There are no ads, please add some


Is Marcel Keizer op de goede weg?

Is na de winst op psv oefenmeester Keizer op de goede weg of zou hij bijgestaan moeten worden door een meer ervaren kracht?  Geef je mening en bespreek het en wellicht krijg je ook nog gelijk.
Gebruikers van de app kunnen  via deze link hun stem uitbrengen.

Is Keizer goed bezig of heeft hij een ervaren persoon naast zich nodig?

Bekijk de resultaten

Laden ... Laden ...

Gerelateerde posts

97 reacties

 1. 大ファン أجاكس بارسيلونا

  Keizer hooguit als assistent als de nieuwe trainer daar behoefte aan heeft. Spijkerman, Winter en L’ami exit

   1. paulvos

    Of Keizer op de goede weg is moet nog blijken, met Bosz duurde het ook wel ’n tijd voor dat hij het op de rails had, de tijd zal het leren.

    1. Bakkie

     Ben tot op heden totaal niet tevreden met de trainer Keizer, ik vind hem onzeker overkomen en hij mist autoriteit, uitstraling en charisma.
     Enige positieve puntje tot nu toe vind ik zijn oplossing met drie verdedigers, aangezien hij geen aanvallende backs heeft. Dat getuigt van inzicht en lef dat je ook zo tegen PSV durft te spelen. Maar houdt ie hieraan vast? Of gaat hij weer sleutelen?

     1. Bakkie

      Hij geeft aan dat hij het liefst 4-3-3 speelt, dus dan zal er in de winterstop wel versterking komen.
      Ik zou zelf lekker Wober, De Ligt en Veltman centraal laten staan.

     2. Indojood

      We moeten spelen met iemand die rugdekking kan geven. Nu was 3-4-3 mogelijk omdat Cocu in al zijn domheid 5-3-2 speelde. Zo had je de rugdekking in de verdediging en de extra man op het middenveld. AZ gaat echt wel met 3 aanvallers spelen en dan is 3-4-3 niet te doen omdat je dan één tegen één staan. En daar houdt Cruijff niet van, vandaar ook de controlerende middenvelder in zijn teams. Die kan dan inzakken mocht de inschuivende vrije verdediger te ver naar voren staan bij balverlies.

     3. -buitenkantje rechts-

      Spelen met twee inschuivende middenvelders kan ook.. die links en rechts achter rugdekking kunnen geven en inschuiven op het middenveld.. dan moeten vervolgens de voorstemiddenvelders (Ziyech, Siem) naar buiten trekken om ruimt te maken voor de twee spitsen (KJH,Suarez😜) die dan weggestoken kunnen worden..
      Oftewel 3-5-3

     4. marcussboss

      met 3-5-3 staat er een speler teveel in het veld😜 of je moet natuurlijk de keeper meetellen

     5. Indojood

      3-5-3? Is dat een Ajaxpers variant, haha?

      Alle systemen met 3 achterin gaan alleen werken als de tegenpartij met minder dan 3 aanvallers speelt. Bij balverlies staat de achterhoede meteen onder druk en één tegen één. Jouw inschuivende middenvelders staan dan uit positie. Is gewoon klassiek Cruijff denken.

    2. JohnDoe77

     Welnee; bij Bosz duurde het even voor de selectie zijn manier van spelen onder de knie had. Hoe en met wie was vanaf de eerste training duidelijk bij Bosz en dat ontbreekt bij Keizer!

 2. AjaxKat

  Tuurlijk is hij op de goede weg, rare stelling na zondag.
  En om eerlijk te zijn is het een knuppel in het hoenderhok om er nu nog een ervaren kracht naast te zetten. Dat slaat nergens op, zorgt alleen maar voor onrust. Niet door afgelopen zondag, maar ben echt van mening dat een nieuwe trainer nu niks tot weinig toevoegt. Wacht dan tot eind van het seizoen. Serieus, deze mening heb ik al een tijdje.

