There are no ads, please add some


Erik ten Hag debuteert met twee oefenwedstrijden

Ajax zal twee oefenwedstrijden spelen tijdens het trainingskamp in Portugal waarbij voor het eerst  Erik ten Hag de scepter zal zwaaien. Zaterdag om 13:00 uur begint het oefendual tegen het Deense Lyngby BK en na deze wedstrijd neemt Ajax het op tegen MSV Duisburg. Het trainingskamp duurt van 8 tot en met 13 januari en wordt gehouden in het Municipal de Albufeira. 

Gerelateerde posts

110 reacties

 1. paulvos

  Nou Erik alvast een voorproefje op de klassieker, hoop dat je de selectie snel op het juiste spoor hebt.

     1. BobbyHaarms

      Hahaha, dat zeker!

      Moet zeggen: Echt een gouden reactie van de redactie. Misdraag je je, dan gewoon opmuggen hiero..zo hoort het!👍

     2. JC stadion

      Ik heb officieel een ban. Helaas ben ik de enige zie ik. Deze reactie is even op account van een vriend met aangepaste nick. Iedereen een goed nieuw jaar en wie weet ooit tot ziens. Eerdere post is binnen twee uur verwijderd ik hoop dat deze nag blijven staan. BH de Nees Ajax 1958 Dickst14 en vooral Moosie, het ga jullie goed.

     3. BobbyHaarms

      Wow ok? JC Stadion hopelijk is het een tijdelijke ban. Hoe dan ook, ook voor jou alvast een heel gelukkig nieuwjaar! Tot gauw (neem ik aan)

     4. Widi

      Je spreekt jezelf tegen Bobby. Je zegt eerst dat wie zich misdraagt hier weg moet. En dan hoop je dat iemand die zich maandenlang heel erg heeft misdragen maar een tijdelijke ban krijgt.

     5. BobbyHaarms

      Oh, weet jij wie dit is dan? Volgens mij suggereer jij hiermee dat dit AB is. Dan weet ik wel iemand hier die veel erger is. Los daarvan viel mij op dat AB zich de laatste week een stuk netter gedroeg. Ook heeft hij het e.e.a. uit de doeken gedaan van het hoe en waarom. Maar JC stadion kan net zo goed iemand anders zijn want er zijn er hier meer verdwenen.

      Blijf bij mijn standpunt dat iemand die zich ernstig misdraagt op mag muggen, maar dan weet ik wel iemand hier die die titel als geen ander verdient..

     6. JC stadion

      Klopt BH. Provocatie van mijn kant heel bewust geweest met als doel minimaal verwijdering van twee forumleden vanwege ernstig racisme en wangedrag. Bewust risico genomen van het krijgen van een ban. Voir stopt het hiermee anders krijgt mijn vriend een probleem (gewaardeerd forumlid overigens)

     7. Widi

      Niet vervelend bedoeld Bobby. Maar ik ben juust blij met deze ban. Want het gaat meteen weer normaal hier de laatste twee dagen.

     8. BobbyHaarms

      En ik hoop dat dit zo blijft. We zijn immers allemaal Ajacied, toch? Echt, die kakkerlakken bescheuren zich als ze een kijkje nemen op dit forum.

     9. Widi

      Die zijn sowieso blij. Die weten nu al zeker dat ze nog twee weken geen punten gaan verliezen. Daarna meteen weer wel natuurlijk😂

     10. BobbyHaarms

      Ik hoop het echt Widi. Één ding is zeker: de wedstrijden tegen de kakkies en die Dommestedelingen kunnen het seizoen gaan maken of breken…zeer belangrijke potjes!

     11. BobbyHaarms

      Wel als ze punten gaan verspelen. Gewoon zelf alles winnen vanaf nu en hopen dat het eind vd rit genoeg is voor de titel..

     12. JohnDoe77

      Die gaan zeker nog punten verspelen! Benieuwd of iemad uit nood straks nog een goed bedrag voor Lozano betaalt. Wel een topper in onze competitie, helaas garandeert dat internationaal weinig!

