There are no ads, please add some


Ten Hag: ‘Beoogde basis speelt tegen Lyngby’

Ajax speelt zaterdag twee oefenduels tegen respectievelijk Lyngby BK (om 13.00 uur) en MSV Duisburg (om 16.00 uur). In de eerste wedstrijd zal de beoogde basis starten, zo gaf Erik ten Hag aan tegenover het Algemeen Dagblad. “Zij kunnen dan onder de beste omstandigheden op het veld spelen en ze hebben net wat meer rust in aanloop naar de hervatting van de competitie.”

Als de vrijdag training leidend wordt gemaakt voor de te verwachten opstelling dan krijgt Amin Younes kreeg een ‘basisplaats’ van Ten Hag, zo melden zowwel Voetbal International als het Algemeen Dagblad. De Duitser vormde tijdens de training een voorhoede met Klaas-Jan Huntelaar en David Neres. Opvallend was dat Justin Kluivert niet mee deed aan het partijspel en apart trainde met een klein groepje. Op het middenveld stond ‘het vaste trio’ Hakim Ziyech, Donny van de Beek en Lasse Schöne. Frenkie de Jong speelde, net als onder Marcel Keizer, als inschuivende centrale verdediger. Matthijs de Ligt stond centraal achterin, op links en rechts geflankeerd door respectievelijk Max Wöber en Joël Veltman.  Andre Onana stond uiteraard op doel. Nicolas Tagliafico, de linksback die deze winter werd overgenomen van Independiente, speelde bij de B-ploeg. Na de onderbreking nam Tagliafico de plek van Wöber als linksback in, Kluivert die van Younes en Siem de Jong verving van Van de Beek.


Gerelateerde posts

17 reacties

   1. De seijs

    Kijk dat jij dat zegt hurbie dat neem ik jouw niet kwalijk. Maar dat er zijn die daar om lachen, zegt genoeg over dat soort.

 1. Zlatan4ever

  Ter Hag zal niet veel veranderen,
  we gaan hopelijk een goed tactisch ingesteld Ajax zien maar wel met de punt naar voren en attractief voetbal

 2. Joep

  Laat dit de start zijn voor een prima tweede helft van de competitie. Volgende week moeten ze er staan

 3. Zlatan4ever

  Een goede 1e helft van Ajax tegen een niet imponerend Lyngby.3-1 rust stand met een een onnodige tegengoal wederom foutje achter in

 4. Zlatan4ever

  2e helft iets minder(tempo) maar toch een verdiende 5-1 overwinning. Volgende week zondag “ voor het echie “ tegen de kakketlakken.

 5. Mr Ajax

  Titel is nog mogelijk heren, waarschijnlijk klappen ze er meteen vol op, ik heb er zin in!

Reageren is niet mogelijk.