There are no ads, please add some


Oliseh: ‘Geniet nog even van Schuurs, hij wordt nog beter’

Sunday Oliseh is momenteel trainer van Fortuna Sittard en staat met zijn elftal op een verdienstelijke eerste plaats in de Jupiler League. Oliseh geniet wekelijks van Perr Schuurs en laat weten dat Ajax er zeer goed aan heeft gedaan om de verdediger voor een aantal jaren vast te leggen.

‘Het is een fijne jongen om mee te werken en ik weet zeker dat Ajax goed voor hem gaat zorgen. Voor een speler als Perr en het voetbal dat we hier spelen, is de manier van spelen te vergelijken met hoe ze bij Ajax spelen. Het is ‘denk-voetbal’ en Perr is een denker. Zijn contract bij Ajax gaat in op 1 januari maar hij maakt het seizoen bij ons af en dat is natuurlijk goed voor ons. We genieten nu nog maar even van hem, want hij wordt nog beter dan hij nu al is’. Schuurs speelde tot nu toe al 41 wedstrijden in het eerste elftal van Fortuna Sittard, waarin hij goed was voor zeven doelpunten en zes assists.

Bron: Fox Sports


Gerelateerde posts

70 reacties

  1. Ajax1958

   Joepie, er is hier een malloot die met de 1e reactie in een topic ( meestal onzinnig) 7 👍 heeft, jij nog niks, maar hierbij een 👍 van mij voor een zinvolle opmerking.

  2. De seijs

   Het zal de sensatie der aankopen worden. Als hij de lijn door kan zetten zoals hij nu speelt in de jl.👍👍👍😂

   1. Joep

    Of het echt zo’n sensatie gaat worden is afwachten. Heb wel hoop op dat hij zo’n topper gaat worden

  1. De seijs

   Dat zijn we hier van jou ook niet abje burn-out 😂😂😂😂😂😂😂😂👍👍

 1. Litmanen

  Hele goede aankoop. Er was behoorlijk wat concurrentie op de markt.
  Misschien wel mede dankzij Oliseh?

 2. 🆎⚽️😂👍

  Oliseh draagt Ajax een heel warm hart toe. Dus als Perr advies heeft gevraagd aan hem heeft hij ongetwijfeld gezegd: Ajax.

 3. a.p.

  voor alsnog blij met deze aankoop. En straks bewijzen dat je verwachtingen waar kan maken. wat mij betreft we gaan er voor en jij ook!

 4. Ajaxfoort

  Het lijkt me een rustige hardwerkende jongen. Dus daar gaan we plezier aan beleven. Goed dat hij het seizoen daar afmaakt. Dan blijft hij wedstrijd ritme op doen!! Slim.

 5. BobbyHaarms

  Het is natuurlijk afwachten hoe hij het gaat doen zodra hij bij Ajax zit, zelfs de beste spelers hadden in het verleden de grootst mogelijke moeite om met de druk om te gaan zoals dat alleen bij Ajax kan. (bijvoorbeeld Ibrahimovic) Zie er wel enorm naar uit om hem bij ons te zien spelen!

  1. Widi

   Hij is rechtsbenig. En Matthijs de Ligt ook. Ik zie Schuurs graag komen. Maar ik zie Matthijs nog niet graag gaan.

   1. Litmanen

    Twee rechtsbenen hoeft geen probleem te zijn, maar ik denk dat Wober op links centraal komt. Schuurs is niet voor komend seizoen gekocht.

 6. 🆎⚽️😂👍

  Als ikzijn ontwikkeling zie denk ik dat we volgend seizoen in ieder geval de Ligt (als hij nog minimaal een jaar blijft) Schuurs en Wöber hebben. Punt is dat wanneer er een lb gehaald wordt …… wie moet er dan rb spelen. De eerder genoemde drie horen denk ik gewoon in de basis. Perr heeft zijn ervaring in de JL al opgedaan.

