There are no ads, please add some


Freitas: ‘Doemscenario dreigt voor Ajax inzake transfer Tagliafico’

De transfer van Nicolás Tagliafico van Independiente naar Ajax lijkt zo goed als rond maar volgens de Zuid-Amerikaanse voetbalkenner Paulo Freitas moet Ajax ook uitkijken voor een doemscenario nu ook Real Betis zich heeft gemeld voor de verdediger.

Volgens Freitas heeft Real Betis 3,8 miljoen geboden maar maakt Ajax met het bod van 4,5 miljoen de meeste kans op de diensten van Tagliafico. Echter is er nog steeds geen witte rook vanuit Argentinië en wijst Freitas erop dat de deal nog niet rond is, waardoor Ajax toch nog met lege handen kan achterblijven. Hij geeft aan ‘niet op te kijken’ van dat scenario. Afgelopen zomer overkwam de club dat al met Richarlison.

Bron: Estadio Deportiva

Zie eerdere berichten:
30-12-2017: ‘Ajax akkoord met Independiente over Tagliafico’
28-12-2017: ‘Van Aanholt was eigenlijk eerste keuze als linksback’
28-12-2017: ‘Ajax en Independiente naderen akkoord over transfer Tagliafico’
27-12-2017 ‘Bod van vier miljoen op Tagliafico afgewezen door Independiente’
18-12-2017 ‘Ajax legt bod van vier miljoen neer voor linksback Tagliafico’

Gerelateerde posts

113 reacties

 1. HURBIE

  Daar wordt je toch schijtziek van ,van die welles nietes berichten
  Zou toch geen zaken meer doen met die gasten uit dat soort landen
  Zijn niet te vertrouwen en springen van de hak op de tak
  Zoek gewoon in Nederland

  1. Ajax 1

   Ajax moet gewoon gaan zorgen dat dit soort deals meer achter de schermen gedaan worden en dan snel doorpakken. Stel ook een ultimatum bijvoorbeeld aan zo’n club: binnen een week rond en anders vervalt het bod. Dan gaat een speler die graag wil ook druk zetten op de club. PSV lijkt zijn zuid/midden amerikaanse deals toch te doen zonder deze onzekerheid, dus die doen dat misschien toch slimmer. Nu gewoon doorpakken, afronden die transfer Marc!

   1. Ajax 1

    Ajaxbelg: jij gaf laatst aan dat er wel goed backs in de belgische competitie lopen: wie loopt daar die wat voor ajax kan zijn?

    1. Ajax belg

     obradovic van Anderlecht,daar op zijspoor,wel internationaal. sterk verdedigend en op de man. De Bock van Club, goede verdediger,snel ,voorzetten zijn minder. Bij Charleroi zijn er ook maar Franstalige hebben het moeilijk in Nederland.

     1. Ajax belg

      helaas niet ,denk wel dat die jongens willen komen. ik vind Onradovic goed voor Ajax

     2. Ajax 1

      Dank ajax belg. Zal eens op deze jongens letten. Obradovic wel eens van gehoord, maar waarom op een zijspoor: dan heeft anderlecht dus ook nog een betere of zou je obradovic opstellen?

  2. paulvos

   Ja wat is het nou, komt hij of komt hij niet. zo niet dan moet er toch ’n andere worden gekozen.

 2. Widi

  Gewoon afblazen. Wie ook maar aan Betis denkt, terwijl hij ook naar Ajax kan, moet gewoon niet naar Ajax komen.

  1. Ajax 1

   Onzin widi: wie weet wil hij wel heel graag naar ajax, en wordt er nu achter se schermen snel geschakeld. Maar zoals in de andere berichten van mij in deze post: wel hele duidelijke voorwaarden stellen als ajax zijnde.

    1. Bakkie

     Grappig dat je Messi noemt, Widi. Dat is namelijk wel een speler waar hij dan tegen komt te spelen.

     1. Bakkie

      Maar jij zou als Argentijn dan zeggen: Fuck Messi, fuck Ronaldo, Ajax heeft een prachtige historie, dus ik ga liever in de kou op het kunstgras van Excelsior ballen?

