Magallán nog steeds hoog op verlanglijstje Overmars

Ajax lijkt zich opnieuw hard te willen maken voor de komst van Lisandro Magallán. De 24-jarige centrumverdediger van Boca Juniors moet aankomende zomer naar Amsterdam komen, zo meldt Voetbal International donderdagavond.

Ajax deed in oktober al een bod deed op de speler (zie bericht) maar kreeg toen te horen dat er over een winterse transfer niet te praten viel. Marc Overmars heeft inmiddels laten weten dat er nog wat staat te gebeuren bij Ajax maar wellicht ook met het oog op volgend seizoen. Hiermee lijkt Overmars aan te geven dat Ajax opnieuw een poging gaat wagen om de Argentijnse verdediger los te weken bij zijn club Boca Juniors. Magallán speelt al sinds 2012 voor Boca Juniors dat hem voor ongeveer 1,2 miljoen euro overnam van Gimnasia La Plata. Ook Manchester City was destijds in de markt voor de rechtsbenige verdediger maar die koos, destijds op 17-jarige leeftijd, uiteindelijk voor Boca Juniors. Op de Olympische spelen van 2016 debuteerde Magallán voor het Argentijnse voetbalteam.

Bron: VI

Related posts

115 Comments

  1. De seijs

   Juist woody als we ze niet hebben dan moeten we ze gewoon halen. En die gasten kunnen als geen ander verdedigen. Dus laat maar komen.?

   1. Charka53

    Wel mooi die harde en felle Zuid Amerikanen alleen hier in Nederland hebben we er niets aan omdat onze scheidsrechters veel de vlug fluiten tegen wat mannelijk voetbal .

    1. Bakkie

     Het voetbal is inderdaad een beetje soft hier in Nederland, Charka. Maar als je als verdediger gewoon sneller en sterker bent dan zien scheidsrechters dat ook wel. Dat zag je bij Sanchez, die heeft maar 2 gele kaarten in 32 wedstrijden gepakt.

 1. Peter kopsterk

  Als hij net zo type speler is als sanchez kunnen we hem goed gebruiken. Hard en meedogenloos

  1. Marc Overdwars

   Goed nieuws!
   Er komt zo weer een fantastisch onverslaanbaar team te staan.
   Goed bezig Marc.
   Hij is er nog niet……
   Succes!

   1. Litmanen

    Ik vraag me af hoeveel er nog gekocht gaat worden.
    Zes centrale verdedigers voor twee plekken, waarvan er vier minstens een miljoen verdienen is wat aan de ruime kant?

   1. HURBIE

    Weer zo’n speler waar we weer een hoop berichten van krijgen op deze site
    En op het eind komt hij toch net niet
    En zo houden ze ons bezig hier

     1. HURBIE

      Hoeft niet
      Niet verplicht
      Wij moeten toch ook berichten schrijven met inhoud
      En dit zijn veronderstelling en

     1. HURBIE

      AJAX Showtime heeft veel meer berichten en nieuwtjes en feiten
      Fanzone kan beter afgeschaft worden

     2. HURBIE

      Jij moet je kop houden
      Vraag niet wat ik moet doen aan de grootste opruier van deze site

     3. De seijs

      Als ik zo iets zeg, dan is dat niet zomaar. Dan laat ik me niet kennen hurbie. En ik begroet jou. Niks vreemds aan. En waarom jij nu zegt dat ik mijn kop moet houden?? Zeg dit dan bij elk bericht dat jij op Ajaxfanzone plaatst. Misschien weet jij het nog niet maar de bedoeling is hier dat men reageert op iets wat iemand hier post. En als jij dat niet leuk vindt, dan moet je misschien hier ook inderdaad niks meer posten. Jij bent diegene die zegt dat Ajax show Time vele malen sneller is met zijn berichten! En dat Ajax Fanzone jou niet meer kan bekoren. Jou bericht hurbie. Dus daarom mijn reactie met de mazzellll. Dacht wel net zo netjes.

     4. HURBIE

      Hoef van jou geen uitleg van hoe of waarom
      Dus laat jou commentaar op mijn reacties lekker achterwegen

     5. De seijs

      Als jij dat bij elk bericht zet oké . Anders reageer ik mischien wel. Ligt er natuurlijk aan wat jij post. Daar is de site ook voor. Maar jij vind hier toch niks meer aan hurbie?

