There are no ads, please add some


‘Younes lijkt transfer naar Napoli te kunnen vergeten’

Amin Younes heeft persoonlijk een akkoord met het Italiaanse Napoli maar de kans dat de buitenspeler ook daadwerkelijk vertrekt naar Italië lijkt vrij klein. Napoli heeft een kleine vijf miljoen over voor Younes maar Marc Overmars heeft hele andere bedragen in zijn hoofd en zou minimaal vijftien miljoen willen zien voor de speler wiens contract komende zomer afloopt. Napoli heeft inmiddels laten weten dat het andere opties gaat bekijken waardoor er mogelijk een streep gezet kan worden door de transfer van Younes.

Bron: La Gazetta Dello Sport

Gerelateerde posts

77 reacties

 1. Brokamp

  En Napoli denkt ons uit te lachen met 5 Mio. Mooi niet doen want gewoon de optie lichten. Dan heeft hij nog anderhalf jaar te gaan. Kan gerust meer dan 10 opbrengen. Laat dat mjaar aan Marc over. GELUKKIG NIEUWJAAR overigens voor iedereen.

  1. vak411

   Napoli heeft in blinde paniek veel te veel voor Milik verdient. ze willen hier wat terug verdienen.. dat laat Mark niet toe!

 2. Brokamp

  En Napoli denkt ons uit te lachen met 5 Mio. Mooi niet doen want gewoon de optie lichten. Dan heeft hij nog anderhalf jaar te gaan. Kan gerust meer dan 10 opbrengen. Laat dat maar aan Marc over. GELUKKIG NIEUWJAAR overigens voor iedereen.

   1. Jimmy1971

    Juist , laat Marc maar gaan ! Financieel hebben we in tijden niet meer zo’n goede man bij Ajax gehad ( want iedereen maakt fouten , en de top van voetballers inschatten is enorm moeilijk ) !
    De beste wensen voor iedereen op dit mooie forum !!

  1. SPHAFCA

   Je mag blij zijn als je er 3 euro voor krijgt lekker laten gaan voor welk bedrag dan ook. Jij ook gelukkig nieuwjaar

    1. SPHAFCA

     Bij wijze van spreken, die 5 miljoen moet je toch gewoon pakken? In mijn ogen te licht als basisspeler van Ajax

     1. Widi

      Ik denk dat er meer in zit. Hij hoeft ook niet te spelen. Maar ieder extra miljoen is meegenomen. Kan in de jeugdopleiding worden gestopt. Alle vertrouwen in Overmars.

     2. Remco425

      Maar wel Duits international. En die zijn wereldkampioen. Dat telt zwaarder dan of hij wel of niet goed genoeg is voor Ajax.

     3. BobbyHaarms

      Verveel je maar wat vaker, er zijn er al genoeg die (helaas) weg zijn ? Beste wensen nog Remco.

  2. DennisTheMenace

   Met het risico dat onze nieuwe tukker deze gast nog speeltijd geeft, nee dank je.

   1. Litmanen

    Als hij dan de vijfde trainer is die het in hem ziet zitten zal hij wel iets kunnen wat jij niet ziet?

   2. Emilio4Ajax

    Je hebt hm waarschijnlijk wel nodig als Kluivert het af laat weten en wie weet krijgt ten Hag hm aan de praat en gaat ie meer scoren en assists afgeven. Gaat zeker weg van de zomer na het wk…❌❌❌❤️??

 3. Joep

  Laat Younes eerst maar eens fit worden. En de concurrentie aangaan met kluivert. Zo jouw je elkaar ook weer scherp.

  1. Litmanen

   Weet zeker dat er nog strijd gaat ontstaan. Als je achttien bent kun je je topvorm nog niet vasthouden.

   1. Basisspeler

    Twee veronderstellingen:
    1. Younes blijft.
    2. Kluivert speelt nu op topvorm.
    Beide kloppen niet volgens mij.

  2. Geroldkohlen

   We hebben Johnson ook nog! younes speel zwaar onder de maat, 15 mil zie ik niet gebeuren als ik eerlijk ben.

   1. BobbyHaarms

    Nee ik ook niet Gerold. Met een derde van dat bedrag mag Ajax zich momenteel in zijn handen knijpen.

 4. Ajax 1

  Anders komende zomer verkopen, maar niet voor 5 miljoen laten gaan. Napoli komt misschien nog wel terug.

 5. Iedereen heeft een mening

  Toch kan je wel lachen met die Italianen. Gaat om een international met een contract van 1,5 jaar. Als die italianen uit zijn op koopjes dan moeten ze maar naar het Waterlooplein gaan. ??

