Tagliafico nog niet officieel gepresenteerd maar wel al op de foto in Arena

De nieuwe aanwinst Nicolás Tagliafico arriveerde aan het eind van de ochtend op Schiphol en liet zich in de loop van de middag in gezelschap van Marc Overmars fotograferen op het veld van de Arena; zie foto op Twitter. De kleine linksback werkte een medische keuring af en besprak de laatste formaliteiten voor zijn contract met de leiding van Ajax.

Volgens media in Argentinie heeft Ajax prestatiebonussen afgesproken met de vorige club van de verdediger;Independiente. Voor elk jaar dat Ajax zich de komende drie jaar plaatst voor de Champions League moet het 150.000 euro overmaken aan de Argentijnse club, bij een doorverkoop dient die bonus sowieso uitbetaald te worden.

In gesprek met De Telegraaf laat Tagliafico weten zich te verheugen op zijn transfer. “Ik ben ongelooflijk trots dat ik voor Ajax mag gaan spelen. Ik kon naar Duitsland en Real Betis, maar Ajax is Ajax. In Argentinië heeft de club een goede naam.” Zijn zaakwaarnemer voegde er aan toe dat zij Ajax als een van de beste tien tot twaalf clubs van Europa zien.

Bron foto: el chipi blanco @chipiblanco

Related posts

59 Comments

   1. Edwin

    Hier een laatste bericht van dickst14
    Op 28 dec verscheen er een bericht van de redactie waarin er om meer respect gevraagd werd omdat er klachten waren geweest.
    In het vervolg zouden leden van dit forum die zich zouden misdragen van het forum geweerd worden.
    Bij deze berichtgeving moest ik gelijk aan de seijs en litmanen denken daar zij veruit de meeste aanspraak hierop maken.
    Wat ik toen niet wist was dat juist litmanen degene is geweest die dit in gang heeft gezet door te lopen klagen.
    Ik ben met AB al van dit forum afgezet voordat bovengenoemde bericht verscheen.
    Dit door de klachten van litmanen
    Ja, dat is de zelfde litmanen die mensen 6 plankies toewenst en iedereen die het niet met hem eens is voor mongool uitmaakt.
    Hoe diep kan iemand zinken ???
    Zo diep dus.
    De rest van dit forum is dus gewaarschuwd om niet meer tegen de blinde adoratie voor zijn veltman en younes in te gaan.
    Jullie weten bij deze wat je kunt verwachten.
    Buiten bovengenoemde personage heb ik een aantal jaar met plezier op dit forum gezeten en met niemand noemenswaardige problemen gehad.
    Ik hoop dat de redactie dit bericht niet weghaalt zodat iedereen dit kan lezen.
    Mensen het gaat jullie allemaal goed en hopelijk de 34e dit jaar.
    Groeten Dickst14.

    1. BobbyHaarms

     Of dit wel of niet waar is (exact dezelfde signalen heb ik ook ontvangen) vind ik ook dat dickst14 een 2e kans verdient. Iedereen hoort zich gewoon te gedragen, iemand de dood of enge ziektes toewensen kan gewoon echt NIET! AB heeft een ernstige waarschuwing gehad daar waar er meerdere forumleden minstens net zo hard 1 hadden verdiend. Hoop dat Fred ook in deze over zijn hart strijkt. Allemaal fris 2018 in met wat meer respect naar elkaar toe en lekker slap lullen en discussiëren richting (hopelijk) die beladen 34e landstitel.

    2. AjaxBarcelona?JC stadion

     Dickst14, ik begrijp je voor 100%. Ik zie dat de redaktie in ieder geval teksten aan het monitoren is en verwijderd daar waar nodig. Ik heb uiteraard ook mijn bedenkingen maar ben vind het goed dat de ip ban is opgeheven. In mijn oven moet dit ook bij jou gebeuren. Ik probeer een aantal forumleden links te laten liggen en geen reactie meer te geven om elke kans op herhaling te voorkomen. Time will tell of dit lukt ?. Ik hoop jou hier nog lang te mogen lezen.

     1. De seijs

      Voor wie is dit bericht hurbie. En wie ben jij om dit te zeggen??? Heel apart dit bericht van jou hurbie!!!!!!!!!

