There are no ads, please add some


Selectie voor duel met Willem II

Interim-trainer Michael Reiziger heeft de selectie bekendgemaakt voor de thuiswedstrijd van aanstaande zondag tegen Willem II. Deyovaisio Zeefuik ontbreekt wegens ziekte. Mateo Cassierra is na zijn hattrick van afgelopen vrijdag bij Jong Ajax toegevoegd aan de wedstrijdselectie. Ajax – Willem II begint zondag om 14;30 uur.

Selectie:
Andre Onana
Kostas Lamprou
Joël Veltman
Matthijs de Ligt
Luis Orejuela
Mitchell Dijks
Damil Dankerlui
Donny van de Beek
Hakim Ziyech
Carel Eiting
Lasse Schöne
Frenkie de Jong
Siem de Jong
David Neres
Klaas Jan Huntelaar
Mateo Cassierra
Kasper Dolberg
Justin Kluivert
Dennis Johnsen

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

104 reacties

 1. Jimmy1971

  Komop mannen , 1 keer vlammen nog voor de winterstop om straks met de nieuwe trainer de 34ste voor Nouri op te halen !!

 2. BobbyHaarms

  Niks anders dan de broodnodige 3 punten morgen, titel is de laatste prijs die we kunnen pakken dus opvreten dat gras!!!

 3. Kmeertens

  Zou Reiziger geen goede hoofdtrainer zijn of is dat weer een te grote gok? Laat m lekker het seizoen afmaken

 4. Ajaxfoort

  Ik ben ook een voorstander van een tussenpaus. En dan minder gehaast kijken naar iets definitiefs. Dit lijkt weer ondoordacht. Ik begrijp dat niet.

  1. BobbyHaarms

   Ik ga er liever vanuit dat de gehele selectie 100% geeft. Het besef moet er zijn dat de landstitel nog het enige is om dit gitzwarte seizoen nog wat glans te geven.

  2. Vak 120

   Die jonge blijft gewoon zo spelen als heel het seizoen al! Klote vrijetrappen nemen,af en toe een mooi balletje maar vooral balverlies leiden..wat er ook gebeurt bij ajax qua trainers beleid interreseerd hem niks! Volgend jaar speelt hij CL iig…

     1. BobbyHaarms

      Aan zijn uitstraling te zien lijkt dat er wel op ja. Laten we hopen dat we er glashard naast zitten..

     2. Vak 120

      Ik hoop dat ook nog steeds! Maar kan van hem geen hoogte krijgen of hij het naar zijn zin heeft.hij kan echt goed voetballen,komt er alleen te weinig uit

     3. BobbyHaarms

      Eens. Blijft wel een geniale speler, in potentie gewoon een topspeler. Zo jammer dat hij niet lekker in zijn vel zit.

     4. Bakkie

      Misschien kan een nieuwe trainer hier verandering in brengen. Ten Hag heeft in ieder geval aangetoond goed om te kunnen gaan met jongens die wat meer aandacht of net een andere benadering nodig hebben.

     5. Emilio4Ajax

      Wilde ik ook zeggen Bakkie… Denk dat Ten Hag, als ie het wordt daar best in de winterstop en dr na mee om weet te gaan…staat ie tenslotte bekend om…❌❌❌❤️🍻😎

     6. Litmanen

      Als Ziyech op weg is naar de uitgang en alles wijst daarop, dan doet Ten Hag daar ook niets aan.
      Het lijkt wel of die jongen maximaal 1 seizoen goed kan spelen bij een nieuwe club.
      Zie Heerenveen en Twente.

      Met deze mentaliteit gaat hij het in het buitenland zeker niet redden, buiten het feit dat je bij elke buitenlandse club op de bank zit als je in drie wedstrijden zoveel ballen inlevert als hij.

     7. Basisspeler

      Hij is de meest en best gewaardeerde speler van de eredivisie. Ook de door jou zo gewaarde analist Perez bv vindt dat.
      Vind je jouw bijna dagelijkse tirade tegen Ziyech niet wat vreemd?

     8. Litmanen

      Ook Perez zegt dat bij de Europese subtop zoveel balverlies niet geaccepteerd wordt. Dus ik begrijp je reactie niet helemaal.
      Vind jij Ziyech balvast dan?
      Vergelijk hem dan eens met Schone en Frenkie.

      Als je bij een club als Schalke, Everton of Milan zo speelt dan wordt je er afgehaald.

      Dat zeggen álle analytici.

