There are no ads, please add some


Jong Ajax verliest topper van Fortuna Sittard met 2-1

Een gehavend Jong Ajax heeft vrijdagavond de competitie hervat met een 2-1 nederlaag in de topper, uit, tegen Fortuna Sittard. Na een 2-0 achterstand bij rust drong Ajax na de gelijkmaker van Dani de Wit in de slotfase alsnog aan op een punt. De ploeg kreeg de kansen op de gelijkmaker, maar slaagde er niet in die ook te verzilveren. De ploeg van Michael Reiziger en Winston Bogarde mistte maar liefst elf spelers.  De achterstand op koploper Fortuna Sittard is door de nederlaag opgelopen naar vijf punten. Fortuna Sittard pakte door de zege de tweede periodetitel.

Fortuna Sittard-Jong Ajax 2-1 (2-0)
11. Dianessy 1-0
20. Dianessy 2-0
73. De Wit 2-1

Opstelling Jong Ajax:
Van Bladeren, Bakboord, Sidoel (46.Lartey Sanniez), Doekhi, Kemper, Matusiwa, D. de Wit, Pasquali (58.Jensen), Nunnely, Flemming, Bijleveld (89.Schouten)


Gerelateerde posts

18 reacties

 1. De seijs

  Jammer van de verloren pot. Ajax had echt goeie kansen op de gelijkmaker. Maar de zenuwen denk ik van de jonge gasten spelden parten. Maar ze hebben wel gestreden. Trots op die jonge gasten. Er zit echt potentie in deze gasten. Gaat echt goed met onze jeugd. Klasse ajax.

  1. Basisspeler

   Zenuwen?? Ze misten 11 spelers Seijs! Wat verwacht je dan. Vond Dani een leuke speler

   1. De seijs

    Ik verwacht niks. Juist omdat jong ajax 11 spelers misten vond ik dat de nieuwe jongere jongens het goed deden. Vandaar ook de zenuwen die de jongens parten speelde.

 2. JohnDoe77

  Ik vind het een knappe prestaties als je het grootste deel van je selectie mist zeg! Leuk ook voor de jongens die nu zich konden laten zien, knap gedaan!

  1. vak411

   2e helft knap gedaan maar de eerste helft was zo slecht. ik begrijp dat Ajax spelers aan het halen is want in de komende lichting zitten. echt minder talenten .

 3. BobbyHaarms

  Hier leren ze alleen maar van. En ook dat je zelfs als Ajacied wel eens verliest.

 4. Machlas

  Leuk voor Fortuna. Na 20 jaar weer wat te vieren. De hand van Oliseh. Top gedaan jongens,jammer voor ons. Proficiat!!

 5. Charka53

  Wat wil je dan met een restant van wat er werkelijk moet zijn , dus toch niet echt slecht.

Reageren is niet mogelijk.