Ten Hag geeft jonge talenten kans in Portugal

Ajax vertrekt maandag op trainingskamp naar Portugal en daar zullen een aantal talenten hun kunsten mogen vertonen bij de nieuwe trainer Erik ten Hag. Kaj Sierhuis, Mitchel Bakker en Noa Lang hebben te horen gekregen dat zij maandag met de eerste selectie in het vliegtuig mogen stappen richting Portugal. Ook Noussair Mazraoui, Dennis Johnsen en Leon Bergsma maken deel uit van de groep. Zaterdag om 13:00 uur begint het oefenduel tegen het Deense Lyngby BK en na deze wedstrijd neemt Ajax het op tegen MSV Duisburg. Het trainingskamp duurt van 8 tot en met 13 januari en wordt gehouden in het Municipal de Albufeira. 

Bron: Twitter

Related posts

40 Comments

 1. HURBIE

  Helemaal goed dat Ten Hag talentvolle jongens uit het tweede een kans geeft en ze meeneemt op trainingskamp

     1. De seijs

      Haha Ajax 1 ja dat was mooi ?????Mischien dat Frenkie hem dat na kan doen te feyenoord ??

     2. De seijs

      Ja helemaal gelijk widi?. Ja ik hou mij ook niet zo bezig met feyenoord. Maar nog steeds als hij dan maar geen rot schop krijgt van een van de feyenoorders.

 2. KBouter

  Als hij een ander systeem wil gaan spelen…zal ik maar gaan oefenen met het basiselftal.

  Anders loop je Zometeen weer achter de feiten aan.

  1. BobbyHaarms

   Klopt KBouter. Maar ik hoop toch wel dat we gewoon ons eigen spel blijven spelen en geen pisvee-systeem erin gaan slijpen. Alleen de gedachte al..

   1. slm020

    Dan gaat Ten Hag het heel zwaar krijgen ben ik bang als hij pisvee systeem gaat spelen!! Dat je volgend jaar europees misschien een ander systeem gaat spelen prima!! Maar in NL gewoon knallen met alleen maar druk naar voren!!

     1. Litmanen

      Ik denk dat hij van 433 uitgaat. Als Frenkie achterin gaat spelen kan hij ook van dat systeem uitgaan. Hij kan ook Lasse en Frenkie ruilen tegen elkaar.
      Dat jonge spul neemt hij mee omdat hij twee wedstrijden achter elkaar moet spelen.

     2. De seijs

      Ik denk dat het misschien wel 13133 gaat worden. Lijkt mij eigenlijk wel het beste.

     3. Emilio4Ajax

      Ja seijs…wat ik er van begrepen heb wil hij een meer fexibel 433 variant met geen vaste posities, maar veel beweging en positiewisseling ala Bayern het eerste jaar Guardiola daar trainer was… Zat er naar te kijken en wist niet wat ik zag… De tegenstanders wisten er absoluut geen raad mee en werden volledig ondersteboven gelopen… Hoop daar een beetje op…?❌❌❌❤️??

  2. ems

   Winnaarsmentaliteit, mentale weerbaarheid en fysieke weerbaarheid belangrijker dan systeem keuze 4-3-3 of 3-4-3

 3. Wenen 1995

  Hoop echt dat Kaj Sierhuis een serieuze kans krijgt, nu Dolberg waarschijnlijk 2 maanden uit de roulatie is ?

 4. BobbyHaarms

  Wel uitstekende zaak dat deze jongens aan het eerste mogen ruiken. Alleen maar goed, en een extra stimulans voor die jongens nu ze weten/voelen dat ze op de goede weg zijn.

  1. Jimmy1971

   Precies Bobby , dat kan net dat laatste stukje motivatie geven aan die boys ! Goede zaak !!

 5. Charka53

  Mooi jongens laat de trainer maar eens zien wat jullie kunnen dan moeten ze misschien niet steeds naar het buitenland voor spelers.

 6. JohnDoe77

  Volgens mij doet Ajax dat iedere zomer en winter met de trainingskampen. Zo lijkt het net of Ten Hag dat bedenkt. Neem aan dat dit tripje geboekt was voor hij in beeld kwam. Maar prima als hij kan zien wat hij voor talenten achter de hand heeft! Zal voor de meeste spelers wel ff een dingetje zijn een trainingskamp. Ongelukkig dat dan net nu de affaire Nouri weer vol in de aandacht staat.

 7. JohnDoe77

  Volgens mij doet Ajax dat iedere zomer en winter met de trainingskampen. Zo lijkt het net of Ten Hag dat bedenkt. Neem aan dat dit tripje geboekt was voor hij in beeld kwam. Maar prima als hij kan zien wat hij voor talenten achter de hand heeft! Zal voor de meeste spelers wel ff een dingetje zijn een trainingskamp. Ongelukkig dat dan net nu de affaire Nouri weer vol in de aandacht staat. Hoop niet dat het ze mentaal terug zet!

 8. Zlatan4ever

  Sierhuis en Noa verdienen een kans om hun talent in het 1e te tonen. Het zijn beide kanjers in spe !

 9. Zlatan4ever

  Je hebt gelijk Widi,
  Maar voor die gastjes is het leuk om er een keer “aan te ruiken”
  Kluivert jr. heeft de kans gekregen en gepakt, wie weet Kaj ook ?

 10. Brokamp

  Ik geloof dat Ten Hag heus wel weet wie er allemaal in jong rondlopen. Daar is hij veel te slim voor. Persoonlijk ben ik fan van Noa Lang wat een leuke speler is dat. Ik zou veel mensen aanraden om eens wat vaker naar de jeugdelftallen te gaan kijken. Echt smullen geblazen. Ik zie heel veel jeugd wedstrijden door het hele land maar op de Toekomst loopt meer talent dan bij de andere top 6 clubs bij elkaar. Daarom is de opleiding en begeleiding ook zo belangrijk. Al is het nog geen garantie voor de TOEKOMST !!

  1. Widi

   Waarschijnlijk hebben wij elkaar al lang eens gezien zonder dat we het wisten Brokamp.

 11. Nultwintig

  Meenemen op trainingskamp is al een goed begin. Jong Ajax en Ajax 1 samen trainen is nog beter, vooral voor de toekomst.

 12. Widi

  Ten Hag heeft voor het eerst over Ajax gesproken. Klonk goed. De echte Ajax dingen blijven doen, maar wel innoveren. Hoopgevend.

Comments are closed.