     6. HURBIE

      Zondag 2 onderwerpen
      Maandag 3
      Dinsdag. 3
      Woensdag 2
      Donderdag 2
      Vrijdag. 2
      Vaak met onderwerpen van hadden als
      En geen Actuele berichten

     7. HURBIE

      Dat bedoel ik bakkie met hem
      Heeft alleen maar iedereen tegen elkaar opgezet zodat sommige moesten vertrekken hier
      Nu is hij poes lief en aardig ,wast zijn handen in onschuld ,en kruipt Fred zowat in zijn kont

 2. Ajax 1

  Centrumverdediger. We hebben de ligt, wober en schuurs volgens seizoen. Wordt ook daar dringen. Wel goed dat hij iets ouder is, maar er kunnen er echt maar twee spelen.

  1. Emilio4Ajax

   Waarschijnlijk ben je Viergever en Veltman kwijt volgend jaar… De Ligt en Wöber kunnen direkt spelen en dan kunnen Schuurs en Magallán acclimatiseren…?❌❌❌❤️??

   1. De Nees

    Marc is nu al bezig met volgend seizoen, hij wil niet weer 2 zomermaanden termijn hebben. D’r zit geen rek als transfers niet lukken terwijl de voorbereiding in volle gang is.

 3. Ajax 1

  Centrumverdediger. We hebben de ligt, wober en schuurs volgens seizoen. En veltman is eigenlijk ook centraal. Wordt ook daar dringen. Wel goed dat hij iets ouder is, maar er kunnen er echt maar twee spelen. Had op een rb gehoopt, die hebben we nodig.

  1. BobbyHaarms

   Zeker als Veltman na dit seizoen vertrekt en Zeefuik ook afgeserveerd wordt Ajax 1.

   1. HURBIE

    We gaan het maar weer afwachten BH wie er komt en wie er gaat
    Maakt ons niet zoveel uit
    Zouden er al zoveel komen
    Eind van het verhaal was er weer niks

  2. Emilio4Ajax

   Hebben we nodig als we volgend jaar op twee fronten willen meestrijden…?❌❌❌❤️??

 4. AjaxBarcelona?JC stadion

  Niets blijft er over van “Ajax”. Zowel in de jeugd als bij het eerste wordt het percentage buitenlandse spelers absurd hoog. Je zal maar willen doorbreken bij Ajax. Je kan het beter ergens anders proberen.

  1. BobbyHaarms

   Als het voor de rechtsbackpositie is omdat we daar te dun bezaaid zijn zolang o.a. Zeefuik het niet redt, en/of Veltman alsnog verkocht wordt binnen nu en 6 maanden kan ik er nog enigzins vrede mee hebben. Maar wat heeft deze centrumverdediger, behalve meedogenloosheid, meer dan onze Nederlandse talenten? En wat vindt Ten Hag hiervan? Hij zal immers met deze speler moeten werken.

  2. De Nees

   Selectie blijft toch nooit intact na het seizoen. Overmars wil schijnbaar niet weer die shit over zich heen dat de selectie niet op tijd gereed is als de voorrondes starten. Hij heeft nu al 3-4 binnen gehaald laatste maanden…

   1. De seijs

    Zo zie je maar nees, ook Overmars en de rest van het ajax bestuur leert nog steeds bij. Ik zeg klasse ajax bestuur.

   2. De Nees

    Allemaal hebben we zitten vloeken en tieren vorige zomer dat weer niet goed geanticipeerd werd. Ajax behoudt zelden zijn beste spelers en jeugd kan dit niet geheel aanvullen qua ervaring. De aankopen zie ik liever in zo’n 70 NL-30 BL verhouding, dan liever iets meer risico nemen met minder gearriveerde NL spelers, zeker op back en vleugel posities die Ajax eigenlijk zelf moet opleiden. De as is cruciaal, daar moet 2-3 echte kwalitatieve ervaring, niet in NL te vinden dan uit BL.

   1. AjaxBarcelona?JC stadion

    Als je het niet erg vindt ga ik hier niet op in (ook als je het wel erg vindt trouwens ?)

  1. Moosie

   Kijk ik snap wel dat ze kopen want de opleiding van jongens met een nederlands paspoort stagneert enorm.
   En gezien alle veranderingen na het gedwongen vertrek van Wim Jonk natuurlijk geen verrassing.
   Overmars heeft 2 belangen een sterke selectie en handel als de opleiding dan tekortschiet dan moet hij wel.
   Het geeft weer aan hoever onze club is af gegleden van wat het ooit was.
   Maar ja er moet geld verdiend worden.

