There are no ads, please add some


Justin Kluivert gaat ook zijn contract verlengen

Marc Overmars maakt in het AD bekend dat Justin Kluivert ook zijn contract zal gaan vernieuwen. Marc heeft het ook over mogelijke wintertransfers: ‘Maar dat kan ook met het oog op volgend seizoen zijn, zoals met Bandé en Perr Schuurs. Ik ben in elk geval blij dat we de contracten van Frenkie de Jong en Donny van de Beek hebben verlengd. Kluivert zal snel volgen. Dat is het zilverwerk van de club”. Justin heeft op dit moment nog een contract tot medio 2019 maar hoogstwaarschijnlijk zal dit verlengt worden tot de zomer van 2022, net zoals bij Frenkie en Donny.

Gerelateerde posts

86 reacties

  1. paulvos

   Goede zaak, en laat ze maar goed verdienen zo dat er niet eens over nadenken om weg te gaan, het buitenland is tenslotte ook niet alles.

   1. AFCA my World

    Kijk maar naar Klaassen hier bejubeld in engeland niet eens meer bij de selectie ! ⚽️

     1. Litmanen

      Het vervelende voor Klaassen is dat een type speler zoals hij is in Engeland al in elke selectie zit. Je ziet hoe moeilijk Wijnaldum het gehad heeft om te slagen en ook die is niet zeker van een plek.
      Klaassen had naar Spanje of Italië gemoeten, daar zit elk elftal te springen om zo’n speler.

 1. Bert62

  Eindelijk eens goed nieuws zo aan het begin van het jaar. Hopen dat er ook nog versterkingen bijkomen.

     1. BobbyHaarms

      Sorry, maar als er 1 is die een gigantische tyfushekel heeft aan het jezelf toespelen van duimpjes (op wat voor manier dan ook, vrienden, medesupporters of dubbele nicknames) ben ik het wel Litmanen! Dus waar je deze aanname vandaan hebt is voor mij een groot raadsel. Kan er zo wel 3 opnoemen waarbij dat 100% zeker WEL gebeurt, maar absoluut niet bij mij! Laat dat duidelijk zijn.

     2. BobbyHaarms

      Van mij mag het afgeschaft worden die kutduimpies AB, sommigen denken hiermee populair te zijn door ermee te pochen. Maar als ze dat afschaffen wordt er 1 knettergek denk ik. O nee, dat was ie al.

 2. Fan uit 076

  Een goed begin ! Maar laten we wel rieel zijn,justin is er toch ook niet helemaal !

  1. HURBIE

   Als hij zo doorgaat een echte groei briljant waar we nog veel plezier van kunnen hebben en krijgen

   ZO VADER ZO ZOON

 3. BobbyHaarms

  De Ligt, Frenkie De Jong, Kluivert..het zijn echt de absolute groeibriljantjes van deze tijd. Goede zaak dat deze Nederlandse spelers langdurig vastliggen!

  1. Ajax 1

   Helemaal eens, ziet er goed uit voor de komende jaren! Ook omdat we veel centen krijgen als ze toch weg gaan nog!

   1. BobbyHaarms

    Ik mag alleen toch hopen dat dat financiële niet de allereerste gedachte is van Ajax, maar enkel maar bijzaak. Belangrijkste is dat we de toptalenten binnenboord houden, aangevuld met enkele routiniers. En het gedachtegoed van Cruijff zoveel mogelijk in acht nemen zoals afgesproken was.

    1. Widi

     Dat geld heb je niet in de hand. Als de rijke clubs komen, komen ze toch. Maar nu kun je meer vragen. Ik hoop vooral dat ze twee jaar later komen.

     1. BobbyHaarms

      Als Overmars ze dan maar goed afschrikt Widi. Niet te koop of anders de dubbele hoofdprijs vragen.

    2. De seijs

     Hè dat doen ze volgens jou toch niet? Of zie jij het alleen als het jou goed uitkomt bh? Laat het maar gewoon aan dit bestuur over, dan komt het wel weer goed met ons ajax. Op naar de 34e.?

     1. BobbyHaarms

      En het was zo lekker rustig deze morgen op het forum. Maar ik zal het je nog 1x uitleggen Seijs. Ajax is op het vlak van talenten vastleggen echt uitstekend bezig, en dan bedoel ik vooral de toptalenten van het eerste elftal! Ajax is in mijn ogen alleen veel te ver doorgeschoten in het kopen van (mogelijk) talent, en dan doel ik op de zeer jonge spelers die zich nog moeten bewijzen. Die ene die dan doorbreekt steekt zeer schraal af bij alle spelers die het niet redden.

