There are no ads, please add some


Opstellingen Ajax – Willem II

Vandaag de laatste wedstrijd voor de winterstop voor Ajax waarin we het opnemen tegen de nummer 14 in de competitie. Willem II zal er alles aan doen om de feestdagen voor Ajax te verknallen mede omdat men verwacht dat Ajax door de perikelen in de leiding, van slag zal zijn. Michael Reiziger zal als tijdelijke eindverantwoordelijke trainer moeten laten zien dat de punten in Amsterdam thuishoren en dat niemand ons kan stoppen. Om 14:30 uur zal scheidsrechter Jeroen Manschot het startsein geven.

Opstelling Ajax: Andre Onana; Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong, Mitchell Dijks; Donny van de Beek, Lasse Schöne, Hakim Ziyech; David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Justin Kluivert

Opstelling Willem II: nnb.

 


Gerelateerde posts

135 reacties

 1. dennis78

  nog geen vreemde wijzigingen. kom op jongens laat reiziger en de fans genieten. en de punten in Amsterdam houden

  1. De Ajacied

   Zoist ja
   Bloed, Zweet en tranen willen wij zien,
   Ga met een heel goed gevoel de winterstop in,
   Ga uit van 4 doelpunten verschil
   ❌❌❌

   1. De Ajacied

    Wens alle Ajacieden hele fijne kerstdagen 🎅🏻🎄🎅🏻en een gezond en sportief 2018
    Met hopelijk de #34e landstitel
    ❌❌❌

 2. dickst14

  Te verwachten ja. Deze moet echt gewonnen worden, hoe dan ook. En dan na de winterstop elke wedstrijd benaderen als een finale. Dan zouden we gewoon alles moeten kunnen winnen.

 3. Jimmy1971

  Ben benieuwd , of de spelers nu met meer passie voetballen , toch nog een belangrijk wedstrijdje hoor !!

 4. De seijs

  Uiteraard met klaas-jan in de spits. Reiziger wil echt winnen. En de net niet spelers zitten gewoon op de bank. Zoals het hoort. 7-0

    1. De seijs

     Schijnbaar niet. Anders hadden zij wel in de basis gestaan. Reiziger werkt met die 2 die jij opnoemt. Dus zal Dijks wel beter zijn. Ga er vanuit dat Reiziger die jongens wel beter kan als wij Jeroen. Maar inderdaad Dijks zag er weer niet goed uit bij het tegendoelpunt.

 5. JohnDoe77

  Nu hopen dat De Ligt zonder geel deze wedstrijd door komt, anders is hij tegen de kakkies geschorst!

 6. Ajaxfoort

  Frank staat te kletsen met van de Sar en Overmars. Ben benieuwd wat zij te bespreken hebben. Een nieuwe periode de Boer zie ik zelf niet zo zitten. Ten Hag ook niet trouwens. Ik zie liever een meer ervaren trainer komen.

 7. Bert62

  Wanneer ziet men bij ajax nu eindelijk eens in dat die Veltman bij de amateurs thuishoort.

 8. Hazez

  Wat is het toch slecht en slordig vn beek de jong kluivert dijks veltman allemaal dik onvoldoende!!!

 9. Iamsterdam2015

  Veltman, anders ga je vast naar huis en aan kerstavond beginnen. Sjonge jonge zeg!

  1. Ajax1958

   Wat zeiken jullie toch op Veltman. De enige die de EL fiale goed speelde. Hij heeft ook prachtige crosspasses.

 10. Yindi

  Dit is gewoon zo hulpeloos slecht. Elke speler bij Ajax is beter dan wat er ( met alle respect) bij W11 rondloopt.
  Dit zou dus gewoon een veegpartij moeten zijn!! Moet ten Hag dit gaan oplossen?

   1. Yindi

    Gewoon slecht John, misschien ook door alle perikelen van afgelopen week maar evenzo goed slecht.

    1. beni

     Perikelen?? Kunnen ze dan helemaal niks incasseren het leven is niet alleen mooi voor de spiegel in je mercedes stappen en kijken hoeveel er op je bankrekening staat. Zijn kweeen.

     1. Yindi

      Dom gedacht Beni, het zijn mensen met emoties net zoals jij en ik. Zit geen schakelaar op die je in de vergeetstand zet.

  1. beni

   De emotie slaat door op alle fronten en dat geld voor meerdere zaken waar ik me totaal dood aan erg. Totale massahysterie.

 11. JohnDoe77

  Kluivert en Donny onzichtbaar, Veltmaln speelt als een krant. Tijd om Eitingh erin te zetten en Frenkie door te schuiven. Kan Donny naar de kerstboom!

