GELUKKIG NIEUWJAAR!

De redactie van AjaxFanzone.nl wenst alle Ajacieden een geweldig en sportief, maar vooral een gezond 2018 toe. Proost!!

Related posts

145 Comments

    1. dioajax

      Ik wens iedereen hier een gelukkige nieuw jaar met heel veel gezondheid an jullie en julie familie en ik wens dat 2018 ons de nieuwe kampioenschap geeft…maak een mooie dag van alle ajacieden…en nog een keer gelukkige nieuw jaar

      1. BobbyHaarms

        Hee vriend, jij ook alvast de beste wensen voor 2018 Griekse strijder en hopelijk tot volgend jaar in Nederland! ✡

          1. BobbyHaarms

            Eerst leren we je wat het betekent als je een rood lampje brandt voor je raam dio ?

          2. dioajax

            He???hahahaha dat heb ik niet begrijpen bobby hahahhaha sorry voor het nederlands…

          3. BobbyHaarms

            Gaan we eerst naar de Wallen ouwe reus. Dat is de hoerenbuurt van Amsterdam…rode lampjes en wilde vrouwen…voor €100,- weet je alles ?

          4. dioajax

            Hahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahahahaha hahahahahahahhahahahahahaha dat is een goeie idee bobby hahahahahhaha

      2. vak411

        jij ook Dio, goed je weer te zien man… ik vergeet je prachtige reacties rondom de Ajax finale van afgelopen seizoen niet snel. al drink ik 3 liter wiskey, zoveel.mooie zinnen kan ik niet ver-zinnen

        1. dioajax

          Yooooh vak 411 hahahahahhahaha dank je wel man hahahhahahahah…waarom wat had ik geschrijven man???ik heriner me niet…

    2. Edwin

      Hallo allemaal de beste wensen . helaas ben ik evenals AB uit het forum gezet. Dit is gekomen door klachten van degene die zich verschuilt achter de naam Litmanen. De redactie neem ik niets kwalijk, die is ook maar voor het karretje gespannen. AB BR indojood geroldk hurbie bobby h en alle anderen het ga jullie goed

      1. BobbyHaarms

        Hee gap dank je wel man jij ook het allerbeste voor 2018! Maar ik neem aan dat “Edwin” hier niet je nickname was dus weet ff niet je “echte” naam?

      2. Indojood

        Meedoen met schelden maar achter je rug om klagen en dan juichen dat er maatregelen worden genomen. Staat hem goed!

        Ga je goed kerel?

        1. BobbyHaarms

          Nee. Ik weet nu dat dit ook een gerespecteerd forumlid was. Helaas slachtoffer van krokodillentranen huilende mede-forumleden die zelf geen haar beter zijn.

        2. De Nees

          Precies Bobby. Alsof we gek zijn en niet weten wat ze hier ook zelf hebben zitten spuien. Heldinnetjes op roze sokjes. ?

        3. De Nees

          Dickst14 jij ook een ban!? Fuckaduck man. Kunnen we niet een #metoo actie opstarten voor die ‘krokodillentranen huilende mede-forumleden’?? ?

  1. HURBIE

    Wens iedereen maar dan ook echt iedereen op deze Site een knallend uiteinde en een sportief 2018 met als hoogtepunt de 34ste LANDSTITEL

  2. Iedereen heeft een mening

    Ik wens iedereen een gezond, goed, liefde- en RESPECTVOL jaar. En dat 2018 een succesjaar gaat worden. WZAWZDB

    1. Ajax 1

      En van mij ook aan IEDEREEN een gezond en gelukkig nieuwjaar!

      De piep van het vuurwerk bij Ajax PSV is net uit mijn oren, dus ik heb geen excuus thuis meer om niet te luisteren. Gelukkig komt Ajax Feijenooit er al weer aan ?!

  3. Indojood

    Besteed nog één reactie aan dit forum, wel zo netjes.

    Ajaxfanzone, bedankt voor jullie werk om deze site draaiende te houden. Heb hier nieuwe gappies leren kennen (afcadeluxe, BobbyHaarms en Toppertje).

    Wens de rest een prettige voortzetting hier en een Gelukkig Nieuwjaar.

      1. Indojood

        Zie reacties De Nees en Basisspeler in vorig topic en het feit dat veel mensen met wie het leuk discussiëren was, niet of nauwelijks meer aanwezig zijn, dankzij figuren zoals Litmanen en Seijs. Dan is de lol er bij mij ook wel af.

