There are no ads, please add some


Dijks niet mee op trainingskamp Portugal, vertrek aanstaande

Mitchell Dijks gaat Ajax zeer waarschijnlijk verlaten en heeft al te horen gekregen dat hij niet met de selectie zal afreizen naar het trainingskamp in Portugal. Dijks was in de afgelopen zomer eigenlijk al afgeschreven, maar kreeg toch een kans toen bleek dat de zoektocht naar een nieuwe vleugelverdediger moeilijk verliep. Nu Ajax definitief Nicolas Tagliafico heeft aangetrokken mag Dijks de komende dagen in gesprek gaan met een nieuwe werkgever. Sporting Portugal en Galatasaray toonden al eerder belangstelling maar Dijks heeft laten weten nog geen bestemming te hebben uitgezocht.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

34 reacties

 1. HURBIE

  Hoop op een mooie club voor hem
  Altijd in dienst van AJAX gespeeld
  Niet Euren en zeiken maar doen
  Kwam in zijn niveau iets tekort
  SUCCES MAN

  1. Jimmy1971

   Jammer dat zijn talent niet dezelfde proporties had als zijn talent ! Prima jongen die nooit vervelend heeft gedaan , hoop op een mooie club voor hem !!

   1. De Ajacied

    Unne topper was Dijks op het veld niet echt,
    Maar in de groep was het een prima gast
    Het ga je goed Mitchel
    ❌❌❌

    1. Charka53

     Maar hij is wel een top Ajacied en ik hoop voor hem dat hij een goeie club krijgt die hij verdiend.

  2. paulvos

   Er is niks mis mee met zijn instelling, voorbeeld voor andere maar bezit helaas niet de kwaliteit, helaas. hoop voor je dat je bij ’n mooie club terecht komt, het ga je goed Mitchell.

 2. Basisspeler

  Kwam te kort voor Ajax, maar dat is niet zijn schuld. Tot 2x toe terug gehaald en in dienst van Ajax gespeeld. Wens hem veel sterkte en een mooie club toe.

 3. Vak 120

  Ik ben het met jullie eens,hij kwam te kort maar niet zijn schuld! Inzet wel 100%..mitchel ik wens je veel succes!

  1. BobbyHaarms

   Klopt. Heeft het vooral bij Willem II uitstekend gedaan maar komt duidelijk tekort voor dat laatste stapje naar de top/subtop. Voorbeeldige prof, wens en gun hem het allerbeste want dat heeft hij absoluut verdiend.

   1. Remco425

    Heeft het ook in zijn 1e jaar na zijn terugkeer prima gedaan. Velen wilden hem zelfs in Oranje. Aangezien we momenteel verder geen LB’s hebben zou ik hem het liefst nog tot het einde van het seizoen houden, maar ik snap het als dat voor hem geen optie is.

    1. BobbyHaarms

     We zitten heel dun in de verdedigers dus in dat opzicht is dat ook mijn eerste gedachte Remco. Maar Dijks heeft helaas aangetoond het niveau echt niet aan te kunnen. Dan nog veel liever eigen jeugd doorschuiven en mee laten trainen. We spelen immers alleen nog maar competitie. Leuk die aankopen, maar echt stimulerend voor de (verdedigende) jeugd is dit niet lijkt me.

     1. Litmanen

      Buiten wat goed voor Ajax is, Hij heeft van de zomer al een mooi contract moeten laten lopen.
      Ik hoop dat hij ergens een mooi contract kan tekenen en zich onafhankelijk kan voetballen.

      Wij vinden zijn niveau te laag, maar ik zie soms in de PL dingen, waarvan ik denk: koop Dijks!

 4. De seijs

  Top gozer en nooit zeuren. Echt een met mentaliteit. Mitchell bedankt man en heel veel succes bij je nieuwe club waar dan ook.👍👍

  1. Bakkie

   Het lijkt inderdaad de goeie kant op te gaan met ons Ajax, Widi. Ben erg benieuwd hoe Ten Hag en Schreuder het gaan doen, alleen het kampioenschap is goed genoeg!

 5. Joep

  Hoop dat hij snel een nieuwe club vindt. Niet goed genoeg voor onze club. Wel bewondering voor hem liep nooit te zeiken of te klagen

 6. Ajax 1

  Succes dijks en dank voor je inzet, zonder gezeur, voorbeeldprof maar net niet goed genoeg voor Ajax

 7. JohnDoe77

  Hij had gewoon mee moeten vliegen, had hij met Sporting kennis kunnen maken! Verder prima prof, nooit lopen zeuren over het gebrek aan waardering. Hij kan er niet veel aan doen dat zijn capaciteiten te kort schieten voor Ajax en de club geen betere speler gevonden had. Nu wel dus; succes Mitchel en bedankt voor de mooie voorzetten op de tweede ring! 😃

 8. Peter kopsterk

  Succes mitchell bij je volgende club. Als het bij een subtopper in het buitenland is wordt het weer op de bank en in nederland wordt het wel een basisspeler bij een club

 9. Widi

  Ik lees hier heel vaak dat Dijks zo geweldig is omdat hij niet zeurt. Dat zegt toch wel veel over de hedendaagse voetballers vind ik. Tonnen verdienen met je hobby en dan geprezen worden als je nergens over zeurt/klaagt.

  1. Remco425

   Het zou inderdaad de standaard moeten zijn. Ik moet zeggen dat er met Dijks natuurlijk wel meer gesold is dan met de gemiddelde reservespeler..

   1. Finidi

    Nou voor een paar ton p.jr mogen ze mij ook wel 3jr sollen maar dan wel een optie voor evt nog een jaar!😉

  2. Basl

   Het kan ook gewoon een aardige sympatieke gast zijn die weet dat hij te kort komt. Niks mis mee!

 10. M800M

  Qua voetbal kwaliteit zie ik hem graag vertrekken, Zeker nu er een sterke vervanger is gehaald. Hoop wel dat er echt interesse voor hem is dat is hem wel gegund. En dan verdient ajax er misschien ook nog iets aan.

 11. Zlatan4ever

  Dijks verdiend een goede club alleen al op basis van zijn loyaliteit tegenover Ajax
  Succes Dijks ,waar dan ook !

 12. Dagrump

  Voor hoe Dijks zich heeft opgesteld echt helemaal niks op aan te merken !! Nooit horen zeuren/ klagen!! Op en top prof. Hoop dat ie een mooie club vindt waar ie veel plezier gaat krijgen. Veel succes en dank ervoor dat als je er moest staan dat je er stond!!! Is je gegund Succes Kerel!!

Reageren is niet mogelijk.