‘Ten Hag genoemd als nieuwe trainer Ajax’

Erik ten Hag moet de nieuwe trainer worden van Ajax, zo weet De Telegraaf te melden. De oefenmeester van FC Utrecht zal naar verwachting na het weekend worden gepresenteerd. Ajax en Utrecht moeten nog een akkoord bereiken over de afkoopsom van 700.000 euro maar dat lijkt geen probleem. Naast Ten Hag zou ook Alfred Schreuder in beeld zijn om als assistent aan de slag te gaan. Schreuder is momenteel werkzaam als assistent bij het Duitse TSG Hoffenheim. AT5 wist donderdagavond te melden dat men Peter Bosz had gesignaleerd bij de Johan Cruijff Arena maar dat bleek niet het geval, want Bosz  heeft inmiddels laten weten dat hij donderdag niet in Amsterdam was. Ten Hag (47) staat sinds de zomer van 2015 aan het roer bij FC Utrecht. Hij is een oude bekende van Overmars. De twee werkten in het verleden samen bij Go Ahead Eagles.

Bron: De Telegraaf

Related posts

162 Comments

 1. afcadeluxe

  ten hag???is dat nou die trainer waar iedereen tegenop kijkt??staat bekent van zn verdedigende style,dus wat moeten we daar mee?

  1. De seijs

   Ik hoop het ook niet. Laten ze ajb een echte topper nemen, en niet zo’n beginneling. Ajax ga voor L v Gaal! Succes verzekerd. ???????

   1. afcadeluxe

    nee van gaal ajb niet,maar is die andries jonker niets?is jaren assistent van van gaal geweest,hollandse school en speelde in wolfsburg vaak leuk voetbal

     1. Charka53

      Wat wel mooi is dat die kut supporters van Utrecht hun trainer kwijt raken aan hun vijand AJAX da’s pas lachen.

   2. Iamsterdam2015

    Ben ik ook zeker meer voor De seijs maar je kent vast de utspraak van die reclame: in het verleden behaalde resultaten… blablabla etc etc. Ach laten we hopen op een verfrissing.

  2. dioajax

   Van de finale in europa en het jaar nooit te vergeten met peter bosz die door veel hier als kakkerlak wordt geroept maar was de enege die de oude ajax face terug in europa bracht naar keizer die ons uitgeschakelde van europa en beker en nu naar ten hag…hoe lager kan ajax nog gaan…geen worden meer om dit te beschrijven…ben zo verdrietig als ajax supporter om dit allemaal te zien

   1. Bakkie

    Ik ook man, dio…
    Het lijkt alsof Ajax de laatste jaren alleen maar voorzichtige veilige keuzes kan maken, en alleen oog heeft voor financiele zekerheid. Ik mis de sportieve ambitie en het “groot durven denken”

    1. dioajax

     Yooooh indo vriend allea goed man ik heb mijn gezondheid dus ik wil niets anders…met jouw alles goed…

     1. Indojood

      Goed om te horen, vriend. Ja hoor, Ajax is een voortdurende bron van ergernis maar voor de rest alles goed.

  3. vak411

   ik twijfel ook. aan de andere kant, hij heeft bij Bayern gewerkt en Utrecht speelt goed voetbal. tactisch is hij echt goed. we wachten af. misschien winnen we Utrecht dan ook weer eens

   1. BobbyHaarms

    Dat is waar Vakkie411. Op dat vlak lijkt het me een goeie, maar er komt (veel) meer bij kijken om trainer van Ajax te zijn. Is hij daartegen bestand? Door sommigen hier weggezet als de hoer vd eredivisie, maar Koeman is wel iemand die het klappen van de zweep kent in de keiharde voetbalwereld van Ajax. Lijkt me niet geheel onbelangrijk, je weet in dat opzicht immers wat je aan hem hebt. Bij Ten Hag moet je zoiets nog maar afwachten.

    1. De Nees

     Snap die uithalen ook niet, voetbalwereldje is relatief klein, natuurlijk zijn er leiden die ook bij de concurrent hebben gewerkt. Zo wat? Je kan niet alleen in de eigen keuken kijken, maar dat vatten die wannabe hooligans schijnbaar niet.

