There are no ads, please add some


Marcel Keizer verklapt wie de aanvoerdersband overneemt

Normaal is Joël Veltman de aanvoerder bij Ajax alleen aanstaande zondag is dat net even anders omdat de heer Veltman één wedstrijd geschorst is. Zijn taak zal overgenomen worden door Lasse Schöne aldus Marcel Keizer tijdens zijn persconferentie. Het lijkt er ook op dat Deyovaisio Zeefuik opgesteld gaat worden omdat Luis Orejuela nog veel moeite heeft met de taal en dat is voor het coachen toch wel een vereiste.


Gerelateerde posts

64 reacties

  1. De seijs

   Had beter geweest als Ziyech aanvoerder was geweest zondag. Extra druk op zijn schouders zou hem misschien tot denken hebben gezet , dat hij en het team beter moet presteren. Misschien is hij wel de grote leider in het veld die ajax nodig heeft. Op de bank is het niet veel soeps.

    1. De seijs

     Voor mij moet het een posetieve vechter zijn. En daarom had ik graag gezien dat Ziyech aanvoerder zondag was. Had gehoopt dat hij mij dan posetief was opgevallen. 👍

     1. Litmanen

      Lasse is de meest ervaren Ajacied, ook in leeftijd. Bovendien een stuk nuttiger dan Ziyech.
      Die was weer niet de aanjager die we nodig hadden donderdag.
      Schone staat er altijd.

  1. HURBIE

   Die scheids geniet er echt van dat hij Veltman die kaart geeft
   Kijk maar naar die grijns op zijn kop Bah

   1. EugAjax

    Ja dat viel mij ook op wsl wat gebeurt bij die twee..desalniettemin een terechte kaart vond ik

  1. De Nees

   Als je Ziyech het mannetje laat zijn dan lijkt het me iemand die meer en meer groeit. Daarom alleen al zou ik die aanvoerdersband graag bij hem zien, kijken hoe die voortrekkersrol uitpakt in zijn spel, vermoed best positief.

 1. Vak 120

  Schöne goede keus! Rust punt in elftal…vaak ook geen basis speler geweest,maar voor mij geen twijfel! Goede voetballer met ervaring

  1. Litmanen

   Schone is de man die anderen positief kan oppeppen, Ziyech is alleen met zichzelf bezig.
   Kijk maar na die geluksgoal van hem. Achteraf roepen dat hij er regelmatig op traint.

   Zou daar ook iemand staan die de bal van richting verandert?

   1. Vak 120

    Ja ik vind de supporters ook hypocriet..nou ik zal eerlijk zijn hakim..je speelde niet slecht maar die vrijetrap sloeg weer nergens op!

   2. dickst14

    Hou je toch een keer met je Veltman bezig i.p.v. Ziyech elke keer af te kraken. Jou lieveling had overigens weer het laagste cijfer.

 2. 🆎

  Keizer moet eens aan zijn spelers verklappen dat ze niet allemaal bij hun eigen 16 moeten gaan staan bij een vrije trap van de tegenstander. Dan komen nl alle spelers, op één na, van de tegenstander ook mee. Wist niet wat ik zag gisteren. Eén eenzame speler van Excelsior in de middencirkel, verder iedereen bij het strafschopgebied van Ajax. Zo roep je de ellende en een mogelijke kluts over je af. Drie, minimaal twee, spelers voorin houden zorgt ervoor dat er 3-4 spelers van de tegenpartij ook achter moeten blijven.

   1. 🆎

    Het is zo simpel. Ongelooflijk dat er op dat niveau niet aan wordt gedacht. Je hoeft geen wiskunde te hebben gestudeerd om dat te snappen.

    1. Litmanen

     Waarom zitten jullie niet naast Spijkerman?
     O ja, omdat er mensen zijn die er meer verstand van hebben.

     1. 🆎

      He kneus, kan jij niet naar Mars verhuizen. Idioot dat je bent. Ik geef je graag een paar Rico trapjes.

     2. Litmanen

      Tweede ring AB. Of Namibië, of weetikveelwaarnaartoe.
      Laser toch op randdebiel. Je hebt nooit een inhoudelijk antwoord.
      Schelden, zuigen en treiteren, dat is niet jouw tweede natuur, maar je eerste.

     3. De seijs

      Ja helemaal waar litmanen! En het meest zielige is dat er er een stuk of 1/2 hem geloven😂😂😂

     4. 🆎

      Je brengt het “beste” in mij naar boven Veltmanen. Dat jij een ander gaat beschuldigen van zuigen en treiteren is eigenlijk heel erg lachwekkend. Jij bent de voorganger hierin vwb Ziyech maar als je zelf wordt aangepakt is de wereld te klein. Ziyech heeft gelijk, er zitten flink wat hypocrieten onder de supporters.

