‘Ajax akkoord met Independiente over Tagliafico’

Ajax heeft met Nicolás Tagliafico de gewenste versterking voor de achterhoede binnen, althans zo weet het Argentijnse La Nacion te melden. Met de transfer zou een bedrag van 5,4 miljoen gemoeid zijn. Volgens het medium ontbreken nog de handtekeningen van beide partijen maar lijkt het een kwestie van tijd dat Tagliafico zich Ajacied mag noemen. Tagliafico is bezig aan zijn vierde seizoen bij Independiente, dat hem overnam van Banfield. Eerder kwam de verdediger in Spanje uit voor Real Murcia in de Segunda Divison. Bij Ajax moet hij de problemen op de linksbackpositie bij het ingaan van de tweede seizoenshelft oplossen.

Zie eerdere berichten:
28-12-2017: ‘Van Aanholt was eigenlijk eerste keuze als linksback’
28-12-2017: ‘Ajax en Independiente naderen akkoord over transfer Tagliafico’
27-12-2017 ‘Bod van vier miljoen op Tagliafico afgewezen door Independiente’
18-12-2017 ‘Ajax legt bod van vier miljoen neer voor linksback Tagliafico’

Related posts

80 Comments

  1. Emilio4Ajax

   Japp en nu nog een rechtsback dr bij, want Veltman verdwijnt volgend jaar… ❌❌❌❤️??

  2. Basisspeler

   Ik vind eigenlijk dat we hem helemaal niet nodig hebben met Wöber, Viergever en Sinkgraven (Dijks) Zou eerder voor een rechtsback gaan.

   1. Toppertje

    Viergever, Sinkgraven en Dijks zijn alledrie te licht voor het niveau dat Ajax zou moeten nastreven. Bovendien zijn er 2 geblesseerd. Goede rechtsback is inderdaad ook nodig maar zou daar eerst onze Colombiaanse vriend een aantal wedstrijden willen zien.

    1. Basisspeler

     Tha, maar is Tagliafico dan de oplossing? Niet een indrukwekkend palmares tot nu toe. We gaan het zien.

     1. Emilio4Ajax

      ??beste verdediger in de argentijnse competitie…?? Je moet wel weten waar je over praat mate…?❌❌❌❤️??

     2. Basisspeler

      Dat is mooi! Had ik gelezen. Ik kijk naar de clubs waarvoor hij gespeeld heeft. De echt goede Argentijnen spelen in het buitenland bij topclubs.

     3. Emilio4Ajax

      Zijn ook allemaal in de Argentijnse competitie begonnen en ook daar heb je laatbloeiers ala van Dijk. Begin een beetje strontziek te worden van al het negatieve gezeik dat er hier geschreven wordt. Keer op keer weer. Ja dr moet een speler bij, Sinky is te vaak geblesseerd en Viergever vermoedelijk exit… Noodverband(maandverband?) Dijks praten we niet over, want die hadden ze waarschijnlijk nooit terug moeten halen, maar was vermoedelijk op dat moment de beste oplossing… En ja ik zet ook mn vraagtekens en stel vragen waarom, maar nu komt waarschijnlijk Tagliafico en dan moet ie niet afgezeken worden. Dacht dat het hier om supporters ging… Neem het niet persoonlijk Basisspeler,want je bent niet de enige… Vindt het wel frappant dat alle negatieve zeikers die geboren worden op dit forum terecht gekomen zijn… Wees nou eens positief… We hebben verdedigers nodig om kampioen te worden…think pink…think positiv…?❌❌❌❤️??

     4. Emilio4Ajax

      Ik heb niet gezegd dat ik het niet eens ben met je, want je hebt ook kommentaren die veel doen denken aan wat ik eerder hier al eens gesuggereerd heb… Wil alleen zeggen dat het allemaal wat positiever kan… Zoals JohnDoe77 hier onder… Opbouwende kritiek heb ik geen probleem mee, maar ik lees hier veel te veel en te vaak afbraak kritiek en daar veroorzaak je een negatieve sfeer mee die de suporters van Ajax niet waard is…?❌❌❌❤️??

     5. Widi

      De teneur van jouw bijdragen is wel negatief Basisspeler. Dat kan niemand je verbieden. Maar persoonlijk lees ik lievef postitieve bijdragen.

     6. Litmanen

      Eens Emilio4. Daar zijn alle problemen ook begonnen op deze app.
      Jij vind wat en niemand hoeft het er mee eens te zijn, maar reageer normaal.

     7. hubert

      helemaal mee eens ik zeg het ook vaak genoeg emilio4ajax hier zitten heel negatievelingen altijd nieuwkomers of wie dan ook afzeiken zelden wat positiefs echt om te kotsen

     8. hubert

      graag gedaan en klik het gezeik moet eens ophouden kritiek mag graag zelfs maar dan wel opbouwende en positieve kritiek en niet steeds alles afzeiken.als ze echte supporter zijn steun dan je club door dik en dun. en niet alleen als het goed gaat.

