Ajax en Ziggo verlengen contract tot medio 2020

Ajax en hoofdsponsor Ziggo hebben overeenstemming bereikt om het lopende contract te verlengen tot medio 2020. Commercieel directeur Menno Geelen en algemeen directeur Edwin van der Sar, die samen met toenmalig directeur Michael Kinsbergen in 2014 aan de basis stonden van het hoofdsponsorschap van Ziggo, bereikten een akkoord met de kabelexploitant over de nieuwe verbintenis.

Waar Ziggo de eerste jaren acht miljoen euro vast en twee miljoen euro variabel betaalde, is dat bedrag door extra activiteiten als eSports en de inflatie opgelopen tot bijna negen miljoen euro vast en twee miljoen euro variabel. Ook het contract met ABN Amro is verlengd tot medio 2020. Het contract met de sponsor van de Toekomst, goed voor drie miljoen per jaar, liep tot medio 2018.

Bron: De Telegraaf

Related posts

22 Comments

 1. Basisspeler

  Mooie vaste geldstroom.. de echte klappers komen echter met het spelen van CL en de verkoop van spelers. Met name de investeringen in Toekomst vind ik daarom belangrijk.

 2. a.p.

  Dit snap ik niet. bij de mogelijkheden met het duimpje op of neer staat hier een duimpje naar beneden. ik zelf ben blij met deze overeenkomst en met zoveel geld.

 3. JohnDoe77

  Fijn om te lezen, prima sponsor voor Ajax! Ook ABN AMRO goed om erbij te hebben, mooie hystorie mee!

 4. Zlatan4ever

  Ziggo is een top hoofdsponsor voor Ajax, fijn dat ze verlengen.
  Daarnaast kunnen ze in 010 wel weer een opzegingen verwachten in 010 ! ?????

  1. Remco425

   In 010 hebben ze alleen een grote mond maar hebben velen gewoon Ziggo. Geen daden, maar woorden… was het toch?

Comments are closed.