     5. Litmanen

      Ik heb het hele seizoen al gezegd dat Ziyech een geweldige voetballer is maar totaal uit vorm.
      Dat toont hij elke week aan, oa met zijn fantastische vrije trappen.
      En als er dan per ongeluk ééntje invalt heel arrogant over hypocriete supporters beginnen.
      1 op 50 loopt mijnheer maar zegt ijskoud “Als Lasse mee had gedaan had ik toch deze vrije trap genomen”.

      Verkopen die arrogante zak. Is geen Ajacied.

      Dus wie is hier hypocriet AB. Misschien de mensen die Ziyech nu ineens de hemel in prijzen?

      We zullen het zondag zien. Of onze ster vanaf het begin de kar trekt of dat het wederom van Lasse of Frenkie moet komen.

      En zoek jij intussen het woord hypocriet ff op. Dan weet je dat jij er meer recht op hebt.

      En denk aan je schoonmoeder, kwallie.

 3. Kingkong

  Alhoewel schone een aanvaardbare keuze is had ik ziyech genomen dat had hem gestreeld en dan gaat hij voor je doorvhet vuur en zo’n ziyech heb je nodig tegen az.

    1. Litmanen

     Nickst13, Ga nou maar genieten zondag.
     Mocht het nou fout gaan dan even denken aan het vele balverlies van een van onze middenvelders en het gemis aan ervaren en goede verdedigers.

 4. Ajaxfoort

  Schone is degene die het moet overnemen inderdaad. Ik moest wel even lachen toen ik hem gisteren als kabouter plop op de tribune zag zitten maar het is een echte Ajaxied. Na zijn loopbaan moeten ze hem een functie binnen Ajax aanbieden. Hij is een motivator.

     1. Widi

      Hele aardige vent. Hij kocht eerst een krant van 🆎 en toen nodigde hij hem ook nog uit om bij hem thuis tv te komen kijken……..

     2. Indojood

      Toch moet 🆎 op zijn hoede zijn, die kennis zou zo maar eens een voorvochtmens kunnen zijn.

 5. Charka53

  Ik vind Schone een terechte keus hij straalt positiviteit uit dat zie ik niet bij Ziyech .

 6. BobbyHaarms

  Prima keus, Schöne. Zyech is een geweldige voetballer maar zeker (nog) geen geschikte aanvoerder. Schöne piept nooit en staat er ook altijd als je hem nodig hebt. Mag van mij zelfs aanvoerder blijven ten koste van Veltman.

  1. PvL020

   Punt is alleen dat Schöne nog al eens gewisseld wordt en je aanvoeder wissel je niet. In de eredivisie kan het overigens makkelijk maar europees, en ik ben echt een fan van Schöne, kwam hij wel eens te kort.

   1. BobbyHaarms

    Eens op dat punt PvL020, Europees gezien komt Schöne nog wel eens tekort en merk je dat hij moeite heeft/krijgt met het niveau. “Voordeel” alleen is dat we voorlopig toch niet in Europa spelen, en in de eredivisie vind ik Lasse echt een kei. De beste vrije trappen specialist, niet te stoppen en altijd voorop in de strijd als de wedstrijd daarom vraagt. Maar wat je zegt, een aanvoerder wissel je niet.

    1. Litmanen

     Ik zie in Spanje en Engeland zo vaak een aanvoerder gewisseld. Is toch geen.probleem?
     Bovendien, we spelen nog meer dan een half seizoen alleen in Nederland.

 7. Stephanafca

  Ik zou schone als centrale verdediger inzetten. En als rechtsback Zeefuik, dan heb je aardig voetballend vermogen vanuit achterin met schone en f de jong

 8. AFCA my World

  Gelukkig niet Ziyech die heeft het al veel te druk met zichzelf,en verklapt nee logisch zou het eigenlijk altijd moeten zijn ! ⚽️

 9. PvL020

  Daar mogen de heren bij Ajax toch wel eens goed over nadenken als ze een speler kopen uit zuid amerika, dat de taal een probleem is en dat je ze dan de eerste tijd niet kan gebruiken?? Zonde van je centen. Schöne overigens een goede keuze!

 10. Morph49

  Is het niet gek dat we een Luis Orejuela kopen, maar dat we hem niet kunnen opstellen, omdat er blijkbaar niet met hem te communiceren valt? Dan was Sanchez zeker een talenwonder 😬

  1. BobbyHaarms

   Sommige spelers voelen zoiets aan en hebben aan 1 blik genoeg. Orejuela kijkt waarschijnlijk nog teveel naar de grassprietjes ipv naar zijn eigen medespelers.

Reageren is niet mogelijk.