  4. hansjmn

   Als ze dar uit de hoge hoed toveren voor een sterker en voor langere termijn be ik met stomheid geslagen! Kreeg nu eindelijk de indruk dat ze een man met internationale ervaring zouden strijken. Hier worden we niet blij van

   1. Toppertje

    Wat een gejammer toch weer. Moet Ajax nageven dat ze de laatste weken zeer slagvaardig opereren. Talentvolle spelers zijn voor het volgende seizoen al aangetrokken, naast Keizer werden ook Spijkerman en Bergkamp weggestuurd en nu direct een andere coach zodat de selectie en trainer in de winterstop gelijk aan elkaar kunnen wennen. Of Ten Hag het goed zal doen is afwachten. Utrecht is nu eenmaal geen Ajax. Maar van alle andere namen ben ik eveneens onder de indruk. Koeman had de vrije hand bij Everton en maakte er een zooitje van. Een dorpsidioot als van Gaal hebben we zeker niet nodig en kan na zijn verraad jegens Johan niet vertrouwd worden. En zo hebben alle trainers wel wat. Ik ben ieder geval tevreden met de voortvarendheid die in de afgelopen jaren ver te zoeken was. Krijg ondanks alles en velen op dit forum toch een beetje vertrouwen in ons Ajax.

  5. Jimmy1971

   Ik weet ook niet of ten Hag nou de juiste man voor Ajax is , maar het is ook zeker geen clown !
   Hij is tactisch goed ( Bosz , die ik goed vond , was puur tactisch ook niet geweldig ! ) , hij kan goed moeilijke jongens in het gareel en aan het voetballen brengen , zijn teams zijn fysiek altijd topfit en hij heeft altijd autoriteit over zijn spelers !! En heeft bij Bayern meegekeken bij Guardiola waarvan hij fan van zijn speelstijl is
   Dat zijn wel belangrijke kwaliteiten !!

  6. De Ajacied

   Had liever Bosz of
   vh Schip gezien
   Als onze Amsterdammers ten Hag maar kunnen verstaan, met zijn vreemde taaltje
   ❌❌❌

  7. Iamsterdam2015

   Klopt helemaal afcadeluxe is verdedigend ingesteld maar goed….dat is met utrecht hier heeft hij ( als het goed is) beter materiaal dus kan hij beter uit de voeten. Het is ook zeker geen slechte trainer en lees veel positiefs over hem. Ben benieuwd…..als het gerucht waar is!!!!

  8. beni

   Iedereen had ook zijn mening over Bosz maar voorlopig het leukste voetbal laten zijn van de afgelopen 5 jaar. Geef hem een kans die ten Hag slechter dan Keizer en de Boer kan het niet. Voordat iedereen gaat lopen gillen en vier keer kampioen erbij haalt, het voetbal was niet om aan te zien. En europeesch een lachertje.

   1. Toppertje

    Onder Bosz was de 1e seizoenshelft ook niet best. In het 2e gedeelte was het beter maar mag het opstellen van een vermoeid elftal tegen PSV na een EL wedstrijd gerust als een blunder gezien worden. Bij het succes in de EL wordt gemakshalve voorbij gegaan aan het geluk in de 2 uitwedstrijden tegen Schalke en Lyon. In de finale maakten we geen schijn van kans omdat hij weigerde rekening te houden met het anti-voetbal van Mourinho en tijdens wedstrijd als een konijn in de koplampen van een auto bleef staren. Over het idiote vertrouwen in Younes is hier al genoeg gezegd. Het is dus hoe je maar naar trainers wilt kijken maar veel veren in zijn reet verdient Bosz zeker niet.

    1. beni

     Was ook mazzel maar het voetbal was aantrekkelijk beter dan tikkie terug met de boer. Ze stonden in het strafschop gebied van de tegenstander en wisten de bal nog terug te tikken naar de eigen helft. Was gewoon een blamage.

