There are no ads, please add some


Nigel de Jong tekent transfervrij bij Mainz

Nigel de Jong heeft vrijdag een contract tot het einde van het seizoen getekend bij FSV Mainz. De 33-jarige middenvelder was transfervrij nadat hij eerder op de dag zijn contract liet ontbinden bij Galatasaray. De Jong, wiens verbintenis in Turkije nog een halfjaar doorliep, was op een zijspoor beland bij Galatasaray. Hij speelde dit seizoen geen minuut in de Turkse Süper Lig en zowel de club als de speler zag een transfervrij vertrek als beste optie. Eerder vandaag verschenen er nog berichten uit de Turkse media dat De Jong naar Ajax zou vertrekken. Ook vorig jaar deden dergelijke geruchten de ronde.

Op de site van Mainz laat De Jong blijken zich te hebben verdiept in zijn nieuwe Duitse werkgever. “Ik heb een goed beeld van de ploeg. Ze zijn goed georganiseerd en willen aanvallen. Ik wil het team en de club helpen en kijk uit naar mijn terugkeer in de Bundesliga”, aldus de voormalig Ajacied.

 

Gerelateerde posts

27 reacties

 1. vak411

  mooi! beste vent maar zonde als hij één van onze talenten zoals Frenkie de Jong in de weg zou staan…. succes Nigel

  1. De seijs

   Ik zei het vanmiddag al vak 411 die gaat echt niet naar ajax komen. Ze zullen wel gek zijn bij ajax als ze dat gedaan zouden hebben. Maar hij komt dus gelukkig niet. Hij zou de jonge jongens alleen maar in de weg staan.

   1. Koning Haarms Wolfs

    Op zich wel jammer…..we hebben nu alleen maar van die lievertjes en ideale schoonzonen. Had hem er wel bij willen hebben.

    1. De seijs

     Geloof mij KHW hij kan echt niet meer brengen waarvan wij hem nog echt kennen. Het is een beetje over met Nigel. Mooie carrière gehad maar het kaarsje gaat langzaam uit bij hem. Maar in zijn goeie tijd was het echt een topper. En toen had hij moeten komen. Maar ja de pegels hè 😂😂

     1. Koning Haarms Wolfs

      Ben bang dat je gelijk hebt, maar qua inzet en karakter…. wat een kerel.

     2. De seijs

      😂😂😂ja in zijn echt goeie tijd had ik graag eens met Nigel willen voetballen. 👊👊👊😂👍👍

    2. vak411

     khw, valt inmiddels wel mee toch met Klaas Jan, zeefuik 😁 en onze nieuwste aanwinst hebben we best een aantal sleurders en trekkers er bij…

     1. Litmanen

      Ik vind Nigel maar een ordinaire schopper die niet bij dit Ajax hoort.
      Trouwens, broodje aap klopte dus. Telegraaf is heel goed ingevoerd bij Ajax.

     2. De seijs

      Valt wel mee litmanen. Denk juist aan zijn heel vele goeie momenten. Echt met dit soort voetballers win je de oorlog (wedstrijd ).

     3. Litmanen

      Er wordt hier heel vaak beweerd dat Veltman domme kaarten pakt.
      Ik denk dat De Jong pas in de kleedkamer doorkrijgt dat hij een kaart heeft gekregen.
      Ik zal die karate schop in de WK finale nooit vergeten.
      Die jongen heeft nooit een rem gehad.
      Dus hoort niet in Ajax.

     4. Widi

      Dat is omdat Veltman ook best vaak een domme kaart pakt. Nigel is gewoon een hele goede voetballer geweest. Veel meer dan een schopper. Ajax heeft hem nu niet meer nodig. Maar toen hij jonger was zeker wel.

  1. Ajax1958

   @Joep, zeker jammer. Ik heb een paar jaar geleden al gepleit voor een as bv ( let op bv!!!) met Vlaar, Nigel en KJH. Dus ervaring in de as en die moeten sturen. Het is natuurlijk leuk een jong elftal, maar we zijn geen speeltuin.

   1. Joep

    Ajax is zeker geen speeltuin al lijkt het daar soms wel op. Zelf ben ik ik ook wen voorstander van meer ervaring in de as. Lastige is wel dat ervaren speler niet willen komen

 2. Jimmy1971

  Als Ajax hem echt wilde hadden ze het aan het begin van het seizoen moeten doen , nu heeft het te weinig zin , ook een mentor is al aanwezig met Schone , Siem en Klaas ..

 3. Gert Ajax

  Kan er niet treurig om zijn dat hij niet komt.
  Gun hem het beste maar ging Ajax nog meer als het beste en dus is het goed dat hij niet naar Amsterdam komt.

 4. JohnDoe77

  Jammer, heb toch altijd wel een zwak voor Nigel. Maar denk dat dit wel het beste is; wij hebben genoeg kwaliteit op het middenveld! Succed in Duitsland kerel!

 5. AFCA my World

  Ik zei al dat ie niet naar ajax zou komen,had alleen niet verwacht dat hij duitsland al bestemming had !⚽️

 6. Ajax belg

  Succes Nigel ,dat jij niet terug keert is de logica zelve. Hoe Ajax jou destijds heeft behandeld,met nb een echte Amsterdammer. de juiste beslissing, wetende hoe men de laatste jaren “ervaren spelers”inpast. Nigel voor altijd in ons hart

Reageren is niet mogelijk.