     2. Ajax 1

      Behoorlijke kans dat iemand wel tegen messi wil spelen en voor geld van betis kiest ipv geld van ajax. Maar we hebben sanchez, neres, orejuela etc toch ook? Dus volgens mij kunnen we er allemaal weinig van zeggen en is het even afwachten. Ik wilde dus alleen maar zeggen dat we niet weten wat er echt speelt. Allemaal geruchten; in dit geval uitspraak van een zuid-amerika kenner. Big deal…..

     3. Ajax 1

      En correcte voor iemand anders het doet: we hadden sanchez ☹️, maar die kwam ook. Dus waarom tagliafaco (wat een naam, probeer daar maar eens een goede song op te maken als support ?) niet dan?

  2. Peter kopsterk

   Als je heel eerlijk bent widi kan hij toch veel meer bij betis verdienen dan bij ajax. Zo zijn die zaakwaarnemers die willen ook wat verdienen

    1. Litmanen

     Ik denk dat PSV het inderdaad slimmer doet. Pas bekend maken als de deal zwart op wit staat.
     Zo zie je maar, het Bosman-arrest heeft de voetballers niet minder slaaf gemaakt.

     1. Bakkie

      Ik kijk nooit op psv-fora, maar kan me heel goed voorstellen dat dit soort berichten ook daar te lezen zijn.

  1. BobbyHaarms

   Als hij zelf dolgraag naar Ajax wilt lijkt het me ook dat ie ook daadwerkelijk komt.

    1. BobbyHaarms

     Alles valt of staat bij geld. We zijn en blijven ook een Jodenclub op dat gebied ?

 3. De seijs

  Dat zullen de bekende zaakwaarnemers wel weer zijn. Denk dat die jongen wel het liefst voor ons ajax kiest (wie niet). Had al zo’n vermoeden dat het wel eens een zware dobber kon gaan worden. En ja hoor. We wachten maar af.

  1. De seijs

   Het schijnt dat hij toch komt. Donderdag uiterlijk vrijdag zal hij tekenen. We moeten dus nog even wachten.

   1. Basisspeler

    Het schijnt nog vast te zitten op het doorverkooppercentage. Ajax als opstapclub

    1. Bakkie

     Hmm, die Marc is wel een taaie he… Maar ze komen er vast wel uit. Bovendien lijkt me de doorverkoopclausule belangrijker bij jonge talenten dan bij deze speler.

 4. Gert Ajax

  Moeilijk zaken doen in zuid amerika dat is bekend.
  Hoop op een goede afloop en dat we niet eens naast het net vissen.

 5. Basisspeler

  Van mij hoeft hij niet te komen. Overbodige aankoop en ik ben niet overtuigd van zijn kwaliteiten.
  Je ziet dit vaker bij makelaars van spelers uit dit soort landen. Clubs worden tegen elkaar uitgespeeld en het blijft wachten op de beslissende handtekening.

  1. Ajax 1

   Dus hard en duidelijk zijn v ajax kant. Bod doen, aangeven dat het een week geldig is en dan vervalt. Dat ook consequent doen zodat ze weten dat er niet met ajax te spelen valt (letterlijk en figuurlijk….)

     1. nick-afca95

      Basisspeler, als je van mening bent dat warmerdam, sinkgraven en viergever de oplossing zijn voor linksback, dan heb je weinig ambitie. Wellicht voor de eredivisie dat ze mee kunnen komen. Maar wanneer je nog een keer europees wil spelen zijn ze zwaar ondermaats. Daarintegen zijn viergever wober en sinkgraven helemaal geen backs. Tagliafico is wel een speler die europees prima mee kan, en is een echte back. Ik merk dat er een aantal formuleden zijn die deze jongen op basis van leeftijd en clubs op zijn cv njet goed genoeg bevinden. Als je een klein beetje onderzoek doet naar deze jongen, zie je dat het echt een hele goeie back is. Ik hoop dat Overmars het voor elkaar krijgt hem binnen te halen. En voor ik het vergeet, de beste wensen nog aan iedereen!!

     2. BobbyHaarms

      En Viergever ben je sowieso kwijt aan het eind vh seizoen. Dijks en ook Sinky vertrekken of zijn niet goed genoeg voor Ajax, Veltman trouwens idem. Daarmee kom je gewoon echt niet verder.