     9. Kingkong

      Ziyech kon keizer niet serieus nemen en was dus niet gemotiveerd genoeg , kan vanaf nu alleen maar beter met hem gaan .

 5. Ajax1958

  Even offtopic: Ik heb het idee dat het niveau op deze app omhoog gaat, of ligt dat aan mij😉😜

  1. Indojood

   Oneens. Remco425 en nu ook BR weg. Blijft weinig over zo, met dank aan AB(ergkamp), Veltmanen en Sseijss.

   1. De seijs

    Jij blijft anders ook maar doorgaan koko 🐒🍌mischien eerst eens naar je zelf kijken?

   2. BobbyHaarms

    BR ook weg Indo, heb het ff gemist? Dat zou wel een aderlating zijn..en al helemaal als het komt omdat anderen lopen te zieken en denken het beter te weten.

    Elke mening telt, maar helaas kunnen sommigen echt niet normaal doen. Kan me in dat opzicht levendig voorstellen dat er mensen zijn die daar verder niks meer mee te maken willen hebben.

   3. BobbyHaarms

    Misschien moeten de beheerders hier ook maar gele/rode kaarten gaan uitdelen. Misdraag je je aantoonbaar dan een week exit van het forum. Na 3 rode kaarten exit AFC Fanzone. Zal lekker opruimen denk ik 😀

    1. Indojood

     k schreef gisteren nog dat ik door zou gaan maar vandaag heb ik besloten om er mee te kappen. BR’s (tijdelijke) vertrek en het wegvallen van Remco425 vind ik erg jammer omdat ik deze twee hoog in het vaandel heb staan. Vandaag realiseerde ik na AB’s mislukte project dat dit geen Ajaxforum is maar online gekkenhuis voor zieke geesten met Vetlmanen, Sseijss en AB als hoofdrolspelers.

     BR en Remco425 hebben de suggestie gedaan om buiten dit forum om verder te discussiëren. Dat lijkt me een goed plan, ik ben bereikbaar op indojood at outlook punt com als hieraan verder invulling wordt gegeven.

     1. vak411

      potverdorie, jammer zeg maar ik snap je. ik twijfel ook. dank voor je mooie reacties over onze mooie club man!

     2. 🆎⚽️😂👍

      Ik had je hoger ingeschat. Je zit vwb je inschatting van mij 100% fout maar het is jouw keuze en het is niet anders. Succes elders, het ga je goed. Ik blijf je meningen mbt Cruijff visie waarderen.

     3. 🆎⚽️😂👍

      Ik schuif de schuld ook 100% van mij af hiervoor. Het feit dat keihard racisme van meerdere forumleden en dooswensen op het forum worden toegelaten zijn de basis van de teloorgang op het forum. Het is duidleijk een forum dat niet geschikt is voor zeer goedwillend vrijwilligers. Verder laat ik het hierbij.

     4. Indojood

      Natuurlijk AB(ergkamp).

      “Ik stoor me aan doodswensen op een forum maar omdat de redactie niet ingrijpt dan ga ik anderen ook dood wensen en kijken hoe ver ik kan gaan.”

      Jouw kronkel in één zin samengevat. En dan doodleuk beweren dat je nergens schuldig aan bent. Dat kan je de seijs wijsmaken maar mij niet.

     5. BobbyHaarms

      Jeetje Indo dit zou ik echt betreuren. Respecteer absoluut je besluit, maar dit forum (met enkele randdebielen) is te mooi om je door een paar idioten weg te laten jagen. Ikzelf vermijd zoveel mogelijk belachelijke discussies en praat voornamelijk met/tegen forumleden waar normaal mee te discussiëren is of geef mijn mening over een reactie. Het zgn. “zoeken” hier verkloot een groot gedeelte vd sfeer en dat is jammer. Evenals dat we jouw zeer waardevolle Cruijffgeluid hier enorm zullen missen, althans, ik wel want waardeer jouw stukjes altijd enorm en lees ze altijd met veel plezier.

      Verder discussiëren op een andere manier met jullie sta ik overigens zeer zeker voor open Indojood.

     6. Indojood

      E-mail adres is vermeld, gap. Wees vrij om te contacteren. Zo heb ik het ook gedaan met afcadeluxe.

     7. BobbyHaarms

      Had hem gisteravond gelijk al opgeslagen. Je gaat mij zeer zeker horen pik.