  1. Ajax 1

   Redelijk opportunistisch wat mij betreft: tegen twente domme wissels en een week later de held. Helemaal goed tegen psv maar dankzij keizer hebben we toch al punten verspeeld. Hij heeft nu wat krediet maar punten verspelen tegen kleintjes de komende wedstrijden: dan moet het klaar zijn.

    1. HURBIE

     omdat hij nu heeft gewonnen tegen PSV moeten wie oordelen of Keizertje op de goed weg is
     Daar krijgen we wel antwoord op de komende drie wedstrijden

   1. Litmanen

    Eens Ajax 1. Keizer, symphatieke man, echte Ajacied, maar geen toptrainer (nog). Achteraf gezien van Bergkamp en vdSar een buitengewoon grove gok om deze man naar voren te schuiven.

    We hadden een geweldige trainer en die moest weg, want hij wilde zelf zijn technische staf samenstellen. Als Keizer strandt, en dat gaat uiteindelijk toch gebeuren, dan zou het schandalig zijn als Bergkamp zou blijven.

    Na het ongeluk met Nouri heeft Keizer nog heel veel meer op zijn bordje gekregen dan van te voren te bedenken was, dus alle respect voor de mens Marcel Keizer.

    1. AjaxKat

     Sorry ajax1 maar ik vind het vrij opportunistisch om te denken dat het meteen beter gaat met een gloednieuwe trainer zo midden in het seizoen. Elke nieuwe trainer moet weer wennen aan deze groep. En PB krijgen ze toch niet terug. Ajax is ook zo’n complexe club dat een nieuwe trainer ook niet zomaar 4-4-2 of zo kan gaan spelen alleen voor de punten.
     En om eerlijk te zijn over Keizer… ik beschouw dit seizoen met hem toch al als verloren. Daarom kun je in mijn ogen als directie zijnde (zij stappen toch niet op om ruimte te maken voor PB) er niet vanuit gaan dat je kampioen wordt en dan in de luwte voorbereiden op volgend seizoen met een nieuwe trainer en goeie aankopen die in de zomer starten. En kijk ook eens naar precies een jaar geleden, toen stond PB er ook niet lekker voor en was de roep om een andere trainer ook sterk.

     1. EugAjax

      AjaxKat, eens met je in grote lijnen. Meest met laatste gedeelte. Ik zou forumleden zelfs naar feb 17 laten kijken……

      Een dag na wissel Kluivert na 13 min in wedstrijd tegen Legia…. en dan eens de commentaren op Bosz lezen……….maw slechts drie maanden voor einde seizoen en ook nog eens met een betere selectie en een rustige voorbereiding,

      Ik verschil wel van mening met je over Bosz. Het is een goede trainer en ik heb genoten merendeels van vorig seizoen, vooral tweede helft seizoen. Maar het is zeker geen messias…….

      Vaak word gezegd hij is beter als De Boer. Nou dat is echt totale onzin. Buiten het feit dat hij ons eigen waarde beetje heeft terug gebracht vorig jaar heeft hij geen prijs gepakt. En dan natuurlijk prachtige EL avontuur zeker, maar nu met Dortmund in CL geen een keer winst, zelfs niet tegen Cyprus ploeg…………hij is dan wel door naar EL. Maar met laagste puntenaantal ooit op derde plek poule CL……..

      Zet dat even tegenover de poules die De Boer met Ajax heeft moeten bevechten en dan kan je alleen maar concluderen dat ALS er al een andere trainer moet komen, ik geloof ook niet in een schokeffect. Dan is Frank de man.

      Hij kent de club als geen ander en zal meteen orde op zaken kunnen stellen. Ik zou het niet nog een keer aan Bosz geven.

      Ten eerste wil hij veel wat indruist tegen plan Cruijff (geen of onvoldoende aandacht eigen jeugd, zijn eigen staf bepalen als passant). Wel is zijn voetbalvisie als geheel top en Ajax waardig.