  2. De Nees

   Daar zit ‘m de crux Moosie. Wij supporters denken in voetbal logica, maar Ajax is een NV, op de voorgrond praten zij ook voetbal maar op de achtergrond ligt een masterplan met bovenaan een jaarlijkse omzettarget. Daar begint alles mee, dus veel kopen en tegelijkertijd opleiden met het oog op verkoop, deels ook waarom jeugd zo snel doorstroomt tegenwoordig, ze moeten in de etalage. Voor de beursgang was dit nooit zo in onbalans, dit is een van mijn grootste ergernissen al tig jaren. Daarom hoop ik liever dat Ajax eerder de aandelen terugkoopt en niet het stadion nog, dat kan daarna wel, liever eerst onze club terug. ✊

   1. Emilio4Ajax

    Weet iemand of Brcelona op de beurs zit…? En wat kost het om dr vanaf te gaan…?

   2. De Nees

    Barcelona is niet beursgenoteerd Emilio. Aangaande Ajax, ff gecheckt en schijnt ruim 18 mln aandelen te zijn, Ajax heeft 73%, huidige koers rond de 10 euro. Opkopen van resterende aandelen bij huidige koers zit je rond de 50 mln.

 5. dickst14

  Het belangrijkste is om de selectie die er nu staat zoveel mogelijk in tact te houden. Met de Ligt, vd Beek, F de Jong, Kluivert, Dolberg, Neres e.a. bulkt deze selectie van het talent.

   1. dickst14

    Ja ook natuurlijk, maar Zyech is al wat ouder en speelt vd zomer een WK. Dus denk dat dit heel moeilijk wordt, maar het zou fantastisch zijn als hij zou blijven.

    1. Bakkie

     Er kan inderdaad een mooie “kern” ontstaan, dickst14. Met Onana erbij, wat mij betreft 🙂 Maar betrap mezelf erop dat ik dit bijna elk seizoen zeg. En in augustus valt het weer uit elkaar.

     1. Bakkie

      Laten we hopen dat met de hogere salarissen bij Ajax en de teleurstellingen van Nederlandse spelers in het buitenland, het dit keer anders is

 6. Brokamp

  Het is goed dat erbij gekocht wordt. Wat als straks de grote clubs komen en de Ligt op komen halen. Vooruit kijken is beter dan straks achteraf een noodaankoop te moeten doen. Nu kun je ze inpassen. goed bezig Marc.

 7. Gert Ajax

  Zulk soort spelers kun je in principe niet genoeg hebben.
  Hoe meer concurentie hoe beter?

 8. Jimmy1971

  Het is maar net hoe goed zo’n speler het bij ons gaat doen , als het een tweede Sanchez is begint niemand over eigen jeugd eerst , en valt hij tegen dan gaat iedereen roepen ; had je eigen jeugd maar een kans gegeven ..
  Het blijft scorebord journalistiek !

  1. De seijs

   Juist Jimmy zo was het zo is het zo blijft het. Sanchez werd hier gelijk al bekritiseert door sommige (eigen jeugd eerst) Later stonden ze hier te dansen en te springen, wat is hij goed. Helemaal gelijk Jimmy ??

  2. AjaxBarcelona?JC stadion

   @Jimmy, ik heb mijn mening nog nooit bijgesteld vwb jeugd en aankopen. Het feit dat Ajax nu meent vele, ook nog eens buitenlandse, aankopen te moeten doen geeft feilloos aan dat er veel schort aan de huidige organisatie. We staren ons nu blind op Kluiver, de Ligt, vdBeek e.d. maar daarna? Hebben wij de pareltjes uit Nederland voldoende op ons netvlies? Ik wil geen supporter zijn van een club waar straks misschien nog 4 Nederlandse spelers in rondlopen waarvan er misschien eentje uit eigen opleiding komt. Ook al winnen ze daarmee de CL. Dat is niet mijn Ajax.

   1. Widi

    In de onder 17 zitten er wel weer een paar. Maar de onder 19 is niet heel goed. Ik weet niet of je dat op het conto van de jeugdopleiding of de jeugdscouting kunt schrijven. De onder heeft immers wel de najaarscompetitie met afstand gewonnen. In punten ver boven Feyenoord, PSV en AZ. Ik vrees dat we in de toekomst toch in aantallen wat minder talenten zullen hebben in NL. Minder kinderen sporten. Minder kinderen spelen op straat. En best veel jongens gaan hockeyen in plaats van voetballen.