        Beste wensen, KBouter en wens je veel sterkte met verwerken van je verbroken relatie/huwelijk.

        1. KBouter

          Dank je Indo..we waren het altijd in grote lijnen met elkaar eens, soms een discussie en dat mag. Maar wederzijds respect was er wel. Wens jou ook een goed 2018.

    1. dioajax

      Hahahahah je hebt mij vergeten hahahahah dus ik ben geen gappie oooookkkkeeeeeeyyyyyy indo…maar toch ik wens je een gelukkige nieuw jaar….

      1. Indojood

        Dat ben je wel, alleen ik weet niet wie je in het echt bent. Deze drie genoemde heren wel. Beste wensen.

      1. Indojood

        Kap er mee, pik. Zie ook al dat mijn reacties gemodereerd worden want ze staan er niet meteen op. Wens je het allerbeste voor 2018 en verder.

        1. BobbyHaarms

          Klopt dat viel mij ook al op. Mijn reactie op jouw afscheidsboodschap is niet eens geplaatst ?

        2. Fred

          Dat had niks met jou te maken. De spamlist had het woord Jood en aller samenvoegingen geblokkeerd. Ongelukkige samenloop.

        3. Geroldkohlen

          slaat nergens op als dat gebeurt! ken genoeg anderen die ze zouden moeten verbannen hier!

    2. BobbyHaarms

      Toch hoop ik dat we je hier in de toekomst weer mogen verwelkomen Indojood, idem voor BR en alle anderen. Zonder jullie is het forumleven echt een stuk minder leuk en het oprechte Cruijffgeluid van vooral jou wordt hier node gemist. Vind het wel supertof dat we mekaar nu op een andere manier kunnen contacten, al blijf ik hopen dat we hier nog eens slap kunnen lullen over Johan en ons cluppie!

      Redactie, bedankt voor alle artikelen over onze trots en alle moeite hiervoor. En voor iedereen hier een geweldig 2018….PROOST!! ✡✡✡

  4. Litmanen

    Iedereen een vooral gezond 2018. Hopelijk kunnen we aan het eind van dit seizoen nog ergens een feestje over vieren, want vanaf de finale in 2017 werd het voor Ajax een rampjaar.

  5. Indojood

    Wel zo netjes om de redactie te bedanken voor het beschikbaar stellen van dit forum. Heb nieuwe mensen gappies leren kennen (afcadeluxe, BobbyHaarms en Toppertje).

    Wens iedereen een Gelukkig Nieuwjaar en een prettige voortzetting hier.

    1. Joep

      Indojood jij ook de beste wensen voor het nieuwe jaar. Ik hoop dat jij je nog bedenkt en dat jij toch weer mee gaat doen op dit forum.

        1. Joep

          Jij ook bedankt voor je reacties. Hoop wel dat jij besluit om toch weer actief gaat nemen aan dit forum

      1. De Nees

        Ja bij mij ook paar dagen geleden, ik vond iets tussen Widi en Seijss schijnheilig gewauwel en dat was vlak daarna weg. Als censuur hier de regel wordt en we richting een SGP forum gaan dan ben ik liever pleitte hier.?

        1. De Nees

          Ok sorry Fred. Ik vond dat al raar als zo’n bericht al de grens was, nu met Bobby’s ervaring leek het een beetje op noord korea. ? Maar het heeft dus andere oorzaken, gelukkig! Goede jaarwisseling! ?

        1. HURBIE

          Jammer Indojood je was altijd een prettige aanwezige op dit forum
          Fijn dat ik je een beetje heb leren kennen
          Succes met je verzameling zwaarden
          Een goed en vooral gezond 2018 Ga je Goed

    2. Ajaxslied

      Het ga je goed Indojood. Heb gelukkig de laatste tijd nauwelijks nog topics gevolgd dus weet niet wat er gebeurt is. Zal je in 2018 vast nog wel een keer zien hier.

  6. KBouter

    Lees net war er gebeurd is met AB.

    Jammer dat dit zo allemaal gelopen is..we zijn allemaal Ajacieden.

    Het ga je goed AB! (hoop ik)

      1. BobbyHaarms

        Is als enige van het forum geflikkerd Gerold. Ze zijn er geloof ik nog een paar vergeten ?

        1. Ajaxslied

          Hebben ze eindelijk eens goed gehandeld. Heb een paar keer gevraagd of hij normaal kon discussiëren zonder mensen te beledigen. Heb gelukkig de laatste 2 maanden hier nauwelijks nog wat gevolgd.

