There are no ads, please add some


Kluivert spreekt wens uit en wil toekomst verbinden aan Ajax

Justin Kluivert is na Frenkie de Jong en Donny van de Beek de volgende speler die een langdurig contract kan ondertekenen bij Ajax, zo weet VI te melden. Na zijn doorbraak in het eerste elftal van Ajax staat Kluivert in de belangstelling van diverse clubs uit Engeland en Italië maar heeft hij de wens uitgesproken om langer bij Ajax te blijven. Het contract van Kluivert loopt nog anderhalf jaar door maar daar komen dus enkele jaren bij en is Ajax volgens VI in een vergevorderd stadium met de jonge buitenspeler om zijn huidige contract te verlengen.

Bron: VI

Gerelateerde posts

37 reacties

 1. Widi

  Geweldig nieuws. We kunnen nooit teveel erg goede spelers uit eigen jeugd in Ajax 1 hebben. Ik denk dat Ajax het heel goed aanpakt. En ik denk ook dat spelers en wellicht zelfs hun zaakwaarnemers toch zijn gaan nadenken over hoe het spelers als Kishna, El Ghazi, Siem de Jong, Klaassen etc vergaan is.

  1. Ajax 1

   Inderdaad geweldig. Ik zei nog tegen mijn oudste dochter met wie ik altijd naar Ajax ga, dat ik bij kluivert twijfelde of hij wel bij Ajax zou blijven. Papa heeft goede connecties, hij zal gewild zijn en met alle respect voor patrick: ik dacht dat die vooral door geld gedreven wordt en zijn zoon richting spanje of engeland zou helpen. Misschien zijn ze dus verstandiger dan ik dacht….excuus daarvoor familie kluivert 😁!

   1. Widi

    Justin heeft ook een moeder. Zijn opa van moederskant is ook een echte gewone Amsterdammer. Kwam toen Justin nog op de Toekomst speelde gewoon op de scooter kaartjes halen voor de wedstrijden. Justin is altijd in Amsterdam. En Patrick niet zo heel vaak hoor.

    1. Ajax 1

     Misschien denk ik zo omdat hij zo veel op zijn vader lijkt. Qua voetballer niet, maar hopelijk toch een doelpunt voor Ajax in de CL finale volgend jaar tegen barca 😂

   2. Amoebe

    Zijn vader heeft toch ook het juiste pad bewandeld?

    Tenminste….als ik naar zijn carriere kijk 😉

     1. Litmanen

      Voor de rest heeft Justin niet zoveel aan Pa en Ma gehad.
      Pa heeft een zwart verleden en Ma een zwart heden.

      Ik vind het ongelooflijk dat die jongen mentaal zo sterk is dat hij daar geen last van heeft.

     2. Widi

      Ik vind het vervelend wat je schrijft over die jongen zijn ouders, Litmanen. Je kent ze niet van dichtbij. Het gaat je ook niets aan vind ik.

  2. Vak 120

   Zeker goed nieuws,hoop dat hij leerd van de vele negatieve ervaringen van zijn voorgangers!

  3. paulvos

   Ik hoop dat je nog een paar jaar bij Ajax blijft en dat je ons nog veel laat genieten van die mooie acties en schoten die in het doel belanden.

  4. a.p.

   top nieuws, koppie er bij houden en wij kunnen nog veel van je genieten en samen met onze andere toppers weer terug naar de top waar we echt thuis kunnen horen!

 2. AjaxBarcelona🏟JC stadion

  Verstandig als Kluivert dit gaat doen. Ook in het verleden wilde Ajax het zo uitvoeren/aanpakken alleen de spelers cq zaakwaarnemers werkten niet mee. Daar is dus niets bijzonders aan. Aanpak is gelijk maar, inderdaad, de spelers worden slimmer.

  1. HURBIE

   Ik durf het haast niet hardop te zeggen
   Maar het lijkt wel of het kwartje de goeie kant opvalt bij AJAX
   Word het dan toch weer een club met aanzien in Europa zodat we weer worden gevreesd

   1. Jimmy1971

    Inderdaad bijna alleen maar goed nieuws wat onze selectie betreft , de zaadjes worden geplant om de komende jaren (zeker in NL) weer te domineren !!

    1. De seijs

     Inderdaad wie de jeugd heeft heeft de toekomst. Lekker hoor als de vele goeie jeugd bij ajax voorlopig blijft. Is een win win situatie 😀👍👍👍👍👍

  1. De Nees

   Uitstekend van Kluivertje, pracht jongen, leuk en ongedwongen in interviews. Een tendens van onze jeugd om niet meer te vroeg voor het buitenland te kiezen? Mss groeit het besef dat het geld goed is in het BL maar sportief komen ze vaak niet verder, dan is het beter om voorlopig in NL te blijven.

  1. Yindi

   Er komt de laatste 2 weken wel heel erg veel goed nieuws vanuit Ajax. Is dat nu een bewijs voor het feit dat Overmars doorpakt nu de dissonanten op een zijspoor zijn gezet? Het heeft er dus wel degelijk alle schijn van dat de rem er op heeft gestaan vanuit uit TH (DB met name). Erg benieuwd naar de 2e helft vd competitie.

   1. De seijs

    Juist Yindi Overmars slaat spijkers met koppen. Echt goed bezig die Overmars 👍👍👍

  1. Bakkie

   Dat is klote. Helemaal voor Ten Hag, als blijkt dat hij met twee spitsen wil gaan spelen (Huntelaar en Dolberg) 🙂

   1. Widi

    Gelukkig hebben we een brede selectie. Cassiera kan nu aanschuiven achter Huntelaar. En Sierhuis alles spelen in Jong Ajax.

 3. JohnDoe77

  Super goed nieuws en wat een geweldige mentaliteit heeft ook deze jonge speler. Al onze huidige talenten zijn bescheiden, gek met Ajax en wensen langer te blijven. Donny, Frenkie, Justin en de vele spelers doe daar weer achter omen. Maakt ons trots als supporters!

 4. Brokamp

  Dit is het beste voor jou Justin, het grote geld komt vanzelf. Bedenk dat bijna iedereen in een volJC stadion met je zou willen ruilen.

  1. De Nees

   Ja en papa zal toch ook wel met goede adviezen zijn gekomen. Hij kent de klappen van de zweep in het BL, Ajax is ideaal voor zo’n talent, daar lekker in een vertrouwde omgeving ontwikkelen en dan komt het BL vanzelf wel.

 5. AjaxBelg

  Justin is een slimme gast, ook zijn Patrick weet dat Justin nog moet groeien op alle vlakken, en bij Ajax krijgt hij daar de kans toe, wij zijn van van je Justin👏🥅

 6. AFCA my World

  Lekker de basis bij elkaar houden,misschien helpt het ons verder europa in ! ⚽️

 7. srdeekman

  Geweldig nieuw. Eens wat men hier over zegt. Eigen jeugd behouden en door ontwikkelen. Goed voor de Club.

Reageren is niet mogelijk.