Gametalk AZ – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat zondagmiddag de uitwedstrijd tegen AZ op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.  AZ – Ajax begint zondag om 14:30 uur.


Related posts

79 Comments

  1. Ajax 1

   Ems, dan wat mij betreft vol op de aanval, druk naar voren. Verdediging wat verzwakt dus middenveld en aanval zullen het voortouw moeten nemen.

    1. HURBIE

     We weten allemaal hoe ze moeten spelen
     Maar hun moeten het doen
     Alleen maar hopen dat ze winnen
     Maar dat zal niet makkelijk worden

 1. Charka53

  Dit is wel een heel belangrijke wedstrijd hoor en die moet dus wel gewonnen worden , Keizer zet de juiste mannen op de goede plek.

 2. -buitenkantje rechts-

  Dankerlui vervangt Wöber..
  Betekent een achterhoede met Zeefuik..de Ligt…Dankerlui

 3. De seijs

  Denk dat ajax het niet gaat redden tegen een nu goed Az. Az gaat vol op de aanval, iets wat ajax dus nu niet kan hebben (helaas).

  1. -buitenkantje rechts-

   Hoezo gaat AZ vol op de aanval? Lijntje met vd Brom? Hoezo kan Ajax dat niet hebben? Vind Zeefuik beter dan Veltman, de Ligt is sowieso basis, Dankerlui tov Dijks zal ook niet slechter zijn.. Frenkie als libero zoals de afgelopen wedstrijden. Niks mis mee..

   1. De seijs

    Als jij het voetbal buiten ajax ook eens volgt ,dan zou jij dat weten! Maar kijk morgen maar! Az gaat het ajax heel moeilijk maken. Ze gaan vol op de aanval. Zo dat weet jij dan ook weer!!

    1. -buitenkantje rechts-

     Ik volg heel veel.. Heb negens gelezen of gehoord dat AZ vol op de aanval gaat.. Vandaar mijn vraag. Maar volgens jou is het dus algemeen bekend dat AZ vol op de aanval gaat?
     En dan mijn tweede vraag.. Waarom zou Ajax dat niet kunnen hebben?

     1. De seijs

      Az gaat altijd vol op de aanval tegen ajax. En nu de verdediging van ajax uit veel 2e keus bevat. Zal Az juist nu vol op de aanval gaan. Dat gaat ajax niet leuk vinden dat is namelijk wat ajax juist niet wil . Maar ik hoop dat ajax wint. Laat dat duidelijk zijn.

     2. ?

      Ik hoop van harte dat je gelijk hebt de Seijs. Ajax kan dan haar favoriete spel goed spelen en met mooie acties AZ aan flarden spelen. Als AZ vol op de aanval gaat wordt het 4-2 voor Ajax.

     3. De seijs

      Dat houd dan in dat ajax op de counter gaat spelen? Rare vogel ben jij ook! Ik zal maar zeggen hoe de wint weer waait bij jou! abje burn-out! !

     4. De seijs

      C2 B3 toch! Echt jij snapt het echt niet. Het moet jou voor gezegt worden anders lul je maar wat! En nu weer in je vertrouwde hoek! ???

     5. De seijs

      Helaas zoals ik al voorspelden gaat het niet zo goed met ons ajax. En Zeefuik niet best.De verdediging is niet zoals hij moet zijn br. Billen knijpen.

 4. Kingkong

  Een wedstrijd waar Ziyech zijn stempel op moet drukken als hij echt zo goed is als hij zelf denkt , hoop dat hij het waar maakt.

  1. Widi

   Nee Ajaxpers. Dijks is ook verdedigend een ramp. Ik vind Dijks net zo’n ramp als jij Bosz.

 5. ajaxpers

  Bosz was in alle opzichten een ramp. Hoe hij in 1 jaar zoveel spelers demotiveerde en de hele verdediging naar de klote hielp en geen ene reet bereikte was historisch.

  1. Indojood

   Gewoon zonde dat hij wegging. Ik ga naar alle thuiswedstrijden en zag vorig seizoen de glimlach en opwinding bij de supporters. Het EL seizoen is voor mij al legendarisch en deed me meer dan 3 van de 4 titels onder FdB.

  2. Indojood

   Een finaleplaats EL is geen tastbare prijs maar wel een schitterende prestatie die niet voor mogelijk werd gehouden.

   1. De seijs

    Ja en ook het podium dat ajax gigantisch voor lul stond met zijn spel! Spel???? Wat/welk spel!!!! Jesus wat een gigantische afgang was dat !! Heel blij dat hij opgerot is bij ajax. Hij had ook gelijk in de gaten dat hij niet bij ajax kon blijven. Hij kon ajax immers niet verder brengen! In Duitsland hadden ze het ook al snel door dat hij eigenlijk niet de trainer is wat hun voor ogen hadden. Resultaat……. Hij Bosz haalde de kerst niet eens. Raar hè ?