     3. Basisspeler

      Wat mij opvalt is het verlangen bij supporters naar aankopen. Als het van ver komt is het goed lijkt het wel.
      @Nick: Je hebt nu een asntal keren verteld dat je je verdiept hebt in deze speler. Mag ik vragen hoe??
      Heb zelf Youtube en internet gezocht. Van wat ik vond werd ik niet enthousiast. Jij dus wel. Wat heb jij aan vooekennis dat ik niet heb?

      Mijn indruk: Te klein met 1.70. Formaat Overmars als linker verdediger vind ik niet wenselijk. Geen compensatie door snelheid of felheid. Redelijke techniek.
      Dan liever een Warmerdam die zich nu bij twee eredivisieclubs bewezen heeft en de Ajaxschool heeft meegekregen.
      Verder lees ik in reacties dat Viergever, Sinky niet Europees waardige spelers zijn. Toch hebben zij vorig seizoen nog een EL finale gespeeld. Sinky werd door Bosz gezien als toekomstig international op linksback. Keizer vond Sinky de sleutelspeler voor het Ajaxspel. Jullie zetten hem bij grof vuil?
      Viergever speelde klasse partijen tegen Lyon en Schalke. Niet internationaal waardig? Het klopt dat het geen van allen backs zijn. Maar welke speler is dat wel?? Kijk im je heen! Geen enkele back bij topclubs heeft zijn hele carriere daar gestaan. Ze zijn bijna allemaal begonnen op andere posities. Wöber bv is begonnen als spits! Later spelverdeler op het middenveld en CV. Alleskunners en allrounders hebben we nodig!! Dus verdedigers die kunnen verdedigen, aanvallen, passen en scoren! Dat krijg je alleen met spelers die op meerdere posities hebben gespeeld.
      Dan over Richarlison. Ook in de mangel door zijn zaakwaarnemers. Stel we hadden hem gekocht. Hadden we dan van de schitterende acties van onze eigen Kluivert kunnen genieten? Kopen is niet altijd goed.

      Ik zie dus weinig toegevoegde waarde in Tagliafico en investeer dat geld liever in scouts en jeugdopleiding. Het is natuurlijk niet toevallig dat nu opeens speler ba speler uit Z Amerika wordt gehaald. Ajax heeft geïnvesteerd in Veldmate en opeens komen er allemaal spelers uit bv Colombia en Argentinië. Investeer dat geld ook in andere meesterscouts in andere plekken in Europa, Afrika en Azië zodat je een evenwichtig aanbod krijgt. En investeer in jeugdopleiding. Omarm nieuwe methodes zonder daar in door te slaan (Jonk) Maak een Ajaxcity en zorg dat Ajax het Bayern van Nederland wordt.

     4. Widi

      Apart. Vorige week vond je het onzinnig dat ik op youtube naar deze speler had gekeken. Je vond ook dat je op basis van youtube geen oordeel kunt vellen. Nu zeg je dat je zelf op youtube hebt gekeken en kom je met een oordeel. Twee mogelijkheden: 1. Je hebt zodanig de pest aan mij dat je me tegenspreekt ongeacht wat ik zeg. 2. Je spreekt jezelf voortdurend tegen. Een combinatie van beide is ook niet uitgesloten. Dan inhoudelijk: je hebt het over Ajax spelers die geblesseerd zijn en/of uiterlijk komende zomer zullen vertrekken. Verder negeer je dat we krap in de verdedigers zitten. Er komen zeker nog schorsingen aan en wellicht meer blessures. Over Warmerdam: die was er ook al toen Dijks er nog was. Dijks werd toen beter geacht. En Dijks is niet goed genoeg voor Ajax. Sinkgraven. Raakt steeds maar weer geblesseerd. Daar kun je gewoon niet op bouwen. Viergever zal vertrekken. Of jij het daar nu mee eens bent of niet. Er is wel degelijk behoefte aan een linksback. Ongeveer iedereen hier is die mening toegedaan. Ook de Ajax directie denkt er zo over. Succes met je strijd tegen de windmolens.

     5. Ajax 1

      Ben ook gecharmeerd van sinkgraven, maar daar kunnen we toch niet op rekenen qua blessures. Als Ajax zijnde moet je twee/drie goede opties per positie hebben en dat hebben we nu op beide back posities niet. Op alle andere posities wel wat mij betreft.

