Fijne feestdagen en een gelukkig 2018

Als we terug kijken dan was 2017 erg bewogen met veel trieste zaken waarvan het wegvallen van onze Appie nog gigantisch na dreunt. Kapot waren we ervan en nog steeds missen we zijn lach en het plezier waarmee hij over het veld zwierf. We hebben afscheid genomen van spelers en trainers, we doen niet meer mee in Europa en de beker is ook passé. Op een gegeven moment stonden we bijna 13 punten achter de koploper en leek alle hoop verloren. Toch knokten we ons weer terug tot 5 punten achter de nummer 1 en wat ons betreft gaan we nog even door. Er hebben wat talenten (bij)getekend en nu nog even een trainer regelen als het kan.  Het rommelt nog in de leiding bij Ajax en wellicht pakt het op den duur goed uit. Wat er ook gebeurt, wij zullen altijd achter onze club blijven staan want Wij Zijn Ajax Wij Zijn De Beste. Ajaxfanzone.nl  wenst jullie fijne feestdagen en een geweldig 2018!

Related posts

91 Comments

 1. ?⚽️??

  Ajaxfanzone, ook de beste wensen voor jullie en bedankt voor jullie belangeloze inzet. Het is niet makkelijk om alles bij te houden en alert te blijven. Op naar een mooi 2018 voor Ajax en voor het forum.

 2. EugAjax

  Een jaar met uitersten. Sportief eerst die trots eindelijk weer een Europese finale, helaas verloren, maar vaak prachtig voetbal, vooral in thuiswedstrijden, maar ook verlenging in Gelsenkirchen.
  Daarna inderdaad trieste gebeurtenis Appie, wat een gemis! De Ajax familie heeft helaas dit gemis niet kunnen gebruiken om eindelijk eens van alle kampen af te geraken binnen de club. Ergo tegenstellingen worden steeds groter. Word tijd dat we allemaal eens gaan leren respectvol met elkaar om te gaan. In de spirit of Appie.

  Redactie ontzettend bedankt voor alle bijdragen dit jaar. Door jullie hebben we alles extra van dichtbij kunnen beleven.

  Iedereen fijne feestdagen en een gelukkig 2018, Wij zijn Ajax en worden weer de beste
  @34@Appie

  1. Litmanen

   Redactie, hartstikke bedankt voor alle inspanningen en fijne feestdagen.
   Verder alle voor- en tegenstanders fijne dagen op AB na dan natuurlijk.

   Wel wens ik zijn schoonmoeder sterkte en een fijn kerstdiner.
   Ik zou voor AB wat extra ontbijtkoek snijden, dan heb je de minste last van hem.

   Verder, alle kracht voor de familie Nouri. Ook in het nieuwe jaar zullen jullie het hard nodig hebben.

   Marcel Keizer bedankt, je carrière is niet door je zelf naar de kloten geholpen maar door je vriend Dennis.
   Sterkte.

   1. vak411

    top reacties Eug Litmanen en widi. dank voor de mooie discussies dit jaar. niet altijd met elkaar eens maar mooi!

    1. EugAjax

     Graag gedaan vakkie411, je bent een topgozer??. Blijf ze aanmoedigen in het Johan Cruijff Stadion. Jij ook bedankt voor de mooie discussies ??

 3. ajaxpers

  Eerst maar eens een Ajax waardige trainer, geen boer Hag of professor kakkerlak maar een Ajax man met een Ajax hart
  1- frank de Boer
  2- Van Gaal
  3- Wim Jonk

  1. Widi

   Ik heb slecht nieuws voor je, ajaxpers. Ten Hag heeft een boodschappen gedaan en twee keer koffie gedronken in ROTTERDAM.

 4. Iamsterdam2015

  Ook voor jullie redactie fijne dagen en een gezond en goed jaar voor jullie naasten. Dat we begin mei met de Schaal staan en dat we die schaal omhoog kunnen laten houden door de familie Abdelhak en met een traan en lach trots mogen zijn. Ook wens ik een IEDER hier op dit forum fijne dagen en een gezond 2018!!

 5. Widi

  Dank redactie. En ook bedankt voor alles wat jullie in 2017 hebben gedaan. Ik wens jullie een goed en gezond 2018

 6. Charka53

  Dank jullie wel en dit wens ik jullie ook en natuurlijk ook voor alle Ajacieden en hopen op een mooi slot van de competitie .

