There are no ads, please add some


Jong Ajax veegt FC Volendam van de mat, hattrick Cassierra

Jong Ajax heeft vrijdagavond flink uitgehaald in de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. Op sportpark de Toekomst werd het maar liefst 7-0 voor het elftal van trainer Michael Reiziger die aankomende zondag als interim-trainer zal plaatsnemen op de bank bij het eerste elftal. Mateo Cassierra was opnieuw trefzeker en scoorde een hattrick tegen de bezoekers uit het palingdorp. Sierhuis (2x), Nunnely en Mazraoui zorgden uiteindelijk voor de 7-0 eindstand.

Opstelling Jong Ajax: Norbert Alblas, Damil Dankerlui, Danilho Doekhi, LΓ©on Bergsma, Mitchel Bakker, Carel Eiting (62. Azor Matusiwa), Noussair Mazraoui, Dani de Wit, Che Nunnely (77. Kaj Sierhuis), Mateo Cassierra, Dennis Johnsen (61. Noa Lang)


Gerelateerde posts

62 reacties

  1. vak411

   netjes Kai! 15 minuten gespeeld, 2 goals.. het bogarde effect.. ben benieuwd naar het ‘wintereffect’

   1. Widi

    Ik denk dat je bedoelt het Reiziger effect. Want die is de baas zondag. Winter zal er wel (wezenloos) bij zitten.

    1. πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚πŸ‘

     Is je lust en je leven he, mensen constant corrigeren omdat je het zelf allemaal zo goed weet. Heel erg vermoeiend maar met een beetje mazzel zijn we er in 2018 vanaf. Als je ballen hebt tenminste.

     1. vak411

      pfffft ab, bekijk je laatste 200 berichten even.. er zit geen mening bij. alleen maar op anderen reageren en ze afzeiken. met dit bericht richting Widi bewijs je direct mijn gelijk

     2. πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚πŸ‘

      Misschien wat beter en minder selectief lezen. Is maar een tip. Verder …… kijk eens naar de reacties van de Daltons (doodswensen) en voor de rest …… doei

  2. Ajax 1

   Wanneer komt kai eens op de bank bij het eerste? Wie zou er na huntelaar en dolberg derde spits zijn: sierhuis of cassierra? Vrees voor cassierra dat hij het eerste niet zal halen ondanks de vele doelpunten.

 1. ajaxpers

  Pure discriminatie, de enige donkere man moet werken en drie blanken zitten thuis. Sylvana, waar ben je?

  1. De seijs

   πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚top tekst! De tekst van het jaar hier op het forum! πŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘ŠπŸ‘

 2. AFCA my World

  Wanneer gaat cassierra eens in het eerste spelen ? Doet het over het algemeen heel goed bij Jong ! ⚽️

  1. πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚πŸ‘

   Was laatste periode juist totaal niet goed. Veel te wisselvallig dus.

 3. πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚πŸ‘

  Veltmanen en sauceijs, prettige kerst samen. Pas op dat je hem niet tegelijk in de kalkoen stopt.

  1. Widi

   Als jij in 2018 eens probeert goede grappen te maken………..dit jaar waren de meeste van het niveau LOM school. En daar ben je al een tijdje af ouwe. Hoe staat het met de zwemles? Ik hou hoop hoor.

    1. De seijs

     Aaaaaahhh is hij dat!Dat verklaart heΓ«eeeel veel hier. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‘πŸ‘

     1. De seijs

      Ja zo ben ik. Voor gevaar moet iedereen gewaarschuwd worden. Benno L echt eng! πŸ‘ŽπŸ‘Ž

     2. De seijs

      Mischien heb jij net zo’n kronkel als abje burn-out, maar ik moet die viezeriken niet die het met kinderen doen. Ophangen die lui. Of denk jij daar mischien anders over??πŸ˜’

     3. Basisspeler

      Ik heb het over jou Seijs. Je schuift het nu weer op een ander. Valt me op dat iedereen die jou van repliek dient op de hoop abjeburn-out wordt geveegd. Behoefte aan een vijandbeeld? β€œHullie tegen zullie”
      Zie je vask bij mensen die in het dagelijks leven weinig voelen en meemaken.

 4. πŸ†Žβš½οΈπŸ˜‚πŸ‘

  Hoor net Koeman bij RTL4 ……. Ajax skip ten Hag, haal Koeman. NU!!

  1. De seijs

   Je luistert ook maar half hΓ¨, halve doebe abje burn-out. Hij neemt geen Nederlandse club! En als er een club komt, dan wordt het een buitenlandse club, en pas in het nieuwe seizoen. Echt hΓ¨ jij luistert maar half. Net zo als jij leest, half! πŸ‘ŽπŸ‘Ž

   1. Basisspeler

    AB mag best zijn voorkeur voor Koeman uitspreken zonder dat jij direct negatief reageert Seijs.

