Van ‘t Hek eert Nouri tijdens oudejaarsconference

Youp van ‘t Hek heeft tijdens zijn oudejaarsconference een schitterend eerbetoon gebracht aan Ajax-speler Abdelhak Nouri. De cabaretier blikt terug op het debuut van Nouri bij Ajax. Nouri debuteerde met een doelpunt en leek een prachtige carrière tegemoet te gaan, maar een hartstilstand en de daarbij opgelopen blijvende hersenschade zorgde voor een groot drama.

Bekijk hier het fragment vanaf 1:09:30

Related posts

53 Comments

 1. Vakje129

  Zo mooi hoe hij dat verteld , laten we hem gewoon in onze hart opnemen en nooit meer vergeten

  1. Jimmy1971

   Het lijkt echt of Nouri in ieders hart zit , mooi , want dat is wat deze sympathieke jongen verdiend !!
   Ik hoop alleen al daarom zo op de 34ste schaal , natuurlijk voor iedereen hier , maar vooral voor de familie van en Nouri zelf ..

  2. vak411

   en weer tranen in m’n ogen… kut zooi… kan FIFA 17 niet meer spelen.. steeds weer pijn… leef met de familie en vrienden mee. bid voor je Adellak

   1. Mr Ajax

    Zekers, en een echte amsterdammer met een rood wit hart. Maar ook over 10 jaar moeten we het nog over hem hebben, of flappie
    Dat gaat doen valt te bezien maar het gebaar en het verhaal is prachtig!

 2. rickert

  Youp sprak prachtig… mooi hoe hij zowel Tijn als Abdelhak gebruikte als voorbeelden, waarop de samenleving zou moeten voortborduren. Kippenvelmomentje…

  1. De seijs

   Juist rickert het was echt gemeent wat Youp vertelden. Echt een kippenvel moment. Maar had veel liever dat hij dit niet hoefden te vertellen.

  1. BobbyHaarms

   Helemaal met je eens Finidi. Ook ik vind die Youp een ongelofelijke grafhond, maar het gebaar kan ik dan wel weer waarderen van hem.

   1. HURBIE

    Commercieel gezien een goeie van JVH om Nourri te gebruiken in zijn conference voor de kijkcijfers
    Maar ik zie het meer als misbruik maken van een ander zijn leed voor eigen belang

    1. BobbyHaarms

     Die Youp gaat sowieso over lijken om mensen door de stront te halen, alleen maar om Popie Jopie te zijn (elke cabaretier trouwens). Niet erg op zich want dat hoort bij hun vak. Ik heb het niet gezien maar als ie louter mooie woorden over Nouri heeft gezegd kan ik dat alleen maar respecteren. Het is en blijft echt een vreselijk gemis dat we met zijn allen niet meer van hem kunnen genieten, laat staan zijn eigen familie.

     1. HURBIE

      Voor zijn familie is het en blijft het een groot verdriet van deze Kleine maar Grote man BH

     2. Litmanen

      Wat heeft Youp jou ooit aangedaan Bobby?.
      Beste cabaretier van Nederland en ook nog Ajaxsupporter.
      Snap je probleem niet.

     3. BobbyHaarms

      Youp heeft mij niks aangedaan. Maar ik vind het een vreselijke irritante linkse kwal die denkt dat ie grappig is maar het absoluut niet is. Net zo’n schijnheil als sommigen op het forum. Laatste persoon waar ik naartoe zou gaan, mooie woorden over Appie of niet.

     4. BobbyHaarms

      Sorry maar ik kan niet lachen om die zenuwenpees. Al maakt ie 100 “grappen” over 010 en al kreeg ik geld toe, mij zien ze niet bij die kwal.

     5. Litmanen

      Jammer, ik wist niet dat jij iets tegen “links” had.
      Vind het een leuke man met goede humor, maar idd, ieder zijn meug.

    2. Ajaxfoort

     Youp is 63 en heeft meer geld dan hij in zijn hele leven kan opmaken. Een commercieel succesje heeft hij dus niet nodig. Wel heeft hij al tientallen jaren een seizoenskaart en draagt Ajax oprecht een warm hart toe.