      Fijne wedstrijd alvast vanmiddag, wie weet zien we mekaar (high five) 😜

     8. Litmanen

      Ik begrijp je Indojood. Ik ben zelf 1 van de slachtoffers van jou en BR, dus ik weet precies hoe jij je voelt.

      Vreemd, en lees het maar na, dat jij wel mensen persoonlijk mag afzeiken, maar het incasseringsvermogen van een manke mug hebt.

      Wat gij niet wilt wat u geschied…….

      Ik heb tijden geleden gevraagd inhoudelijk te reageren, maar het blijft bij het verkrachten van nicknames en beledigingen.
      Dan vraag je dus om de gelijke munt.

     9. Basisspeler

      Ik heb jouw reacties gelezen en begrijp niet waarom jij jezelf slachtoffer noemt. Is dat om je eigen verbale uitspattingen voor jezelf te vergoeilijken?
      Volgens mij een feit dat jij jezelf verbaal verlaagt. Om dan naar anderen te wijzen vind ik een zwaktebod.

     10. Indojood

      Jij weet niet hoe ik me voel want ik voel me geen slachtoffer. Jouw scheldpartijen en die van anderen richting mij laten mij koud. Geloof jij echt dat ik in de war raakt van Indioot of een f-side64 die mijn moeder kanker toewenst? Dit gaat al jaren zo hier. Heb je al een slachtofferhulplijn gebeld? Wie is er nou een manke mug hier?

      Echter ik zie nu matties als BR en Remco425 vertrekken of nauwelijks meer meedoen. Dat staat niet los van droeftoeters zoals jij. Dus gaan jullie maar lekker verder elkaar dood wensen.

     11. De seijs

      De boel verdraaien daar was/ben je de beste in indojood! En nu een beetje huilie huilie doen hier!! Laat mij niet 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 onderkruipsel!

     12. Basisspeler

      Ook met deze reactie krijg je er geen vrienden bij Seijs. Vind jij het normaal iemand onderkruipsel te noemen? Zou je dat ook doen als Indojood voor je stond?

     13. BobbyHaarms

      Nee daar is ie te schijterig voor, zeker weten. Is alleen populair in zijn zelfopgerichte fanclub van 2 tot 5 standaard duimpjes.

     14. AjaxBarcelona🏟JCS

      Ik ga echt proberen niet meer direct op hem te reageren en daar waar indirect op meer humoristische/sarcatische wijze i.p.v. de grove manier.

     15. De seijs

      pfffffff je belofte om op mij niet meer te reageren is na een kleine 7 uur al weer door jouw verbroken abje burn-out! Echt jij kan het niet laten om je woord te houden. Nu zeg je hier dat je het gaat proberen. Vanmiddag in dit topic vertelden jij mij dat je plechtig belooft niet meer op mij te zullen reageren! Je blijft zoeken en zieken dat is dus jou burn-out! Echt jij bent niet te vertrouwen. Want het zit gewoon niet goed in jouw hoofd, dat moet ik indojood dan wel nageven dat hij hierin gelijk heeft. Jij bent een zielig figuur. 👎

     16. EugAjax

      Indojood, jammer, maar wederom zeer begrijpelijk. Er is hier niet veel meer aan. Echte forumleden als BR, Remco en jij geven nu een sterk signaal af. Ik begrijp hem. Ik stop ook, maar dat is alleen maar toe te juichen😄. Dat jullie trio er (tijdelijk) mee stoppen zal een ieder op dit forum aan denken moeten zetten.

      Ik was voor jou vaak een lastig irritant mannetje met mijn lange epistels, te positief over Dennis en in jouw ogen te weinig loyaal aan Johan, toch heb ik genoten van de inhoudelijke discussies met je. Ik moest in begin erg aan je wennen, maar gaandeweg ging dat beter. Jij zal nooit aan mij wennen 😂😂😂. Ik wens je al het beste met jullie iniatief. Ik denk dat het mooi is als jullie dat kunnen opstarten met echte Ajacieden onder elkaar die lekker ouderwets inhoudelijk kunnen discussieren met elkaar. Over toch echt de mooiste club van Europa.

      Nu nog alleen hopen dat we ooit ook nog eens de beste van Europa worden. Ga je goed man 😄👍

     17. Indojood

      Jij okk bedankt, Eug. Er zijn nog anderen die er (bijna) niet meer zijn zoals Toppertje, FrankiC en nog een paar. Vandaag zal ik nog wat reacties beantwoorden en reageren n.a.v. de wedstrijd van vanmiddag. Morgen is het Kerstmis en vanaf dan is deze site voor mij een gesloten boek.