 12. ajaxhoger

  Wat een niveau weer zeg , dolberg staat er weer in , terwijl hij een bal die zo groot is als een olifant nog niet raakt , grandioos uit vorm .
  En dat zetten ze erin , die kan beter banken ,of tribune.
  Zijn die nu allemaal blind .
  Donny van beek ook weer kut . let maar op dit worden weer verlies punten , we kunnen we positief blijven lullen , ik zie weinig positieve punten moet ik zeggen , de keeper werkt van ons ook niet mee pfffffffffff
  We hebben te matige voetballers , daar is alles mee gezegd .
  Nu nog een kut trainer aanstellen en het is weer compleet

  1. Yindi

   Geen matige spelers, daar blijf ik bij. Velen van jullie hebben iets tegen LvG en noemen hem een backstabber. Dat is leuk maar hier is iemand nodig die boven alles en iedereen staat. Ten Hag lost dit niet op. Veel te ligt. Iemand met gezag, iemand waar de spelers tegen op zien.

  2. beni

   Iedereen hemelt die van beek en die de Frenkie maar op maar last het maar eerst 10 wedstrijden op een rij zien. Ik zie het niet. Iedereen lult elkaar maar na het is gewoon een matig elftal.

 13. Forever nr14

  Je zou supporter zijn van een andere club, en Veltman zien rommelen lach je je toch helemaal ziek zeg, wat is het toch een zeer zeer beperkte speler, met het niveau van Dijks, en dat speelt bij Ajax wat het beste na wil streven maar afhaakt in alle opzichten.

  1. dickst14

   Iedere 010 supporter is weg van Veltman. Ongelofelijk alles in een laag tempo, nooit over zijn man heen, 1 crosspass waarbij godzijdank Schone de counter eruit kon halen, 4 keer instappen waarbij je de bal moet hebben maar 4 keer niet hebt en met de tegengoal weer netjes met je handen op je rug verdedigen. Keek even naar het begin van 010 en zag Nieuwkoop in 10 minuten al meer over zijn vent heen gaan dan Veltman in 10 wed.strijden. Een drama. Nu is het alleen nog even wachten op een reactie op dit bericht waarop een bepaald forumlid weer gaat uitleggen dat niemand het snapt en dat zijn Veltman fantastisch was Kluivert veel wisselvalliger dan Younes en Ziyech verschrikkelijk slecht. Of is de Blue Oyster bar op kerstavond ook open? dan hoor ik Nietmanen morgen pas.

   1. Yindi

    Moet toegeven dat onze aanvoerder geen al te beste pot speelde dickst. Maar de 1e helft waren dat er meer. Die was gewoon brandhout.

 14. Iamsterdam2015

  Ja dan krijg je de bekende deksel op je neus!!!!!!!!! Die gaan nu met 13 stadsbussen voor de goal liggen…….

 15. ajaxhoger

  En ajaxhoger heeft weer gelijk , waardeloos klote elftal , er zal flink wat kwaliteit gekocht moeten worden , dit wat er nu staat is veelste weinig .

  1. ajaxhoger

   Van beek zwaar overschatte voetballer , dit worden verlies punten , in pislampe land lachten ze zich een breuk , en reiziger gaat gewoon verder in dat kut wissel beleid , dolberg erin , breng gvd cassiera , of hoe heet hij , die scoort wel .

   1. beni

    Is die Frenkie ook, let maar op iedereen praat elkaar maar na ik heb nog niks gezien van hele Frenkie. Kluivert is een lekker voetballertje, brutaal en agressief.

    1. AjaxBarcelona🏟JCS

     Frenkie is heel goed maar moet de kans krijgen zich verder te ontwikkelen. Heeft een heel goed spelinzicht maar loopt nog veel te veel met de bal. Hij mist nu een ervaren kracht naast zich waar hij zich aan op kan trekken. Maar het komt helemaal goed met die jongen.

 16. ajaxhoger

  Kluivert , klasse , maar zeg nu eens eerlijk , zo word je nooit kampioen toch , wat een klote voetbal .

 17. Ajaxfoort

  Tjonge. Wat een doelpunt. En dan sta je zoveel maanden te kutten met Younes. Niet te geloven.

 18. Jeroen68

  Waar ik ook zó moe van word … dat die kut van een Veltman altijd met zijn handen op zijn rug staat te verdedigen.

   1. AjaxBarcelona🏟JCS

    Hij heeft de beste passing maar die beslaat ook slechts 2 meter over het algemeen. Het is echt een postbode wat dat betreft. Voegt niets toe aan het spel en zorgt eerder voor vertraging.

 19. Iamsterdam2015

  Stond op het punt om van de tribune te kruipen en Neres wakker te schudden…….en dan doet hij dit. Ik neem nog een slokkie van mn biertje……🤭🙈

 20. Iamsterdam2015

  Mooi!!!! Maar god zeg dat eerst dat gepruts vooraf moet. Al met al veel werk voor de nieuwe trainer.