     13. Widi

      Natuurlijk is hij het. En dat uit de doeken doen was onzin. Een drogreden. Indojood had dat heel goed door en heeft dat hier geschreven. Maar laten we er geen woorden meer aan vuil maken.

     14. De seijs

      Haha het wordt inderdaad gezelliger hier😂👍lach mijn ballen uit mijn broek😂😂😂diegene die weg zijn of een ban hebben gehad👍lekker weg blijven😂😂😂😂👍👍hup ajax😂😂😂top redactie 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

     15. Basisspeler

      Er zijn hier zeker nog drie personen die een ban verdienen. Die zich nu aardig gedeisd houden en dat wijten aan AB. Ik denk dat de personen die ik bedoel zelf bang zijn een ban te krijgen en zich daardoor anders zijn gaan gedragen. Het ga je goed AB. Je aanpak heeft zich tegen je gekeerd, maar er zijn hier drie personen met flinke klodders boter op hun hoofd.

     16. Basisspeler

      Vraag me nou al een tijdje af waarom je iedere reactie eindigt met een 😂😂😂😂

     17. BobbyHaarms

      Als het “offer” van AB als doel heeft gehad dat deze personen zich vanaf nu normaal gaan gedragen is het misschien toch nog ergens goed voor geweest Basisspeler. Zeker met je eens dat er genoeg zijn die deze ban al veel eerder hadden verdiend en nu schijnbaar de dans ontspringen.

     18. Widi

      Je bedoelt mij vast ook. Het was juist AB die mensen als Eug, Litmanen en Seijs voortdurend uitdaagde. En daar reageerde ik dan weer op. AB had geen aanpak. Dat heeft hij er achteraf bij verzonnen. Diverse mensen hadden dat wel door. Indojood bijvoorbeeld. En ik. Je zult zien dat het relatief rustig blijft hier zolang AB weg is.

     19. BobbyHaarms

      Nee jou bedoelde ik nog niet eens zozeer Widi. Je staat hier eerder bekend als de “belerende schoolmeester” van het forum met af en toe een opmerking over de scheef, maar die had ikzelf ook.

      Laat het voor ons allen een waarschuwing zijn ons te gedragen en er een mooi 2018 van te maken zonder gezeik. Al erg genoeg dat er zeer gerespecteerde forumleden als Indojood en FrankiC hier (hopelijk tijdelijk) gekapt zijn vanwege dat kinderlijke geruzie.

     20. Widi

      Als dat zo is, houden die mensen dat niet vol. Ik weet dat je mij ook bedoelt. Je gaat het vanzelf zien.

     21. Litmanen

      Widi, eens. Ben blij dat er weer gewoon inhoudelijk gediscuseerd wordt. We hoeven het niet eens te zijn, maar we kunnen wel een klein beetje respect tonen naar elkaar.

     22. Litmanen

      Overigens, Basisspeler, ik denk dat de redactie de rotste appel heeft genomen. Degene die aan zijn kant stonden zullen dat ongetwijfeld daar niet mee eens zijn, maar ook ik vind de huidige sfeer een stuk aangenamer.

     23. Basisspeler

      Denk dat Widi gelijk heeft door te zeggen dat het effect tijdelijk is. Ook jij hebt flinke klodders boter op je hoofd.

     24. De seijs

      De rotste appel is volgens mij ook verwijderd hier. Dat heeft de redactie goed gezien. Die gene die een ban heeft gehad,ab dus, die was zoals hij zelf zij, constant aan het provoceren. Dus hij heeft het echt aan zich zelf te danken. Laat dat wel duidelijk zijn hier. Zijn zijn worden! En dat moet hier niet gek opgekeken worden dat er dan op gereageerd wordt. Ik noem dat uitlokken. Dus laten we hier vanaf nu iedereen in zijn waarde, dan denk ik dat het hier best gezellig kan worden. En oké ieder mag zijn mening geven, maar laten we de boel niet bewust gaan verdraaien. Want dat gebeurde hier ook best wel eens. En laten we eens posetief zijn over een mening. En niet het negatieve ervan inzien, omdat diegene het niet een keer eens is met de ander.👍

     25. Yindi

      Litmanen, jij bent de dans ontsprongen met jouw herhaaldelijke scheldwoord. Proficiat, hoop wel dat ze je in de gaten houden.