 2. Ron1977

  Snap hier ook helemaal niks van. Laten ze maar een keer een trainer met ballen er neer zetten. Echt een no nonsen trainer

 3. AjaxBelg

  hebben we nu echt geen Ajax coniferen meer ,die deze job tot een goed einde brengen. waar is al die Ajax ons show naar toe dan .
  een zorg makende Ajax belg

   1. Widi

    Als je het zo bekijkt, maakt Jaap Stam de meeste kans. Die komt nog het dichts bij een conifeer.

 4. Zlatan4ever

  Ter Hag word al tijden gepromoot bij onder andere VI als de ideale trainer voor Ajax.
  Met alle respect maar hij is net zo’n “lichtgewicht” als Keizer.
  Waarom hadden ze Keizer die laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen Willem11 niet af laten maken en dan in de winterstop een “echte grootheid” gezocht?
  Het word/is een rampseizoen…..

 5. ajaxpers

  Jongens, we hebben Frank de Boer die aan alle eisen voldoet en in crisis jaren ons 4 keer kampioen heeft gemaakt. Een Ajacied, Barcelona speler, assistent bondscoach, een boegbeeld en een stabiele persoonlijkheid. Ik zou bij Ten Hag ook een tolk erbij bestellen want die is niet te verstaan.

  1. Litmanen

   Helemaal eens ten opzichte van zijn presentatie. Een Ajaxtrainer hoort wel iets uit te stralen, dat heeft Ten Hag absoluut niet. Misschien een heel goede trainer, maar hij is echt iemand uit de provincie.
   Als de afkoopsom al bekend is, dan ben ik bang dat het verhaal wel klopt.

  2. Widi

   Gisteren vertelde iemand hier dat hij heel slecht slaapt de lastste tijd. En volgens mij wil die zelfs FdB niet terug nu.

 6. misslucky

  De kans om Bosz terug te halen, laten ze schieten. Het is geen toeval, dat hij net ontslagen is. Hij moet zijn karwei bij Ajax af kunnen maken en speelt het voetbal wat wij van ons Ajax verwachten ?.
  Geen vriendendienstjes meer van Overmars en vd Sar. Ik wil geen onverstaanbare trainer en wat heeft hij nu gepresteerd met Utrecht. Alleen tegen Ajax gaan ze er vol en met inzet in.
  ZE MOETEN DOEN WAT HET BESTE IS VOOR ONZE CLUB!!!

 7. Indojood

  Overmars gaat dezelfde fout maken als Bergkamp, een vriendje aanstellen. Dit gaat in tranen eindigen. Tevens nog maar weer eens de bevestiging dat de visie van Cruijjf bij deze heren nooit heeft bestaan, alleen Jonk bleef trouw.

  1. BobbyHaarms

   Wat mij betreft wordt die ook zsm teruggehaald naar (en voor) de toekomst Indo. Wat Ten Hag betreft heb ik zoiets van: net als elke andere trainer verdient iemand een kans bij een club, hoog of laag. Alleen gelden bij Ajax hele andere wetten. Los daarvan ben ik het met je eens betreffende vriendjespolitiek. Wat vind jij van Koeman Indo? Even los van het feit dat hij niet echt honkvast bleek in het verleden? Of zullen we die vreselijke van Gal nog een kans geven ?

   1. Indojood

    Koeman is inmiddels gepokt en gemazeld. Bij Southampton liet ie goed voetbal zien, bij Everton niet. Bij ons is het een vereiste dus kan Koeman weer meer in zijn element komen en zijn Cruijff DNA laten zien.

    1. BobbyHaarms

     Daar zijn we het gelukkig (bijna) allemaal over eens dat dat huichelachtige fossiel niks meer in Amsterdam te zoeken heeft?

     1. Widi

      Omdat je je bewezen hebt inmiddels. Ik gebruikte ook met opzet het woord “lijkt”. Het moet nu een keer in één keer goed. Er is nu ruimte om goede mensen aan te stellen. Volgens de Telegraaf is het al zeker dat Ten Hag komt. En ik twijfel of ik Ajax in zijn handen wil geven. Misschien toch liever “buurjongen” van ‘t Schip.