      Ik heb het ale eerder gezegd. Bosz heeft zijn kans gehad bij de mooiste club van Europa en niet willen afmaken, en hij heeft zijn kans gehad bij een Duitse topclub en ontslagen binnen een half jaar.

     2. ريجزويجكس أجاكسفان এবি

      Probleem van de commentaren die jij geeft Eug is dat er op elke alinea wel wat op tegenin is te brengen. Dat worden dus hele lange antwoorden omdat jij an die lange stukken schrijft. Daar heeft vrijwel niemand zin in dus lijkt het voor velen alsof je veel medestanders in je mening hebt. Veel mensen denkenook: zo zo die heeft er verstand van. Ik wens je veel geluk hiermee.

     3. Litmanen

      Eug. je verhaal klopt niet.

      Bosz heeft bezworen dat hij wegging bij Ajax omdat hij al vanaf januari bezig was om de ts te veranderen maar vdSar Bergkamp niet durfde af te vallen.

      Ik geloof Bosz daarin. Hij had succes en was door Cruijff min of meer bij Ajax terechtgekomen, wat hij een grote eer vond.

      Dat Dortmund keurig aan vdSar heeft gevraagd of zij met Bosz mochten praten en direct toestemming kregen zegt genoeg over het Technisch Hart.
      Alleen Overmars wilde dolgraag met Bosz verder. Vergis je niet, die finaleplaats heeft vele miljoenen opgeleverd.

      Ik vind Frank een uitstekende oplossing, omdat er voor Bosz op dit moment geen enkele reden is om bij Ajax terug te keren.

      Laat Frank maar bewijzen dat hij ook leuk voetbal kan l aten zien. D i e schalen komen dan van zelf wel.

     4. ريجزويجكس أجاكسفان এবি

      He …… eens Litmanen 👍 100% zelfs 😉. Frank heeft overigens laatst toegegeven dat hij qua spel concessies heeft gedaan die hij niet had moeten doen. In hoeverre dat ook in Italië en Engeland speelde weet ik niet maar ik ben blij met zijn uitspraak.

     5. EugAjax

      Litmanen, ik heb Bosz hoog zitten als trainer maar niet als mens. Voor Bosz geldt maar 1 ding en dat is Peter zelf.

      Ik wil je graag refereren aan diverse interviews met meerdere mensen waar vooral die van Maarten van Rossum er boven uitsteekt. Ooit bij Voetbal Inside.

      Hij heeft jaren Bosz gevolgd. En kan wat mij betreft een goede mening vormen. Niet dat ik van 1 bron wil uitgaan maar ik meer dingen over hem gelezen. En als ik dan naar zijn patroon kijk dan zie ik grote paralellen. Hij rende halverwege een seizoen weg bij Vitesse om zich te verbeteren bij Jordi, vervolgens binnen een half jaar meteen naar Ajax toen hij de kans kreeg. Eerlijkheid gebied te zeggen door een opgenomen clausule. Dus Jordi zijn eigen fout. Dat zag hij in en wenste Bosz succes. Dan als we hem mogen geloven dan is hij vanaf januari al dingen aan aangeven wat binnen Ajax moet veranderen. Dat kan, maar ik heb ook van hem rond finale gehoord dat hij iig zelf wel blijft. Dus waar praat hij onzin?

      Verder wilde Ajax iig meewerken met Spijkerman en die was al naar tweede gedirigeerd. Toch was dit volgens meneer niet genoeg en wilde hij nog meer.

      Dan na finale volgt er een evaluatie moment. De eerste kreeg meneer Bosz wat kritische vragen over bepaalde dingen, oa zijn taktische beslissngen en hoe hij over de opleiding dacht. Zo waren er nog meer dingen.

      Ze hebben toen gezegd dat er een tweede gesprek moest komen om de gang van zaken te bespreken en hoe nu verder.

      Dat tweede gesprek is er NOOIT geweest en dus kan Bosz niet weten wat Ajax wel en niet had willen doen.