   2. Yindi

    Met enkel en alleen de “pareltjes” uit Nederland ga je het niet redden. Deze pareltjes zijn onervaren en spelen mee in een zeer matige competitie. Wil je acteren op sub-top niveau dan is het goed een mix te hebben van jonge talentvolle aanwas en ervaren spelers. Vooral verdedigend heb je body en ervaring nodig. Onze verdediging legt het af op sub-top niveau (EL bijvoorbeeld), dat hebben we gezien. Verdedigend kun je in Nederland mee, maar in Europa leg je het op alle fronten verdedigend af. Een sterk “blok” achterin creëert rust en geeft de jonkies (Neres,Kluivert,Dolberg, de Jong, de Ligt, vd Beek), de ruimte om aanvallend te groeien en te excelleren. Ik zie niet in wat daar mis mee is. Die gedachte dat het alleen maar Nederlandse talenten moeten zijn is een misvatting. Die gaat wel op als je tevreden bent met enkel de Nederlandse competitie maar in Europa ben je volslagen kansloos. Ik deel jullie mening dus niet, althans niet volledig. Ik word er wel blij van als ik zie wat Overmars nu aan het doen is. Zie de logica daar achter wel. Vorig jaar werd hij uitgekotst omdat iedereen vond dat hij de hand op de knip hield. Nu hij niet meer aan de ketting ligt en derhalve eindelijk kan anticiperen op wat Ajax echt verder zou kunnen brengen dan de competitie in Nederland, is het blijkbaar ook weer niet goed.

    1. AjaxBarcelona?JC stadion

     Niet iedereen over een kam scheren ajb. Zelf (en velen met mij) heb ik bijv.nooit gezegd dat je het alleen moet doen met Ned. talenten.

     1. AjaxBarcelona?JC stadion

      Overigens is het gegeven dat “onder” veel beter is dan Feijenoord, PSV etc geen reden om te zeggen dat het dan goed bij Ajax. Geeft aan hoe slecht het gaat in Nederland. Begeleiding en vorming van de jonge spelers komt steeds verder af te staan van wat nodig is (inderdaad, visie Johan die momenteel buiten Nederland wordt uitgedragen door team Jonk).

     2. Yindi

      AB, het is leuk dat je steeds dogmatisch terug valt op de visie van Johan maar als je ziet in welk tempo het niveau Europees omhoog gaat (ook in de relatief korte periode dat Johan er niet meer is) en je wilt daarin mee, dan heb je (buiten je eigen jonge talenten) spelers nodig die ervaring hebben en uit een sterkere competite komen. En wat heeft dat uitdragen van Wim Jonk dan tot nu toe opgeleverd? Klinkt leuk maar is wellicht gezien de ontwikkelingen om ons heen al lang achterhaalt? Bayern, Barca, Madrid, City noem maar op is toch als voetballiefhebber heerlijk om naar te kijken man. Spelen die dan volgens de visie van Johan? Of loopt Wim Jonk daar dan rond? Ik bedoel niet dat we de visie van Johan volledig moeten afschieten maar dat (gezien de ontwikkelingen) we hier en daar (op z’n minst) wat zouden moeten bijstellen.

     3. AjaxBarcelona?JC stadion

      Was het eerst maar eens uitgevoerd. Het is nooit goed uitgevoerd omdat de heertjes bij Ajax daar te eigenwijs voor waren. Laat mij maar lekker dogmatisch zijn, ik voel me er prima bij en ook met het uitdragen hiervan voel ik mij goed. Zaken zijn voor geen meter achterhaalt. Als het wordt uitgevoerd vanaf de start tot aan het eind zoals het op papier staat, kom je hier zelfs in Europa ver mee. In ieder geval geef je de supporters het voetbal waar Ajax voor hoort te staan met spelers waarvoor Ajax hoort te staan. Sorry, maar tot mijn dood (zal nog ff duren hoop ik) blijf ik hierin geloven. De visie en werkwijze van Cruijff is van alle tijden vwb het voetbal. Je ziet nu steeds meer geprogrammeerde spelers op het veld en het saaie spel krijgt steeds meer de overhand. Maar goed, ieder zijn mening.

     4. Yindi

      Ik vind het spel van genoemde topclubs niet saai!! Integendeel. Veel dynamiek, techniek, snelheid van handelen etc. Maar inderdaad AB, ieder zijn mening.

