Janssen fluit Ajax – Excelsior, Makkelie AZ – Ajax

Ed Janssen is door de KNVB aangewezen als arbiter bij het competitieduel van aanstaande donderdag tussen Ajax en Excelsior. Janssen zal in de Johan Cruijff Arena worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van Dongen en Van Zuilen. Vierde official is Mulder. Ajax – Excelsior begint om 20:45 uur. Aanstaande zondag zal Ajax het moeten doen met Danny Makkelie die de wedstrijd in Alkmaar zal fluiten. De arbiter wordt in Alkmaar geassisteerd door Mario Diks en Hessel Steegstra, Edwin van de Graaf is vierde official. AZ – Ajax begint om 14:30 uur.

Bron: KNVB

Related posts

31 Comments

 1. Kingkong

  Ik blijf zeggen wie er ook fluit we moeten het zelf doen en zo spelen dat de arbiter geen negatieve invloed kan hebben!

  1. De Ajacied

   Idd maakt geen fluit uit wie er fluit
   Gewoon zelfde instelling als afgelopen zondag
   Dan komt alles goed
   ❌❌❌

 2. nick-afca95

  AZ word een hele lastig wedstrijd. Verwacht meer tegenstand van AZ als van PSV. Als je echt wil winnen, dan win je. Ongeacht wie er fluit. Ben benieuwd. Maar eerst Excelsior

 3. Finidi

  Of Jan nu fluit of Piet, het Ajax van afgelopen zondag stoppen ze niet! ( verlaat Sintgedicht?)

 4. 大ファン AjakkusuBaruserona

  Laat Ajax maar gewoon zijn concentratie houden. Excelsior speel je niet op halve kracht van de mat.

 5. AFCA my World

  Er moeten de komende wedstrijden,en vooral die van zondag punten gepakt worden ! Anders is de winst op pisvee voor niets geweest ! ⚽️

 6. Widi

  Berdien Stenberg fluit ook goed. Gezeur over die scheidsrechters. Als Ajax met volle overgave speelt, kunnen we in NL van iedereen winnen. Uit en thuis.

     1. Widi

      Niemand hoeft mij te leren lezen Seijs. Ik kijk altijd alleen naar de eerstvolgende wedstrijd. En die is niet zondag. En niet tegen AZ.

     2. De seijs

      Dat snap ik. Maar jij reageert op mij. En ik heb het over zondag en AZ. Vandaar. Maar dat zie / snap jij nu ook wel.??

     3. De seijs

      ??Je kan ook gewoon toegeven. Nogmaals jij reageert op mij. En ik heb het over zondag en AZ. Er staat daarvoor nergens dat jij het over de eerst volgende wedstrijd (exelsior) heeft. Vandaar widi .

 7. Ajaxfoort

  Nou PSV heeft weer 2 punten laten liggen. Morgen Exelcior en zondag AZ pakken en we raken aardig op stoom. Ajax is wel vaker langzaam gestart. Het kan nog makkelijk!!

Comments are closed.