There are no ads, please add some


Goed voornemen voor 2018: Respecteer elkaar!

Van verschillende kanten krijgen wij als redactie klachten over het niveau van de reacties op berichten op ons platform. Normen en waarden worden op allerlei wijze geschonden. Het ergste is nog dat het niet supporters van andere clubs betreft maar reacties van mede-Ajacieden onderling. Hoe triest is dit? Wij krijgen vragen waarom wij hier niets aan doen? Het is heel simpel; wij hebben als redactie geen zin, tijd en behoefte om als een stel kleuterjuffen continu de reacties te moeten controleren van mensen die zich allemaal Ajax-supporters noemen!

We zijn geen koorknapen-site maar zo kan het echt niet langer. We zien ons dan ook genoodzaakt hardere maatregelen te moeten nemen. Indien wij vanaf nu steekproefsgewijs reacties aantreffen die niets met voetbal te maken hebben, maar puur erop gericht zijn andere personen te kwetsen dan blokkeren wij deze accounts. We kijken daarbij niet of die persoon degene is die begonnen is. Reacties als ‘ja, maar hij schreef…’ passen meer bij mijn kinderen van 10 jaar oud. We gaan het niet tot op het bot uitzoeken, helaas voor je; pech gehad. Discussiëren prima., een andere mening geven ook prima maar respecteer elkaars mening en discussieer svp op een volwassen manier. Negeer het desnoods als het je niet bevalt. We zijn verdomme voor dezelfde club!!

Wij Zijn Ajax; Wij Zijn De Beste!  Laat dat dan ook hier zien!

Redactie AjaxFanzone.NL 


Gerelateerde posts

35 reacties

  1. vak411

   helemaal top.. mijn berichten zijn aangekomen.. weet je, we zitten niet altijd op 1 lijn maar respecteer elkaar, ondanks andere meningen. ik geniet van discussies met mensen die een andere kijk op Ajax hebben maar wil proberen nooit te schelden! klasse redactie! het gaat om een enkeling die het voor anderen verpesten maar 99% van de.mensen hier houdt van onze club en respecteert elkaar ondanks een andere visie!! 👍

 1. Cootje Adriaanse

  Helemaal mee eens! 👍🏼 We hebben allemaal dezelfde wens: dat het ons cluppie goed gaat!

 2. Widi

  Nou Fred kijk dan maar eens bij het topic over ten Hag. Overigens vind ik het niet zorgvuldig om alleensteekproeven te nemen. Jullie zijn ruim een half jaar geleden al gewaarschuwd voor een bepaalde ontwikkeling. Voorspeld is dat mensen zouden weglopen. Man en paard zijn ook genoemd. Daar is niets mee gedaan. En nu forumleden die vaak inhoudelijk reageerden, vertrokken zijn, komen jullie met “maatregelen”. Terwijl de grootste boosdoener rustig doorgaat.

  1. Fred

   Ik heb je ook toen al gezegd dat je welkom bent Widi om de redactie te komen versterken. Dit aanbod staat nog steeds: Als jij ons niet zorgvuldig genoeg vind en van mening bent dat er meer tijd aan het regulieren van deze puberale onzin besteed moet worden dan ben je welkom! Dat mensen vertrekken is een keuze. Je kunt er ook voor kiezen sommige personen te negeren. Zie nu weer je reactie: ‘De grote boosdoener’. Wie dat ook moge zijn; ook die is gewaarschuwd maar stop met vingertjes wijzen en slachtoffertje spelen.

   1. Ajax 1

    Ik lees ook vaak zaken, die over het randje zijn en persoonlijk, maar is inderdaad een keuze om te negeren of gewoon niet te lezen. Ik kom hier al vele jaren (maar reageer pas sinds een paar maanden) omdat ik Ajacied ben en graag zo veel mogelijk nieuws van mijn cluppie mee krijg. Dat er idioten op deze wereld rondlopen is duidelijk, maar inderdaad niet de taak v redactie van dit forum om politieagent te spelen. Jammer dat het toch moet. Daarom compliment aan iedereen die deze site/app in de lucht houdt, enne…..Rood en Wit wordt kampioen!

   2. Widi

    Fred, ik heb je destijds uitgelegd waarom ik, na enig nadenken, niet tot de redactie ben toegetreden. Achteraf ben ik blij met die beslissing, omdat het alleen maar erger is geworden.