  1. Bakkie

   Oke, dus we hebben De Ligt, Schuurs en Wöber. Dat zijn drie centrale verdedigers.
   Wanneer er dan een linksback wordt gehaald (Tagliafico bijvoorbeeld), dan zal die waarschijnlijk linksback gaan spelen.
   Wie moet er dan rechtsback spelen? Wat heeft de rechtsback hiermee te maken? Ik snap je punt niet. Misschien kun je het uitleggen? Of lul je gewoon maar wat, dat mag natuurlijk ook.

   1. 🆎⚽️😂👍

    Ik zie invulling als cv en lb. Wöber kan zowel cv als lb spelen. Wat ik bedoel is dat we nog steeds geen volwaardige rb hebben laat staan backup. Kortom, wat gaat Ajax daaraan doen? Alles richt zich op de lb positie terwijl rb ook een probleem is. Dus als je dit “lullen” noemt prima maar ik bekijk het wat breder. Onze “kennisbron” creepy kan het niet volgen jij nu wel hoop ik.

    1. Bakkie

     Ik doe mijn best om je te volgen, maar het is vrij lastig kan ik je zeggen. En dat komt niet omdat jij “het wat breder bekijkt”, maar omdat je verhaal nogal onsamenhangend is.

 7. -buitenkantje rechts-

  Even een kanttekening.. Tot nu toe heeft hij alleen op Jupiler League niveau geacteerd… Het moet nog blijken of het in de eredivisie ook allemaal zo crescendo gaat. Verder moet hij in Adam kunnen aarden. Ook dat wil soms een probleem zijn.

  1. 🆎⚽️😂👍

   Het gaat niet om Amsterdam, daa4buiten kan je ook wonen, het gaat om de supporters. Kan je daar mee omgaan. Zie toch Ziyech, die reageert niet altijd even slim hier op. Maar ik denk dat wanneer jij op je 18e aanvoerder bent van een JL team die ook nog eens bovenaan staat,dat je best wel ballen hebt. Ik heb er vertrouwen in. Positief he 😂😂😂😂👍👍👍

     1. -buitenkantje rechts-

      Hahaha!!! Geweldige reactie.. Heeft t echt niet in de gaten volgens mij.. 😂😂😂👍👍👍

     2. De seijs

      😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂jij hebt het niet in de gaten br.😂😂😂😂😂😂👍👍👍👍👍👍👍👍👍

     3. 🆎⚽️😂👍

      Tering, hoe dom kan iemand zijn. Ongelooflijk. Die jongen heeft echt heel hard begeleiding nodig. Komt anders echt nooit meer goed. Wel leuk voor het forum. Maar toch ……. ongelooflijk. Kijk nu al uit naar de volgende reactie van hem ….. of het.

     1. 🆎⚽️😂👍

      Beste de seijs, even heel serieus echt. Beste om niet te reageren voorlopig. Als er ooit privé gegevens van je openbaar worden heb je echt geen leven en internet verraad een hoop. Dit was een oprechte waarschuwing.

     2. De seijs

      😂😂😂😂😂blablabla 😂😂😂abje burn-out kerst met je m(l)oeder 😂😂😂😂

   1. vak411

    tering… ik weet niet of jullie het door hebben maar wat is dit irritant voor de rest zeg.

    1. Widi

     Je hebt gelijk. Er is 1 aanstichter. Vandaag vult hij de helft van ieder topic in zijn eentje. Als Seijs nu ook nog stopt met reageren, stopt het wel.

     1. Indojood

      Widi, jij zit AB de laatste dagen ook constant achterna dus je bent ook deels verantwoordelijk.

     2. Widi

      Vandaag schrijf ik haast niets. En kijk hoeveel hij schrijft. En tegen wie allemaal. Hij lijkt compleet doorgedraaid. Ik begrijp overigens niet dat er zo weinig mensen zijn die hem laten weten dat ze hem uitkotsen.