    1. De seijs

     Ja dat mag hij zeker. Maar nu suggereert hij dat koeman open staat voor een terugkeer in de eredivisie. En dat is wat koeman dus niet wil! Dat vertelde hij bij Huberto Tan. En daar had abje burn-out het over. Lezen en begrijpend lezen Basisspeler. Leer dat nou eens voordat jij simpel mee gaat blazen hier. PfffffπŸ‘Ž

     1. Basisspeler

      Het zou ook kunnen dat AB Koeman op tv zag en dacht: β€œ Ajax moet proberen hem te halen, want dat lijkt me een goede coach”
      Wat jij doet is dus het commentaar van een ander negatief uitleggen, zodat jij weer een reden hebt om op hem te reageren.
      Dus pure invulling van jouw kant om je behoefte asn confrontatie te vervullen Seijs.

     2. Widi

      In principe heb je gewoon gelijk. Ik kan alleen voor mezelf spreken. Door alles wat ab hier heeft geschreven en ook door de maniet waarop, heb ik gewoon een bloedhekel aan hem gekregen. Daarom reageer ik op hem anders dan op anderen. En daarom laat ik mij ook meeslepen. Moet ik niet doen. Zal nog een poging wagen.

     3. De seijs

      Ik heb het zelf ook gezien. En koeman was oprecht! Geen Nederlandse club voor koeman. Is toch wel heel duidelijk hè . Maar jij ziet volgens mij ook acher elke boom een spook! En zo is het en anders niet!

     4. De seijs

      Jij kan kontendraaien wat jij wil maar jij kan niet voor een ander praten Basisspeler! Mischien ben jij helemaal idolaat van abje burn-out dat jij hem hier zo zit te verdedigen. Maar het feit blijft nogmaals ik heb het gezien en gehoord dat koeman heeft gezegd bij Huberto Tan dat hij pertinent niet een Nederlandse club gaat trainen. Dat is toch duidelijk! Jij lijkt abje burn-out zelf wel! Jezus wat een ei ben jij Basisspeler πŸ˜•πŸ‘ŽπŸ‘ŽπŸ‘Ž

     5. De seijs

      Dat is voor jou een vraag en voor mij een weet! Snap jij dat Basisspeler. Ik denk dat jij 2 vrienden hebt, waarvan 1 die alles verdraait en als hij weer door de mand valt, met zijn zoveelste excuus komt hier, abje burn-out.

 5. Mijn Club

  Zovvel fijne reacties hier, en dat met Kerst. Precies de reden waarom ik al een half niks had geschreven.
  Nou, doei maar weer, tot over een half jaar. Ga het dan weer β€˜s proberen.
  Volgens mij slaat de ellende die synoniem staat voor onze mooie club, flink door naar een aantal gasten hier. Jammer.
  Fijne kerst en een gezond en sportief goed 2018.

  1. Bakkie

   Je hebt volkomen gelijk, Mijn Club. Elk nieuwsitem hier lijkt wel een mogelijkheid voor sommigen om elkaar het leven zuur te maken en te beledigen. Vooral lekker veel van dit soort πŸ˜‚ emoticons erbij zetten, want dan lijkt het net of je er zelf geen last van hebt. Maar het is gewoon te triest voor woorden en jammer dat we hier allemaal zo geconfronteerd moeten worden met zoveel negativiteit.

 6. JohnDoe77

  Zo gaat het hier constant met de dames Mijn Club! Heb ze al eens naar het Viva forum verwezen, maar ze kibbelen nog steeds hier…

  1. Basisspeler

   Redactie zou er verstandig aan doen om Seijs, Litmanen, Widi en AB een officiele waarschuwing te geven of te verwijderen van dit forum. Doodsbedreigingen en doodwensen gaat over de schreef. Ook als 80% van de reacties op een topic door deze β€œheren” gevuld wordt.

  1. Basisspeler

   Misschien een poging waard, maar om hem een eerlijke kans te geven moet je hem dan 5 wedstrijden laten staan.

  2. Jimmy1971

   Straks nieuwe kansen voor hem met een nieuwe trainer , hij zal toch zeker wel mee gaan naar hun trainingskamp !?

 7. Basisspeler

  Ik vind Cassierra langzamerhand hoger in de pikorde staan dan Dolberg. Huntelaar eerste spits, Cassierra tweede en Sierhuis mag met Dolberg strijden om de derde plek.

  1. Widi

   Het is lastig vergelijken. Scoren in de Jupiler League is wel wat makkelijker dan in de eredivisie. Wie weet hoeveel Dolberg er zou maken bij Jong Ajax.

Reageren is niet mogelijk.