     18. EugAjax

      Terecht dat je die namen ook nog even benoemt en anderen. Ik hoop voor je dat ze dit meelezen en dat jullie dit kunnen regelen.
      Veel plezier vanmiddag in Arena en hopelijk word je laatste stukje, van wedstrijd, een positieve.

     19. EugAjax

      Litmanen vind ik ook. Ik heb inderdaad geprobeerd inhoudelijk te zijn, soms (vaak) iets te enthausiast 😄, en dus wat lange epistels. Ik heb met jou altijd goede discussies gehad ook als we het oneens waren. Met name over vertrek Bosz en mijn vriendje Dennis Bergkamp. Altijd inhoudelijk en dus zeer te waarderen.

      Toch even kleine correctie. Ik besef dat jij en BR tegenwoordig vaak in clinch hebben gelegen, ik heb volgens mij nooit een onvertogen woord van hem naar mij gezien. Ik heb BR dus hoog zitten. Tegen mij ook altijd inhoudelijk.

      AB is mijn standpunt duidelijk

      Indojood is geen fan van me hahaha. Hij is blij mij alleen virtueel te kennen, anders word ie gek van me hahaha. Kan ik me wat bij voorstellen. Ondanks dat hij idd scherp is geweest tegen me, heeft hij het ook vaak voor me opgenomen. Het lijkt me zeker geen kwaaie. Ik heb meer moeite met zijn groepje, die achter hem aanrent als hij wat geschreven hebt.

      En ik iirrteerde me aan al die ruzies sinds mijn zoveelste terugkeer. De knipperlicht relatie die ik met forum heb gehad en de leden geven dus al aan dat ik het super vind om over Ajax te discussieren, maar dat ik me nooit echt thuisgevoeld heb.

      Ga je goed man 😄👍

     20. Iamsterdam2015

      Onze meningsverschillen tussen ons mbt Dolberg zijn bekend maar he.. dat moet kunnen! Ik moet eerlijk toegeven dat je zicht op het spelletje zeker hoog is (alleen niet mbt Dolberg hahaha). Maar zonder gekkigheid Indojood selamat jalan!!!!!

 6. a.p.

  helaas begrijp ik ook, dat er mensen weggaan van dit forum, ook ik erger me wel eens. ja gele kaarten en rode kaarten kan een oplossing zijn om het interssant en gezellig te houden. maar eerst nog maar even Gewoon doorgaan. Morgen Moet er gewonnen worden.

  1. BobbyHaarms

   Denk dat dit best een prima oplossing kan zijn als dit uitvoerbaar zou zijn. De redactie leest onze boeiende verslagen uiteraard woord voor woord mee en hangen aan onze lippen 😉

   Eigenlijk is het te zot voor woorden. In het JCS springen we in elkaars armen als Ajax scoort en drinken we samen een biertje, en hier slaan we mekaar soms verbaal het licht uit de ogen.

   1. Indojood

    Nou Bobby, ik ben met afcadeluxe naar Ajax-Lyon geweest en toen kwamen er een paar boeren die zich tussen ons wilden wringen. Kwam later wel goed omdat iedereen bleef staan en het een geweldige pot was maar in eerste instantie ben ik altijd op mijn hoede. Ik heb dat van nature om met wildvreemden meteen amicaal te gaan doen. Heb er wel eentje bijna weggemept omdat ie niet van mijn stoel wilde gaan en een andere bijgoochem die bij elke actie zich omdraaide en wilde high-fiven heb ik ook even duidelijk gemaakt dat ie moest kappen. Ophoeren met die popiejopies.

 7. Ajaxfoort

  Ik vraag me af of het verstandig is om nu nieuw bloed in te brengen. Doorgaan met wat de laatste weken opgesteld was lijkt me veiliger.

  1. BobbyHaarms

   We lopen mooi weer 3 punten uit op die dommelingen als we morgen winnen dusseh…bedankt Ten Hag 😜

 8. Basisspeler

  Jammer, maar begrijpelijk dat forumleden weglopen. We krijgen een versimpeling van het forum. Degenen die zorgden voor interessante inzichten en een andere kijk op de zaak verdwijnen. Wat overblijft zijn emoji’s, one-track minds en krantenkoplezers. Jammer. Nogmaals de oproep aan de redactie om een aantal hier een officiële waarschuwing te geven en eventueel te verwijderen van het forum.