     26. Litmanen

      Dank je Yindi. Zolang ze hier de uitlokkers van verbaal geweld weren kan ik me er in vinden.
      Ik heb steeds gereageerd op gescheld e.d.
      Toen ik van het toneel verdwenen werd Eug. het volgende slachtoffer.
      Ik heb, ook onlangs nog, herhaaldelijk gevraagd om nu eens inhoudelijk te reageren. Voor sommigen onder ons bleek dat onmogelijk.

      Zoals bekend ben ik een fan van Veltman, Schone, Viergever, Younes en Sinkgraven. Dat vinden een paar mensen hier voldoende om je bij elke fout die 1 van die spelers maakt direct belachelijk te maken.

      Ik heb daar soms te ongenadig op gereageerd, maar het was wel steeds een reactie op.

      Ook ik vind de sfeer de laatste week een stuk prettiger en ik zal er aan proberen bij te dragen om dat zo te houden.

     27. Basisspeler

      Het was zeker niet altijd een reactie op een ander Litmanen. Dat is te makkelijk gesteld. Jij bent grenzen over gegaan. Hoef hier niet jouw uitspraken te herhalen. Die heeft iedereen kunnen lezen. Maar ik houd er nu over op. We zullen zien of het effect blijvend is

     28. Litmanen

      Basisspeler, wie de schoen past, ook jij ging regelmatig over de scheef.
      We gaan kijken of het gezellig blijft.

     29. Yindi

      Litmanen, wmb allemaal ok. Ik ben fan van Ajax en dat houdt in dat ik tevens respect heb voor iedere speler van onze mooie club. Neemt niet weg dat je commentaar mag hebben als de een of ander slecht speelt. Wat hier af en toe over Ziyech is geschreven echter, of over Veltman, vond ik ver beneden alle peil. Veltman bv heeft zijn tekortkomingen maar is een voorbeeld prof. Hopelijk gaan we de komende periode mooie dingen meemaken. Onze selectie is “by far” de beste van de ED. en daar blijf ik bij. Dus is het aan ten Hag er maximaal rendement uit te halen. Keizer lukte het niet.

     30. Ajax1958

      😂😂😂Respect😂😂😂………… Ik weet niet hoeveel reacties met het woord mongool. En dan heb jij het over respect😂😂😂

     31. De Nees

      AB was zelden vervelend tegen anderen maar bijna alleen tegen zijn vaste 3-4 ‘vijanden’, de zich nu schijnheilig voordoende acteurs, Seijss, Litmanen en Widi. Nu voordoen als zielige slachtoffers maar zelf grepen ze elke kans om te sarren en m.n. seijss ook op anderen. En jullie waren paar dagen rustig, niet vanwege een bekeerde AB maar omdat je nu als bange mietjes wel gedeisd houdt voor een ban. Ik wrijf het graag nog even in: seijss, litmanen en Widi jullie hebben als eerste doodsverwensingen gedaan, niet AB. AB is geen heilig boontje maar jullie zijn geen snars beter, nu helemaal niet met je schijnheilig commentaar. @Redactie hoop dat het tijdelijk is, want je laat een aantal nu vrij lopen die veel ergere post gedaan hebben, nog een paar in de ban was eerlijker geweest als statement.