 3. Ajaxfoort

  Mee eens. Laten we het nieuwe jaar goed beginnen en ons beperken tot gefundeerde kritiek. Af en toe even lekker zeiken mag ook. 😀

 4. AjaxBarcelona🏟JCS

  Top redactie, echt waar. Bedankt en dank voor de uitleg en extra reactie Fred.

  1. De Nees

   Jij ongelooflijk Widi. Je deed er net zo leuk aan mee of je begonnen bent of niet. Vandaag nog zat je door te zuigen bij AB want plots kan geen enkele grap meer van je. Anyway zet er een streep onder en luister waar dat bericht overgaat ipv refereren naar eerder aangehaalde punten.

 5. AjaxBarcelona🏟JCS

  @Fred: wel een verzoekje van mijn kant namens velen hier: gooi die duimpjes toestand er af. Ook dat is meer iets voor kinderen van 10 jaar vind ik. Scheelt ook een hoop onzinnige lege en inhoudsloze reacties.

 6. Widi

  De bijdragen met inhoud zijn een heel eind verdwenen omdat mensen zijn afgehaakt. En ze zijn niet afgehaakt om de duimpjes. Iedereen heeft gelezen waarom ze zijn afgehaakt. Enkelen hebben zich zelfs persoonlijk tot jou gericht. Woorden als “ziekelijk” en “stoornis” zijn daarbij gebruikt. En nu ga jij de redactie adviseren! Lef heb je wel.

 7. Widi

  Nog een tip voor de redactie (voordat ik word verwijderd): er is 1 persoon die na verwijdering nog dezelfde dag terug is met een andere nickname. Hij claimt zelf dat hij niet te verwijderen is. Iets met een VPN tunnel. Op dit moment gebruikt hij AjaxBarcelona🏟JCS.

  1. De Nees

   Widi, hoe kleuterig kan iemand reageren, met jouw gaat nu ook een horde ff snel nog z’n gram halen? Je kan ook denken ok streep eronder na dit bericht, wie vanaf nu nog over de grens gaat is aan de beurt bij de redactie. Iemand die een ander dood wenst heeft elk recht van spreken verloren om een ander te wijzen op zijn gedrag. Hoe zeer je ook uitgelokt bent je had maar niet zo zwak moeten zijn.

 8. Joep

  Persoonlijk vind ik het jammer dat de redactie moet overgaan tot deze keuze. We zijn toch volwassenen mensen die een doel hebben om te zorgen dat AJAX dit seizoen kampioen gaat worden en vooral voor Nouri.

 9. Geenemotie

  Ben heel blij met deze reactie. Het was soms tenenkromend. Duscissies op inhoud prima, maar op de man/vrouw spelen kan niet. Ook al die vooroordelen mogen ook achterwegen blijven. Wees positief kritisch ivp iemand vooraf al waarschuwen dat ie met de grond gelijk wordt gemaakt. Fijne jaarwisseling op naar nummer 34.

 10. Charka53

  Respecteer elkaar dat zou mooi zijn ik vind wel dat we elkaar wat steekjes mogen geven maar het moet niet over de schreef gaan en we moeten ook niet gelijk gaan roepen dat iemand een racist is als hij een opmerking plaats die een Medelander aan gaat en voor de rest gewoon lekker door gaan in het nieuwe jaar.

 11. BobbyHaarms

  Zeer goede zaak en helemaal mee eens! Wordt het toch nog gezellig in 2018. Hopelijk doet dit gerespecteerde forumleden als o.a. Indojood, Remco425, FrankiC en BR in de nabije toekomst besluiten om het hier weer te proberen😀

 12. paulvos

  Het is idd soms bij de beesten af, meer RESPECT en iedereen in zijn waarde laten, dat is het voor 2018. Fijne jaarwisseling.

 13. Moosie

  Iedereen heeft dingen gezegd die anders konden gezegd worden.
  Laten we het opnieuw proberen en laat de mensen waarmee je situatie te verziekt mee is links liggen praat met elkaar of praat niet.
  Ik hoef geen contact met rari of seis liever niet zelfs voor de rest lees ik het wel weer.

 14. Widi

  De redactie heeft er met het uitdelen van 1 ban voor gezorgd dat het uitdagen en zuigen meteen is afgelopen. De juiste is er uitgepikt. Er is rust nu.

Reageren is niet mogelijk.