     6. Basisspeler

      Je hoort jezelf graag praten Widi, vooral als je denkt dat he gelijk hebt. Daarbij lees je selectief wat voortkomt uit jouw grote behoefte om gelijk te krijgen en probeer je me weg te zetten als een Don Quichot. Is ook een patroontje bij je die zich herhaalt en die je toepast bij personen die je tegenspreken. Hetzelfde heb je bv ook georobeerd bij AB. We hebben allemaal gelezen waar dat toe heeft geleid. Beetje dimmen zou je beter staan Widi.

     7. Widi

      Je gaat niet in op de inhoud. Waarom vind jij het onzinnig als ik op youtube spelers bekijk, maar doe jij het zelf ook? Ik mis steeds de argumenten in jouw bijdragen. Je reageert je frustraties over de ban van je vriend af op mij. Meer niet.

     8. De seijs

      Widi ik volg Basisspeler al een tijdje. En hij volgde die mensen die nu weg zijn altijd blindelings. EugAjax bv, hij vond dat Eug te lang van stof was. Hij praten immers de andere na. Nu zijn ze er niet meer en wel nu? Hij gaat ook eens wat zeggen. En kijk eens hoe lang zijn verhaal is? En daarbij hij spreekt zich zelf tegen. Iets wat jij al aanhaalde. Zegt genoeg over Basisspeler. Ik nam hem al heel lang niet meer serieus. Het is een napraten. En nu moet hij zelf wat gaan zeggen hier. Slaat kant nog wal! Laat gaan widi. Let maar op zijn bijdrage hier telkens , 9 van de 10 x negatief.

     9. Basisspeler

      Aub Seijs! Laat je bijdragen eerst even taalkundig verbeteren, voordat je ze post. Ik weet dat ik ook af en toe een tikfout maak, maar dit slaat alles.
      Jij bent hier de naprater Seijs. Twee gerespecteerde forumleden die nu oa door jou verdwenen zijn noemden je papegaai en Lorre.

     10. De seijs

      2 gerespecteerde formulerden? Voor jou alleen mischien, niet voor mij! En ik ben geen naprater. In verre van dat. Ik leef met de dag. En dat is heel wat anders. Maar dat moet je wel kunnen begrijpen. Jij bent hier alleen maar om mensen in een hoek te lullen. Dat vindt jij prachtig! En nu moet jij dat zonder bepaalde personen doen. Gaat je nog opbreken! Ik ben het met 99% eens dat het hier weer gezellig gaat worden. Over ajax praten en elkaar respecteren. Wen er maar aan Basisspeler ????

     11. Basisspeler

      @Seijs: Heb JIJ het nu over elkaar respecteren? Een paar topics geleden noemde je Indojood nog onderkruipsel!
      Mijn vraag aan jou was toen of je dat normaal vond en of je dat ook zou zeggen als hij voor je stond.
      Toen bleef het veelbetekenend stil.
      Neem me niet kwalijk dat ik jouw reacties niet serieus neem.

     12. De seijs

      Deze mensen zijn weg hier op het forum. Een nieuw jaar zijn we ingegaan nieuwe voornemens. Me niet meer te laten provoceren . De redactie te respecteren. Met andere woorden het hier normaal doen. Over ajax hebben. Hoop dat jij en de rest dit ook gaat doen. Eens kijken of jij ook lef en ballen hebt. Nogmaal respect vanaf het nieuwe jaar. ?

     13. Prinsengracht

      Weet jij zeker dat je je nick niet aan AB verkocht hebt basisspeler? Of mag hij alleen af en toe gebruik maken van jouw internetadres?

     14. BobbyHaarms

      “Over Ajax praten en elkaar respecteren”….waar is het misgegaan met je de Seijs? Even los van het feit of de ban van AB terecht is of niet, maar de respectloze reacties en het zuigen van jou naar AB waren aan de orde van de dag en verdiende een hele dikke ban. Dus ga jezelf nu niet beter voordoen dan dat je bent en ga bovenstaande zin dan eens in de praktijk brengen.

     15. Widi

      Je hebt gelijk Seijs. En laat je niet op je kop zitten door zijn verwijt over je taalkundig vermogen. Hij schrijft zelf verre van foutloos. Niet erg. Maar je maakt je dan wel belachelijk als je anderen verwijten gaat treffen.