     32. Widi

      Jij bent die vriend van AB, de Nees. Wat je schrijft, klopt niet als het over mij gaat. Vraag maar aan je vriend. Hoop dat hij dan eerlijk is. Het is ook niet zo dat je vriend alleen tegen 3 of 4 mensen vervelend deed. Dat weet je best. Als je het goed hebt gevolgd dan weet je dat ik eerst maandenlang als een soort “medestander” van je vriend het voor hem heb opgenomen, terwijl ik hem toen ook regelmatig vroeg het wat rustiger aan te doen. Omdat hij steeds verder “radicaliseerde”, heb ik afstand van hem genomen. Wel bleef ik hem netjes vragen om het wat rustiger aan te doen. Langzaamaan ging zijn gedrag mij zodanig tegenstaan, dat ik mij tegen hem keerde. Toen heb ik hem steeds wat harder aangesproken op zijn gedrag hier. Dat werkte overigens averechts. Hij ging steeds verder. Hij daagde de redactie uit om hem een ban te geven. Vol trots zei hij erbij dat dit niet zou lukken. Hij zou meteen terug zijn omdat hij met een VPN tunnel werkt of zoiets. Op het laatst heeft hij zijn gedrag geprobeerd goed te praten door het als een soort expiriment te kwalificeren. Indojood heeft daar heel treffend op gereageerd. Alles wat ik hier nu schrijf, kan iedereen die de moeite neemt controleren door een half jaar terug te lezen. Mijn mening is dat ik wel degelijk beter ben dan jouw vriend. Want ik ben vaker positief dan negatief. Jouw vriend was bijna altijd negatief. Een ramp voor dit forum. Ik ben dan ook blij dat hij weg is en ik hoop dat hij niet meer terug komt.

     33. BobbyHaarms

      Helemaal met je eens De Nees. Vooral 1 naam springt eruit, maar er zijn er hier meer die hun boekje (ver) te buiten zijn gegaan, en ook ik heb mij enkele keren laten meesleuren hierin. Het statement van de redactie is duidelijk, maar 1 “slachtoffer” hierin is eigenlijk het topje van de spreekwoordelijke ijsberg.

     34. De seijs

      De nees uit het tijdstip dat jij je verhaal post neem ik aan dat je niet meer zo helder bent. Ab was en bleef hier ziekelijk zuigen. Dat hij een ban heeft dat heeft hij zo gewild. Laat dat wel duidelijk zijn. En ik lees hier dat jij ook weer door gaat met zuigen. Neem aan dat jij zijn VRIEND bent waar hij nog hier op post. Jij gaat hier ook weer verder met stiekem zuigen. Met seijss!! Wel duidelijk voor iedereen. Ook zeg jij hier dat ik doodsverwensingen heb gedaan wees een vent en kom met bewijs! En verschuil je eens niet met een slap excuus! De mietjes (meelopers) waar jij er ook een van bent lees ik hier zijn bang voor ab om door hem aangepakt te worden. Nogmaals ab terroriseerden iedereen die niet met zijn pas mee liep! En wees eens een eerlijk oprecht iemand nees! En wordt geen 2e ab. Want dan heb je hier 99% tegen je! En laten we bij ons zelf beginnen en niet meer gaan wijzen. Dat is wat de redactie wil. Gezellig ouwe hoeren over ajax.👍

     35. BobbyHaarms

      Jij hebt net zo goed braadboter op je hoofd De Seijs, dat weet je net zo goed als de rest hier. Ook jij bent (was) een ster in het onderuit halen van gerespecteerde meningen van anderen waardoor de sfeer hier verziekt werd. Laten we daar allemaal nou eens mee kappen. Niet met elkaar eens prima, maar reageer dan normaal of helemaal niet. Dit geldt voor jou, maar zeker ook voor mij en ieder ander hier. Fijne jaarwisseling en wees eens lief voor elkaar.

     36. Litmanen

      Bobby, wat hierboven allemaal gezegd wordt heeft een kern van waarheid. Maar als je eerlijk bent, dan weet je ook dat ik destijds uitgestapt ben vanwege het constant treiteren van een bepaald groepje, onder aanvoering van onze vriend AB. Toen ik weg was koos hij, en zijn vrienden, onmiddellijk een aantal andere slachtoffers.

