There are no ads, please add some


Ajax in onderhandeling met Van de Beek

Ajax en Donny van de Beek zijn aan het onderhandelen over zijn huidige contract. Doordat Donny zich ongelofelijk aan het ontwikkelen is, wil Ajax het contract openbreken, opwaarderen en verlengen tot misschien wel zelfs 2023. Ook Donny ziet een langer verblijf in Amsterdam wel zitten en daarmee laat de 20-jarige middenvelder een buitenlands avontuur nog wachten, weet De Telegraaf te melden.

 


Gerelateerde posts

59 reacties

 1. Vak 120

  Ajax is goed bezig! Donny moet sowieso blijven,kan voor ajax veel betekenen de komende jaren.buitenland nog te vroeg!

  1. Litmanen

   In elk geval voorlopig bij Ajax blijven. Ik hoop dat hij goed kijkt wat Klaassen overkomen is.

 2. De seijs

  Tuurlijk altijd bijtekenen Donny. Hier bij ajax leer je voorlopig het meest. Soms goed (te) vaak slecht. Maar het gaat beter worden met ons ajax. En daar hoor jij Donny zeker bij. Top gozer!

     1. De seijs

      Haha precies zoals ik dacht van jou hurbie!😂😂 Jij praat veel mensen na hier😂😂😂😂 effe een visje uit gooien…… en HAP 😂😂😂

 3. Basisspeler

  Eerlijk gezegd moet hij zich ook wel ontwikkelen. Heeft nog niet het niveau Schöne, Ziyech. Ook Frenkie de Jong is al verder dan hem.
  Daarnaast denk ik niet dat veel aansprekende clubs belangstelling voor Donny hebben. Het is mooi dat hij een nieuw contract krijgt, maar hij zal nog stappen moeten maken.

  1. Bakkie

   Altijd goed om kritisch te zijn, Basisspeler. Maar wil ik toch wel even een kanttekening bij plaatsen. Donny is een heel ander type speler dan Schone, Ziyech en Frenkie (meer een type Klaassen). Hij is misschien wel de meest constante middenvelder, dat vind ik knap op zijn leeftijd.

  2. Widi

   Ik zie dat toch anders, basisspeler. De andere middenvelders die jij noemt, zijn andere types. En zeker Frenkie is niet verder dan Donny. Natuurlijk zal hij nog stappen maken. Maar ik hoop dat hij gewoon beter wil worden. Los van het echt niet zaligmakende “buitenland”. Klaassen, Siem de Jong, Kishna, el Ghazi en nog een hele rij anderen beseffen inmiddels dat in het buitenland het geld geweldig is, maar dat je carriere er niet echt beter van wordt. En bij Ajax kun je jezelf ook helemaal binnen voetballen. Als genoeg jongens als Donny 5 jaar langer bij Ajax blijven, zal het rijtje echt aansprekende clubs alleen maar slinken. Want hoe aansprekend zijn clubs als Everton, Newcastle, Lille etc nu echt?

   1. BobbyHaarms

    Klopt, heb je een punt Widi. Maar (even los van of een speler het daar wel of niet redt) als bijvoorbeeld Barcelona of Manchester bij je aankloppen wordt het wel héél moeilijk om “nee” te zeggen, even los van het grote geld.

    Jasper kon de lokroep van Barcelona ook niet weerstaan, al heeft ie nu doorzitplekken van het bankzitten. Het is een droom om je topspelers 5 jaar vast te houden, maar zodra er een grote topclub komt gaan ze helaas allemaal voor de bijl.

    1. Widi

     Je noemt Manchester Bobby. Zou Daley Blind het daar echt naar de zin hebben? Meer dan in Amsterdam? De vraag stellen is m beantwoorden. Zou me niets verbazen als Daley na afloop van zijn contract terug wil. Weet niet of Ajax dat wil.

     1. BobbyHaarms

      Daley is altijd Ajacied geweest en gebleven. Weet bijna zeker dat hij het enorm naar zijn zin heeft bij Manchester, maar als Ajax hem over een paar jaar terug zou willen komt ie met tranen van geluk weer thuis. Daley heeft het geluk gehad dat van Gal hem altijd opstelde. Natuurlijk loopt het met de meeste spelers slechter af, maar de lokroep van dit soort clubs is bijna niet te weerstaan. Het grote geld als extra lokkertje en je weet dat je kansloos bent als Ajax zijnde, langdurig contract of niet.

     2. Widi

      Dat geld is inmiddels binnen. Maar hij speelt heel weinig. In een ploeg waar de spelvreugde niet van af spat. Volgens mij is hij daar aan zijn laatste seizoen bezig.

     3. BobbyHaarms

      Dat zou zomaar kunnen ja. Heb hem zelf ook lang verketterd bij Ajax, maar als er 1 was die zich werkelijk fantastisch had teruggeknokt was het Daley wel. Zijn transfer naar Manchester was dan ook dik en dik verdiend. Mits hij geen (betere) jeugd in de weg staat mag ie van mij in de toekomst zeker terugkeren, desnoods in een andere functie.