    1. AFCA my World

     Verleden jaar toen het goed ging was je niet kritisch en nu ineens wel, hij is weggegooid door bergkamp en co, hij had ons nog veel verder kunnen brengen, bovendien was Sanches dan gebleven en had je eerder je versterkingen gehad die ons in het begin van het seizoen wel de misgelopen punten en CL of EL hadden kunnen brengen,nee van mij en velen met mij mag hij direct terugkomen ! ⚽️

     1. De seijs

      Verleden jaar was ik ook kritisch op Bosz maar gaf hem het voordeel van de twijfel. Ik had het hier veel over: Veltman Sinkgraven Younes Traore! En zijn slechte manier met omgaan van reservespelers. Bosz had vaak het geluk van een bevlieging van een speler in een wedstrijd. Tactisch erg zwak die Bosz, en een wedstrijd laten kantelen was er al helemaal niet bij. Denk even aan die EL finale. Wat een verschrikkelijke afgang was dat. En dat tegen een Man U. Dat echt middelmatig was toen. Kijk die hebben een trainer die past zijn spel aan de tegenstander. Hij wist wanneer hij zijn team liet voetballen dat hij niet veel kans had. Hij liet ze simpel spelen achter opvangen en de bal hard en lang naar voren spelen. Simpeler kan niet. En Man U. staat in de boeken als winnaar EL. En Bosz ging met ajax af als een gieter. Hij kon niks verzinnen om de wedstrijd te laten kantelen. Triest!

     2. Vak 120

      We zijn in de EL helemaal niet afgegaan! Jij bent anti Bosz,dat mag.maar niet schrijven dat we vorig jaar niks bereikt hebben.we stonden weer een keer positief in europa,best lang geleden!

     3. ?

      Laten lullen vak 120. Hij zet zichzelf met dit soort teksten alleen maar giga voor lul. Prima toch.

     4. De seijs

      In de finale en sommige uitwedstrijden was het slecht. Heel slecht, en zeker de finale was een afgang. En ja ik ben anti Bosz omdat hij een gemiddelde trainer is, en dat hij ajax op een achterbakse vieze manier heeft verlaten. Kijk in Duitsland is hij er ook uit geknikkerd, niet zo gek hè . En met een ervaren trainer dit seizoen hadden met deze selectie stijf bovenaan gestaan. Keizer is dus gewoon nog minder dan Bosz. Enige is dat Keizer een beginnende trainer is in het betaald voetbal. Daar kan je van te voren niets over zeggen. En nu na een half seizoen ziet iedereen dat hij nu nog geen topper is. Misschien later, maar nu nog zeker niet.

     5. Vak 120

      Ook over keizer ben ik het met je eens! Alleen vorig jaar was toch een top jaar in EL??? Of ben ik nou gek??

     6. ?

      Vwb Bosz heeft de Seijs de klok horen luiden maar verder niet. Seijs vindt huidig TH ook perfect. Hij knipt en plakt commentaren van anderen aan elkaar om geichtig te doen. Zodra het eigen tekst is, staat het vol met taalfouten (geen vertikkingen) dus nee, jij bent niet gek ? Ik heb afgelopen seizoen ook voor het eerst sinds jaren genoten.

     7. De seijs

      Taalfouten ja abje burn-out geichtig????? wat een lulletje ben je ook he????een ander iets verwijten en er zelf niks van bakken. Wat een zelf ingenomen gestoorde ben je toch ook hè.????? ik lach om jou!????

     8. De seijs

      Er waren zeker mooie wedstrijden bij. Maar als je die beker eigenlijk al met een hand vast hebt. En je gooit deze beker gewoon door onkunde weg! En je gaat op het hoogste podium zo af , dan is het echt triest dat er hier mensen zijn die ajax weer omhoog willen zien rijzen. Dat ze zo’n slechte tactische trainer als Bosz weer terug zien bij ajax. Dan heb je echt stront in je ogen of je snapt niet wat Cruyff met ajax voor had. Je snapt Cruyff dan in zijn geheel niet! Maar ik ben er nu klaar mee iedereen weet nu wel wat ik van Bosz vind. Prettige wedstrijd vanmiddag en laten we hopen op een goed resultaat van ons ajax.?

 6. Joodjuh

  Ajax heeft geen verdediging meer over dus moeten we vol in de aanval en dat gaat keizer ook doen! Ajax zal domineren op het middenveld en in de aanval. 4-2 of 5-2 voor ajax

 7. AFCA my World

  Waarom op twitter,ik sta gewoon in de kou langs het veld ! Zal een zeer zware pot worden,moeten winnen om in het spoor te blijven van de winterkampioen ! ⚽️

 8. Jimmy1971

  Ajax is juist heel gevaarlijk als een tegenstander vol op de aanval speelt , komt dus goed !
  Ze zullen zeker ook doelpunten tegen krijgen , maar als je er 1 meer scoort dan je tegenstander heb je gewoon 3 heel belangrijke punten ..

  1. De seijs

   ????? ja eentje meer is voldoende voor de overwinning. Maar hier zijn er die verliezen liever met mooi voetbal dan een gestolen overwinning!

