Fotoverslag AZ – Ajax

Hierbij ons fotoverslag van de wedstrijd AZ – Ajax, uitslag 1-2. Klik hier voor het tekstverslag van deze wedstrijd. App-gebruikers: Bekijk de foto’s op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

In Alkmaar moet het vandaag gebeuren

Maar Ajax kwam in Alkmaar op achterstand door een penalty

Hakim speelde opnieuw prima

Klaas Jan snapt Makkelie niet. Wij ook niet trouwens

Maar wij hebben Neres

En The Hunter dus 1-1

Orejuela eindelijk in het eerste elftal

De pingel van Lasse en de 1-2

Klasse Lasse!!!

Justin was vandaag weer een paar keer ongrijpbaar

De heren trainers

Lekker hoor!

KJH!!

 

 

 

Related posts

34 Comments

   1. De seijs

    Gewoon scrollen br gewoon scrollen ? Dat is wat jij hier vertelden vandaag. Erg standvastig ben je niet hè. Of heb ik het nou tegen abje burn-out. Kan ook niet standvastig zijn. ???

  1. De seijs

   Daar zou je zomaar gelijk in kunnen hebben. Want spannend en spectaculair was het zeker. En met een geweldige Klaas-jan ?

    1. De seijs

     Ik had er niet zo’n goed gevoel bij. klopt , maar ik heb na de wedstrijd gezien te hebben heel blij. Echt heel blij. AZ had er ook zomaar 2 bij kunnen maken in de eerste helft. Maar goed nogmaals ben blij dat ajax vandaag gewonnen heeft.???

 1. Ajaxfoort

  Het enthousiasme spat er af bij the hunter. Goede zet geweest om hem terug te halen. Niet altijd effectief maar zeker altijd gevaarlijk.

 2. ?

  Drie keer hoera voor het TH en de TS. Het lek is boven. Keizer for president met Spijkerman als running mate. De komende drie jaar zitten we gebeiteld.

  1. Ajaxfoort

   Als hij dan maar president van de VS wordt, zodat wij er niet zoveel last van hebben. Ik bedoel: je hoeft geen tactisch genie te zijn om tot deze opstelling te komen. Bij Keizer was het nog per ongeluk ook. Younes was niet inzetbaar. Anders was ie daar mee blijven klooien.

 3. ?

  Drie keer hoera voor het TH en de TS. Het lek is boven. Keizer for president met Spijkerman als running mate. De komende drie jaar zitten we gebeiteld. Deze bijdrage is gemaakt speciaal voor de seijs. Ik ben echt niet zo’n naar mens. ??

 4. Widi

  De samenvatting van de NOS doet geen recht aan de wedstrijd. Wie de hele wedstrijd niet heeft gezien, heeft veel gemist hoor.

 5. Widi

  Die hatseflats van AZ loopt in de media te klagen over Huntelaar. Hij vergeet er alleen bij te zeggen dat hij de halve wedstrijd zijn armen om Huntelaar heen had.

  1. ?

   Klaas is verre van een lieverdje. Kan mij er best wat bij voorstellen alleen moet je er niet over klagen. Volgende keer gewoon terugpakken als je de kans krijgt.

   1. Widi

    Als een verdediger constant aan een aanvaller hangt, mag die zich daar tegen wapenen. Ik heb ooit in de panorama of de revu of zo een serie foto’s van Van Basten bij Milan gezien. Op de eerste foto ligt hij op de grond. Hij is net neergeschopt. Op de volgende foto’s zie je dat hij een handje zand pakt, naar de scheidsrechter kijkt en het zand in de ogen van zijn mandekker gooit. Volkomen gerechtvaardigd wat mij betreft. Ze schopten hem waar ze hem konden raken.

    1. ?

     Klaas-Jan wacht echt niet op de tegenstander om zelf een “actie” uit te voeren. Hij zal starten, zeker weten.

     1. Widi

      Het is lastig praten met jou over deze wedstrijd. Jij hebt in die 5 minuten met Arno Vermeulen niet gezien wat die Hatseflats allemaal deed. Of probeerde te doen. Prima dat Huntelaar er stond en niet Dolberg.

     2. ?

      Gaat om het algemeen niet specifiek deze wedstrijd. Verder heb jij ook niet gezien wat er buiten het tv beeld allemaal gaande is. Ze lopen dan echt niet als vriendjes hand in hand.

     3. Widi

      Ik heb wat langer gevoebald dan een jaar C2 en een jaar B3. Ik weet wat er speelt in een wedstrijd. En jij hebt een paar minuten gezien die geen recht deden aan deze wedstrijd. Misschien moet je volgende keer in de supermarkt maar weer extra zielig kijken als je straatkranten verkoopt. Misschien mag je dan weer met iemand mee naar huis. Zal wel bij de Jumbo zijn in jouw geval.

     4. ?

      Je snapt het echt niet he. Wordt erg zielig op deze manier je gedrag. Maar goed, zet jezelf voor lul. Van mij mag je.

     5. Widi

      Ik kijk na een dag werken even op het forum. En zie meteen wie zich weer de hele dag voor lul heeft gezet.

Comments are closed.