Schreuder: ‘Kon overstap naar legendarische club niet laten lopen’

Alfred Schreuder is zeer content met zijn nieuwe rol als assistent-trainer bij Ajax, zo laat hij weten op de website van TSG Hoffenheim, de club waar hij vanaf 2015 werkzaam was. Vandaag kwam de deal officieel rond (zie eerder bericht) al verlaat Schreuder de Duitse club met pijn in zijn hart.

‘Natuurlijk kon ik de aanbieding van een legendarische club uit mijn geboorteland niet laten lopen maar ik ben Hoffenheim erg dankbaar voor de afgelopen jaren waarin ik veel ervaringen heb kunnen opdoen in één van de sterkste competities ter wereld. Ik verlaat de club met pijn in mijn hart’. Ook het gezinsleven heeft Schreuder doen besluiten om de overstap te maken aangezien zijn vrouw en kinderen  op zo’n zestig kilometer van Amsterdam wonen en hij vaker bij zijn gezin wil zijn. Schreuder zal binnen enkele dagen een contract voor 2,5 jaar tekenen bij Ajax en wordt hij de rechterhand van hoofdtrainer Erik ten Hag. Naar verluidt heeft Ajax een afkoopsom van twee ton betaald aan Hoffenheim.

Bron: TSG Hoffenheim

Related posts

19 Comments

  1. Koning Haarms Wolfs

   Hoop alleen, dat deze jongens er voor kunnen zorgen, dat we niet alleen een legendarische club van het verleden blijven, maar dat we nieuwe geschiedenis gaan maken die bijdragen aan de legende, zoals vorig jaar met de finaleplaats.

   1. Litmanen

    Eens. Bosz bewees dat het kan zonder al die multi miljonairs.
    Dus nu stoppen met kopen en een elftal neerzetten.

 1. Charka53

  Wie wil er nou niet bij Ajax werken of voetballen zelfs een kakkie zou het graag willen maar durft het niet uit te roepen.

 2. vak411

  klasse Alfred, van Harte, neem je broertje Dick ook mee! een super trainer voor de rest van de selctie

Comments are closed.