     1. Fred

      Wat mij betreft ben ook jij gewoon weer welkom Dickst14. Mocht je IP nog geblokkeerd zijn dan graag dit even via de mail doorgeven.

     2. AjaxBarcelona?JC stadion

      Fred, wel een verzoek, gewoon publiekelijk. Onze “vriend” de Seijs blijft wel ongelooflijk uitdagen en stoken. Hij zoekt duidelijk de confrontatie om dan vervolgens de vermoorde onschuld te kunnen spelen. Ik weet niet of hij een waarschuwing heeft gehad maar dat zou toch zeker op zijn plaats zijn zowel gezien het heden maar zeker gezien zijn uitspraken voor 2018. Ik probeer het uiteraard te negeren maar je komt er niet onderuit om het te lezen tijdens het scrollen. Als het een klein kind is oke, so be it maar volgens mij is hij dat niet. Iedereen mag vinden wat hij of zij wil van deze bijdrage maar ik moest het gewoon even kwijt.

     3. De seijs

      Een trieste reactie weer van jou ab. Je begint weer onrust te zaaien hier. Je kan je dus toch niet aan je woord houden zien we hier.?

     4. Fred

      Kappen Seis! Je reactie richting Hurbie heeft wederom niks met de inhoud te maken en zo heb ik er de afgelopen week al veel, ook van jou, verwijderd.

     5. De seijs

      Fred jij wordt dus door ab aangesproken op mij gedrag?? En daar ga jij op in lees ik hier boven. Nou oké als jij dat rechtvaardig vindt dan zal jij wel gelijk hebben. Maar heb jij gelezen wat hurbie hier bij mij doet. Hij zegt hier doodleuk dat mijn mening hier niet wordt gevraagd. Ik dacht dat we hierop het forum bezig zijn om onze mening te geven. Dus ik vraag wat hij hier mee bedoeld. Ik krijg dan geen antwoord van hem. Raar toch. En dan ga je mij hier op aanspreken? Apart. Bij het bericht van Danie Wit hier boven, gepost om 21.38 door jou. Zegt hurbie dat ik gek bent. Nou vraag ik me af, wat doe jij hier mee? Op de vraag van ab om mij eens toe te spreken en een waarschuwing te geven deed jij wat hij vroeg. Dus ik dacht ja nu moet ik ook jou maar eens berichten (kinderachtig hè ) wat jij nu aan hurbie gaat doen, want hij blijft mij maar jennen. Nogmaals erg kinderachtig maar ja ik moet wel mij hier over beklagen bij jou want anders krijgen dit soort figuren de overhand. Iedereen mag vinden wat hij of zij wil van deze bijdrage maar ook ik moest dit even kwijt.

     6. Fred

      Seijs,
      ik probeer het je nog een keer uit te leggen:
      We hebben geen zin 100 berichtjes terug te lezen wie, wanneer, ergens begonnen is. Ik heb uitgelegd dat we geen kinderjury willen spelen en als iemand iets zegt wat je niet bevalt dan heb je nog altijd als volwassen vent de mogelijkheid te negeren.

      In dit geval was jou reactie voor Hurbie er trouwens nog: ontroerend…
      En vervolgens ga je weer oude koeien uit de sloot vissen. Kappen!

     7. Fred

      Je begrijpt het echt niet hè! Begrijp nou eens: Ik kan maar heb helemaal geen zin om alles terug te gaan zitten lezen. Het kan voor jou misschien stom klinken maar ik doe liever nuttigere zaken dan een kleuterklas in toom houden.
      Dus nog voor de laatste keer: Als reacties je niet bevallen; reageer er dan gewoon niet op! Hoe moeilijk kan het zijn! Dat geldt miet alleen voor jou maar voor IEDEREEN hier. Ooit gehoord van RESPECT? Wat ben jij een nhadrleers figuur zeg en ik zie er daar nog een paar van die ik net zo goed aanspreek. En nog iets: Hou je achtelijke tips svp voor je! Ik besteed vele uren aan deze site en laat me door jou de les niet lezen wat ik wel en niet zou moeten doen! Je gedraagd je als een kleuter en hebt het zelf niet eens door. En stop met tientallen stomme duimpjes en smileys. Dan provoceer je ook een stuk minder. Is het nou zo moeilijk om je te gedragen?