     5. AjaxBarcelona?JC stadion

      Ik heb het over het saaie voetbal in het algemeen dat steeds meer de overhand krijgt. Niet over de uitzonderingen.

     6. Widi

      Dat bedoelde ik ook. En er moest staan onder 19. Die staan bovenaan. Maar zijn toch niet goed. Dus de rest van NL is ook niet goed. Zo is mijn opmerking bedoeld

     7. Bakkie

      Elk seizoen breken er genoeg talenten door bij Ajax, dus ik zie het probleem niet.
      Ik wil een Ajax zien met sportieve ambities, dat Europees weer echt mee wil doen en niet blijft hangen in behoudende, achterhaalde idealen.

     8. AjaxBarcelona?JC stadion

      Als er genoeg talenten doorbreken waarom dan zoveel buitenlandse aankopen bij zowel de jeugd als bij het eerste? Cruijff is nog niet goed en wel weg en het is allemaal achterhaald………. wel triest eigenlijk …… vind ik.

     9. Bakkie

      Cruijff is de grootste Ajacied die ooit heeft bestaan. Maar we moeten ons wel realiseren dat zijn ideeën gebaseerd zijn op zijn eigen ervaringen en dan praat je dus over het voetbal van de jaren 70/80. Ik respecteer jouw mening over de tijdloosheid van zijn ideeën, maar ik denk niet dat we daar ver mee gaan komen. Om maar een belangrijke reden hiervoor te noemen: Het voetbal wordt over de hele wereld beter, ook in Afrika en Zuid-Amerika bijvoorbeeld. En we hebben de fysieke kwaliteiten uit Afrika nodig en ook de felle mentaliteit uit Zuid-Amerika, om nog een beetje mee te kunnen in de moderne voetbalwereld.

     10. AjaxBarcelona?JC stadion

      Lees zijn boek eerst en je leest dat je opmerking over 70/80 nergens op slaat. Sorry. Hij heeft enorm veel geleerd tijdens en na zijn voetbal loopbaan. Het voetbal in de wereld wordt beter, klopt en in Nederland slechter. Dat laatste komt niet door de werkwijze volgens de visie van Johan. Integendeel zelfs.

     11. Widi

      Wordt het wel echt beter? Waarom is er dan geen reet aan om naar te kijken op Barcelona Real Madrid PSG en Man City na? Het wordt wel sneller en atletischer. Maar echt beter? In elk geval niet leuker.

     12. Hoeda Fak Ajoe

      Ik kan het bijna niet geloven, maar ik voel wel wat AB bedoelt. Overigens compliment aan AB over de toon van zijn reacties, dat mag ook wel gezegd worden. Of mijn waardering hem wat interesseert weet ik overigens miet ?.
      Ik wil ook niet dat Ajax overwegend buitenlanders en/of veteranen bevat. Ik zie ook liefst zo veel mogelijk door Ajax opgeleide liefst Nederlandse spelers. Of dat 70/80 is is niet interessant en zal ook per periode verschillen, zolang de genoemde drive er maar is. Ik ben ook nog niet zo dat ik het huidige beleid met de grond gelijk maak, ik geeft het huidig management het voordeel van de twijfel. De tijd zal het leren.

     13. AjaxBarcelona?JC stadion

      Ik ben helaas uit mijn plaat gegaan HFA. Maar dank voor je bijdrage ?. Ik neem ff rust dit weekend maar wilde dit nog wel ff kwijt.

     14. Bakkie

      Van mij ook complimenten voor de manier waarop je discussieert, AB.
      Wat betreft dat 70/80, dat is nou eenmaal wel de periode waarin hij gevoetbald heeft.

     15. De Nees

      Cruijff deed ook altijd de nodige aankopen, dat was hem ook niet vreemd. Maar in mijn beeld is het vooral de manier waarop opgeleid wordt waar Johan het meeste op aan te merken had. Daar lag de basis voor alles, begonnen alle processen mee op het veld en ook hoe en waarom er uiteindelijk aankopen moesten komen. Ik herken geen tijdsgeest in Johan’s visie, maar technische voetbalaspecten, voer je dat uit volgens zijn visie en juiste tactieken dan is het grote geld niet allesbepalend meer. En daar moest Ajax weer heen, naar de basis van het echte voetbal, want van dat grote geld kon Ajax het toch niet winnen. Daarom was Jonk zo belangrijk want hij droeg die technische visie uit. In mijn beleving had de zwaartepunt van de fluwelen revolutie hiermee te maken, als dat halfbakken gedaan wordt dan is dat vind ik niet te wijten aan de gedachte zelf.