 6. Bert62

  Die italianen vragen zelf ook altijd de hoofdprijs, dus waarom moeten wij onze spelers altijd voor een appel en een ei wegdoen, ook al is het Younes

   1. HURBIE

    Ja dat was een lot uit de loterij bedrag Widi
    Maar daarom hoeft Younus nog niet worden weggeven aan ze
    Deze jongen moet zeker minimaal 10-15 miljoen opbrengen
    Un zijn goeie doen is hij dat zeker waard

    Beste wensen nog Widi

    1. Widi

     Dank je Hurbie. Ik wens jou ook het beste voor 2018. Ik ben met 10 miljoen wel tevreden.

 7. AjaxKat

  Jemig sommige reacties hier… Tuurlijk moet hij niet voor een appel en een ei weg, maar bekijk het eens andersom. Obv afgelopen paar maanden dit seizoen, vinden jullie 15 miljoen terecht? Was hij dat waard? Overmars wil liefst ergens in het midden uitkomen denk ik.
  Dan ga je echt van het hele positieve uit.

  En stel dat het net andersom was. Dat Ajax nu (met alle kennis die we nu hebben) op het punt stond om Younes te kopen, dan zou je Ajax toch voor gek verklaren om 15 miljoen voor Younes te betalen?

  1. Remco425

   Younes is Duits international. Heeft Europa League finale gespeeld. Dat telt voor buitenlandse clubs. Die kijken niet naar de Eredivisie of Europese voorrondes.

  2. Litmanen

   Bekijk het eens van een heel andere kant.
   Hoeveel hebben we voor Klaassen gevangen en hoeveel wedstrijden heeft hij daar gespeeld.
   De waarde van een speler wordt bepaald door de vraag voor een bepaald type.
   Ik denk dat Younes in Italië best wel eens belangrijk voor een team kan zijn.

   1. AjaxKat

    Het gaat toch over Younes hier? Die twee situaties (younes/klaassen) kun je toch niet met elkaar vergelijken? Klaassen ging weg als de beste speler van de Eredivisie. En Younes wil weg als bankzitter die praktisch wordt uitgekotst door het hele stadion. Op het moment dat Klaassen vertrok was hij dat geld zeker waard. Wat zijn nieuwe club daarna met hem doet, is aan zijn nieuwe club. Kapitaalsvernietiging is dan hun zaak.

    Een speler wordt in eerste instantie nog beoordeeld op hoe die bij zn laatste club heeft gepresteerd. In geval van Younes was dat dit seizoen niet best.

    Leuk voor Younes als hij kan uitgroeien tot sterspeler van zijn toekomstige team, daar kan ie nu in ieder geval niet op berekend worden.

    1. Litmanen

     Kijk nou naar Mertens. Hij werd naar Italië verkocht en iedereen lachtte hem uit.
     Nu wordt hij de Messi van België genoemd door de supporters daar.
     Klaassen ging weg als een vedette en verkommert op de bank.

     Ik bedoel, Hij is international bij een van de sterkste landen ter wereld. Hij kan daar zo maar slagen.
     Het is in elk geval een speler waarbij je de rechtsback van de tegenstander niet hoeft te vrezen. Een van de redenen waarom grote trainers gek op hem zijn.
     Hoe er hier ook over hem gedacht wordt…..

     Ik denk dat hij minstens tien miljoen waard is.

    2. Remco425

     Ik zal het nóg een keer schrijven. Het feit dat hij international is van de wereldkampioen en dat hij een Europese finale heeft gespeeld telt voor buitenlandse clubs vele male zwaarder dan wat hij doet in de onbelangrijke eredivisie…

     1. Litmanen

      Ik zal het nog 1 keer uitleggen: Als een Italiaanse topclub je wilt hebben, dan ben je een boven modaal getalenteerde voetballer…..

     2. Remco425

      Mijn reactie was gericht op AjaxKat. En natuurlijk kan hij wel wat, alleen is zijn rendement veel te laag. Wellicht ligt die bij het Duitse elftal en Napoli hoger. Ander spelletje, andere spelers om zich heen.

     3. Litmanen

      Dat zou kunnen, maar ik blijf zeggen dat hij bij Ajax ook nog heel belangrijk kan zijn. Zeker als Kluivert straks wat minder gaat presteren.

  3. Remco425

   AjaxKat, is 110M voor Pogba terecht? Is 200M voor Mbappé terecht? Is 85M voor een middelmatige verdediger als Van Dijk terecht? Het gaat er allang niet meer om wat wel of niet terecht is.