      Ik zeg dus niet dat mijn reacties allemaal even correct waren, maar ik heb er uiteindelijk voor gekozen om niet meer te vertrekken omdat mensen als Indojood, Dickst, deNees en Moosie, onder aanvoering van AB bij elke bijdrage van mij gingen zuigen en treiteren.

      Ja, mijn reacties waren soms extreem, maar vele supporters hier hebben op een normale manier over inhoudelijke zaken kunnen discusseren met mij, eens of niet eens.
      Zelfs toen ik bewust de naam Veltman meer dan een maand niet genoemd had werd ik door de heren Nietmanen, Veltmanen e.d. genoemd. Om inhoudelijk te reageren? Nee dus, om uit te lokken. De meest verschrikkelijke dingen kreeg ik naar mijn hoofd.
      Ondanks dat bleef ik vragen: reageer nou eens inhoudelijk op mijn bijdragen. Vergeefs.

      Dus ik blijf hopen op een gezellig 2018, met eerlijke, fatsoenlijke en soms harde discussies. Ik zal zelf op beledigende reacties niet meer ingaan. Dat doet de redactie maar. Ik wil alleen nog discusseren met mensen die het niet met me eens moeten zijn maar mij wel respecteren.

     37. De Nees

      Het gaat om verantwoording nemen voor je eigen daden en niet wijzen naar een ander als jezelf geen haar beter bent geweest. Dat is nog ’s hypocriet en dat droop eraf bij een paar hier, dan zeg ik er wat van leuk of niet jammer dan. AB hoeft mij niks in te fluisteren ik kan zelf een eigen menig vormen wat ik hier gelezen heb, vriend Widi? Ik snap voor je dat het makkelijker is iemand in een kamp te duwen omdat een tegengestelde mening je even niet uitkomt, maar we weten wat er allemaal gepost is. Voor mij een streep onder dit alles, ik wens IEDEREEN een mooi en gelukkig 2018!

  1. HURBIE

   Ben idd blij dat het een Nederlandse trainer is geworden
   Hij weet in ieder geval wat voor selectie aan spelers hij krijgt
   Dit had een buitenlander niet geweten
   Hij heeft tegen alle eredivisie clubs al een keer gespeeld dus wet hoe ze spelen
   Maar krijgt nu het neusje vd zalm aan SPELERS

 2. Charka53

  Nou Ten Hag ik hoop dat je gewoon verder gaat met de opwaartse spiraal die keizer was in geslagen en dat je er klaar voor bent om die kakkies te ontvangen en af te laten druipen.

  1. BobbyHaarms

   Kutkakkerlakken en dan die Dommestedelingen na de winterstop. Die wedstrijden gaan hoogstwaarschijnlijk je seizoen maken of breken.

  2. HURBIE

   Kan er nu al naar uitkijken naar die wedstrijd
   Hoop dat ze zo alle hoeken van het veld worden opgestuurd door AJAX

     1. Charka53

      Dat moeten we nog zien Litmanen maar Bronckhorst heeft we jongens die er wel de hele wedstrijd tegen aan gaan en dat ontbreekt er bij ons wel eens aan.

     2. Litmanen

      Als we spelen als tegen PSV en AZ dan heeft Feijenoord geen schijn van kans. Als we spelen als tegen Twente, dan gaan we er op.

 3. Kingkong

  Eric win je eerste competitie wedstrijd dan is niet alleen je start goed en dan houden de suporters direct van je.

 4. Ajax 1

  Niet alleen de eerste, die daarna is ook cruciaal. En als we die allebei gewonnen hebben mag je 15 wedstrijden lang heel weinig punten verspelen om nog kampioen te worden…..