    1. AjaxBarcelona?JC stadion

      Dank KBouter. Vanavond af en toe vanaf extern adres. Vanaf huis helaas niet meer.

      1. De Nees

        Uhm..niet heel verstandig van je. Je kan heus wel weer terug straks, zo schiet je jezelf in de voet. Laat dat statement ff gelden want je zet zo de redactie voor aap en dat verdienen ze niet.

        1. AjaxBarcelona?JC stadion

          Sorry de Nees maar door mij alleen een ip ban te geven zetten ze mij voor aap. Of meerdere of niemand. Verder zeg ik niets verkeerds.

          1. Fred

            Wij hebben helemaal geen zin in een kat en muis spel. De reden van jouw verwijdering is dat je telkens van gebruikersnaam wijzigt en daarbij ook namen van andere forumleden misbruikt hebt.

          2. vak411

            nou Fred, mijn wensen voor 2018 komen op de laatste dag van 2017 al in vervulling.. Indo, BR en anderen.. blijf lekker! de inhiud verdwijnt zo!

          3. AjaxBarcelona?JC stadion

            Fred, ik heb ooit bij wijze van geintje andermans nick g3bruikt, zelfs die van Indojood. Na een dag mee gestopt. Verder geeft het profiel ook de mogelijkgeid van nick wijziging. Geen misdaad toch? Vers beginnen in 2018?

          4. JohnDoe77

            Iedereen verdient een tweede kans; hopelijk tot snel AB! En houd 2018 dan ff 1 naam gab! ?

          5. Widi

            Het was niet zijn eerste ban JD77. Het zou dus ook niet zijn tweede kans zijn. Zelf schreef hij hier vol trots dat hij al 4 bans achter de rug had.

          6. AjaxBarcelona?JC stadion

            Jezus Widi neem toch niet alles zo serieus. Ik neem de boel graag beetje in de maling net als de VPN tunnel.

          7. Widi

            Nee. Je had een HELE grote mond. Je waande je onkwetsbaar. En je ging veel verder dan in de maling nemen. Had nooit gedacht dat je nu op je knieën zou gaan om maar terug te mogen komen.

          8. De seijs

            AB ga nou niet zielig hier doen man! Tot op het bod ben jij bezig geweest hier. Je dacht echt dat je onaantastbaar was hier met je grote mond. Iedereen nam je telkens in de maling en elke keer een andere nickname! Accepteert het nu maar jij bent weg hier. Dat is wat jij wilde! Wij willen door met ons ajax en onze meningen. Lekker geen gezuig meer hier. En iedereen gewoon lekker ouwe hoeren over ajax. Hoop dat die ban voor eeuwig is hier voor jou. Want ik weet zeker als jij hier terug komt begint het weer van voor af aan met jouw, jij bent niet te vertrouwen! En van mij mag de 2e helft van het seizoen heel gauw beginnen. En nu lekker door met?????

          9. De seijs

            Leugenaar! WEER!!!!!! Mijn nickname heb je wel een keer of 25 misbruikt en iedereen hier kan dat terug kijken. AB je bent bewust aan het ruzie zoeken geweest hier. Jou leven hier is /was een grote leugen. Hoop echt dat dit nooit meer gebeurt hier, er zijn echt veel mensen door jou beschadigd hier op het forum. Hoop dat voor de goede orde hier,dat jij nooit meer terug mag komen hier op Ajaxfanzone.

          10. Fred

            Was vaker dan bij een persoon en veel langer dan een dag. Dat een systeem de mogelijkheid geeft wil nog niet zeggen dat misbruik daarom geoorloofd is.
            Ik hef je ban op. Hou het voortaan netjes svp.

          11. Ajax1958

            Tja Fred, Barbertje moet hangen, maar doodsverwensingen, racistische opmerkingen en om de haverklap het woord mongool gebruiken wordt allemaal toegestaan.

          12. De Nees

            Dan is dat een rechtvaardige reden van Fred, dit komt niet uit een inhoudelijk oordeel over je fitties met anderen, dat is belangrijker voor je lijkt me. Ik zou zeggen suck it up voor een poosje en niet gaan stampvoeten als een kleuter.?

          13. Widi

            Het ontbreekt hem gewoon aan inzicht in zijn eigen handelen. Deed de gekste dingen. En zegt dan dat het maar een dag was. Hij kan ook niet meer terug naar normaal doen. Ik geloof echt dat hij dat een paar keer geprobeerd heeft. Maar hij hield het geen dag vol. Dat hij nu weer via iemand anders toch hier moet zijn, zegt eigenlijk alles.