  1. Yindi

   In mijn optiek andersom. Brillant die man, echt brillant. Alles aan doen om die in A’dam te houden.

 21. Yindi

  Nogmaals, voor al diegene die hem hebben verguisd!! Ziyech is gewoon een formidabele voetballer!! Als het in zijn kop goed zit is het de beste in de ED.

  1. Vak 120

   Helemaal mee eens,ik heb hem ook vaak negatief benaderd! Maar hij heeft ook wedstrijden slecht en veel balverlies geleden! Dat mag ook gezegd worden.vandaag was hij echt goed!

 22. Joodjuh

  We gaan gelukkig met een goed gevoel de kerst in. Bij de 0-1 zakte mn broek al bijna af. Ik wens jullie alle fijne feestdagen toe!

 23. a.p.

  het was wel bloed, zweet en tranen, 0-0 met de rust , toen 0-1 en het kwam toch nog goed 3-1. allemaal fijne dagen en 21 januari gaan we er weer tegen aan. dat wordt heel echt!

 24. Indojood

  Bevestiging dat wij met vleugels diep en breed moeten staan. Kluivert en Neres kunnen i.t.t. Younes wel iets creëeren door hun onvoorspelbaarheid. In de 1e helft zag ik bij corners van Willem II iedereen terugkomen, dat moet er echt uit. Al met al gematigd tevreden.

   1. AjaxBarcelona🏟JCS

    Is een afwijking die ik al vaker heb gezien. Heel vreemd, je haalt de volledige tegenpartij naar je toe. Viel me ook op dat er niemand was voor een afvallende bal buiten het strafschopgebied, ook daar alleen maar de tegenpartij.

 25. AjaxBarcelona🏟JCS

  Wedstrijd begon eerste 10 minuten leuk daarna werd het dramatisch. Gelukkig dat Kluivert en Neres het op hun heupen kregen maar ik vond de man van de wedstrijd Ziyech. Vele prachtige passjes gezien van hem. Toch ook even Veltman ….. hij heeft zijn roeping misgelopen nl. postbode. De post komt op zeker op de plek van bestemming aan. Prettige dagen.

 26. Indojood

  Blij dat we van nog van die straatvoetballers hebben zoals Ziyech, Neres en Kluivert. Daarvoor kom je naar het stadion.

  1. Finidi

   Inderdaad maar als ze 2e competitiehelft gewoon de kansen benutten dan is er niks aan de hand en dan worden ze gewoon kampioen met 2 vingers in de neus! Maar goed ze moeten er wel in natuurlijk! Fijne dagen allemaal en een goed kampioensjaar😉

 27. AjaxBarcelona🏟JCS

  Vrees alleen wel voor een gelezen uitspraak van ten Hag: spelen met vleugelspitsen is totaal achterhaald. Ik hoop dat hij in het stadion zat vandaag.

  1. Yindi

   Keizer geloofde ook niet in voorzetten. Ik denk dat beiden gelijk hebben. Vleugelspelers trekken naar binnen, ik zie dat graag. Vooral als je Neres en Kluivert in je team hebt dan is dat sterk. Ten Hag bedoelt idd de achterlijn halen en dan voorzetten.

 28. Kingkong

  Hij bedoelt met buitenspelers die langs de lijn de achterlijn halen en dan voorzetten , niet buitenspelers die zoals kluivert en neres naar binnen komen

 29. Basisspeler

  Ziyech is een topper, geflankeerd door heerlijke acties van Kluivert en Neres. Nu orde op zaken stellen in de winterstop.

  1. Yindi

   Haat liefde verhouding met Ziyech. Zijn uitstraling af en toe, haat ik. Zijn brillante acties houd ik van.

 30. Indojood

  Zou er niet raar van opkijken als FdB het toch wordt, zag hem gezellig keuvelen met Sar en Overmars.

  1. AjaxBarcelona🏟JCS

   Wetend dat de Boer zelf heeft toegegeven teveel concessies te hebben gedaan aan de spelopvatting destijds……… nieuwe kans op beter voetbal?

 31. Gert Ajax

  Nee die zijn druk met een nieuwsbericht op te zetten over de terugkomst van frank de boer🎉

 32. Basisspeler

  Mooie afsluiting van de laatste wedstrijd voor de winterstop. Heerlijke goals. Nu nog een nieuwe trainer. Als ik zou moeten kiezen tussen ten Hag en FdB dan wordt het toch echt FdB hoor!

 33. JohnDoe77

  Volgens mij keken wij vanmiddag niet naar de finale EL maar naar Willem II waar hij als een krant speelde (bij vlagen redelijk).

Reageren is niet mogelijk.