Ten Hag 2,5 jaar verbonden aan Ajax

Erik ten Hag en Ajax zijn een verbintenis van 2,5 jaar aangegaan, zo meldt De Telegraaf, waarbij de taak voor de nieuwe trainer duidelijk is: de titel binnenslepen. Erik wil graag zijn assistent mee naar Amsterdam nemen en Ajax probeert daarom ook Alfred Schreuder voor dezelfde termijn vast te leggen. Ten Hag wacht een leuke uitdaging want de eerste wedstrijd na de winterstop is al tegen feyenoord en de wedstrijd erop is dan al tegen de oude club van Ten Hag; FC Utrecht.

Telesport meldde woensdagmiddag al dat de clubs een mondeling akkoord naderden. In de avonduren werd dat daadwerkelijk bereikt. Met Ten Hag zelf kwam Ajax officieel tot overeenstemming, nadat het eerste contact al weken geleden was gelegd en beide partijen wisten dat zij er wel uit zouden komen. De volgende stap die Marc Overmars, directeur spelersbeleid van Ajax, dus wil zetten, is het vastleggen van Alfred Schreuder (48) als assistent van Ten Hag. Ook voor hem ligt in Amsterdam een contract voor 2,5 seizoen klaar, maar zijn huidige werkgever Hoffenheim stribbelt nog wat tegen.

Related posts

53 Comments

  1. De seijs

   Juist woody heel veel succes Erik met je nieuwe club ajax Amsterdam. En sleep die 34e dit seizoen binnen! ???

  2. dioajax

   Succes ten hag hoop dat het lukt en dat je onze ajax weer kampioen maakt en volgende jaar goed in europa doen…heel veel succes…

   1. marcussboss

    hij moet ons wel kampioen maken ja! 34e landstitel voor onze strijdende nummer 34?❌❌❌

  3. vak411

   welkom! bewijs het ongelijk van velen hier. start met het kopen van goede backs. gratis tip

 1. afcamike

  Voordat alle negatieve reacties komen. Heel veel succes, ik geloof in een goede samenwerking! Samen voor de 34e titel, voor Appie

  1. HURBIE

   We zullen het zien en beleven
   Hoop.voor ons dat het hem lukt bij AJAX
   Zoniet dan weet hij het snel genoeg op deze site
   Bij goeie resultaten wordt je geprezen
   Bij geen resultaten schoffelen we je met de grond gelijk

 2. Ajaxslied

  Welkom en veel succes. Heb hem in de zomer al genoemd dus ben blij dat hij er is. Hopelijk haalt hij de titel binnen want dan kunnen we dit klote seizoen snel vergeten. Ben wel benieuwd naar de speelstijl die die met Ajax gaat spelen.

  1. AjaxKat

   Juist! Ook ik heb ‘m eerder hier genoemd als goede kandidaat. Ben hier wel blij mee. Of hij de titel met Ajax ook gaat pakken weet ik niet, vind het ook te vroeg om hem hierop vast te pinnen. Het is de droomkandidaat voor Overmars in ieder geval dus ik denk dat er ook wel wat nieuwe aankopen gaan komen.

   1. BobbyHaarms

    In dat geval is het opvallend te noemen dat Ajax de afgelopen periode al is wezen winkelen. Zou er in het geheim al contact geweest zijn tussen Overmars en Ten Hag, nee toch?

    Heb hier gemengde gevoelens over. Wat ik vooral hoop is dat Ten Hag Ajax op een aantrekkelijke manier laat voetballen, net als Bosz dat afgelopen seizoen zo mooi deed. Wat die Alfred Schreuder er alleen bij moet..?

    1. HURBIE

     Beetje raar allemaal Bobby dat dit al weken aan de gang is
     Beetje achterbaks allemaal tegenover Keizer en wel triest voor hem
     Dit verdient deze man niet ondanks dat ik het niet altijd eens was met zijn tactiek en wisselbeleid
     Die ellende met Nourri heeft best een grote impact gehad op alles en iedereen
     Heeft mooie dingen laten zien met het tweede
     Vindt persoonlijk dat hij wel moet worden behouden voor de club
     Als hij dat zelf zou willen tenminste
     Hij is toch maar opgezadeld met die functie
     Grote fout van het bestuur
     en hoofdzakelijk Bergkamp
     Nu maar hopen dat het vriendje van Marc wel slaagt
     Zoniet dan moet Marc zichzelf ontslaan

     1. frenkynairo

      Keizer was slechts een pion in een machtsspelletje. ze wisten dat dit de manier was om Bergkamp eruit te werken.

    2. Emilio4Ajax

     Was al voor PSV…Die overwinning en de daaropvolgende tegen AZ kwamen als een verrassing… Niet echt netjes, maar tsja…shit happens…thats life…❌❌❌❤️??