          14. Litmanen

            Er zijn hier sommige gasten die denken dat ze heilig zijn en alles kunnen zeggen en doen zonder dat zelf een keer aan de beurt komen.
            Dat geldt voor Moosie, Dickst, AB, Basisspeler en Indojood.

            Als dat dan gebeurt is Scheveningen in last. Jammer dan. Wees reëel en kom na wat je toezegt.
            Indojood heeft deze week al veertien keer afscheid genomen.

            Voor mij hoeft dat helemaal niet, maar roep dat dan niet !

            Ik heb sterk de indruk dat van de andere vertrekkers er een aantal een nieuwe nickname hebben aangenomen.
            Dat kun je zien aan de reacties van sommige “nieuwelingen”.
            Dus roepen dat je, weggaat en onder een nieuwe naam gewoon verder.

            Moet iedereen ook zelf weten, maar ga intussen niet om een ban van iemand anders vragen.
            Niet zo moedig en bemoedigend.

          15. Indojood

            Heb iedereen die mijn deelname aan dit forum waardeerde keurig bedankt, niks 14x afscheid nemen.

            Trouwens, ik lees dat jij dickst14 erbij hebt gelapt om hem weg te krijgen terwijl je zelf ook iedereen verrot scheldt. Goed bezig ????????

          16. Indojood

            Jij ook bedankt voor al je domme opmerkingen, seijs. Heb er vaak om moeten lachen.

          17. Widi

            Het is goed met je basisspeler. Voor mij is het afgedaan. Weg is weg. Het lijkt me ook beter als wij alleen nog voetbalinhoudelijk reageren op elkaar. Doei.

          18. De Nees

            En nog gaan deze 3 door alsof AB de enige stoorzender is hier, zoveel vuils van jullie gezien en nu plots vingerwijzen naar 1 persoon, achterbaks tot op het bod…uh sorry, bot. Alleen om die al reden steun ik AB, niet om de inhoud maar om dit schijnheilig gedrag.

          19. Widi

            Gisteravond 21.03 heb ik het laatste erover geschreven. Toen zijn vriend vandaag er toch weer over begon, heb ik geantwoord. En meteen gezegd dat hij alleen nog inhoudelijk hoeft te reageren. En dat doe ik nu bij jou ook. Doei!

          20. De seijs

            Juist nees dat vuils kwam door je vriend ab. Snap dat dan eens! En hij is hier weg om zijn verschillende nickname’s. En het misbruiken van bestaande nickname’s laat dat duidelijk zijn!

          21. De Nees

            Oeh sorry Seijs, ik ben net als jij nooit zo snel van begrip, ondanks dat great minds think alike zo was het toch? Maar ooh de verwijdering ging dus om nicknames, maar op inhoud moet jij als eerste heel dicht bij een ban zijn geweest. Wees dus niet zo triomfantelijk, het was pure massel voor je. ?

          22. De seijs

            Nee nees, het was pure uitlokking van AB! Dat is de ware aard van het geheel. UITLOKKING uitgevoerd door je vriend AB! Laat dat duidelijk zijn! Al met al heel triest. En laten we het maar over ajax gaan hebben hier, want daarvoor ben ik tenslotte hier. Goedenavond

          23. De Nees

            Widi snap dat je liever het hele forum van je gelijk wilt overtuigen met opsommingen over AB, maar je bent te eenzijdig over je rol, dat is het enige wat ik aanstip. Nogmaals niet de inhoud van de fitties maar het nu onjuiste beeld van 1 veroorzaker en de rest lijdend voorwerp, arme schaapjes toch. Heb niks persoonlijks tegen je, maar als ik iets krom vind dan uit ik dat, boodschap leuk of niet. We sluiten dit maar, nieuw jaar mooi begin. ?

