There are no ads, please add some


‘PSV kan komst Riedewald en Van Aanholt vergeten’

PSV kan een streep zetten door de namen van Jaïro Riedewald en Patrick van Aanholt. Het duo mag niet vertrekken bij Crystal Palace. Sky Sports meldt dat manager Roy Hodgson niemand wil laten vertrekken nu Palace te maken heeft met een blessuregolf. In een zoektocht naar een linksback leken de Eindhovenaren uitgekomen te zijn bij Riedewald en Van Aanholt (zie bericht). PSV zou een van beide spelers willen huren voor de rest van het seizoen. Beiden beschikken nog steeds niet over een basisplaats bij Crystal Palace. De ploeg uit Londen wil echter niet meewerken aan een winterse transfer zeker nu ook verdediger Jeff Schlupp geblesseerd is, mogen er geen verdedigers vertrekken.

Gerelateerde posts

12 reacties

 1. Wim Hobe

  Gelukkig maar! Ik had Riedewald, die Ajax nooit had moeten verkopen, niet graag bij de concurrent zien spelen! Trouwens, Tete had ook nooit weg moeten gaan, beiden spelers zouden nu goed van pas komen!

 2. JohnDoe77

  Ook veel te groot verschil en waarom zouden ze dan zo jong alweer terug komen? Maar prima dat Pisvee daar hun tijd aan verdoen!

 3. Zlatan4ever

  Widi , vergeet niet dat Riedewald nooit 100% vertrouwen heeft gekregen. Hij is een ruwe diamant met mogelijkheden om te groeien en dus goed genoeg voor Ajax

 4. De Nees

  Via een omweg komt Pisvee zo vaak weer uit bij een Ajax speler. Stiekem zijn het bewonderaars van Ajax.

 5. De seijs

  Ben blij dat hij daar niet heen gaat. Hoop nog steeds dat hij het daar gaat redden. Gun het hem gewoon.

 6. Bakkie

  Lekker voor ze, die moeten het de rest van het seizoen doen met de rechtsbenige Brenet op links, of met jeugdspeler Paal.

Reageren is niet mogelijk.