      Het tweede gesprek kwam niet want Bosz kwam toen met Dortmund op de proppen, MIDDEN in de besprekingen met Ajax over dit seizoen!

      Dit alles doet mij oordelen dat Peter vooral aan Peter denkt. Ik ben wel met je eens, misschien had Sar moeten zeggen luister Peter we gaan perse tweede gesprek in en kunnen altijd nog beslissen dat je met Dortmund kan praten. Maar gezien de geluiden die ik heb gehoord en gelezen was het een utopie geweest dat ze eruit zouden komen.

      Begrijp me niet verkeerd ik heb hem als trainer hoog zitten alleen niet als mens. En zijn geloofwaardigheid is wat mij betreft laag.

      We hebben weleens eerder hierover gediscussieerd en ik vind dat top leer ik van. En mss krijg ik ooit andere inzichten.

      Maar uiteindelijk ben ik van mening NIEMAND is belangrijker als de club en zijn filosofie, zelfs Peter Bosz niet, toegegeven lichtelijk cynisch.

     6. ريجزويجكس أجاكسفان এবি

      Wederom een lang stuk vol met onjuistheden. Aan anderen om de moeite te nemen hier op in te gaan. Eug, bet wordt steeds gekker met je zoveel onjuistheden weet je hier aan te geven. Je bent eigenlijk gewoon heel erg slecht.

     7. ريجزويجكس أجاكسفان এবি

      Kijk toch eens naar die lappen tekst man. Get a life.

     8. Kingkong

      Nee eug als je niets anders te doen hebt dan lappen tekst om de tekst te produceren heb je geen leven!

     9. Widi

      Maarten van Rossum? Die haat voetbal. Die gaat echt Bosz niet volgen. Bedoel je misschien Marcel van Roosmalen?

     10. ريجزويجكس أجاكسفان এবি

      Widi, laten we als standaard commentaar geven bij Eug “onzin” en “onjuist”. Meer energie is doodzonde.

     11. Widi

      Nee. Ik ga niet samenspannen. En Eug ook niet wegzetten. Af en toe reageer ik. Ik probeer met respect.

     12. ريجزويجكس أجاكسفان এবি

      Dan doe je gewoon dom mee. Succes. Met “we” bedoel ik overigens iedereen hier. Ik word als dwaas weggezet maar Eug is gewoon een sneeky ventje. Een griezeltje zoals ik al eerder heb aangegeven. Dat mensen dat niet zien is ongelooflijk. Dan vecht ik wel in mijn eentje tegen de molen. Geen probleem.

     13. Litmanen

      Eug. je verhaal klopt in deze echt niet. Ik weet niet wat Maarten van Rossum heeft gedaan, maar verstand van voetbal heeft hij in geen geval. Ik denk dat je iemand anders bedoelt.

      Zelfs vdSar heeft erkend dat vanaf januari al door Bosz eisen zijn neergelegd bij het TH. Dus welk evaluatiegesprek er is geweest, vdSar wist vooraf wat Bosz wilde.
      Verder heeft Cruijff maar ook Jordi destijds gezegd dat de door Bosz gewenste speelwijze uitstekend bij Ajax past. Daarom wilde Jordi Bosz in Israël.

      Bosz verdiende bij Macabbi drie keer zoveel als bij Ajax. Het lijkt me niet dr je dan na een jaar voor het geld van Dortmund kiest.

      Maar goed, ik geloof Bosz en jij vdSar en Bergkamp, waarvan de laatste een zeer goede vriend is van Keizer en hem zelf naar Jong heeft gehaald.
      Feiten die echt niet te ontkennen zijn.

      Nogmaals, alle respect voor de mens Keizer. Maar dat staat buiten zijn kunde als trainer.