   1. Basisspeler

    Het bod van 5M geeft al aan hoe hoog ze de kwaliteiten van Younes inschatten. Ajax is aan het leuren met Younes. Napoli doet een bod waarbij ze zich geen buil vallen. Denk niet dat veel (top)teams geïnteresseerd zijn in Younes. Schat in dat hij tussen 7M-8M verkocht gaat worden. Zijn tijd is geweest.

    1. Litmanen

     Ajax is helemaal niet aan het leuren. Younes zelf wil weg als hij geen basis speelt.

     Dat is de reden van die 15 miljoen. En terecht.

 8. Basisspeler

  Vraagprijs van 15M is belachelijk en kan dat niet anders zien als onderhandelingstactiek. Younes moet gewoon weg. Zal weinig aan spelen toekomen.

  1. Litmanen

   Johnsen is er nog lang niet en Justin krijgt hoe dan ook een dip. Waarom moet Younes weg? Omdat hij dit seizoen niet beslissend is? Dat was Neres vorig seizoen ook niet, moest d i e ook weg?
   En Dolberg, dit seizoen ook uit vorm. Maar verkopen dan?

   Erg korte termijn denken.

   1. Remco425

    Neres was vorig seizoen net nieuw en kreeg tijd om te wennen. Younes is er nu al 2,5 jaar. Hoe moeilijk kan het zijn??

   2. Remco425

    Dolberg had vorig seizoen (zijn 1e) een geweldig seizoen. Hij zit nu in de onvermijdelijke vormdip van een jonge speler. Younes is geen jonge speler meer en heeft nog helemáál geen geweldig seizoen gedraaid. Hoe moeilijk kan het zijn?

 9. KBouter

  Basisspeler en international van Duitsland met nog een doorlopend contract miet meer opleveren dan 5 mio. Denk dat Overmars uit wil komen rond de 8-9 mio.

 10. Widi

  Niemand van ons hoeft Overmars te leren onderhandelen. Daar is hij een kei in. Al toen hij nog speelde. 15 miljoen levert Younes waarschijnlijk niet op. Maar 9 of 10 miljoen is ook mooi.

 11. AFCA my World

  Zoveel geld ter beschikking en dan een fooitje bieden voor een duits international ! Nee tegenwoordig wil Ajax (eindelijk) geld zien, wil je kopen kom dan met een serieus bod , weggeven kan altijd nog ! ⚽️

 12. geralmere

  Amin heeft het vorig jaar naar behoren gedaan. Dit seizoen is zijn rendement vrijwel 0 en komt het ook niet meer goed. Kies voor een win win en wens hem het beste.

 13. Charka53

  Helaas , maar Younes heeft ook weinig laten zien dus wat Overmars wil zal niet gebeuren en vijf miljoen is wel iets te weinig maar vijftien gaat het niet worden.

 14. Zlatan4ever

  Laten we hopen dat Younes rond de 9 miljoen op brengt. Het is altijd een “gevoelige” relatie geweest tussen Ajaxfans en Younes. Voor de 1 een fantastische dribbelaar die een man kan passeren voor de ander een veredelde zaalvoetballer zonder scorend vermogen.

 15. Remco425

  Ik zou wachten tot de zomer. We hebben anders alleen Kluivert als waardige 1e elftal speler op linksbuiten. Zo kan Johnsen nog een halfjaar doorgroeien en blijft Kluivert concurrentie houden.

 16. Remco425

  “Volgens de Italiaanse krant Il Mattino zou directeur spelersbeleid Marc Overmars maar liefst 25 miljoen euro voor de Duitser willen hebben. Dit is Napoli veel te gortig en de club zou maximaal één miljoen euro over hebben voor de dribbelaar, waarmee het verschil in vraagprijs en aanbod dus nog 24 miljoen euro is.”

  1. Basisspeler

   Ze zijn aan het leuren met Younes, maar kunnen hem aan de straatstenen niet kwijt. Als invaller bij het Duitse team dankzij vele afzeggingen van sterspelers en EL finale zijn niet genoeg om hem te kunnen verkopen. Denk dat zijn prestaties in de eredivisie wel degelijk meetellen Remco.

   1. Widi

    Hoe kom jij toch aan al die wijsheid? Ik lees dat nergens. Ik hoor er niemand over. Ik lees wel dat Younes weg wil en dat Napoli interesse in hem heeft. Waarom ben jij toch zo negatief over onze club?

Reageren is niet mogelijk.