There are no ads, please add some


Max Wöber tot aan de winterstop niet meer in actie

Maximiliaan Wöber zal tot de winterstop niet meer in actie komen door de opgelopen knieblessure. Toch valt de blessure relatief mee want er werd uitgegaan van een zware knieblessure maar onderzoek wijst uit dat het minder erg is dan gedacht. Ajax.nl meldt: ‘Max Wöber heeft beperkte schade aan de binnenband van zijn rechterknie opgelopen. Dat wees onderzoek in het ziekenhuis vrijdagmiddag uit’. Het is al niet zo goed gesteld met de defensie van Ajax en hoewel dit nieuws niet al te slecht is, zal Marcel Keizer voor de komende drie wedstrijden extra creatief moeten zijn.


Gerelateerde posts

58 reacties

  1. De Ajacied

   Idd Indojood
   Maar was heel bang voor hele zware blessure
   Hopelijk staat hij er als de kakkerlakken naar Ajax komen
   Succes met je spoedige herstel Max
   ❌❌❌

  2. Litmanen

   Het zit niet echt mee. Viergever, Sinkgraven, Wober, meer linkspoten hebben we buiten Dickst niet.
   Kloten voor Keizer. Ben geen fan maar dit gun je niemand.

   Hopelijk herstelt Wober goed. Blijft vaak een zwakke plek.

     1. EugAjax

      Man man man Indojood en de rest van de verongelijkte forum politie……..niet zo raar dat Litmanen af en toe flink jullie van repliek dient in jullie eigen ‘straattaal’ zoals jullie dat altijd noemen. Stoer hoor echt laat me even 👏👏👏👏👏👏👏👏. En echt ‘lachen’ word het hoe jullei dan als kleine kinderen gaan janken van hey hey hij doet het weer.

      Indojood ik heb even paar dagen stevig opgelet nadat je zo verongelijkt hebt gedaan toen Litmanen tegen BR even over de schreef ging. Vond ik zelf toen ook, maar je doet gewoon vrolijk mee man. Je bent geen haar beter dus. Daarom moet ik ook beetje lachen om je ‘verhouding’ met Widi. Die heeft een keer wat geroepen over Johan en Jonk en toen heb je hem weken gezocht. Laatst gaf hij aan om te zijn met Dennis en zijn vrienden bij grof vuil zetten en je bent weer helemaal grapjes met hem aan maken.

      Echt jullie beseffen neem ik aan dat dit allemaal virtueel is met mensen die niet hun eigen namen (durven) gebruiken? En als je dat beseft hebben jullie dan niet het idee hoe belachelijk dat ‘sterke’ groepje vsn jullie overkomt hier van tijd tot tijd?

      Triest maar hey laat me raden ligt wsl allemaal aan Litmanen right?

     2. EugAjax

      Indojood als je Litmanen ooit nog eens “misbruiker van de naam van voetballer” benoemt denk dan eens eerst even terug aan wat je hier als antwoord geeft. Jij bent DE vertolker van de Cruijff evangelie. JUIST Johan had oog voor iedereen in de maatschappij, zeker voor de mensen die je nu omschrijft als de zwakkeren………
      Kijk uit dat je ook geen misbruiker word van degene waar jij zo gek op bent. Dat past niet bij je. En doet jouw Cruijff boodschappen in kracht afnemen wat mij betreft…….

      Gelukkig is er meer dan hoop. Je echte ik, en niet deze virtuele, is wsl totaal andere persoon gezien je prachtige aanbod aan Jagger laatst. Blijf maar wat dichter bij die echte dan. Dan zou. Cruijff pas echt trots op je zijn👍.

     3. dickst14

      Eug ik gebruik wel mijn eigen naam en vindt jou vriend Litmanen een interresant probleem geval voor de medische wereld om te onderzoeken. Hij zal in ieder geval veel gepest zijn op school vanwege zijn domheid en geaardheid.

     4. 🆎

      Even voor de duidelijkheid Eug. Ik hoor niet tot een groep. Ik heb mijn eigen mening en ik heb daar niemand anders voor nodig. Dat soms meningen gelijk lopen maakt het nog geen groep.

     1. Amoebe

      Wij hebben toch geen probleem of zo litmanen?

      Gewoon beetje zeiken op elkaar moet toch kunnen….we weten toch hopelijk wel wanneer iets gemeent is of niet?

      Nou kusje van armoede dan maar!

     2. Yindi

      Litmanen, jij voert een persoonlijke vete uit hier met een aantal forumleden. Inhoudelijk voeg je maar zelden iets toe behalve dan dat je blijkbaar iedereen een “mongool” vind die anders denkt dan jij. Je gebruikt dat woord te pas en te onpas. Het enige wat ik met je deel is jouw mening over Veltman (reden dat ik jouw bijdrage lees) maar daar houdt het dan wel mee op. En nogmaals: jouw nick is een belediging aan het adres van de werkelijk warme menselijke persoonlijkheid die Litmanen zelf was/is.

     3. Litmanen

      Hindi, jij loopt net zo hard achter Indioot en AB aan als Dickst.
      Moet je zelf weten, geen probleem, maar laat mij ff met rust.
      De heren, met AB voorop zoeken zelf steeds de oorlog en ik ben een van de weinigen die zich niet laat intimideren door dat uitschot.
      Er zijn door hun al genoeg mensen afgehaakt hier na te zijn afgezeken door die mongooltjes.

      En als je weet waar ik al voor uitgescholden ben dan zul je het met me eens zijn dat het woord mongool heel dunnetjes is voor wat ze in werkelijkheid vertegenwoordigen.

     4. dickst14

      Toch knap van jou en Eug om elke dag 3 uur onzin te typen. helaas heb ik geen tijd om het allemaal te lezen.