          24. Widi

            Het laatste wat ik er over zeg. Een half jaar geleden was ik in gesprek met de redactie over eventuele toetreding. Het was mijn plan om iets te gaan doen met jeugdelftallen en de Toekomst. Juist in die tijd werd het onfatsoenlijk op het forum. Daarom besloot ik dat ik op de Toekomst niet wilde worden gezien als een “vertegenwoordiger” van dit forum. In die tijd was er ook nog iemand die mijn nick misbruikte. Ook dat is besproken. Ongetwijfeld zal ik toen AB hebben vermeld, al weet ik dat niet eens zeker. Daarna heb ik nooit meer contact gehad met de redactie. Er is kennelijk geklaagd. En terecht. Maar niet door mij. De redactie heeft afgelopen week actie ondernomen. Ook terecht. Is het je opgevallen dat AB binnen een uur na de waarschuwing van de redactie weer iemand (ik geloof Seis) begon uit te dagen? Dan moet de redactie wel een keer ingrijpen. De laatste maanden heb ik steeds AB aangepakt als hij weer eens een slachtoffer maakte. Bijvoorbeeld Eug. Ik was daar open over. Ik zei dat ik het deed en waarom ik het deed. En ook dat ik ermee zou stoppen als hij zou stoppen. Niets schijnheiligs aan. Ook nu ben ik dat niet. Ik zou schijnheilig zijn als ik zou zeggen dat ik het jammer vind dat hij weg is. Maar ik ben niet schijnheilig, dus zeg ik eerlijk dat ik het prima vind.

          25. Basisspeler

            Onzin Widi. Je hebt zelf toegegeven op een andere manier te reageren op AB’s bijdragen dan normaal. Je hebt hem gezocht. Jij bent net zo schuldig als AB. Het enige verschil is dat jij niet telkens van Nick veranderde. Jij verdient net zo goed een ban.

          26. De Nees

            Ow Seijs je werd UITGELOKT? Ja dat zeg je nu pas, dan kon je er nooit iets aan doen toch, je bent eigenlijk alleen maar slachtoffer geweest? Nou ok, ik zie je voortaan ook als mijn VRIEND! ?

          27. De Nees

            Schijnheilig in deze is doen alsof je niks te verwijten viel, niet zo moeilijk hoor je snapt heel goed wat bedoelt werd. Maar is goed Widi, het is wel duidelijk zo, iedereen beoordeelt zelf wat over en weer gezegd is. We move on.

  7. Iceman

    Iedereen een voor spoedig 2018 in alle gezondheid. En we gaan voor het kampioenschap we gaan knallen in 2018 Ajax For Ever Go Ajax.

  8. Geroldkohlen

    voordat ik dronken ben , op de bar dans , me zelf uitkleed , naakt over straat ren en dan gearresteerd wordt. beter wens ik nu alvast iedereen een gezond , gelukkig en een mooi sportief jaar met een groot feest in mei! maak er een mooie jaarwisseling van!

  9. Zlatan4ever

    Ik heb nog steeds goede hoop op een fijne afloop van dit seizoen met de schaal voor de 34e keer in Ajax handen ! ⚽️✡️

  10. Peter kopsterk

    Wens iedereen een gelukkig en een gezond nieuwjaar. En vooral dat we in mei weer met die schaal in onze handen staan

  11. Ajaxslied

    Gelukkig nieuwjaar iedereen. En hopelijk kan iedereen hier eens discussiëren zonder elkaar te beledigen. We houden tenslotte allemaal van dezelfde club.

  12. Peter B

    De allerbeste wensen allemaal veel geluk & veel gezondheid in 2018 en op naar het KAMPIOENSCHAP

  13. Kingkong

    Jammer dat sommige forum leden menen te moeten opstappen om dat er enkelen zijn waar zij niet mee door een deur kennen , hierdoor geven zij juist meer ruimte aan hun tegenstanders en gaat hun mening verloren. Ik hoop dan ook dat zij terugkeren want zonder hun wordt het een stuk saaier.

    1. Widi

      Ik denk dat die forumleden nog wel meelezen. Als ze zien dat het meer om de inhoud gaat, zullen ze vast weer mee willen praten.

  14. fjonkman

    Gelukkig nieuwjaar allemaal! Moge 2018 een prachtig jaar worden, zowel in sportief- als menselijk opzicht! Het zou nog steeds machtig zijn als er in Mei een foto gepubliceerd word met Appie Nouri die de schaal kan tonen. Maar boven alles hoop ik dat Appie zal verbeteren dit jaar!! #staystrongappie

  15. Brokamp

    Alle redactieleden bedankt voor alle mooie artikelen van het afgelopen jaar. Voor 2018 een heel mooi en gezond jaar gewenst.

  16. Hoeda Fak Ajoe

    Nou vooruit, ook van mij de allerbeste wensen aan eenieder de het beste voorheeft met Ajax en zich weet te gedragen.

Comments are closed.