Jong Ajax nipt onderuit in oefenduel tegen FC Volendam

Jong Ajax heeft het eerste duel van 2018 nipt verloren van FC Volendam. Op De Toekomst wonnen de gasten uiteindelijk met 2-3 door een treffer vlak voor tijd van Jordy Hilterman. Joey Veerman had Volendam voor rust op een 0-1 voorsprong gebracht. Na rust draaide Jong Ajax de stand om naar een 2-1 voorsprong door treffers van Zian Flemming en Mitchell Bakker. Uiteindelijk kon Volendam via Kevin Visser en uiteindelijk dus Hilterman de wedstrijd alsnog in Volendams voordeel beslissen. Jong Ajax speelde zonder selectiespelers.

Coach Michael Reiziger was na afloop niet tevreden over de prestatie van zijn team. “Bij vlagen lieten we goed spel zien, maar we hadden te veel zwakke momenten. Dat heeft met ritme te maken. Het was weer wennen voor een heleboel spelers”.

Related posts

22 Comments

  1. HURBIE

   Idd AB is alles vaak inhoudloos gelul
   Heb hier in die driehalf jaar vaak dingen met achtergrond en inhoud gezet maar ben dat afgeleerd omdat je dande meest nare dingen naar je kop kreeg
   Dus neem ik het maar met een korreltje zout tegenwoordig met luchtige verhaaltjes
   Trouwens fijn dat je weer terug bent Terecht

  2. Prinsengracht

   Laat gaan? Je begint weer van voor af aan. Juist jij zorgt weer voor controverse. We kunnen alleen maar hopen dat de redactie heel goed kijkt.

 1. BobbyHaarms

  Weer in hun ritme komen…als je verdomme Ajax bent hoor je altijd scherp te zijn en is er geen tijd om in je ritme te komen!! Uitdaging voor Reiziger om dat er eens flink in te stampen.

   1. BobbyHaarms

    Veredeld jeugdteam of niet, als je bij Ajax MAG voetballen dan mag je ook verwachten dat ze er gelijk staan in een wedstrijd. En niet dat ze eerst even een paar wedstrijdjes “op gang” moeten komen omdat de oliebollen nog niet verteerd zijn. Zelfs bij het eerste heb ik die slappe instelling al meerdere keren gezien, vooral de eerste helft. Zoiets kan gewoon echt niet, of je nou in het eerste speelt of in JA.

    1. dickst14

     Bobby, ik weet niet wie er allemaal meegedaan hebben. Maar als de spelers er niet bij waren die naar Portugal gaan dan misten ze er nogal wat.

     1. BobbyHaarms

      Ben ik met je eens dickst. Waar het mij om ging was de reactie van Reiziger. Natuurlijk snap ik dat je dan niet op elkaar ingespeeld bent, maar het op ritme gooien zou bij het eerste nooit geaccepteerd (mogen) worden. En JA is in principe de laatste stap naar het eerste.

 2. Basisspeler

  JA moest een aantal bepalende basisspelers missen. Dus geen opzienbarend resultaat.

Comments are closed.