 5. JohnDoe77

  Goed dat de redactie wat fedaan heeft aan het continue gekibbel. Verbaast mij dat er maar 1 ban is, maar als dat genoeg is, top! Goede jaarwisseling allemaal!!

 6. JohnDoe77

  Weet iemand trouwens of deze wedstrijden worden uitgezonden? Mis voetbal kijken en mis Ajax in het bijzonder!

 7. Zlatan4ever

  Seijs,Litmanen,Widi bij deze een fijne kerst en een goed uiteinde van 2017 !
  En in 2018 ff normaal doen volgens de Nees…. de Nees ?
  De pot verwijt de ketel enz.

  1. Zlatan4ever

   Ik laat het los JohnDoe77, maar ik hou niet van “sneaky”…
   Voor jou ook een fantastisch 2018 ! ✌🏻🍺🍾

 8. Widi

  Wat jammer is: op veel dingen die ik vandaag heb geschreven betreffende niet echte voetbal onderwerpen is gereageerd. Maar op mijn reactie in het topic over onze Argentijnse aanwinst is nog niet gereageerd. Ik heb op youtube gekeken en het viel niet mee. Ik had gehoopt dat anderen ook zouden gaan kijken en hun mening zouden geven.

  1. Yindi

   Widi, mijn probleem is dat ik die YT filmpjes, over het algemeen als, nogal waardeloos en nietszeggend moet beoordelen. Stel het gaat om een speler die rond de 100 wedstrijden heeft gespeeld. Dat zijn dan 9000 minuten!!
   Die filmpjes duren soms 3-4 minuten. Het is niet moeilijk om vanuit 9000 minuten (bij wijze van spreken) van elke speler wel een fabuleuze 4 minuten samen te stellen. Voor zaakwaarnemers misschien nuttig maar daar houdt het dan ook wel mee op.

   1. Widi

    Yindi. Wat ik zag, werd gepresenteerd als hoogtepunten. Terwijl er geen enkel hoogtepunt op te zien was. Dat is waar ik van schrok.

    1. BobbyHaarms

     Vanuit dat perspectief zou je dan denken 1 uit een dozijn, toch? Ajax beweert niet over 1 nacht ijs te zijn gegaan, dus laten we hopen dat zijn echte hoogtepunten in het JCS getoond gaan worden.

     1. Yindi

      Widi, mijn advies: als je op zoek bent naar (visuele) hoogtepunten probeer dan eens een ander genre filmpjes. 😜

  2. Basisspeler

   Snap niet dat jij je mening basseert op Youtube filmpjes. Lijkt me een onzinnige bezigheid. Tenzij je je stierlijk verveeld natuurlijk.

   1. Litmanen

    Basisspeler, dit is weer zoiets: lijkt me een onzinnige bezigheid…..
    Probeer nou eens te reageren op de inhoud van de boodschap.

   2. Widi

    Als jij je nog eens verveelt, basisspeler, kun je misschien oefenen op je d’s en t’s. Tot nu toe is er geen andere manier om deze speler te bekijken. En ik ben nieuwsgierig. Jij schrijft steeds dat je twijfelt. Waarop is dat gebaseerd dan? Koffiedik?

    1. Basisspeler

     Dank voor het verbeteren Widi. Ik weet dat je je daardoor beter voelt.
     We weten volgens mij allemaal dat je oordeel basseren op Youtubefilmpjes onzinnig is. Daarom ook onzinnig om op te reageren.
     Als je je tocht verveelT zou ik de suggestie van Yindi eens serieus nemen.

  3. Litmanen

   Ik denk dat Veldmate weet waar hij mee bezig is.
   In het andere geval hebben we Dijks nog ;).

 9. fjonkman

  Ik hoop dat deze twee oefenpotjes genoeg zijn voor Ten Hag om een goed elftal neer te zetten en een over-mijn-lijk-mentaliteit te creeëren in dit team. Dan kon het nog wel eens een leuke tweede seizoenshelft worden.. mij benieuwen!

Reageren is niet mogelijk.