      Een 34e titel is voor jou misschien zaligmakend, voor mij niet. In plaats van het werken in de geest van Johan zijn we er juist steeds verder van aan het afdwalen. De schijnheilige ratten die er toen zaten zitten er nu nog (Henrichs) of worden door jou geadoreerd (Van Gal). Maar goed, vanaf het moment dat Johan op een dwaal én zijspoor is gezet kan dit bestuur bij jou natuurlijk niet meer stuk.

     2. De seijs

      Ajax gaat inderdaad boven alles voor mij. En ik respecteer ook L v Gaal. Iedereen die ajax aan prijzen helpt respecteer ik. Alles voor ajax. Alleen zie ik jou vaak met elke windrichting mee waaien. Is niet erg maar gewoon een constatering.

     3. BobbyHaarms

      ???? Maar natuurlijk knul, wat jij wilt.

      Ipv te zieken (je probeert het ook weer bij AB) kan je je beter beperken tot het onderwerp. Al erg genoeg.

     4. De seijs

      Nou sorry bh ik zit zeker niet te zieken. En de beschuldiging van mij naar ab is jou verzinsel. Want van mij kant laat ik ab in zijn waarde. Dus hier niet gaan stoken svp. Daar zit Fred en niemand hier op te wachten. Gewoon accepteren en iemand zijn mening laten geven. En als je het er niet mee eens ben, gewoon niet reageren. ?

     5. BobbyHaarms

      Het is al goed. Ga nu maar gauw je duimpjesclub weer waarschuwen anders lijk je niet populair hier voor de rest als je geen 6 duimpjes of meer scoort. Een fijne dag nog ?

     6. Litmanen

      Bobby, er wordt bij het aanhalen van de Cruijff gedachte vaak gerefereerd aan Barça, want ook daar stond/staat Cruijff op een voetstuk.
      Maar als je kijkt wat Barça heeft gekocht en voor hoeveel dan is de Cruijff gedachte daar heel lang geleden al losgelaten. Waarom?
      Nou, de eigen (beroemde) opleiding levert wel heel goede spelers, maar niet die kwaliteit die nodig is om aan de wereldtop te blijven.

      Bij elke wedstrijd van Barça loopt het water mij uit de mond. Dat willen mensen zien!

      Denk je nou echt dat die Catalanen zich druk maken om het feit dat het elftal om Messi heen is gekocht?
      En toch eren ze Johan n op elk denkbaar moment.

      Laat de gedachte los dat wij een elftal kunnen samenstellen uit de eigen opleiding.
      Dat gaat nooit meer gebeuren.

     7. BobbyHaarms

      Dat is ook bijna niet mogelijk, maar dat heeft Johan ook nooit beweerd en is ook de essentie niet van zijn ideeën. Voornamelijk eigen jeugd uit de opleiding (dáár zal het niveau dus omhoog moeten!) aangevuld met buitenlandse spelers die meerwaarde hebben (Zyech, Schöne, Neres om er een paar te noemen) Zo heeft Johan het ook bedoeld..

     8. AjaxBarcelona?JC stadion

      Ik zag de kul ook voorbij komen BH. Een aantal blijven het proberen en dan de vermoorde onschuld spelen. Alleen zij hebben zelf nog niet door dat iedereen er inmiddels doorheen prikt. Ik lees het als humor, weliswaar domme humor maar ach.

     9. BobbyHaarms

      Het trieste is dat hij het probeert te laten lijken dat hij het slachtoffer is en niks fout doet. Het kan haast niet anders of zijn ouders hebben hem vroeger aan zijn voeten vastgehouden en daarna hard op de grond laten vallen.

     10. AjaxBarcelona?JC stadion

      Dat was dan waarschijnlijk om te kijken of het nog iets zou kunnen worden.

    3. Ajax 1

     Klopt bobbyhaarms, zo voel ik het ook: zo lang mogelijk vasthouden. Maar als ze dan toch weggaan is het wel mooi als er 50 mln binnen komt

     1. BobbyHaarms

      Als je ziet wat voor belachelijke prijzen er worden betaald voor middelmatige spelers kan je idd gerust inzetten op 50 miljoen Ajax 1. Maar heb liever dat spelers gewoon inzien dat het buitenland niet zaligmakend is. Of je moet van een dikke laag eelt op je kont houden.