     3. 🆎⚽️😂👍

      Kost je dus aardig wat tijd. Ff creepy, is er een max aan aantal bijdragen? Lengte heb ik het niet over. Maar ik vind het best keuk dat jij je zo druk maakt. Opper bromsnorretje. Als jullie minder reageren …… yep, heb je al de helft gewonnen. Dus …… your pick.

     4. Indojood

      Ja, dat kan je net zo goed van mij, Veltmanen en de seijk afvragen. Ik heb niet zo’n probleem met schelden etc. op zich en richting mij boeit me helemaal niet, maar wel met mensen die meteen anderen tot op het bot gaan beledigen omdat ze bepaalde voetballers niet zien zitten, gewoon met de eerste reactie al. Meteen iemand tussen 6 planken wensen, er is er maar één hier die dit doet.

     5. 🆎⚽️😂👍

      Joh, ik ben voorlopig de lul bij creepy, prima. Geen punt. Incasseer mijn hele leven al op zoveel vlakken. Inmiddels olifantenhuid. Hij doet zich voor als mister perfect en mister know it all. Lekker laten denken.

     6. Widi

      Ik zie duidelijke verschillen. Jij hebt een overtuiging. En je bent vaak ook gewoon grappig. Litmanen heeft ook een overtuiging. Degene waar ik op doel, heeft geen overtuiging en is ook zelden grappig. Die wil alleen mensen kwetsen. En sarren. En standaard negatief. Forumvervuiling.

     7. Widi

      Ik vind dat hij overtuiging heeft. Hij blijft achter Veltman staan. Wie er ook tegen hem in gaat. En hoe Veltman hem ook in de steek laat. Ik ben het niet met hem eens. Maar hij heeft een overtuiging. Daar heb ik meer respect voor dan voor..

     8. 🆎⚽️😂👍

      Ik heb ook een overtuiging maar die is dan opeens niet goed. Veltmanen scheld iedereen de pleuris, noemt mensen mongool met doodwensen en al en daar heb je respect voor. Apart.

     9. 🆎⚽️😂👍

      AB is het … AB. Waar trap je bij mij op dat ik ga 😭 creepy? Vertel. Probleem met stevig aangepakt worden? Jullie, ja jullie halen mijn moeder, schoonmoeder, mongolen en homoseksuelen erbij incl. Doodgravers. Prima hoor, kan ik hebben maar je krijgt het wel terug en dat heeft niets met 😭 te maken. Maar jij hebt een probleem, jij wil winnen van mij en dat lukt je niet. Daar baal je van. Dat steekt. Gewoon beknhoyden is een optie. Krijg je ook minder commentaar.

     10. De Nees

      Seijss is zo simpel in de kop, ik lach me soms rot hier op de reacties. Je kan alleen met emoji’s al volop communiceren met seijss en nog weet je precies waar het over gaat. Dank AB voor de sarcasme en humor, maakt dit forum ook leuk he.

 8. Zlatan4ever

  Schuurs spreekt in ieder geval de zelfde taal(al is het met een limburgse tongval). Toch handig in de verdediging dat je de zelfde taal spreekt….
  Met uitzondering van Suarez zijn de zuid-amerikaanse aankopen nooit zo geweldig geweest met Gabrich voorop…

 9. Widi

  Gisteren wenste iemand mij een hartaanval toe. Als Dijks nog lang speelt, kan hij zijn zin wel eens krijgen.

  1. 🆎⚽️😂👍

   Dat was ik als reactie op die van jou. Wel alles in juiste perspectief blijven zien en niet gaan verdraaien.

 10. Kingkong

  Jesus wat een slap. Gelul op deze site kunnen die zo genaamde fans die alleen voor zich zelf kleppen en persoonlijke vete’s uit vechten dat niet in de kroeg doen zijn wij van ze verlost.

 11. Ajax belg

  niets afdoend van de kwaliteit vandeze jongen. maar hebben wij niet de beste jeugdopleiding.waarom dan zulke aankopen, zijn onze jongens dan zo veel minder

Reageren is niet mogelijk.