     14. EugAjax

      Sorry Litmanen ik noem verkeerde bron. Het is de Vitesse volger van ik dacht de Gelderlander. Hij heet wel van Rossum dacht ik.
      Mbt Bosz ik bedoelde dat hij een carrieretijger is en zo snel mogelijk naar de absolute top wil. Dus ik bedoelde niet financieel. Ik vind het zelf ook geen verkeerde ambitie, alleen wees eerlijk en gebruik dan dat in je verhaal als Bosz zijnde.

      Ik besef dat er veel kritiek is op Sar en Bergkamp en met name dat ze vriendjes willen hebben in de organisatie. Zou kunnen, maar wilde Bosz niet hetzelfde? Je kan mij niet vertellen dat Krüzen een betere spitsentrainer is als Bergkamp op assistent. Van wie zullen de spitsen meer leren? Ook daar is al antwoord op gegeven door Dolberg, Kluivert etc…dus als je Bergkamp uit je staf wil en Krüzen wilt houden, de rest ook weg en zelf je staf wil samenstellen wie hadden daar dan komen zitten? Ja ik denk dus ook vriendjes.

      Als laatste ik geloof dat in voetbalwereld niemand volledige waarheid spreekt. Bosz niet, maar Sar en Bergkamp ook niet.

      Nogmaals alle waardering voor Bosz zijn werk bij Ajax. Hij wilde weg uit onvrede getuige zijn quote “dat hij so wie so weg zou gaan bij Ajax ook al was Dortmund niet gekomen”.

      Onvrede gebaseerd op een situatie waarvan hij wist dat die al bestond toen hij bij Ajax kwam. Dat hij nooit en te nimmer zijn eigen staf kon bepalen met deze mensen aan het roer.

      Hij had dus ook kunnen kiezen om dus niet naar Ajax te gaan. Gelukkig voor ons deed hij dat wel en hebben we een Europese finale mogen meemaken. Maar nu is er geen weg meer terug voor hem. Peter Bosz heeft zijn kans gehad en helaas niet willen afmaken.

     15. EugAjax

      Widi klopt je hebt helemaal gelijk gaat over Marcel van Roosmalen, lekker handig van me😄😄. Als ik in een gebied op forum veel ‘AB tekens’ zie dan sla ik die meteen over. Sorry maar je hebt idd de goede te pakken.

     16. ريجزويجكس أجاكسفان এবি

      Eug, Ajax is nooit(op tijd) het gesprek aangegaan met Bosz. In een gesprek kan je tot elkaar komen die kans heeft Ajax laten lopen. Je kan de feiten verdraaien wat je wil maar Ajax heeft Bosz zijn werk niet laten afmaken en niet andersom.

     17. Ajaxslied

      Je 1ste zin zegt al dat je niks weet. Zijn ze nou nooit in gesprek geweest? Of zijn ze ze niet op tijd in gesprek gegaan? Dus hoe kan jij beweren dat iemand de feiten verdraait als je het zelf niet eens weet. Daarnaast las ik ergens dat je als nieuw persoon wilde beginnen hier op dit forum maar je bent nog net zo irritant bezig. Met Eug kan je tenminste normale discussie voeren. Wat ook normaal is als je het niet met elkaar eens ben. Enigste wat jij continue doet is mensen die een andere mening als jou hebben of als je het niet kan winnen afzeiken of belachelijk maken. Ik heb je nog nooit een goede inhoudelijke discussie zien voeren.

     18. Litmanen

      Eug. We zijn het oneens. Toch blijf ik er bij, als je zo carriere gericht bent dan ga je niet zo verschrikkelijk veel aan salaris inleveren om bij Ajax te komen.
      Want laten we eerlijk zijn, hij had ook kunnen mislukken.

      Bergkamp speelt een hele nare rol. Volkomen op de achtergrond, in het openbaar nooit verantwoording afleggen, maar wel verantwoordelijk voor de puinhoopbij Ajax. Keizer is voor de leeuwen geworpen en zal met ontslag eindigen bij Ajax. Einde carriere dankzij Bergkamp.
      Daarom zeg ik: einde Keizer dan ook Bergkamp naar de uitgang.