   1. AjaxBarcelona🏟JCS

    Basisspeler, dat was zo’n jaar geleden volgens mij ook mijn vraag via een persoonlijke mail aan de redactie. Dit vnl m.b.t. ernstig racisme. Helaas zonder resultaat en zonder reactie. Hierop zijn de nodige reacties/acties van mijn kant geweest met als vnl. doel: pure uitlokking. Dan zelf maar verbannen worden als er maar een aantal mee zouden gaan. Helaas heeft er een flinke escalatie plaatsgevonden. Ik weet nu dat er op dit forum van alles geschreven kan worden zonder enige controle. Jammer maar zo is het. Ik trek me terug van het bashen maar niet van het forum. Dat gun ik de “aanstichters” niet. Ik ven nu de kop van jut bij velen maar dat was het risico. Prettige wedstrijd straks en fijne dagen.

    1. De seijs

     Je geeft hier toe dat jij echt uit een ei komt abje burn-out! Dat was/is voor iedereen wel duidelijk. Echt jij weet echt niet hoe de wereld in elkaar zit. Neem eens iets van een ander aan. Of laat het bij lezen. Ik weet zeker als jij dit volhoud dat het beter op het forum zal gaan. Jij hebt zoveel mensen bewust zitten zieken. Dat is geen normaal gedrag van jou. Ik hou je scherp in de gaten. En jou kennende zal jij wel weer over de scheef gaan. Jij hebt namelijk geen ballen volgens mij! Nou wees eens een echte vent en bewijs hier dat je ze wel hebt!

     1. AjaxBarcelona🏟JCS

      De Seijs ik beloof hierbij plechtig dat ik vanaf nu niet meer direct op jou zal reageren. Je bent een directe reactie niet waard. Groet vanuit het stadion.

 9. afcadeluxe

  ik zal ongevraagd ook even mijn mening geven,ik vind(vond)het vanuit het buitenland altijd erg leuk om andere meningen van ajacieden te lezen,maar het valt wel op dat verschillende er een dagtaak van maken om op elk commentaar(mening)van anderen hele epistels schrijven om hun gelijk te halen,maar ach,ook ik reageer alleen als ik het de moeite waard vind,voor de rest ieder zijn eigen mening moet kunnen,toch?afijn fijne kerst mede ajacieden

 10. Cootje Adriaanse

  Denk 3-1 overwinning. Hoop dat de spelers een beetje gedreven zijn om de teleurstelling van woensdag van zich af te spelen.

  Deze pot winnen en dan weer even de rust pakken in de winterstop om weer vooruit te kunnen werken.

 11. Widi

  Ik heb meer dan een half jaar geleden al tegen AB gezegd dat veel mensen zouden vertrekken van het forum als hij zo door zou gaan. Ik heb hem toen wel eens netjes gevraagd of hij normaal wou doen. Als het ware mijn hand uitgestoken. Zijn reactie was dat hij lekker zijn eigen gang zou blijven gaan en dat het hem een zorg was als mensen zouden vertrekken. Verder reageerde niemand. Nu het al veel te laat is, reageren mensen wel. En meent AB dat hij vooral een slachtoffer is. Het lijkt verdomme wel een gekkengesticht.

 12. Kingkong

  Ik heb meerdere malen iedereen verzocht om niet elkaar aan te vallen maar normaal te blijven doen . Vind het dan ook jammer dat sommige hierdoor van dit forum verdwijnen , komop we zijn allemaal ajacied respecteer elkaar als fan van de mooiste club op aarde!

  1. Litmanen

   Waar Kingkong. Je hoeft het niet eens te zijn.
   Maar ik zal eerlijk zijn. Ben blij dat sommige mensen zich terug trekken, want je kunt hier soms geen twee woorden neerzetten of je wordt afgemaakt.
   Dat zijn dus geen inhoudelijk reacties.
   Ik bedoel, ik ben dit seizoen, en alleen dit seizoen, kritisch op Ziyech en het enigste wat ik naar mijn kop krijg is dat Veltman slecht is.

   Dat zijn dus geen inhoudelijke reacties…

 13. JohnDoe77

  Eens KingKong, maar het is het bekenden kliekje. Ieder op zich zijn prima Ajaxieden, maar hebben blijkbaar allemaal de drang om negatief op elkaar te moeten reageren bij iedere kans die zich voor doet!

Reageren is niet mogelijk.