    1. Yindi

     Herken ik wel Widi. Heb zelf ook twee dochters. Uiteindelijk is het allemaal heel erg goed gekomen.

 8. Joep

  Lijkt mij niet de trainer voor onze club. Bij utrecht speekt laat hij zijn team niet aanvallend spelen.

 9. Janneman16

  Doe dat nou niet….. je maakt een andere club onthand terwijl er genoeg goede trainers thuis zitten.

 10. theomar

  Ik hoop toch echt dat Bosz het gaat worden. Die heeft zichzelf vorig jaar bewezen. Hij kreeg deze spelersgroep wel aan het voetballen, laat Bosz aub zijn werk afmaken met een landskampioenschap.

 11. Joodst

  Goede trainer echt waar! Heeft een hoop geleerd in duitsland met name training intensiteit en winnaars mentaliteit. Dat zijn twee dingen die we goed kunnen gebruiken. Ik vind het geen gek idee.

 12. dioajax

  Van de finale in europa en het jaar nooit te vergeten met peter bosz die door veel hier als kakkerlak wordt geroept maar was de enege die de oude ajax face terug in europa bracht naar keizer die ons uitgeschakelde van europa en beker en nu naar ten hag…hoe lager kan ajax nog gaan…geen worden meer om dit te beschrijven…ben zo verdrietig als ajax supporter om dit allemaal te zien

  1. De seijs

   Als jij zegt dat jij ajax lief heb dioajax. Dan moet jij een andere finale EL gezien hebben dit jaar! Wat in de echte EL finale stond ajax echt voor lul door die halfbakken Peter Bosz!!!????

 13. Ajaxfoort

  Oh oh oh. Waarom binnen een dag al een beslissing nemen? Terwijl je tijd genoeg hebt. Zit je weer opgescheept met een redelijk onervaren trainer. Maar…. vriendje van Overmars. Ze willen het gewoon niet leren daar!!

 14. -buitenkantje rechts-

  Ten Hag??! Laat dit aub fakenews zijn..
  Eerst Bogarde en Reiziger naar voren schuiven.. en dan nu Ten Hag.. wat een armoe.

  1. Litmanen

   Je weet het toch zo goed? Schip te onervaren? Gelukkig heeft Ten Hag aan de Europese top gewerkt.

  2. De Nees

   Weer erg risicovol met een onervaren trainer en dan vooral bij het grotere werk: europees en de grote druk bij een club als Ajax. Onervaren trainer is 10x trickier dan met onervaren spelers werken. We hebben het gezien met Keizer, gaan we het weer beleven?

 15. Jari10

  Dit nog wel een erg meevallen. Zijn teams staan goed en spelen herkenbaar voetbal. Het is een gedreven man met een sterke focus. Geen ervaring in de top dus of hij bestand is tegen een bolwerk als onze club is de ham vraag.

 16. Gianni

  Als ze toch ten hag willen halen waarom laten ze dan keizer niet zitten als zijn assistend alles maar dat word schreuder en die man is echt om te huilen en heeft niks met ajax te maken

 17. Finidi

  Tja zal best een goeie jongen zijn maar trainer van Ajax? Ben bang beetje niveau Keizer plus.

 18. Charka53

  Ten Hag , wat ik van hem vind is niet belangrijk maar of hij wel de juiste man voor Ajax is dat moet nog blijken één ding is zeker hij laat Utrecht zeker goed voetballen en laat ze ook voor de punten vechten .

 19. skel

  Raad van commisarissen had iedereen moeten ontslaan…..want wie is verantwoordelijk voor het aanstellings en aankoopbeleid………..

 20. Marc Overdwars

  TenHag:
  Deze kroonprins van het trainers gilde. Geroemd om zijn tactisch vermogen. Is twee maanden geleden totaal weggespeeld door het PSV van Cocu. Het was een tactisch steekspel. Uitslag: 1-7

 21. JohnDoe77

  Op zich een prima trainer, maar had toch gehoopt op iemand met meer naam en faam als Laudrup!

  1. ?⚽️??