     2. Ajax 1

      Dat lijkt nu wel aan de gang. Misschien is de piek bereikt van vroeg vertrekken bij ajax en gaan spelers nu weer blijven tot ze 25 zijn. Ik pleit er ook voor de topspelers bij ajax meer te gaan betalen. Maak het de buitenlandse clubs maar moeilijker. Het geld hebben we dus voor een euro hoeven ze niet meer te proberen.

     3. Litmanen

      Dat eelt voelt heerlijk met een miljoen of vijf op die andere bank.
      Kun je een prive-pedicure van onderhouden.
      Bobby, jij en iedereen hier zou voor zoveel geld zwichten.

      Niet zo naïef zijn om te denken dat clubliefde nog bestaat.

      En prijzen winnen? De schaal is het enige wat er te winnen valt. En dan nog voorronde CL.

      Na de generatie van Sjakie is dat wel opgehouden.

     4. BobbyHaarms

      Trouwens, over duimpjes gesproken…onze fetisjist hierboven ergens heeft er weer genoeg bijgekregen. Alsof we hier allemaal gek zijn..

     5. BobbyHaarms

      Sjakie is de enige nog met grote clubliefde. Heitinga heeft het ook maar mag nog niet in de schaduw staan van Sjaak.

     6. BobbyHaarms

      Natuurlijk zou ik voor het geld zwichten! Er is alleen 1 belangrijk verschil: Ik ben niet financieel onafhankelijk…

 4. Wim Hobe

  Goed bericht! Maar valt het jullie ook niet op dat dit in het AD staat? In principe eerder een Feyenoord dan een Ajax krant! Dit zou je toch eerder in de Telegraaf moeten lezen. Ik erger mij overigens al weken aan de berichtgeving over Ajax. Ik heb het idee dat de sportredactie gebrouilleerd is met de Ajax leiding. Dit us de reden sat ik mijn abonnement heb opgezegd en maar weer terug ga aar het AD!

  1. Moosie

   kranten lezen is ouderwets man laat ze allemaal de kolere krijgen Ajax maakt het wel bekend op de site

  1. Litmanen

   Die jongen is net achttien.Waar zou hij naar toe moeten?
   Als hij over twee jaar nog zo goed gaat, dan wordt hij keurig ingepakt en voor de nodige miljoenen verkocht.

   Slapen doen we ‘s-nachts.

 5. De seijs

  Top als Justin echt gaat bijtekenen. Maar helemaal als hij zeker dan ook nog 3 jaar bij ajax blijft voetballen.

  1. HURBIE

   Een VIRUS ben je op deze site iedereen tegen elkaar opzetten hier
   En daarna lijmen met Fred

 6. Peter kopsterk

  Uitstekende zaak. En deze groep nou eens voor een lange tijd bij elkaar houden dan kan er iets moois van komen

 7. Vak 120

  Contracten bij ajax zeggen niks over de duur dat ze blijven! Ze lopen alleen niet voor niks de deur uit.hopen dat zo’n jongens is tot hun 24ste bij ajax blijven!!

  1. Litmanen

   Kluivert is achttien, Klaassen inmiddels bijna 25…..
   Tegen die tijd is Justin ook al lang weg.

 8. Brokamp

  Super gedaan Marc, je zult hier geen spijt van krijgen Justin. Het buitenland komt vanzelf wel, zoals je ziet komt nu ook de beloning van Ajax als reactie op je goede prestaties. Blij dat je voorlopig hier blijft en ga lekker ervan genieten met de andere jongens. Je zult maar elke dag met een lul als Mourinho op het veld moeten staan.

  1. Finidi

   Inderdaad dat is toch jammer van zon club als Man United maar ja als zon club met de knikkers begint te gooien dan weet je het wel dan is niemand te houden maar voorlopig zitten ze nog hier gelukkig.

 9. AFCA my World

  Ze zijn goed bezig op het moment, flinke verdiensten houd ze langer bij je club ! ⚽️

 10. Iamsterdam2015

  …..Om dan vervolgens eind van het seizoen voor een megabedrag ( wat ik liever niet) te vertrekken naar een europese topclub net als vd Beek en F de Jong. Contracten zeggen niets mensen….. ja dat je ze kan verkopen voor een mooi bedrag maar meer ook niet. Maar laten we er vanuit gaan dat ze bijtekenen om beter en verder te ontwikkelen!

Reageren is niet mogelijk.