  3. Ajax 1

   Zo, dit valt gelukkig mee. Oaar wedstrijden eruit, herstellen in de winterstop en dan die titel binnen gaan halen. Was al bang dat het lang ging duren, terwijl hij echt een goede indruk maakt tot nu toe.

   Wel nog een linksback en rechtsback aantrekken, want we zitten te dun in de goede verdedigers.

  4. dickst14

   Zeker balen. Is echt een hele goede aankoop. Hopelijk komen we de wedstrijden tot aan de winterstop door zonder puntverlies.

 1. Gert Ajax

  Ook een zeer goede speler.
  Ik had erger verwacht ben opgelucht dat het geen zware blessure is.

 2. Jimmy1971

  Misschien kunnen we de rest van het seizoen Riedewald huren van Crystal Palace , die hoeft iig niet de taal en de speelwijze te leren ..

 3. BobbyHaarms

  Persoonlijk dacht ik: einde seizoen. Gelukkig valt het in dat opzicht reuze mee. Maar wie had dat gedacht? Toen Ajax hem kocht dachten er een hoop (waaronder ik) dat het niet veel kon zijn. Koopje, Oostenrijker, veel te jong. Maar wat doet ie het geweldig goed in de verdediging! Hoop dat we hem er gauw weer bij hebben.

  1. Litmanen

   Eens, ik dacht hetzelfde, maar hij overtuigt vanaf de eerste minuut. Ook nog een prima pass in zijn benen.

   1. dickst14

    Pass in zijn benen?? Waar anders? In zijn armen. Maar je hebt gelijk hij heeft bijna net zo een mooie crosspas als de beste verdediger van Europa, jou Veltmannetje.

    1. Litmanen

     Heel, weer een opbouwende en inhoudelijke reactie.
     Gek he Nickst, de passes van Veltman en Wober komen aan, die van Ziyech zelden.

     Zo, heb ik toch weer inhoudelijk gereageerd op een strontbijlage van jou.

     Wie weet, leer je ervan, hoewel ik het niet denk in jouw geval. Want zonder hersens gaat dat niet zo makkelijk.

     Fijne zondag mongooltje, je hoort tenslotte nu bij de club.

     1. dickst14

      Vraag me af hoe het is om zo’n triest leven te hebben. Nietmanen ik kan beter niet vragen wat er mis is gegaan in jou leven. Je bent waarschijnlijk sneller klaar om te zeggen wat er wel goed is gegaan. Zelden zo’n triest figuur meegemaakt. Prettige zondag en hou je Veltman pyama lekker aan vandaag.

 4. Charka53

  Gelukkig geen zware blessure maar wel vervelend voor hem en het team , hij zal gemist worden in de komende wedstrijden.

 5. remus33

  Was Riedewald maar niet zo eigenwijs geweest om te vertrekken, hier had ie nu al maanden lekker kunnen ballen ipv een broodje kroket eten op de tribune daar.

  1. Iamsterdam2015

   Ja zit wat in remus33 maar alsnje al een kl%* seizoen hebt gehad bij ajax dan neem je die gok….en ja, die viel verkeerd uit! Blijft zonde.

 6. EugAjax

  Klint ondanks blessure toch positief. Stuk korter dan ik vreesde. Succes en sterkte in je herstel. We zullen je nodig hebben. Overigens zeer goede aankoop wederom. Toch beetje voetbalverstand in leiding?

     1. Litmanen

      Tel jij dan de miljoentjes die Marc verdient heeft even op?
      Of kom je niet boven de 150 miljoen met je kleine kippehersentjes.

     2. dickst14

      Die had een ander niet verdient??? wat een blinde mongool ben je toch, om in jou termen te spreken.

   1. Emilio4Ajax

    Orejuela en Cassierra hebben eigenlijk nog geen kans gehad. Niet afschrijven dus. Younes was geweldig in een voorhoede met Dolberg en Traoré, maar kans sinds het vertrek van Traoré de volgende stap blijkbaar niet maken en wordt, ondanks selectie voor die Mannschaft voorbij gestreeft door Kluivert….Doorselecteren dus… Sinky doet het op linksachter verdienstelijk als ie heel is, Dijks vanaf het begin een twijfelgeval geweest. Is een beest, maar komt voetbaltechnisch en taktisch te kort in dit Ajax… Denk dat de blessures een kans moet betekenen voor spelers uit Jong Ajax en Ajax A1 om door te schuiven en aan het grote werk te proeven… Komen de spelers terug van blessures gewoon weer terug zetten…❌❌❌❤️🍻😎

    1. Litmanen

     Als Kluivert zo als nu blijft voetballen (1 op de 4 wedstrijden goed) dan komt Younes vanzelf weer in de basis.
     Heel jammer voor Justin, maar hij echt té wisselvallig.
     Op dit moment althans.

     Maar waar praten we over. Hij is achttien en komt vanzelf.

 7. afcadeluxe

  had hem er liever tegen az bij gehad maar gelukkig is hij dan weer terug na de winterstop beterschap max

 8. AFCA my World

  Nu snap je weer waarom de supporters om verdedigers vragen ! Word wakker en haal direkte versterking ! ⚽️

 9. De Nees

  Oef…opluchting, vreesde als iedereen voor een lange absentie. Samen met Frenkie de revelatie van het seizoen.

  1. Ajax belg

   die Nuytick zag ik elke week sukkelen bij Anderlecht.Was men daarblij dat die vertok.aub NIET

 10. Joep

  Vind het nog steeds balen dat hij donderdag geblesseerd uitviel. Gelukkig valt de schade mee. Max heel veel sterkte met je herstel

Reageren is niet mogelijk.