   Volgens mij is hier nu al 10 keer aangegeven dat Laudrup niet naar Ajax wil. Check internet. Is destijds een fabeltje geweest van Overmars.

 22. ?⚽️??

  Ten Hag en de Cruijff gedachte? Als er geen mensen met de visie zoals Jonk en ook Bosz bij Ajax komen denk ik dat we binnen twee jaar een team hebben met spelers uit vele windstreken en een spel puur gericht op resultaat. Overmars maakt dezelfde fouten als Bergkamp vwb aanstellingsbeleid. Verder is het een op en top “koopman”. Prijzen komen misschien wel binnen maar of je daar als supporter ook een lach op je gezichtvan krijgt ….. ik twijfel er hard aan. Ze zouden minimaal Koeman moeten proberen te halen.

   1. BobbyHaarms

    Waarom niet? Zie hem eerlijk gezegd voorlopig ook (nog) geen bondscoach worden na dat hele gelul met Hiddink/Blind. Koetje is nu lichtelijk beschadigd in Engeland dus wie weet ziet hij een terugkeer als coach naar Ajax wel zitten. Van mij mag ie.

    1. JohnDoe77

     Omdat hij na jaren successen ontslagen wordt, is hij natuurlijk niet kansloos voor een nieuwe mooie club in Engeland (met salaris factor 5/6 tov Ajax)!

     1. BobbyHaarms

      Nee natuurlijk niet. En als ik Koeman was zou ik in zijn geval ook geen moeite hebben met die keus. Ajax is en blijft gewoon een enge slangenkuil voor trainers, ook voor de ervaren Koeman.

  1. ?⚽️??

   Zie dat deze mening al eerder gegeven was. Had ik niet gezien Indojood ?. Werk beetje van onder naar boven ipv andersom .

 23. Cootje Adriaanse

  De mensen die hier (enigszins) positief reageren op het eventueel aanstellen van Ten Hag: dit zijn precies dezelfde reacties toen sprake was van aanstellen van Keizer!

  “Tactisch wel sterk, heeft zijn teams tot nu toe goed laten voetballen, geef hem het voordeel van de twijfel”

  We hebben al jaren geen enkele prijs meer gepakt, we zitten over het algemeen (op een half jaar na onder Bosz) al jaren naar armzalig kutvoetbal te kijken en denk je nu echt dat we nu weer maar een gokje moeten wagen met een jonge trainer?

  Iedereen ziet toch dat deze jongen te licht is voor hoofdtrainer bij Ajax. Assisstent had een goede geweest, maar hoofdtrainer, kom op!

  Over een jaar zitten we weer in hetzelfde schuitje. Op zoek naar een nieuwe. Misschien zijn we dan zo afgezakt (met name in onze verwachtingen) dat we zelfs blij zijn met types als Foeke Booy, Alex Pastoor of Robert Maaskant. “Want die laten hun teams zo leuk voetballen”.

  1. Indojood

   Goede analyse, Cootje. Een goede actie zoals gisteren moet je niet opvolgen met verder gerommel in de marge. Wat ik boven al zei, Overmars gaat dezelfde fout maken als Bergkamp met deze aanstelling.

   1. Finidi

    Ja oke maar wie vd gearriveerde heren wil wel trainer worden dan……..? Noem es iemand die realistisch is of klinkt, het is altijd of het ëén of het ander,we zitten allemaal ik incluis te zeiken maar ik zou het zo rcht niet weten.

     1. Finidi

      Koeman springt altijd op een trein(met geld) die toevallig langskomt en als ik Bosz was zou ik zeggen : krijgen jullie maar een hele dikke vinger ! En dan kan ik hem nog gelijk geven ook! Maar goed we zullenzien, het wordt weer een leuke winterstop?

     2. BobbyHaarms

      Kwestie van een goed contract geven met een enorme afkoopsom, en niet halverwege een seizoen laten gaan. Trainers gaan en trainers komen, daarin is Koeman geen uitzondering hoor. Zorg ervoor dat je een eventuele opvolger zelf opleidt, mocht de trainer er toch tussenuit knijpen.