     16. De seijs

      Dat doe ik zeker niet widi. Daar lach ik om. Ik zie ook dat hij zijn fouten maakt met schrijven. Maar daar op iemand gaan aanvallen dat is verspilde energie. En het maakt ook helemaal niet uit. Het gaat om het commentaar wat iemand geeft. Dat is waar je na moet kijken. Daarom zitten we hier. Maar ja om dat in te zien. Ga je goed man?

     17. Basisspeler

      Je oraat tegen de verkeerde persoon Seijs. Andermans taalfouten verbeteren is een hobby van Widi.

     18. Fred

      Beste heren; wie de schoen past trekt hem aan,
      Ik monitor nu enkele dagen op veler verzoek de reacties maar heb een vraag: Worden jullie zelf ook niet moe van jezelf continu fixeren op elkaars reacties?
      Jullie hebben het over het respecteren van elkaars mening maar doe dat dan ook! Waarom continu uitleg vragen over een reactie/mening van een ander?
      Ik snap dat er maandenlange opgekropte woede/frustratie zit maar kunnen jullie hier svp mee stoppen. Negeer anders elkaar gewoon en stop met het uit de sloot vissen van ouwe koeien.
      Bij voorbaat dank!

     19. BobbyHaarms

      Die ban is ook terecht Widi. Maar als je heel eerlijk bent dan moet je beamen dat je zelf hierin ook geen lieverdje bent geweest en blij mag zijn dat je hier nog mee mag discussiëren, net als enkele anderen maar daar kom ik verderop nog op terug. Je laten leiden door een emotie is tot daar aan toe, maar als je eerlijk bent naar jezelf ben je geen haar beter. Iets met gif/AB, weet je nog wel?..ook dat was ver beneden de gordel.

     20. Widi

      Ik hoef nergens blij mee te zijn Bobby. Daarnaast heb ik me er bij neergelegd dat veel mensen het verschil tussen mij en de verbannen persoon niet zien. Ook nu zie jij kennelijk weer niet dat de vriend van de banneling mij zoekt. Het is goed zo. Er is al bijna niemand meer over die inhoudelijk iets zinnigs schrijft. Het heeft weinig zin meer zo.

     21. Basisspeler

      Dan inhoudelijk:
      Waarbij forumleden zich afvroegen of jij hier niet een ban verdiend riep jij op tot een reactie op jouw youtubeanalyse van Tagliafico. Leek op afleiding van wat op dat moment jou slecht uit kwam. Zelf heb je hier meermalen aangegeven dat Youtube filmpjes geeb waarde hebben. Nu basseer je opeens zelf je oordeel op deze gefabriceerde filmpjes. Wie spreekt zichzelf nou tegen?? Bovendien was mijn reactie naar Nick(selectief lezen), waarbij ik me afvroeg of hij andere/nieuwe info heeft behalve youtube. Ik basseer dus ten eerste niet alleen mijn oordeel op youtube, maar ook op andere bronnen van internet (wederom selectief lezen), maar vraag ook nog eens om extra informatie van iemand die zegt zich verdiept te hebben. Is het je nu duidelijk Widi? Had eigenlijk niet verwacht dat ik me zo moet verklaren bij jou.
      Het feit dat we krap zitten in verdedigers negeer ik helemaal niet. Heb in een eerdere reactie al gezegd dat ik vind dat je he aankoopbeleid niet moet laten afhangen van tijdelijke blessures. (selectief lezen nr 3) Ik heb ook aangegeven dat je je beter kon concentreren op de rechtsback positie. Zeefuik wordt niet serieus genomen. Hebben we alleen Veltman en Orejuela die zijn partijtjes voornamelijk in JA speelt.
      Over Warmerdam ben ik denk ik duidelijk genoeg geweest.
      De laatste drie zinnen van je reactie zeggen veel over hoe jij als persoontje in elkaar steekt.

     22. Widi

      Duidelijk. Je probeert mij zwart te maken. Zo krijg je je vriend echt niet terug hoor. Ik ga jou verder negeren. Ga je niet de kans geven om de sfeer hier weer vervelend te maken.

     23. Basisspeler

      Weinig inhoudelijke reactie Widi. Beetje zwart-wit denken van je. Ook deze reactie zegt weer veel over jouw persoontje.

     24. Litmanen

      Ik vind Veltman, Viergever en Sinkgraven zeker Ajax waardig.
      We moeten niet de illusie hebben achterin Europese top te kunnen kopen. Sinkgraven is een fantastische vondst.
      Zie wat Barca ooit deed op die plek.
      Waarom daar wel en hier laatdunkend over Sinkgraven te praten? Hele goede voetballer.