   2. paulvos

    Moet Ajax voor die andere helft ook nog eens 4 miljoen betalen zeker?? Vraag me af hoe zijn timing is bij het koppen.

    1. Bakkie

     Buitenspelers zijn ook bijna altijd klein, dus dat is niet zo’n probleem. Dan heb je juist vooral een probleem als je een type Dijks hebt, die is namelijk niet wendbaar genoeg.

  1. Jimmy1971

   Voor de backpositie is dit geen probleem , Dariva !
   Ik ken een heleboel goede kleinere backs , centraal zou het iid wel een dingetje zijn ..

 1. JohnDoe77

  Hopelijk mogen we ieder jaar die € 150.000 overmaken! Bijzonder wel dat wij weer een ukkie hebben in de verdediging, haha! Maar heb alle vertrouwen in deze gozer, hij is snel, scherpe verdediger, komt op en heeft een goede voorzet. Bovendien super fit en heeft bijna altijd gespeeld voor zijn club. Kunnen wij wel gebruiken dus!

 2. JohnDoe77

  Interessant, ik zie in eerdere onderwerpen dat de redactie inhoud van reacties aanpast naar iets als: “Bericht verwijderd, geen inhoudelijke reactie.”. Als dat iets nieuws is kunnen ze er iemand fulltime voor aannemen op dit forum! ? Bovendien; wat is er mis met niet inhoudelijk reageren maar gewoon wat o-h’en op zijn tijd? Daar maken Gijpie, Wilfred en die snor een zeer succesvol programma van 1,5 uur van twee keer per week. Als die dezelfde redactie zou hebben, duurde die show korter als de reclamenblokken!

  1. Fred

   We zijn echt niet van plan continu te monitoren, dat is ook aangegeven.
   Een vergelijking met het drietal van tv gaat zeker niet op: zij kennen elkaar door en door en respecteren elkaar, mede daardoor, wel. Het hoeft zeker geen koorknapenclub te zijn maar volgens mij was de algehele tendens toch dat het voor niemand meer leuk was op deze manier. Wat dat betreft merk ik de laatste dagen een positieve wending.
   En Widi: Dat geld mag je overmaken hoor! Stuur je mijn rekeningnummer wel! 😉

 3. Iamsterdam2015

  Tot de tien beste clubs??? Hebben ze VHS videobanden uit 1995 laten zien in Argentinië???

  1. Widi

   Ja. En van 1967 tot 1974. En van de jaren-80. En van 1992. Etc. In historisch opzicht hoort Ajax echt bij de top van Europa hoor.

   1. Iamsterdam2015

    Ja als je het zo bekijkt dan zeker wel maar als ik het zo lees bedoelt hij ( denk ik) het huidige Ajax. Hoe graag ik het zou willen….. gaat het niet worden helaas.

 4. Mr Ajax

  Krijg toch wel een lekker gevoel bij deze gozer al kan ik niet meteen uitleggen waarom!

 5. AFCA my World

  Ik had mijn voorbehoud,maar het is dus echt rond,nu maar hopen dat hij echt van waarde kan zijn ! ⚽️

 6. BobbyHaarms

  Dat doet Ajax slim. Die 150.000 steek je zo in je zak want CL wordt haast een onmogelijke opgave (helaas).

 7. AjaxBarcelona?JC stadion

  150.000 ? Dat is toch een schijntje. Zou dat geen 1.500.000 moeten zijn?

   1. Widi

    Er zijn meer spelers die gekocht zijn met het afsluiten van dit soort clausules. Kan dus aardig oplopen hoor.

    1. BobbyHaarms

     Moet Ajax makkelijk kunnen lijden. Zeker als je bij de 50 rijkste clubs zit en aan transfers tientallen miljoenen binnenharkt.

 8. afcadeluxe

  ach,p.lahm van bayern was ook zo klein dat hij staande kon pijpen,maar was wel hele goede verdediger,als tagliafico net zo goed wordt bij ons zou toch top wezen?!??

 9. AjaxBarcelona?JC stadion

  Off: lees dat er een mogelijkheid is dat N. de Jong naar Ajax komt. Zolang het niet als basisspeler is, prima.

  1. BobbyHaarms

   Bruikbare speler, zeker als we tijdens een wedstrijd wat extra gif nodig hebben.

Comments are closed.