There are no ads, please add some


Uitslag prijsvraag: Wie wint het Ajax-uittenue?

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 16 december j.l. De vraag was: Wie was de Ajax-speler op onderstaande foto. We ontvingen wederom veel inzendingen. Opnieuwe veel inzendingen waaronder vele goede. Het was uiteraard Lasse Schöne! App-gebruikers: bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL

Uit het flink aantal goede inzendingen hebben wij Jazzró Vink uit Amstelveen er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Jazzró met dat schitterende Ajax tenuetje! Het komt zsm jouw kant op!
Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. Ben je (seizoen)clubkaarthouder dan krijg je op ALLE artikelen ook nog eens 10% korting! LET OP: De COMPLETE Ajax-collectie 2017-2018 is nu verkrijgbaar, eveneens met 10% korting!! Koop dus hier je kadootjes voor de feestdagen!

Lasse Schöne!

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort plaatsen wij gewoon weer een nieuwe prijsvraag met wederom de vraag: Wie is/zijn de Ajacied(en) op de foto? Ook dan is er uiteraard weer een leuke prijs te winnen en wederom is deelname geheel gratis! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd!Gerelateerde posts

3 reacties

Reageren is niet mogelijk.