     4. Widi

      Ik kan gelukkig zeggen dat ik hem nooit verketterd heb. Ik begreep het ook nooit. Maar ik was toen volgens mij wel in de minderheid.

     5. HURBIE

      Wel ontzettend veel waardering voor deze jongen
      Wat een voorbeeld speler voor anderen als het om vechtlust gaat
      Van AJAX naar Groningen en eeer terug en da naar Manchester
      En heeft daar geweldig gepresteerd
      Echt een Pitbull

      Altijd weer welkom bij AJAX als rots in de branding

     6. Widi

      Ik zit al dagen te puzzelen wanneer jij dan als middenvelder in Ajax 1 hebt gespeeld. Hurbie Schoenaker? Søren Hurbie? Ik kom er niet uit.

     7. HURBIE

      Dat wad gewoon een dolletje Widi
      Heb ook niet gezegd dat ik in het éérste heb gestaan
      Heb wel 3 jaar in de jeugd gespeeld en ben daarna naar VVA gegaan op.de JvGalen straat
      Zo man hoef je niet meer je hoofd te breken
      FIJNE jaarwisseling

     8. Widi

      Ja. Waarom niet? Het zou kunnen toch? En toen ik hier schreef dat ik zelf gevoetbald heb, waren er ook een paar die dat in twjfel wilden trekken. Afgunst heb je altijd en overal.

     9. Ajax 1

      Nou, in dat topic: gerucht dat real madrid daley blind zou willen halen. Zal wederom wsl niet voor de basis zijn, maar lijkt me toch logisch dat daley dit wel zal willen (liever barca natuurlijk). Nog anderhalf jaar ervaring meepikken in madrid en dan weer naar ajax

     10. Widi

      In elk geval is het weer een stuk beter. Maar als je dan toch op de bank moet, dan liever Barcelona. Daar heb ik me een stuk beter vermaakt dan in Madrid.

 4. Charka53

  Gewoon nog een paar jaartjes blijven Donny je moet nog groeien ,je bent er nog lang niet hier bij Ajax wordt je alleen maar beter.

  1. HURBIE

   Ja ze gaan veel meer verdienen
   Harstikke lekker en leuk
   Maar mij lijkt het dat je toch echt gaat veranderen om te voetballen op een hoger niveau

   1. De seijs

    Hurbie bij welke club heb jij nog meer gevoetbald dan alleen op het middenveld van ajax?🤔

 5. a.p.

  goed Donny blijf nog maar een paar jaar bij Ajax, eerst prijzen winnen en dan extra verdienen in het buitenland

 6. BobbyHaarms

  Prima zaak. Donny is nog lang niet uitgeleerd en ook nog lang niet toe aan een stap hogerop. Hou Klaassen maar in gedachte dan weet je dat je voorlopig nergens beter zit dan bij Ajax.

  1. HURBIE

   Eigenlijk pas het éérste echte seizoen als basis speler
   Dus lekker bijtekenen en 2 a3 jaar ervaring erbij krijgen
   Vindt je nu al beter dan Klaassen toen

   1. Jimmy1971

    Ik vind ook dat hij meer potentie heeft dan Klaassen , Hurby !
    Maar qua afronding kan hij nog veel van Klaassen leren ..
    Hoop dat meer jongens blijven zodat de gemiddelde leeftijd wat omhoog gaat !

 7. Jari10

  Donny is 1 van de meest complete spelers van Ajax sinds jaren. Een 5 jarig contract fors boven huidige salarislafond aanbieden. Samen met nog 4 of 5 sterkhouders als Frenky, Zijech, Kluivert en de Ligt.

 8. Basisspeler

  @Widi: Donny is inderdaad een ander type middenvelder. Meer een box-to-box type. Vind dat hij verdedigend en aanvallend nog stappen moet maken. Meer in dienst van het team (Ziyech) moet spelen. Daarbij moet er ook fysiek nog wat gebeuren.

 9. JohnDoe77

  Zou voor beide prima zijn en Donny kan hier nog veel leren. Met dit contract gaat hij meer verdienen en als hij echt goed wordt zit een lang contract een transfer niet in de weg. Ze lachen in het buitenland om de prijzen van spelers uit de Eredivisie!

  1. Widi

   Misschien moeten we als supporters de woorden “Ajax” en “leren” eens wat minder vaak in één zin gebruiken. Ik zie liever dat onze spelers een aantal van hun sterkste jaren ook bij Ajax spelen. Daarna kunnen ze alsnog ergens ander een belachelijk hoog salaris opstrijken. Als we er in slagen om spelers tot hun 27e te houden, worden we echt het Bayern Munchen van Nederland.

   1. ems

    27 is niet reeel, maar als het lukt ze 3-4 jaar vast te houden dus ~ 24 ste plus wat ervaren rotten dan doen we het geel goed

Reageren is niet mogelijk.