 7. Charlie2011

  Fijne feestdagen mijn ajax gappies vrienden die ik niet ken. Mensen met een hoge voetbal Intelligentie want jullie steunen ons aller ajax. Hopen dat wij een trainer krijgen die ons weer laat genieten van uitslagen en spel fijne feestdagen allemaal

 8. -buitenkantje rechts-

  Goed moment om even te zeggen dat ik voorlopig even een pauze neem van het forum.. Heeft verschillende redenen. Ik vind het niveau op het forum zakken naar een bedenkelijk niveau en merk dat ik mezelf er af en toe ook niet meer aan kan onttrekken. Verder schijnen mensen dit het podium te vinden om hun virtuele privé oorlogjes topic na topic te moeten uitvechten. Verder vind ik dat ook Ajax afdaalt tot een bedenkelijk niveau. Trainerkeuze bij zowel Ajax 1 als in de jeugd.. Het vertoonde spel van het afgelopen half jaar. De naamgeving van het stadion.. De stammenoorlg binnen de club. Verkwanseling van alles waar Cruijff voor stond.
  Het dagelijks lezen van de topics wordt voor mij bj a een dagelijkse ergernis.. Dus even een pauze tot zeker na de winterstop. Kijk dan even hoe Ajax er dan voor staat na een wisseling van de wacht..
  Voor de medesupporters fijne dagen en gelukkig nieuw jaar. Wellicht tot in het nieuwe jaar..

  1. EugAjax

   Jammer BR, ik denk dat je het wel goed verwoord in alle opzichten. Forum gaat nog meer achteruit als jij (tijdelijk) afstand neemt. Ik begrijp hem volkomen dat dan weer wel.
   Ik wens jou ook fijne dagen en geniet ervan. En ook een mooie start. Hopelijk komt de tijd snel dat je weer trots kan zijn op onze club!

  2. dickst14

   Je hebt gelijk. Ik voel vaak hetzelfde. Hoop dat je terugkomt en i.i.g. prettige feestdagen gewenst. Dick

  3. Widi

   Ik ben er mede de oorzaak van dan. Ik neem me steeds voor om me te beperken tot de inhoud. Maar er is hier iemand zo hinderlijk aanwezig dat ik zijn bloed wel kan drinken. Het maakt dat ik hele erge dingen schrijf, die ik gewoon nog meen ook. Hoop en denk dat je wel terug komt. Fijne jaarwisseling.

  4. Moosie

   BR fijne Fries van me fijne dagen gozer en in het nieuwe jaar zien we elkaar hier wel weer.
   Geldt ook voor Indojohan, AB, Dicky, 58, Bobby, Jagger, en iedereen die ik vergeet of wil vergeten allemaal een hoppy neuw jeer. 🙂

 9. De seijs

  Ajaxfanzone bedankt dit jaar weer. En ga zo door?. En abje burn-out hoop voor iedereen hier dat je een rotje afsteekt. Eentje maar. Als je hem maar met beide handen vast blijft houden nadat je hem afgestoken hebt. ?

   1. vak411

    jammer dat hij nooit bij Ajax komt en zijn mening baseerd vanaf teletekst. zou graag eens een biertje met hem doen.

    1. Moosie

     Zo grappig zit al jaren op deze site en dan komen een stelletje snotapen vertellen dat me gabber AB weg moet wel stelletje zeikhonden tyfusstraal lekker zelf op joh zelfs dit topic weten jullie nog te vergallen en 411 ff afspreken dan met je biertje drinken sukkel.

     1. Indojood

      Nou Moosie, AB heeft ze zelf ook niet allemaal op een rijtje. Heeft zich verlaagd tot niveau Veltmanen en Sseijss omdat hij iets wilde bereiken? Mijn gabber is hij zeker niet. Het is vooral een zielig en tragisch figuur die zichzelf heeft vergaloppeerd aan het meedoen op een internet forum.

     2. ?⚽️??

      Weet je Moosie, ik ben natuurlijk heel erg provocerend bezig geweest. 100% bewuste actie. Je merkt dan aan reacties van bepaalde mensen dat je een bedreiging wordt voor ze, je komt op hun (afzeik)terrein en ze kunnen er geen kant mee op en gaan door het lint. Dat vervolgens een aantal meegaan omdat ze het niet kunnen plaatsen, zit er dik in. Maar goed, het was een leerzame periode ?. Helaas door sl3chts wrinigen begrepen maar dat was het risico.
      Ik zal mij nooit van commentaar onthouden, net als jij maar het zal op een andere wijze zijn. Iets minder provocerend. We spreken elkaar volgend jaar weer ouwe.