   2. De Nees

    Het wijst er wel op Bobby. Marc en Dennis stonden al vaker lijnrecht tegenover elkaar waar telkens Bergkamp als winnaar uit kwam. Bergkamp stond laatste maanden zwak en daar heeft Overmars gebruik van gemaakt. Gezien de persoonlijke banden is het eerder logisch dat Ten Hag gepolst werd, mss zelfs voordat Bosz gewipt werd bij Dortmund, anders was hij toch de eerste kandidaat? Suggesties idd, maar dit wordt nooit gedaan zonder een goed vervolg plan. En zoals Frenkynairo zegt, Keizer was een pion, wisselgeld in dit spel, maar we moeten hem niet neerzetten als slachtoffer. Hij heeft het risico bewust genomen in te stappen, zonder ervaring bij een moeilijke club met hele hoge eisen, dan is het naïef te denken dat je dat wel even kunt.

 3. rickert

  Ik heb wel redelijk vertrouwen in Ten Hag, elke nieuwe trainer is een gok. Een chemie tussen trainer en spelersgroep valt nooit te voorspellen. Ik vind dat hij bij Utrecht geen verkeerd voetbal speelt en daarin rekening houdt met het materiaal wat hij voor zich heeft.

  Welkom bij de mooiste club van Nederland, met het meeste potentie in de spelersgroep. Ik hoop dat je onze jongens weer de vastigheid geeft in prestaties en daarmee de 34ste titel!

  1. BobbyHaarms

   Ik hoop dat je ongelijk gaat krijgen Ajaxpers. Maar een grote gok is het (weer) zeker. Geef hem het voordeel van de twijfel of hij het bij onze club redt.

   1. Emilio4Ajax

    Doet Ten Hag niet waarvoor ie komt vliegen hij en Overmars er uit…simple as that…❌❌❌❤️??

 4. Charka53

  Ten Hag je kan ons in onze harten sluiten als je na de winterstop die kakkies zonder punten en met de pest in naar huis te sturen , succes en welkom bij de mooiste club van Nederland.

 5. AjaxBarcelona?JCS

  Je weet pas volgend jaar robd deze tijd of het een giede zet was. Ik ga van geen enkele prijs uit dit seizoen. Volfend seizoen moeten we om deze tijd en Europees nog actief zijn, in de bker zitten en vooral …. fier bovenaanstaan in de competitie. Voldoet hij daar aan, prima. Zo niet ……. next.

 6. Finidi

  Als hij Ajax in verhouding net zoveel beter laat voetballen als toen hij bij Utrecht begon dan vind ik het prima! Voor de rest was ik er niet opgekomen om hem trainer van Ajax te maken maar we zullen zien haha ik vang tenslotte ook geen 6 ton per jaar zoals Marc. Zakelijk gezien mag hij dat trouwens best verdienen hoor gezien de in en verkopen vd afgelopen paar jaar.

  1. JohnDoe77

   Dat is nog € 4.000 minder dan Sar en die wilde met Bergkamp perse Keizer alleen aanstellen, Overmars wilde hem naast Laudrup, een ervaren en wereldberoemde coach. Tijd om de bonus terug te storten tgv lagere seizoenskaart prijzen!!

   1. PvL020

    Wat een kansloze reactie weer.. waarom nu altijd weer goedkopere seizoenskaarten??? Slaat werkelijk nergens op. En verder denk ik niet dat vd Sar het perse wilde maar de Bergkamp echt veel te veel te zeggen had.. vd Sar heeft nu ingegrepen en dat prijst hem ook, breken met het verleden en de macht van de heer Bergkamp.. Ik denk dat vd Sar en Overmars beter op een lijn liggen

 7. JohnDoe77

  Succes Ten Hag! Hopelijk wordt je zo goed als trainer als de kenners verwachten! Dan worden wij op zeker kampioen. Mooie vuurdoop ook tegen de kakkies en twee weken om te wennen. ?

 8. PvL020

  Welkom ten Hag!! Maak er wat van, als ik alles lees met de achtergond bij Bayern en met Schreuder bij Hoffenheim met de duitse kijk op voetbal en trainen, zal er een kleine schok komen. Gelukkig heb jij geen last van Bergkamp… Maak de 2e seizoenshelft spannend!!! Titel hoop ik echt maar wil je geen druk opleggen zoals de meeste die hier zeggen je moet… en dan ook weer voor Appie… snap het allemaal maar kan je noot verwachten van jou

 9. AFCA my World

  Dus het was al zeker dat Keizer moest vertrekken,gelukkig op tijd wakker geworden,het kan nog ! ⚽️

 10. Vak 120

  Welkom bij de mooiste club van nederland! Zet alles op scherp en maak ons kampioen! Ik geloof er weer in!!!

 11. knudde32

  goh heeft ajaxpers weer een nieuw slachtoffer gevonden petertje was ook al niet goed genoeg haalde de Europese finale toen hoorde je hem niet na het verlies wel natuurlijk

 12. Brokamp

  Ik heb er vertrouwen in dat hij het helemaal gaat maken. Tactisch ijzersterk, succes erik.

 13. ajacied078

  welkom erik bij de grootste en beste van Nederland. veel succes met deze mooie maar moeilijke taak. hoop dat je veel succesen gaat behalen bij onze mooie club.

Comments are closed.