 3. Koning Haarms Wolfs

  Bedankt, Youp. Wat een memorabele afsluiting van jouw conference en van het jaar! Nouri en Eberhard….

  1. Basisspeler

   Ik vond Youp echt goed. Natuurlijk heeft het hem echt geraakt zoals het iedere Ajaxsupporter heeft geraakt. Ik vond het mooie woorden.

 4. Ajax 1

  Niet gezien, maar ga meteen even googlen. Dan zie je hoe geliefd nouri is en hoeveel impact zijn toestand heeft gehad en nog heeft. Sterkte appie, ik geloof steeds meer in die 34e. Luuk de jong en lozano weg en het is klaar in lampegat.

 5. Widi

  Ik ben fan van Youp. Maar had hier gemengde gevoelens bij. Voelde niet 100% oprecht. Had ook meteen genoeg van de conference. Dit had verdomme het eerste echte seizoen van Appie moeten zijn.

  1. Widi

   Dit is niet om dwars te zijn. Of om reacties uit te lokken. Gewoon wat ik voel(de). Dus als je nu denkt: wat een eikel die Widi……..laat mij maar even svp.

   1. De seijs

    Widi die tijd is achter onze rug. Het is jou mening, en dat mag hier weer in 2018 ???

   2. ajacied078

    100 procent eens… wat al appie heel het seizoen had meegedaan… we zullen hey helaas nooit weten.

 6. a.p.

  ik vond het een prachtig moment van Youp waarbij hij Nouri in zijn oudejaarsconference op een prachtige manier naar voren bracht. ja een moment om weer tranen in je ogen te krijgen

 7. Brokamp

  Ik vond het ook een sublieme ode van Youp. Mooie taak voor ten Hag om de 34e titel binnen te halen. Dan kan hij niet meer stuk.

 8. Vak 120

  Mooi gebaar van youp,heb hem met zijn broer meerdere keren gezien in de arena..dus volgens mij ook een ajacied! Hij blijft cabaretier,maar dit was gemeend voor mijn gevoel!

    1. Widi

     Vast wel 120. Maar ik had er geen goed gevoel bij. De meeste anderen hier wel. Prima. Ik blijf fan van Youp.

     1. Litmanen

      Fijn Widi, want zijn woorden waren oprecht, ook voor vdLaan.
      Hij had het een stuk luchtiger kunnen houden door het er niet over te hebben.
      Rouwen heeft niets commercieels.

 9. Charka53

  Dit vond ik erg mooi van Van ‘t Hek en daar moest ik even slikken , maar we hebben het eerder in dit forum over fatsoen en respect gehad en dat is nou iets wat Van ‘t Hek niet heeft .

 10. geralmere

  Leuk te zien hoe men hier ovet Youp praat, maar het ging hier om Appie niet om Youp. Vergeet ook niet de mooie woorden over Pietje. Youp is al net zo lang Ajax supporter als de meeste van ons. Hij is alleen geen BN meeloper.

 11. Kingkong

  Wat ajax betekend voor het voetbal , betekend Youp voor cabaret in nederland is om van te genieten hoe hij voor de gewone man opkomt , en dus oprecht wat hij over Nouri en Tijn zei als je dit niet op de juisre waarde weet in te schatten ligt dit aan een te laag I.Q.

 12. Zlatan4ever

  Het “gebaar” van Youp naar Nouri was echt en was zeer ontroerend …Nouri still in our hearts and minds

 13. Zlatan4ever

  Zonder op dit forum een discussie aan te gaan over caberet vraag ik mij af of iemand het einde van de laatste show van Theo “Pisvee” Maasen heeft gezien ? Hoe die over Ajaxfans en een verschrikkelijke ziekte aan het praten was ?
  Dat was bizar ! Maar ik hoor hier niemand over???
  Youp is een Ajax-supporter vergeet dat nooit wat je ook van hem vind

Comments are closed.