     16. Widi

      JC zou ongetwijfeld inzichten en antwoorden hebben gehad. Maar hij kan ze niet meer delen. En er was er maar 1. Ook de mensen die dicht bij hem stonden, kunnen niet wat hij kon. Dat is het probleem.

 9. Peter kopsterk

  Als je europees wilt meetellen zul je toch 18a19 gelijkwaardige spelers moeten hebben

 10. Iedereen heeft een mening

  Mooi dat ze zo doorpakken. Moet echter niet doorslaan. Straks staan er 11 buitenlanders op het veld. Ik vind toch dat AJAX minimaal 6 nederlandse spelers op het veld moet hebben staan. Maar ja, dat is mijn mening.

 11. JohnDoe77

  Wel goed te zien dat deze kerel ook 24 is. Beetje spelers in die leeftijdsgroep kunnen we prima gebruiken!

 12. AjaxBarcelona?JC stadion

  Als je zijn statistieken ziet wordt ik niet vrolijk van deze speler. Hij bezet de 14e plaats binnen zijn team vwb best gewaarde speler en staat op plek 79 in de competitie. Hij is in drie jaar tijd 2 x verhuurd geweest. Geen international. Zijn marktwaarde staat nu opeens op 2 miljoen (was onder de miljoen) omdat er interesse is. Ajax wil waarschijnlijk 5 miljoen of meer betalen. Wat heeft deze speler meer dan een leuke verdediger uit de ED. Zijn nationaliteit?

   1. ems

    Bij ajax leiden we ook aardig wat buitenlands talent op moeten we niet vergeten, wat financieel en sportief goed uit kan pakken maar Oranje heeft daar niks aan

    1. AjaxBarcelona?JC stadion

     Er wordt ook veel te veel buitenlands talent gekocht is mijn mening. Richt je op Nederland met alleen uit noodzaak hop het buitenland. ajax is nu een handelshuis.

 13. ems

  Marc -hand op de knip- Overmars kennende koopt hij niet spelers van buiten zonder de hele jeugd binnenste buiten gekeerd te hebben voor bijvoorbeeld (nu) een linksback positie

 14. De seijs

  Ik zie dat steeds meer mensen in zien dat het voetbal wat Cruyff voor ogen had, niet meer van deze tijd is. Voetbal veranderd de laatste 4/5 jaar super snel. Dat ziet iedereen wel met een klein beetje voetbal inzicht. Ben heel blij dat ajax , Overmars en het hele bestuur het snel in de gaten heeft dat ajax niet de boot voorbij laat varen. We zijn nu op de goede weg. Op naar de 34e en meer. Klasse.

  1. AjaxBarcelona?JC stadion

   Zou toch fijn zijn als je zo’n opmerking als “met een klein beetje voetbal inzicht” achterwege laat achterbakse klootzak. De persoon met het minste intellect op het forum mag wel beetje dimmen. Inderdaad voor jou heb ik geen greintje respect. Ga maar klagen bij Fred.

    1. Hoeda Fak Ajoe

     Alweer eens met AB. Uit de opmerking van Seijs blijkt dat hij degene is die weinig inzicht heeft. Of hij vindt misschien dat Pep ook geen voetbalinzicht heeft. Ik denk inderdaad eerder dat Seijs weer aan het zieken is, maar ach, dat is wel erg doorzichtig. Laat je toch niet zo opfokken AB, dat is ie niet waard.
     Pfff … dat ik dit ooit zou typen … ??

     1. De seijs

      Zit even te scrollen HFA. En ik lees dat jij zegt dat ik Weer?aan het zieken ben?En het is volgens jou ook doorzichtig? En dat ik ab aan het opfokken bent? Ik geef hier gewoon mijn mening, en iedereen kan daar op reageren. Dus waar staat dat ik ab uitdaagt? Nogmaals ik geef mijn eigen mening. Wat jij hier doet is mij door het slijk halen. Jammer

     2. Hoeda Fak Ajoe

      Ach ach, zelf de zaken op scherp zetten en dan vinden dat ik jou ‘door het slijk haal’? Ook ik geef gewoon mijn mening en kennelijk vind jij dat niet prettig …

Comments are closed.