      En ondanks het eeuwige gezeur over Veltman en Viergever, wij kunnen geen vDijk kopen, als we dat al zouden willen.
      Als je ziet wat er in Oranje achterin staat, dan hebben wij niks te klagen.

      Mensen als Rekik, De Vrij, Hoedt en zelfs vDijk zouden bij ons niets toevoegen.
      Veltman, de Ligt, Wober, Viergever en Sinkgraven? Prima.

     25. BobbyHaarms

      Wöber en de Ligt zijn Ajaxwaardig of heel hard op weg dit te worden. Viergever is een meer dan prima invaller maar vertrekt na dit seizoen. Sinkgraven is aanvallend sterk, maar verdedigend absoluut niet Ajaxwaardig. Veltman kan de ene wedstrijd prima verdedigen en daarna wordt hij kinderlijk eenvoudig voorbij gelopen of op snelheid geklopt. Als je verder wilt met Ajax zijn, op de eerste 2 namen na, deze spelers rijp voor de verkoop. Je komt er echt niet verder mee, Europese finale of niet.

     26. Litmanen

      Bobby, als je een van de weinige spelers van Ajax bent die in een EC finale overeind blijven, dan ben je Ajax waardig.
      Waar de vedetten het lieten afweten lieten de “mindere” goden zien waarom ze bij Ajax spelen.
      Niet alleen tegen NAC en Roda, maar ook tegen Lyon, Schalke en United.

     27. Widi

      Litmanen, het is duidelijk dat jij Veltman goed vindt en een heleboel anderen niet. Ik ook niet. Zijn stijl bevalt me gewoon niet. Kunnen we het onderwerp laten rusten?

     28. Widi

      Ik ben dat ook spuugzat. Overigens speelde Veltman de laatste tijd onder FdB al linksback. Maar wat ik bedoelde: als jij niet meer reageert, heeft het ook geen zin meer om Veltman af te zeiken.

     29. Geroldkohlen

      Bobby hier ben ik volledig mee eens. Met uitzondering van wöber en de ligt , zijn de rest die je benoemde niet meer dan een 12de man in een team. het zouden goede invallers zijn of als stand in. voor de basis richting het niveau waar Ajax wilt komen of hoort te staan, is dit te licht en vaak zelfs zwak algemeen gezien.

     30. nick-afca95

      Ik heb natuurlijk niet uren gekeken wat deze speler heeft gepresteerd. Uiteraard wat youtube gekeken, daar kan je echter heel weinig mee aangezien dat highlights zijn. Dan lijkt elke speler een topper. Heb het een en ander gelezen over hoe hij het doet in de argentijnse competitie. Daar is hij bekroont tot beste verdediger van de competitie en word hij geroemd om zijn snoeiharde tackles. Iets wat Nederlanders meestal niet zo goed kunnen. Gecombineerd met zijn snelheid en redelijke pass kan hij aanvallen ook het een en ander brengen. Vervolgens heb ik gekeken wat zijn ratings zijn op Fifa 18 (meestal redelijk betrouwbaar). Daar kan je zien dat inderdaad zijn snelheid en verdedigen erg goed zijn. Fysiek is hij volgens fifa wat minder (beetje sinkgraven achtig) maar als ik fotos zie van hem denk ik dat dat we goed zit. Inderdaad is zijn lengte niet ideaal. Daarom zou hij ook nooit spelen bij een echte topploeg. Maar aangezien hij voornameijk te maken krijgt met buitenspelers (die meestal ook niet zk groot zijn) en weinig hoeft te koppen zie ik dat ook wel goed komen. En wat betreft sinkgraven. Die schrijf ik absoluut niet af. Ben van mening dat hij vooral aanvallend erg nuttig is en verdedigend door veel te trainen uiteindelijk kan voldoen aan de eisen. Maar door zijn vele blesures kan je geen risico nemen en miet je een tweede sterke optie hebben staan. Viergever zit geen rek meer in en speelde voorig jaar in de europese wedstrijden boven zijn kunnen. Dat zag je aan alles bij hem. Jammer dat hij nog geen contract heeft aangeboden gekregen door ajax want het is een leuke bruikbare speler. Helemaal als reserve. Maar bij Ajax mag je meer kwaliteit verlangen van spelers. En wöber is inderdaad een soort alles kunnen. Hardstikke handig. Maar hoe meer hij zich focust op 1 postie, hoe beter hij daar word. Warmerdam zie ik niet zo snel een echte vaste waarde worden bij Ajax. Misschien over 2/3 jaar. Maar voorlopig nog te licht.
      Vat mijn comentaar trouwens niet op als een aanval of iets dergelijks. Ik ben van mening dat het juist goed is dat er over een hoop dingen anders word gedacht. Daar kom je alleen maar verder mee.