      Overigens vind ik Kruzen een betere assistent dan Bergkamp. Hij maakt spelers wel beter. Vraag maar aan de spelers zelf. Welke spits heeft Bergkamp beter gemaakt?

     19. EugAjax

      Litmanen dat klopt we zijn het oneens, mag ook wel een keer hoor😄👍. Was igg een normale discussie. Vond ik prettig. Op naar andere topics👍

     20. Ajaxslied

      Alleen al plaatsen voor de groepsfase CL levert al meer op dan die finale plaats dus een beetje dom argument. Daarnaast moet je miss een aantal interviews van spelers terug lezen waarin staat dat Bosz een aantal beloftes doet naar spelers en zelfs na de finale tegen heel de selectie zegt dat er in de zomer geen enkele speler mag vertrekken. Mensen hier op dit forum vertellen een hoop onzin en denken het allemaal te weten. Als iedereen zich eerst een wat meer verdiept in zaken in plaats van hun eigen meninkjes te verkondigen als feiten zou een stuk fijner zijn.

     21. Ajax 1

      Ik ben het eens ajaxkat dat het met een nieuwe trainer niet meteen beter hoeft te gaan. Maar als je koeman voor deze groep zou zetten, ben ik ervan overtuigd dat er geen fouten gemaakt worden qua wissels zoals keizer al een aantal keer gedaan heeft. Ik vind dat hij ons gewoon punten gekost heeft, bijvoorbeeld tegen twente.

     22. Litmanen

      Frank is een Ajacied, Koeman is vooral een fan van Koeman. Die is echt alleen met zijn eigen carrière bezig.

      Ik blijf er bij. eind van het seizoen ruilen met PEC. Iedereen blij.
      En anders Frank, maar die zie ik nog wel bij Oranje komen.

  1. De seijs

   Wij???? De echte voetbalkenner zeker niet! De echte voetbalkenner wil weer eens een trainer die tactisch erg sterk is. En dat is iets wat Bosz zeker niet beheerst!

   1. hansjmn

    Eens Bosje had ook bij Ajax al defensieve problemen, maar in de eredivisie kun je zijn spelwijze nog spelen, maar in Duitsland is dat een probleem, daar moet je een hechte verdediging hebben. Dus nee hij niet terug, laat Keizer maar bewijzen dat het tij geleerd is. En als dat niet goed gaat doe je Koeman maar een voorstel met keizer op de bank als assustent

    1. ريجزويجكس أجاكسفان এবি

     TS gewoon exit + Bergkamp + vd Sar en ook + Overmars. Mag in delen maar wel voor volgend seizoen.

 3. Charka53

  Laten we Keizer het voordeel van de twijfel geven we weten allemaal dat hij en zijn mannen een verschrikkelijk slechte start hebben gehad en ja hij heeft geen ervaring op een hoog niveau maar als de wedstrijd tegen pisvee de komende wedstrijden een vervolg hebben moeten we hem de kans geven.

  1. ems

   Probleem is dat keizer vooet had moeten borduren wat Bosz had neergezet. Alleen tegen Pisvee zagen we dat terug. Dus alleen als hij dat vanaf nu laat zien krijgt hij het voordeel van de twijfel. In de winterstop een lb en een rb erbij en je hebt een prima selectie

 4. Gert Ajax

  Je zag aan de wedstrijd tegen psv dat je kwalitatief de beste selectie van nederland hebt.
  Alleen sta je veels te veel punten achter gezien de kwaliteit.
  Kwestie van tijd dat keizer gaat domme beslingen niet zeker voor de camera enz

 5. ajaxpers

  Een zwaluw maakt nog geen zomer, niet op basis van afgelopen zondag nu opeens gaan denken dat hij geschikt is. Als Ajax zich een top club waant dan hoor je ook een toptrainer te hebben.
  1- Frank de Boer
  2- Ronald Koeman

