Jong Ajax wint met 1-0 van FC Den Bosch

Jong Ajax heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch met 1-0 gewonnen. Che Nunnely scoorde al na negen minuten de openingstreffer en daar bleef het uiteindelijk ook bij. Mateo Cassierra had het geluk niet aan zijn zijde en zag na enkele grote kansen een treffer afgekeurd worden door buitenspel. De bezoekers uit Den Bosch gingen nog bijna met een punt huiswaarts maar een schot van aanvaller Verbeek verdween via de lat over het doel. Met de zege staat Jong Ajax nu twee punten achter koploper Fortuna Sittard. Vrijdag sluit Jong Ajax de eerste competitiehelft af met een thuiswedstrijd tegen FC Volendam.

Opstelling Jong Ajax: Van Bladeren, Dankerlui (62. Bakboord), Doekhi, Bergsma, Bakker (77. Savastano), Matusiwa, D. de Wit, Mazraoui, Nunnely, Cassierra, Lang (75. Sierhuis)

Related posts

29 Comments

  1. paulvos

   Goed zo jong Ajax, draaien lekker mee bovenin de Jupiler divisie, hou vol zo en wie weet??

 1. De seijs

  Gaat lekker met onze jeugd. Moet dus echt wel goede trainers rond lopen bij ons ajax, die er heel veel verstand van hebben.????

  1. -buitenkantje rechts-

   Welke van de basisspelers vanavond zie jij doorbreken in Ajax1? Welke speler vond je echt uitblinken vanavond? Of heb je de wedstrijd niet gezien?

 2. Widi

  Het barst hier wel van de scorebordsupporters BR. Men leest de uitslag en roept dan “klasse” of iets degelijks. Dat we voorlopig geen doorstromers hebben, lijken de meesten niet te zien. Je ziet het al aan de bank bij Ajax 1. Die was vorig seizoen een stuk sterker.

    1. Indojood

     Helemaal eens wat betreft de bank en de doorstromers. Hier ontstaat een groot probleem wat je niet moet oplossen met talenten uit Verweggistan te kopen.

 3. Ajax013

  Je hebt geen goede spelers nodig als je een “TEAM” hebt. Individueel is het niet veel bij jong ajax. Maar als team zijn zei een van de sterkste

  1. Widi

   Jong Ajax is er alleen maar om elk jaar 1 of 2 spelers de laatste stap te laten maken. Daarom is een team of de ranglijst niet belangrijk. Alleen doorbrekende spelers zijn belangrijk. Dat is Ajax. In elk geval was dat Ajax. Zo lang ik leef.

     1. ??⚽️?

      Ik adviseer je te gaan voor een hartaanval. Is toch minder pijnlijk en geeft minder rotzooi.

     2. Widi

      Ik hoop dat je opblaaspop het ons even laat weten als het zover is. En anders weten we het wel als je een maand stil blijft. De grootste kans is nog dat je eerst helemaal dement wordt en niet meer kan typen. Kan niet lang meer duren. Het is al begonnen….

     3. ??⚽️?

      Goh creepy, irriteer ik je? Je reageert zo fanatiek. Je kan niet zonder me he. Denk aan je hartje hoor. Niet voor de feestdagen afscheid nemen, gewoon in 2018. Prettige jaarwisseling.

     4. ?⚽️??

      Zo zo, we zakken definitief af naar het niveau van Veltmanen en seijsje. De familie wordt erbij gehaald. Welkom bij de reserve triangelclub. Denk je nu echt dat je mij hiermee kan raken? Maar ga rustig verder met jezelf voor schut zetten. Oh ja, ergeet me niet te negeren zoals je van plan was maar wat je nog geen moment gaat lukken. Het is wederom duidelijk, jij houdt deze voor, andere forumleden vervelende, discussies open.

 4. Zlatan4ever

  Wedstrijd niet gezien, maar het is altijd leuk als een team van Ajax presteert in wat voor competitie dan ook…..

Comments are closed.