Jong Ajax verliest topper van Fortuna Sittard met 2-1

Een gehavend Jong Ajax heeft vrijdagavond de competitie hervat met een 2-1 nederlaag in de topper, uit, tegen Fortuna Sittard. Na een 2-0 achterstand bij rust drong Ajax na de gelijkmaker van Dani de Wit in de slotfase alsnog aan op een punt. De ploeg kreeg de kansen op de gelijkmaker, maar slaagde er niet in die ook te verzilveren. De ploeg van Michael Reiziger en Winston Bogarde mistte maar liefst elf spelers.  De achterstand op koploper Fortuna Sittard is door de nederlaag opgelopen naar vijf punten. Fortuna Sittard pakte door de zege de tweede periodetitel.

Fortuna Sittard-Jong Ajax 2-1 (2-0)
11. Dianessy 1-0
20. Dianessy 2-0
73. De Wit 2-1