     3. ?⚽️??

      Nee Indojood dat doenik niet, sorry. Dat zou een verhaal met de dubbele lengte van de gemiddelde bijdrage van Eug worden, minimaal. Ik had gehoopt dat hetvduidelijk zou zijn zonder uitleg. Dat is mislukt. Wie weet treffen we elkaar ooit nog een bij het JCS voor de wedstrijd. We hebben volgens mij dezelfde ingang (J)

     4. Indojood

      Eens, op een lulverhaal zit sowieso niemand te wachten, zeker als je ziet waarmee jood84, jagger en KBouter mee te maken hebben. Dat maakt jouw “project” hier helemaal belachelijk. Je vindt jezelf veel te belangrijk.

     5. ?⚽️??

      Laat ik het er bij laten. Ik kan en wil niemand verplichten het te snappen. Je zit met “project” overigens dichter bij de waarheid dan je denkt. Overigens is hier Ajax het belangrijkste. Prettige wedstrijd morgen.

     6. De seijs

      Elke keer als je met je neus op de feiten wordt gedrukt dan kom je weer met de zoveelste excuus. Het is net als met al je nickname’s ontelbaar! ????Valt wel op abje burn-out! ! ! ! Echt jij bent een heel klein kind.

     7. De seijs

      Je gabber ab???jij moet echt door gesnoven zijn????Wat een sappie moet jij toch wezen moosie?????????????

   1. Litmanen

    Wensen wel AB. Dromen niet.
    En dat is jammer, want in mijn dromen wens ik jou heel veel toe…..

  1. De Nees

   D’r wordt hier over en weer gemept, behoorlijk schijnheilig om je voor te doen als slachtoffer maar wel net zo hard meedoen. Voor ieder die zich aangesproken voelt.

    1. De Nees

     Ik heb jouw zeker niet voor ogen Moosie, maar een handvol hier die ieder dag posten. En beetje sarcasme en een beef met mekaar vind ik prima, zit vaak ook humor tussen, zeker leuk, maar plots voelt iemand zich een slachtoffer terwijl hij net zo hard meedoet. Maar afijn, jij ook gezellige dagen goser.

 10. ajaxpers

  Er zijn zulke brutale werkloze honden hier. Zelfs als je nooit reageert op hun onzin dan blijven ze je naam noemen in hun reactie. Ga hulp zoeken.

 11. Kingkong

  Ik wens alle echte ajacieden een gezond ,sportief voorspoedig 2018 met een kampioenschap in het verschiet.

 12. Hoeda Fak Ajoe

  Dank redactie! Soms lees ik en reageer ik, maar ik ben dat respectloze zo spuugzat. Onder het mom van Amsterdamse humor anderen te kakken zetten of grof beledigen; AB en Seijs als ultieme voorbeelden. Zo irritant dat ik er soms ook aan mee ga doen; ik schaam me daar wel voor. Maar he, als je geslagen wordt mep je terug. Ik zie wel of ik nog blijf; als ik goede voornemens neem dan niet.

  1. Hoeda Fak Ajoe

   Andere reageerder dank voor soms goede inhoudelijke discussies en tegengeluiden en ook aan degenen die mij wel met respect hebben behandeld. Ik wens jullie een stabiel, eensgezind en succesvol Ajax toe …

   1. EugAjax

    Hoeda eigenlijk net zoals bij BR, jammer dat je al minder er bent en zelfs overweegt om definitief weg te gaan. Laten we zo zeggen ik ben ook van de goede voornemens….jij ook bedankt voor mooie bijdragen, goede onderbouwingen en discussies. Ook jij fijne dagen en gelukkig en gezonde 2018 man!

 13. Zlatan4ever

  Redactie bedankt, vooral omdat jullie regelmatig andere sites voor zijn met het laatste nieuws over “ons” aller Ajax ! Perfect !!
  Daarnaast voor iedereen die Ajax een warm hart toedraagt fijne ketstdagen eb een gezond en fijn 2018 toegewenst.

  P.S
  Kokkie en Kale mogen zich in 2018 meer focussen op hun werk, we zijn allemaal een beetje moe van dit duo…..
  Maar ook voor hun het allerbeste maar niet op deze site please…..?????

 14. Indojood

  Fijne Feestdagen en een voorspoedig 2018. En ik schaam me nergens voor. Volgend jaar is het gewoon weer Cruijff voor en na van mijn kant. Ik doe er alles aan om zijn herinnering levend te houden. Jammer voor jou als je dat vervelend vindt.