 24. Kingkong

  Ik geef ten hag het voordeel van de twijfel in elk geval beter dan keizer en geen verader als van gaal

 25. sander125

  Ajax heeft de ongekende luxe dat er allerlei ervaren trainers vrij zijn met een Ajax verleden. Dan ga je geen onervaren, schreeuwerige, paniekerige Tukker kopen die als speler ook niks heeft gepresteerd, waar spelers tegenop kijken. Ajax heeft op dit moment rust en ervaring nodig. Als het gerucht waar is, is dit de definitieve bevestiging dat vd sar en overmars niet geschikt zijn als leiders van onze club.

 26. EugAjax

  Word dus Ten Hag/Schreuder. Een groot voordeel. Ziyech houd van die Schreuder dus wie weet gaat hij nu echt zijn best doen. En weer met plezier voetballen. Dat is goed voor Ajax. Verder……
  Ja wat zal ik zeggen. De club word overhoop gehaald, 1 wedstrijd voor de winsterstop en dan halen we Ten Hag terwijl alle NL top trainers beschikbaar zijn.
  Ten Hag een gedisciplineerde trainer die in eerste instantie verdedigend denkt en Schreuder, denkt wel wat meer aanvallend, maar staat bekend als echte laptop trainer. Beide vind ik geen Ajax trainersprofiel hebben.
  BR zei het gister al in voetbal worden bijna altijd vriendjes aangesteld. Johan deed dat, Bergkamp deed dat en nu doet Overmars dat. Het is van alle tijden wil ik maar zeggen. Op zich niet erg maar dan moet het wel om kwaliteit gaan. Ten Hag en Schreuder hebben dan wel kwaliteit vind ik, maar matchen totaal niet met de club Ajax.

  Ik heb altijd gedacht dat Ten Hag bij PSV zou uitkomen…………..

  Wat ik al wel voorspelde Dennis is van trio BOS echt degene die dichtst bij visie Johan stond. Het is dus geen complete verrassing dat ze niet bij een trainer uitkomen uit de Cruijff gedachte categorie. En maar juichen die mannen dat Keizer en Bergkamp werden weggestuurd.

  Er gaat veel aangekocht worden en Ajax gaat steeds verder af van waar we in 2010 mee begonnen zijn met Dennis en Johan. Kortom Dennis was niet de rotte Cruijff appel, maar Overmars en Bosz die de club op zijn Engels gaan leiden……..precies zoals Johan voorspelde. Alleen hebben de zelf benoemde Cruijff gedachtengoed beschermers iets te vroeg gejuicht gister…..alsof je juicht voor een doelpunt van Feyenoord…ooit 1 keer gebeurd in Arena maar toen werden we kampioen.

  Of we dat dit jaar gaan worden? Zeer grote twijfels. Met Keizer ging het goede kant op en kwamen we dichtbij. Nu komt er een trainer die en de club nog moet leren kennen, en zijn discipline, speltype en andere ideeen moet inbrengen…..en we beginnen in januari met Feyenoord thuis en FC Utrecht uit…..ik geeft het je te doen.

  Desalniettemin Erik en Alfred welkom bij de mooiste club van Europa en laat gvd zien dat ik er volledig naast zit.
  Op naar @34@Appie

  1. Indojood

   19 december 2015, Johan Cruijff:

   ‘Bij Ajax gaan ze verder waar ze mee bezig zijn, alleen niet meer onder mijn naam’

   Wat nou Bergkamp en Cruijff-visie? Uit je nek lullen of uit je lul nekken, daar ben je goed in.

   1. EugAjax

    LEZEN Indojood. Ik zeg van trio BOS Bergkamp veruit DICHTSTBIJ visie Cruijff komt. Sar en Overmars staan er veel verder vanaf! Verder heb ik al vaak aangegeven dat Bergkamp op punten andere visie heeft dan Johan. Dat heeft hij in begin meteen geroepen tegen Johan. Johan vond dat geen probleem destijds net als geen probleem Rijkaard de AC milan visie ook beetje meenam naar Barca.
    Twee grootheden Bergkamp en Cruijff met beide hun eigen kijk op voetbal.
    Enige wat ik beweer, maar daarvoor moet je openstaan om dat soort dingen te lezen (zie nu bijv interview Bergkamp herplaatsing VI side), is dat visie Bergkamp en Cruijff niet zoveel verschillen als dat jij steeds maar weer roept…
    Waar verschilt het dan in? Nog nooit antwoord van je op gehad. Maar goed lezen is zelfs bij jou moeilijk. Neem het je nie kwalijk met mijn lange epistels, maar dan moet je ook niet gaan roeptoeteren……….