  1. De Ajacied

   Deze gast kunnen we heel goed gebruiken,
   Hopelijk is de papieren kwestie een formaliteit en is hij snel Ajacied
   ❌❌❌

   1. Emilio4Ajax

    Lekker JohnDoe en De Ajacied kan wel een bettje positieve kommentaren gebruiken…???❌❌❌❤️??

    1. JohnDoe77

     Dank je Emilio!! En je hebt gelijk! Kritisch zijn op de club is goed, maar ook positief en mensen een kans geven! Vaak kwamen er spelers van 17-20 jaar binnen en daardoor miste we soms ervaring die alleen van Hunter en Lasse leek te komen. Nu iemand van 25 die in de Argentijnse competitie speelt, zal vast wat kunnen toevoegen aan ons Ajax!

     1. Emilio4Ajax

      Dank je wel… Wist wel dat er meerdere zijn die er zo over denken als jij en ik…Duimpje van mij erbij…??❌❌❌❤️??

     2. JohnDoe77

      Dat zegt hij dan ook Widi: “Wist wel dat er MEERDERE zijn die er zo over denken….”. ? Wel scherp blijven laatste dagje van het jaar ouwe! ?

     3. Emilio4Ajax

      Al goed Widi… Iedereen al vast een produktief en gelukkig sportief gezond 2018…?????❤️❌❌❌??

  1. Litmanen

   Ik vind die nieuwe jongen prima. Viel goed in tegen AZ.
   Als je Zeefuik als derde keus hebt dan moet dat een half seizoen lukken.
   Het vervelende op links was dat je alleen Dijks had.
   Wober, Sinkgraven en Viergever allemaal flink geblesseerd.
   Dankerlui zie ik het niveau eerste elf niet halen.
   Keizer, die hem van vorig jaar kent, deed ook geen enkele keer een beroep op hem.

   1. Basisspeler

    Wöber en Viergever zijn na de winterstop weer beschikbaar. Je aankoopbeleid mag niet afhangen van tijdelijke blessures.

    1. Widi

     We hebben bijna een maand met Dijks moeten spelen. Natuurlijk moest er iemand bij. Viergever is aan zijn laatste maanden bezig. Sinkgraven niet beschikbaar. Wöber eigenlijk voor het centrum en ook geblesseerd. Ik zie zou hier een stuk of 5 berichten over schrijven. Wat zit je dwars?

     1. Basisspeler

      @Widi: wat mij dwars zit(als je het zo wilt noemen) is dat je een zekerheidje hebt rondlopen. Namelijk Viergever die geen contractverlenging krijgt. Ook Viergever en Veltman kunnen centraal achterin. Wöber ook, maar doet het prima op linksback. Mijn punt is dat de aankoop overbodig is.
      Tweede punt. Je moet jezelf eerder de vraag stellen waarom Ajax geen linksback jan opleiden op Ajax1 niveau. Dat we een tweede hands Argentijn moeten kopen.

     2. Widi

      Viergever vertrekt. In januari of in juni. Van mij mochten ze hem een nieuwe overeenkomst aanbieden. Maar daar is duidelijk niet voor gekozen. Dan moet er gewoon een andere komen. Over dat opleiden zei ik gisteren al dat je al spekkoper bent als er elk jaar twee spelers doorbreken in Ajax 1. Zo groot is de kans dus niet dat je zelf een linksback opleidt. Toevallig is linksback Mitchell Bakker één van de beteren van zijn lichting. Maar kennelijk ziet men het in hem toch ook niet zitten. Anders had hij afgelopen maand gespeeld. Ik hoop dat deze Argentijn goed genoeg is en dat hij wat “grinta” in de ploeg brengt. Laat hem maar meteen eens die Berghuis van 010 flink aanpakken en uit de wedstrijd spelen.

     3. Basisspeler

      Je geeft het zelf al aan. Gaat om de keuzes die gemaakt worden. Daar zet ik dus mijn vraagtekens bij.

     4. JohnDoe77

      Omdat nieuwe Argentijnen in Nederland niet te koop zijn. Vaak zijn ze zelfs derde of vierdehands!! ?

     5. Bakkie

      @Basisspeler:
      Ik denk (en hoop) dat de reden achter deze aankoop iets heel anders is. Namelijk dat we eigenlijk helemaal geen linksback in de selectie hebben (op Dijks na dan). De spelers die jij noemt zijn centrale verdedigers of middenvelder.
      Ajax is een topclub en dan is een Wober die het op linksback “ook prima” doet (zoals je zelf schrijft) niet goed genoeg!

     6. JohnDoe77

      Eens met Bakkie! Basisspeler; we hebben geen 100% linksback en je hebt er zeker 2 nodig. Viergever kan, maar is sterker in het centrum. Dijks hebben we al een pasr keer te licht bevonden. Kan goed tegen Willen IIben Roda, maar volgend jaar in de CL niet. Sink is duimen dat hij ooit terug komt, maar dat is toch ook geen echte lb? Wöber hoort in het centrum. Als Dijks vertrekt hebben we dus Tagliafico en als surrogaat lb’s Viergever en Wöber. Dat lukt wel voor de competitie en dan in de zomer een echte lb erbij zoeken!

