Gametalk Ajax – Willem II: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat zondagmiddag de laatste wedstrijd van 2017 op het programma en de tegenstander is Willem II. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij dit keer twee tekeningen weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – Willem II begint zondag om 14:30 uur.


Related posts

40 Comments

 1. Basisspeler

  Mijn dochter kwam gisteren met de schoolkrant thuis en daar stond ongeveer dezelfde tekening als die van Henk.
  WillemII moet verslagen worden om aansluiting te houden. Wordt moeilijke pot door de perikelen binnen de club. Hoop dat de spelers zich daarvoor kunnen afsluiten.

 2. nick-afca95

  Ik hoop en denk dat er winst gepakt word op Willem II, maar het hele gedoe van afgelopen week speelt natuurlijk wel een rol. Ineens een nieuwe (tijdelijke) trainer, ineens spijkerman en bergkamp weg. Je kan me njet vertellen dat dat geen invloed heeft op de spelers en dus de wedstrijd. Ik ben benieuwd.

  1. Widi

   Persoonlijk zou ik me bevrijd voelen als Spijkerman eindelijk weg was. Zou waarschijnlijk een goede wedstrijd spelen.

 3. Charka53

  Weer een wedstrijd na een hoop gedoe maar ik hoop dat deze groep het positieve er van in ziet en Willem 2 weg speelt.

 4. Jimmy1971

  Komt goed mannen , ze gaan het allemaal van hun afspelen en Pisvee speelt gelijk tegen Vitesse !!
  Fijne dagen allemaal en gun elkaar wat ( in positieve zin ! ) ..

   1. Indojood

    Ik gun niemand malheur, dat zou belachelijk zijn maar met sommigen heb je gewoon totaal niets.

    1. BobbyHaarms

     Klopt, sommigen hier kan ik virtueel ook wel schieten Indo. We hoeven geen namen te noemen maar het begint met een S ? Verder wens ik iedereen een prachtig sportief 2018 met hopelijk toch nog een mooie landstitel met aanvallend aantrekkelijk voetbal zoals dat bij ons cluppie hoort. Laten we daarvoor vol achter ons Ajax staan, want ze kunnen ons wel jennen bij die directie maar ze kunnen ons never nooit breken ?

 5. Koning Haarms Wolfs

  Ik hoop dat we ze compleet oprollen. Mooie afsluiting van dit jaar. Kan Ten Hag het in 2018 oppakken. Ben benieuwd hoe die nuchtere oosterling het gaat doen. Ik heb er wel vertrouwen in. Een 6-0 zou te gek zijn.

 6. Ajaxfoort

  Deze wedstrijd moet gewonnen worden. PSV krijgt het lastig tegen vitesse. Kans om nog wat dichterbij te komen.

 7. Joep

  Wordt een lastige wedstrijd gezien alle heisa rond onze club. Vorig seizoen thuis ook verloren van deze gasten

 8. Amoebe

  Ik hoop toch niet dat áls ajax wint van willem II iedereen meteen denkt dat alles beter is en we vanaf nu onverslaanbaar zijn.

  Ik vind het echt een misselijke streek wat ze hebben gedaan met de trainer.

  Politiek viert hoogtij….van 2 kanten voor de duidelijkheid.

  Ik kots van het wespennest en persoonlijk hoop ik dat jonk nu terugkomt….al had ik zelf weer niets tegen bergkamp maar is het niet het een dan het ander voor mij.

  Ik wil ajacieden aan het roer…geen buitenstaanders en witte boorden.

    1. Hoeda Fak Ajoe

     Er zitten al 7 jaar Ajacieden aan het roer en geen buitenstaanders of witte boorden … en zie waar we nu staan …

     1. Amoebe

      Veranderingen kosten nu eenmaal een hoop tijd.

      Als ik zie wat er nu allemaal aankomt en op het moment zijn naam vestigd ben ik goed gestemd!

      Het gekonkel erom heen walg ik evhter van.

 9. De seijs

  Als Reiziger het vertrouwen krijgt van de spelers dan ga ik van een 7-0 overwinning. En dat zegt dan weer genoeg over de technische staf die ontslagen is.

 10. BobbyHaarms

  Morgen 90 minuten lang voor onze trots uit Amsterdam. Uiteraard in Ajaxshirt met zelf opgenaaid het prachtige ouwe logo. Daarna moet ik richting 010, altijd weer leuk die schuimbekkende kakkerlakken als ze je in Ajaxshirt in de auto zien zitten ?

 11. Vak 120

  Willem2 moet eigenlijk altijd 3 punten zijn,ze missen ook nog 2 aardige spelers! Ik gok op 4-0 ja,kom op mannen!! Laat ons goed de kerstavond ingaan!

 12. Ajax1958

  Even off topic: ik heb het idee dat het niveau op deze appomhoog gaat, of ligt dat aan mij??

 13. AjaxBarcelona?JCS

  Over uurtje de deur uit. Laatste wedstrijd voor de winterstop. Hoop op een leuke wedstrijd met inzet. Mooi dat we na de winterstop meteen vol aan de bak moeten met wedstrijden tegen Feijenoord en Utrecht. Persoonlijk hoop ik op een andere trainer dan Ten Hag. Ik vrees voor te “zeker” spel onder hem. Maar we gaan het afwachten.

 14. Kingkong

  Als zeker inhoud dat we alles winnen neem ik daar op dit moment genoegen mee ,zolang het maar geen overloos heen en weer geschuif is .
  Ik kan helaas vandaag niet ieder die wel gaat wens ik veel voetbal plezier!

  1. AjaxBarcelona?JCS

   Ik ben bang voor saai spel inderdaad bij resultaat voetbal. Ajax spelers zijn geen bootwerkers zoals Feijenoord, Den Haag en Utrecht er tussen heeft lopen. Ajax moet het hebben van flitsend, snel en mooi. Resultaat spelen is bij Ajax per deginitie saai en anders dodelijk, zie oa Twente uit twee keer.

Comments are closed.