    1. ?⚽️??

     Er is er hier maar één constant aan het roeptoeteren ….. inderdaad en dat is Eugie.

 27. KBouter

  Wat een mongolen hiero..lees verdomme dat v Gaal móet komen..te triest om te lezen en die gasten zijn te dom om te poepen!!

  v Gaal zal Never nóóit méér een functie kunnen uitoefenen bij Ajax, net als Edje Davids. Lees ook namen als Stam..FdBoer..laat aub die gasten zo ver mogelijk wegblijven uit Amsterdam, net als ze Reiziger en Bogarde willen doorschuiven. Seizoen is nog niet geheel verloren..maar ik vrees met lichtgewichten zullen regeert vele aanpassingen komen wat punten kost. Daarbij…gaat de selectie door het vuur voor een…Reiziger, bekend van Jong Ajax, net als Keizer bekend was. Dat ze Bergkamp mede ontslaan met Spijkerman juich ik alleen maar toe en hoop dat er weer een kiertje op de deur komt voor Jonk.

  En…eerlijk gezegd, kijkend wat beschikbaar is en wie wil…is Ten Hag nog niet eens een vreemde keuze..Ajax staat bekend om zijn talenten en Ten Hag is wel een trainer die al jaren bekend staat als een zeer talentvolle trainer. Ik zeg niét dat ze hem moeten halen…maar de gedachtegang erachter kan ik zeer goed begrijpen!

  1. De seijs

   Ja een verdedigende trainer. Naar ajax? En jij zegt dat jij voor de Cruyff visie bent ????? jaja ?

 28. ajaxhoger

  Waarom dicky advocaat niet de boel op de rails laten zetten , maar daar is sparta al mee bezig ,pfff
  Ik zie ook weinig heil in ten Hag , de vriendjes politiek gaat lekker verder , ze zullen wel weer uit de aantal trainers de slechtste halen, daar is ajax heer en meester in .

 29. Mijn Club

  Tsssss, wat is dit nou weer. Koeman, Bosz, van Gaal … allemaal vrij en op vakantie. En dan ten Hag halen? Enige voordeel is dat we wellicht dan nu wel punten halen tegen onze angstgegner …

 30. hubert

  egaal wie komt de trainer is al afgebrand voor hij begint . bosz? liever niet nergens nooit een prijs gehaald. nooit een kontrakt afgemaakt. wat heb ik aan leuk voetbal en geen enkele prijs pakken.kom op zeg Koeman? ervaring heeft hij .maar verder???? daarbij ten hag is geen vriend van overmars. het zijn oude bekenden dat is wat anders dan vrienden. wel goed lezen heren. maar ook zoals bij keizer. als het niet de trainer word die de supporters in gedachte hebben word hij wederom al afgebrand. Ajax mijn club maar wat een afschuwelijke kut supporters hebben we. het is uiteraard maar een klein groepje

 31. hubert

  egaal wie er komt bij het eerste verlies van Ajax 1 is het weer een kuttrainer volgens onze zogenaamde supporters

 32. AjaxBelg

  als ik alles zo lees is de enige referentie om trainer van Ajax te zijn …. vriend van zijn…!!
  zijn we echt zo ver weg gegleden. arm Ajax en zijn fans

  1. AjaxKat

   Tja als je van ‘buiten’ Ajax komt dan moet je een stroming binnen de club hebben die achter je staat. Zo is het bij Ajax gewoon. Kijk naar PB vorig seizoen, als je 1 binnen het TH tegen je hebt kan het maar zo gedaan zijn. Maar de rotte appel is nu uit het TH dus ik verwacht niet van die achterlijke problemen als vorig seizoen. Ik denk dat Sar en Overmars wel door een deur kunnen en in goed overleg samen dingen kunnen doen. En Overmars en Ten Hag zijn ook dus ok met elkaar, prima lijkt me. Welkom Ten Hag en Schreuder!

