Gametalk Ajax – Excelsior: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat donderdagavond de thuiswedstrijd tegen Excelsior op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – Excelsior begint donderdag om 20:45 uur.


Related posts

27 Comments

    1. Iamsterdam2015

      Vaak zie je dat inderdaad helaas. Zou mij dan weer niks verbazen als het maar 1-1 wordt.

  1. BobbyHaarms

    Lekker hoor, de concurrentie laat ineens links en rechts punten liggen. Vanavond op doelsaldo over Az heen en zondag in kaasdorp die gasten afmaken en eroverheen ?

      1. BobbyHaarms

        Ja toch Eug? Als je het als Ajax zijnde nu niet doet vrees ik dat Ajax alsnog het hele seizoen achter de feiten aan blijft lopen.

        1. EugAjax

          Precies ik schreef ergens anders al als we vanavond nu niet inlopen dan ben je het niet waard om voor de titel te spelen. Simpel. Het is nu aan de heren om het te laten zien

          1. ?

            Vergeet niet wat ze hebben meegemaakt Eug. Toch? Of is dat nu opeens niet meer ter zake doende bij je. Is die periode nu opeens voorbij.

      1. BobbyHaarms

        Klopt, weet ik. Daarom gaan we vanavond al bij een gelijke stand op doelsaldo ruim over die stinkkaasjes heen. En zondag 3 punten los van ze (maar wel eerst 2x zien te winnen ?)

  2. Charka53

    Nou met de wetenschap dat pisvee de weg kwijt is moeten wij toeslaan geen gezeur meer nu echt blijven voetballen en er boven op kletsen elke wedstrijd weer om te beginnen Exelcior .

  3. Kingkong

    Deze week nog 2 x het koppie er bij houden en met goede motivatie starten dan ligt alles weer open.

  4. Jimmy1971

    Aan de instelling vandaag kunnen we zien of we dit seizoen toch nog mee gaan doen , laat het zien mannen !!

  5. woody79

    kom weer eens koekeloere hoe het hier is. gaat gelijk lekker. ga vanavond eens lekker zitten voor een klinkende overwinning

    1. BobbyHaarms

      Hee Woody, goed je hier weer te zien pik! Ja gaat lekker hier, vooral na een overwinning. Verder verandert er hier niet zo veel, behalve sommige nicknames ? Met jou ook alles goed?

  6. woody79

    druk guys. vooral met kleine suarez (hoop ik) kom er niet aan toe lekker mee te babbelen over ons clubbie

    1. BobbyHaarms

      Je hebt gelijk Woody, je hebt een Godenzoon op te voeden ? Maar je bent zo weer op de hoogte hoor. Goed je hier weer ff te zien

Comments are closed.