   2. Jimmy1971

    Maar Viergever is nu geblesseerd en is na dit seizoen weg , en Wober zijn plek is eigenlijk centraal achterin , Basisspeler ! En met die gegevens is het een logische aankoop ..

 1. AjaxBelg

  welkom Nicolas, heb beelden gezien van zijn wedstrijden met nationaal elftal, lijken veelbelovend,maar dat waren die van Neres ook , ook bij Neres hebben we 6 maanden moeten wachten voor hij bevestigde, hopelijk gaat dit nu sneller of kampioenschap is voor bij. Nicolas alle succes gewenst

  1. Emilio4Ajax

   Bedenk wel dat Tagliafico 25 is, als ik het goed heb, en dat is Neres nog lang niet…?❌❌❌❤️??

  2. Basisspeler

   Volgens mij heeft hij slechts 1 interland achter zijn naam. Knap dat jij zijn wedstrijden met het nationaal elftal hebt bekeken.

  3. Peter kopsterk

   Zet er een begeleider bij die de taal spreekt(spaans of portugees)en hij speelt gemakkelijk mee

 2. Emilio4Ajax

  Verkoren tot de beste verdediger in de Argentijnse competitie… Welcome my friend and make us proud…❌❌❌❤️??

  1. Ajax 1

   Is dat zo? Wie weet dan toch……hoop zo dat we een goede back erbij hebben. Ik ben het eens met een hoop commentaren dat sinky ook prima is, maar veel geblesseerd dus in hoeverre je daar op kunt rekenen. Viergever em Wober spelen allebei beter centraal, maar heb je achter de hand voor linksback. Ik zou zoals ook al genoemd gewoon heel graag nog een rb erbij zien, alhoewel orejuela tegen az even kort liet zien het misschien toch wel te hebben.

   1. Emilio4Ajax

    Moet bekennen dat ik die ff vergeten was, maar als Veltman na dit seizoen verdwijnt heb je dr toch eentje extra nodig. Weet alleen niet wat dr achteraan zit te komen in Jong en de A1, maar Zeefuik schijnt het niet te halen of heeft ff iets langer de tijd nodig…❌❌❌❤️??

  1. HURBIE

   Idd IHEM als alles getekend is dan op deze Site
   Bijna en Als berichten hebben we hier niets aan
   Daar creëren ze alleen maar onnodige discussies mee hier

 3. a.p.

  welkom in Amsterdam, ik hoop dat je heel snel want dan hoeven we niet lang op je entree in Ajax1 te wachten. b

 4. De seijs

  Hij is dus nog niet definitief binnen. Duurt wel lang eigenlijk. Zou zomaar kunnen dat ajax weer naast de pot piest.

  1. ajaxhoger

   Juist Seijs , hij kan als nog bij een andere club tekenen , het duurt allemaal veelste lang .

 5. Yindi

  Zit me eigenlijk af te vragen vanaf welke positie Ajax de meeste tegendoelpunten incassert deze competitie.
  Op links, rechts, vanuit het midden? Zijn daar cijfers van? Niet te vinden op “stats” en zo.

  1. HURBIE

   Zou het je niet kunnen zeggen Yindi va welke kant ze er zijn ingegaan
   Weet wel dat ze tussen de palen bij Onana zijn gegaan

   1. Yindi

    Haha, daar is weinig tegen in te brengen! Maar je kunt toch niet veronderstellen dat het 100% aan Onana ligt dat ze er in gaan? Ajax heeft dit seizoen met 010 samen, op afstand, het minste aantal tegendoelpunten. Daar staat tegenover dat ze het meest scoren van alle anderen. De wedstrijden die ze hebben verloren was steeds met een minimaal verschil van 1 doelpunt. Dus winnen of verliezen in dit geval, werd bepaald door 1 tegendoelpunt. Ze hebben twee keer gelijk gespeeld, 1x 1-1 en 1x 3-3. Als die keren dat je verliest het verschil zo klein is dan kan een goede of betere verdediger het verschil maken van verliezen of winnen en zou je gewoon bovenaan moeten staan. Hadden we met een sterke linksback nu bovenaan gestaan? Waar zit die “zwakte”.?

    1. Peter kopsterk

     Wil niet van zwakte spreken Yindi. Het een jong elftal en daar worden weleens onnodige fouten gemaakt. Komt allemaal goed

   1. De seijs

    Ja ik zag het? ik moet dus echt wel fans hebben hier. ?? Maar het kan ook zo zijn dat er iemand is die het juist prima vindt dat ik niks zeg??? ach zoals je ziet ik ???er maar om????

   1. Yindi

    Als hij doelpunten voorkomt, maakt, of goede assists geeft dan mag hij “Sint” voor zijn voornaam zetten.!!

Comments are closed.