     31. De seijs

      Basisspeler moet je Nick niet aanvallen op zijn Nederlandse taal in geschrift? Ben jij toch zo goed in!!!

     32. nick-afca95

      Haha sorry voor het matige nederlands. Snel op een telefoon wat willen typen in combinatie met dyslectie werkt niet zo goed. Ben niet voor niks iets gaan doen met cijfers haha.

     33. De seijs

      Nick geeft helemaal niks kerel. Basisspeler blijft maar corrigeren, en da t vindt hij blijkbaar leuk. Zelf maakt hij ook de nodige fouten. Niks mis mee, maar hij moet daar gewoon mee kappen. Heeft geen toegevoegde waarde hier. Fijne avond nog Nick?

     34. Ajax 1

      Mijn youtube beelden zijn ook geweldig. Op basis daarvan ben ik 10 mln€ waard minimaal. En ben al 43 ?

  1. Geroldkohlen

   hopelijk toch niet, baal nog steeds dat die richarlison niet naar ons is gekomen.

   1. HURBIE

    Dan had hij waarschijnlijk al weer verkocht geweest

    Kijk maar naar Sanchez
    Het draait bij hun alleen maar om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor hun familie

   2. ajaxhoger

    Dat die speler niet is gekomen hebben we te danken aan bergkamp en consorten , waarvan er een nog zit , van de sar een vos in schaapskleren .
    Waarom niet door pakken op die back , of de club werkt tegen op een of andere manier , we kunnen het niet weten van hoe en wat , wel weet ik dat we een back nodig hebben .
    Een ding hoop ik , dat hij komt !!!!!!!!!
    hij zal beter zijn als dijks en al die andere neem ik aan .

 6. JohnDoe77

  We kunnen hier van alles bedenken en de speler, Ajax, zaakwaarnemers en andere clubs van alles verwijten, maar we weten niks van deze transfer. Als je zaken wilt doen in ZA weet je dat dit erbij hoort. Vaak hebben spelers (soms zonder dat ze het zelf weten of er invloed op hebben) meerdere “zaakwaarnemers” die ieder proberen deals te sluiten en geruchten de wereld in te sturen. Feit is dat Ajax een bod heefg neergelegd en het een mooie aanvulling op de selectie kan zijn als het lukt. Naast een goed bod doen is het een kwestie van hard duimen! Zo ging het achter de schermen ook met Sanchez, Cassiera, Neres, Richarlison, etc…

  1. Basisspeler

   Grotendeels eens. Behalve het gedeelte over duimen. Onderhandelen is een constant proces van bieden en vragen, waarbij beide partijen een gezamenlijk doel moeten hebben of vinden.
   Misschien gek, maar dat Sanchez na 1 seizoen Ajax verruilde voor de PL kan gunstig uitwerken voor bv een Tagliafico

  1. BobbyHaarms

   Als ie alleen Amsterdam al ziet is die jongen toch gelijk om Vakkie411? Zorg dat die jongen zich voelt als in een warm bad!

    1. BobbyHaarms

     Dat wil ik gerust doen. Maar dan wil ik wel eerst zeker weten of ze hem goed “behandelen” ghehe ?

 7. Slingertje.

  We wachten het maar af wanneer er witte rook vanuit Argentinië en de Johan Cruijff Arena komt.

 8. AFCA my World

  Komt Tagliafico niet ? Dan halen we Büttner toch op bij Vitesse,altijd al fan van geweest,niet zeuren maar knokken !⚽️

 9. Ajax belg

  onbradovic lomt ookvan KV Mechelen, was top in Belgie toen Anderlecht hem haalde. nu weer andere trainer,dus ook andere wetten

Reageren is niet mogelijk.