂 😉 🙂 🙂 zo ik sta bovenaan

  1. BobbyHaarms

   Nu lul je al net zo slap over het bestuur als onze dorpsgek gap haha

   Maar eens, goede beslissing om Witsche erbij te houden. Hij heeft nog een week de tijd om ze te leren de bal 10x hoog te houden tegen dat ongedierte.

   1. Moosie

    Dat was ook de insteek alleen dan ook bovenaan maar joep was me voor. Maar ik denk dat juist Richard de jeugd moet doen ik vind dit persoonlijk een slecht idee en hooghouden kennen ze wel cups pakken niet schalen ook maar eens in de zoveel jaar ik hoop op een 6-0 de 21ste

    1. BobbyHaarms

     Voornamelijk omdat Heitinga het nog niet alleen kan. Maar qua brutaliteit denk ik dat je Witsche er bij het eerste prima bij kan hebben.

     1. Moosie

      Ik zie hem een beetje als Gerrie Muhren technisch en tactisch dus daarom liever bij de jeugd

     2. HURBIE

      Witschge
      Lekker hoor zo’n Amsterdams ettertje erbij in deze groep
      Kan jever goed bij hebben

    1. BobbyHaarms

     Ik vind het moeilijk om erover te oordelen. Maar het lijkt mij niet meer dan logisch dat Heitinga een sterke hand naast zich krijgt, zeker gezien de geringe ervaring van John.

     1. Widi

      Ik heb het een paar keer geobserveerd. Er gaat gewoon niets van hem uit. Witsche heeft vrij snel een iets grotere rol gepakt. En toen ging het ook meteen beter. John was een goede verdediger. Maar geen goede hoofdcoach.

  1. Litmanen

   Ben blij dat er een echte Ajacied bij de ts is gekomen.
   Tenminste eentje die echt kon voetballen.

 2. Ajaxslied

  Hij merkt dat de trainingen onder Ten Hag logischerwijs anders zijn. “We hebben vaak tactisch gerichte sessies. Dat is erg leerzaam, want dat hebben we niet vaak gedaan bij Ajax.”

   1. BobbyHaarms

    Dan heb ik zoiets van: Verras ons dan maar met mooi Ajaxvoetbal de komende maanden en haal die schaal binnen.

 3. De seijs

  Zou echt mooi zijn als Witschge aansluit bij technische staf. Weer een beetje bravoure en amsterdamse bluf kan geen kwaad.

  1. De Nees

   Zou een stunt zijn als Witsche tijdens de wedstrijd tegen die kakkies ff een balletje hoog gaat houden. ?

Comments are closed.