   1. Ajax1958

    “Ajax=Art” gaat bij jou niet op, jij houdt liever van overwinningen met slaap of beton voetbal.

    1. De seijs

     Mooi wanneer het kan. En gestolen wanneer het niet anders kan! Winnen en prijzen daar ga ik voor!

     1. -buitenkantje rechts-

      Jij gaat voor forumvulling.. irritant dat ik zoveel moet scrollen om jouw geblaat over te slaan.

     2. De seijs

      Ach gut zucht! Ja moeite ergens voor doen is voor jou vreemd. Dat had ik al lang in de gaten hier. Jij hoort je zelf graag praten. En als een ander over jou heen gaat dan wordt je moe. Dan moet je gaan scrollen! Tis wat???

     3. ?

      Overal dat ene duimpje bij al die “bijdragen” van de Seijs. Vervolgens ontkennen dat hij ze zelf plaatst. Triest figuur.

     4. -buitenkantje rechts-

      Af en toe reageer ik op hem om de domheid van zijn bijdragen te onderstrepen. Heel vaak scrol ik direct door. Heb eigenlijk nog nooit een zinnige bijdrage van hem gelezen. Duimpjes interesseren me niet.. Als het helpt mag hij al mijn duimpjes hebben in ruil voor een jaar radiostilte van zijn kant.

     5. Widi

      Ik neem het niet voor Seijs op. Want die heeft het goed mis vandaag. Maar jij bent de laatste die iets moet zeggen over een ander die iets doet en dat vervolgens ontkent. Jij hebt wekenlang tegen beter weten in ontkend dat je de Rijswijkse Ajaxfan was. Dat was al triest. Maar nu Seijs verwijten dat hij ook zoiets doet, is nog triester. Je maakt het Seijs nog moeilijk om de meest trieste te zijn.

     6. Widi

      Gewoon anderen niet verwijten wat je zelf doet. Je zet je weer af tegen de wat zwakkeren. Maar je bent van dezelfde categorie. Radiohead.

     7. ?

      Beste Widi, wanneer ga je het nu eens snappen. Ik doe wat ik wil. Ff laten doordringen in die wat bot geworden hersentjes van je. Iedereen is hier vrijwillig dus er is geen sprake van “zwakkeren” wel van veel domme.

     8. Widi

      En ik blijf je op de huid zitten. Je bent zelf juist heel dom. Daarom noem je zoveel anderen dom. Je bent gefrustreerd. Is dat vandaag omdat wij allemaal Fox keken en jij naar de radio moest luisteren?

     9. De seijs

      Widi het is een dom raar mannetje. Dat weet je toch wel. AB is abnormaal hij gelooft zich zelf. Het is gewoon een boksbal voor ons hier?? en het mooiste is dat hij dat totaal niet in de gaten heeft. Wat een triest figuur is het toch ook????

     10. De seijs

      Ach, het belangrijkste is dat ajax gewonnen heeft. Eerlijk gezegd zag ik het van te voren niet zo zitten. We misten wel wat spelers. En ja dan komen er jongens in die er eigenlijk nog niet klaar voor zijn. En az is gewoon de laatste weken erg goed op dreef. Maar we hebben ( Gelukkig ) gewonnen vandaag en de rest ( hier) is toch een lachwekkende bijzaak. ??? Gefeliciteerd met je /ons cluppie ?

     11. ?

      Toch fijn dat jij mensen zo goed kent zonder ze te kennen. Jij laat je tenslotte ook van alles op je mouw spelden. Oh ja en ik ben niet zo’n fanatiekeling als velen hier dat ze elk rollend balletje willen zien. Als ik kan kiezen uit lekker en gezellig uit eten gaan dan kies ik daarvoor. Zelfs als Ajax een finale zou spelen. Maakt mij dat minder een Ajax fan? So be it.

     12. Widi

      De anderen hebben nu door dat jij gewoon met anderen ruzie zoekt als ik je links laat liggen.

     13. Widi

      Je zit de godganse dag op dit forum. Maar voor de wedstrijd heb je geen tijd? Je lult jezelf steeds verder vast. En uit eten? Tafeltje dek je bezorgt volgens mij gewoon aan huis. Daar hoef je niet eens je Quingo voor te starten.

     14. ?

      Verschil tussen tijd willen maken voor een wedstrijd of andre zaken leuker vinden. Maar dat begrijp jij niet. Jij leeft in een toch wel bekrompen wereldje. Verdervis overduidelijk dat jij de confrontatie zoekt met mij. Is prima maar de zaken niet gaan verdraaien. Dat is niet netjes. Helaas zal dat echter niet doordringen bij je.

     15. Widi

      Als je zogenaamd lekker uit eten bent, zit je ook niet de hele tijd op dit forum. Of was je met je opblaaspop uit eten? Ik zoek zeker de confrontatie met jou. Net zolang tot je stopt met mensen die op de grond liggen nog een paar schoppen te geven. Iedereen mag weten wat voor iemand jij bent.

Comments are closed.