  1. Litmanen

   Dat is een beetje jullie probleem. Jullie vrienden groepje denkt alleen de “Johan” gedachte te kunnen claimen.
   Elke Ajacied is een ongelooflijke Cruijff fan. Leer eens dat dat niet uniek maar normaal is.

   1. Indojood

    Wie is jullie? Ik geef mijn mening hier namens mijzelf. Leer jij nou maar eens af om iedereen waarmee je het oneens bent, mongool te noemen. Denk dat wat je laatst zei over BR (dat mongool nog een net woord is voor hem) één van de redenen is dat hij het zat is.

 15. Indojood

  Trouwens, artikel is behoorlijk incompleet. Geen woord over de succesvolle Europese campagne van vorig seizoen.

  1. Joep

   Dat heb ik ook gemist in het artikel. Vond dat het hoogepunt punt van het jaar. Ondanks dat dit geen echte prijs opleverde.

   1. Indojood

    Ja, voor mij ook het hoogtepunt. En ondanks dat we in Stockholm kansloos waren, had ik het niet willen missen.

    1. Joep

     Voor mij en mijn twee zonen was dit een fantastische belevenis. Tot het eerste fluitsignaal was de sfeer echt goed.

     1. Indojood

      Ja, prachtige sfeer, mooi weer in Stockholm, groot feest op de Fleminggatan. Zal ik nooit vergeten.

     2. Joep

      De sfeer en het feest op de fanzone was echt goed. Heb mij daar prima vermaakt. Een groot feest?

 16. Joep

  Ik wens iedereen fijne feestdagen met jullie dierbaren. Redactie bedankt voor jullie bijdragen.

 17. a.p.

  Ajaxspelers en Ajaxsupporter allen fijne feestdagen en hopelijk krijgen we toch nog een goed voetbalseizoen.

 18. Basisspeler

  Fijne kerstdagen en gelukkig nieuw jaar voor de redactie van de site. Zij zijn de echte Ajaxfans hier.
  Een aantal zit hier uit tijdverdrijf of om op een zieligmakende manier betekenis aan hun uitzichtloze leventje te geven.

 19. KBouter

  Ik wens iedereen…ook gasten waar ik het hier minder mee op heb een goed kerstfeest en alle geluk in het nieuwe jaar.

  Voor mezelf zal het iets minder goed gaan aangezien ik pas te horen heb gekregen dat vrouwtje er hier vandoor gaat en zonder mij verder gaat. Vandaar dat ik hier ff iets minder aanwezig was, maar komt wel weer.

  Fijne feestdagen allemaal!

  1. Indojood

   KBouter, dat is kut om te horen. Kan ik iets voor je doen, bv. door je een keer uit te nodigen naar Ajax? Hoop dat er mensen om je heen zijn die je kunnen steunen gedurende deze periode en wens je een voorspoedig 2018.

  2. ?⚽️??

   KBouter, dat is zwaar klote. Ik weet natuurlijk niet wat de reden is maar een feit is dat je niet voor niets samen bent begonnen en dat dat nu dus stopt. Zorg er voor dat je niet in een isloment komt en blijf of ga er op uit. Juist met deze dagen.

 20. Wenen 1995

  Alle forum bezoekers: Wij zijn Ajax, wij zijn de beste!
  Uit Brabant wens ik jullie allen fijne feestdagen en een bijzonder gelukkig 2018!!!

 21. Cootje Adriaanse

  Als je terugkijkt op het afgelopen jaar, zie je hoe voetbal kan zijn…. zo ben je euforisch omdat we in de finale staan en zo ben je ontzettend teleurgesteld vanwege het beleid en de gepaarde tegenvallende resultaten. Alles in één jaar.

  Overigens bljjft het maar voetbal. Er blijven andere zaken (hopelijk) nog veel belangrijker in het leven.

  Maar we hebben hier op dit forum één ding gemeen: we hebben een gezamelijke liefde voor Ajax. Of dat nu via Foxsport, Teletekst, Langs de Lijn of mee naar uit- en thuiswedstrijden wordt gevolgd. We volgen het en we hopen op het beste.

  Dat we de weg omhoog weer weten te vinden met onze club en we veel mooie momenten gaan mee maken in het komende jaar.

  Ik wens iedereen ontzettend leuke feestdagen met geliefden en voor 2018 veel geluk, respect, liefde en gezondheid!

Comments are closed.