   En nu iedereen kappen met die taalgeintjes rond Ten Hag. So what dat ie een Twents accent heeft. Op inhoud beoordelen en niet op randzaken.

   1. Widi

    Sar is een overlever gebleken. Die waait met de meest gunstige wind mee. Daar kan scholletje nog een punt aan zuigen.

 33. Iedereen heeft een mening

  Tja, Ten Hag. Heeft ook nog niets gewonnen. Leuk spelen met Utrecht is toch wel heel iets anders dan bij Ajax. Daar wordt toch wel iets anders gevraagd. Daar kunnen veel (oud) trainers over mee praten.

 34. Kingkong

  Ik denk dat jullie je allemaal verkijken op ten hag dit kon wel eens goed uitpakken, geen schreeuwlelijk maar een die rustig aan de toekomsr werkt en het bij net zo’n moeilijke club als ajax goed doet!

 35. Slingertje.

  Afwachten maar wat dit gaat worden.
  Ik had zelf gehoopt op van ‘t Schip of Bosz.
  Ik hoop dat ze Jonk ook terug gaan halen bij Ajax.

 36. Antony

  Hoezo afkopen bij 030 voor 7 ton ? Moet er ook nog een tolk worden aangenomen ! Waarom dan niet van ,t Schip, gewoon normale man en laat zijn team ook leuk voetballen.

 37. ems

  Van T schip lijkt wel meest reeele optie. Ajaxroots, ligt goed bij de fans, heeft veel ervaring en is niet stront eigenwijs

 38. ems

  Beleid moet zijn: aanvallend, attractief, eigen jeugd aangevuld met grote talenten en in elke linie ervaren steunpilaar. Zo moeilijk is het niet en elk jaar overwinteren in europa en om kampioenschap spelen uiteraard

 39. M800M

  Denken mensen nou echt dat Koeman, die bondscoach kan worden, in plaats daarvan naar Ajax komt om de zooi op te ruimen? Of dat ze Bosz terughalen nadat hij (niet voor de eerste keer) vertrok zodra er iets beters voorbij kwam? Laten we wel realistisch blijven. ik denk dat van het schip ook niet komt. Denk dat hij het wel mooi zou vinden maar sws eerst dit seizoen af wil maken bij pec. Het zelfde geldt voor vd Brom bij az. Volgens mij staan van gaal en de Boer ook niet te springen. Dan is Ten Hag geen slechte optie lijkt mij. Hij heeft nog niets gewonnen indd maar dat had bosz ook niet. (Nog steeds niet btw). We gaan het zien ik ben erg benieuwd

     1. Widi

      Er is hier iemand die zich enorm ergert als de naam Laudrup geopperd wordt, omdat Laudrup zelf al zou hebben gezegd dat hij niets meer met Ajax wil. Dus noemde ik Laudrup een paar keer. Zelf heb ik Laudrup al afgekeurd toen Frank vertrok.

     2. ?⚽️??

      BR, ik had op andere plekken al een aantal keren aangegeven dat Laudrup geen optie is. Die wil nl helemaal niet naar Ajax komen vanwege een belastinggeintje dat hem geflikt is door Ajax. Daar moet Overmars van op de hoogte zijn dus dat Overmars een voorkeur had voor Laudrup is kul. Omdat dit op het forum een aantal keren door mij is aangegeven bij verschillende forumleden is voor creepy reden om bij verschillende topics lekker kinderachtichtig te vragen: waarom Laudrup niet.

 40. hubert

  dezelfde mensen die tenhag nu Al afbranden staan als allereerste vooraan te roeptoeteren als het goed gaat. dan draaien ze weer net zoals het hun uitkomt en zijn zij weer degene die het goed gezien hebben

Comments are closed.