 6. Zlatan4ever

  Een nieuwe trainer blijft van toepassing, Keizer heeft al bewezen niet geschikt te zijn voor de lange termijn. Sorry Keizer maar ik had meer vertrouwen in je neef Piet.
  Zeker als voetballer

 7. Vak 120

  Na zondag staat een trainer altijd(even) in zijn gelijk! Hij moet gewoon met deze 11 verder borduren,niet meer wisselen! Met frenky en zonder younes is een goede zet! Ik zelf zie liever huntelaar als dolberg..we moeten rust in de groep hebben,als is dat niet des ajax..

 8. EugAjax

  De vraag stellen is hem beantwoorden lijkt me. Ajax heeft vaak met beginnende trainers zonder gek veel ervaring succes gehad. En allemaal, op 1 na, hadden geen onmiddelijk succes. Ergo die hadden hetzelfde als Keizer nu. Veel tegenwind en tegenstand door slechte begin. Daar komt bij dat Keizer en a) een stuk mindere selectie heeft dan die anderen en b) een onvoorstelbaar moeilijke start,

  De man heeft het wegvallen van Nouri ontzettend goed begeleid binnen het team. Ja hij heeft keuzes gemaakt die ons punten heeft gekost. Maar de laatste paar weken al zie je steeds meer iets ontstaan met als klap op vuurpijl de bijna perfecte wedstrijd tegen PSV.!

  Versterkt middenveld en of Frenkie als doorschuivende CV lijkt de juiste oplossing. Kluivert vervangt Younes op heel goede manier, hoewel afgelopen zondag viel hij me wat tegen.

  Het seizoen is en blijft zwaar. Ontegenzeggelijk, maar als ik Ajax zag voetballen tegen PSV hebben wat mij betreft de spelers een signaal gegeven.

  Nu doortrekken en Keizer aanhouden. Er zijn maar weinig mensen die hem kunnen vervangen zonder onmiddelijk succes. Misschien FdB, hij is de enige die meteen succes had binnen Ajax.

  Maar Ajax heb met zijn volle verstand Keizer er neer gezet, dus nu moet je zorgen dat hij alle middelen toegereikt krijgt om zijn visie nu verder uit te bouwen.

  Het begint inderdaad ergens op te lijken👍⚽️⚽️⚽️

  1. ريجزويجكس أجاكسفان এবি

   Eug, wederom een hoop tekst zonder nieuws en inhoud. Sorry. Je bent wel consequent. Wel een vraag: wat weet jij van zijn aanpak qua genoemde begeleiding?

 9. Kingkong

  Kan ik na een goede opstelling nog niet zeggen , maar geef hem graag het voordeel van de twijfel

 10. M800M

  Ik begrijp alle opportunistische windvanen niet hoor. We winnen van psv met redelijk goed voetbal en alles is oppeens hosana en hij moet het voordeel van de twijfel krijgen. Dat heeft ie de afgelopen maanden toch al gekregen? en bewezen dat hij het niet in zich heeft. Zo veel punten laten liggen door verkeerde tactiek of wissels. Niets tegen de mens Keizer, hij kan er ook niets aan doen dat hij naar voren is geschoven, maar hij is op dit moment gewoon niet goed genoeg punt. Misschien dat het ooit nog komt maar ajax 1 is niet de plek om dat uit te proberen.

  1. Kingkong

   Mijn voordeel van de twijfel komt voort uit het feit dat hij frenkie als inschuivende laatste man heeft opgesteld en dat had NIEMAND van ons verwacht en getuigde eindelijk van moed !

 11. Ajax belg

  1 zwaluw maakt de lente niet….toch. Winst bij de kakkerlakken, week nadien punten kwijt. Hopelijk blijven ze nu bij de les.

 12. ريجزويجكس أجاكسفان এবি

  Natuurlijk was de overwinning op PSV gaaf. Natuurlijk was dat mooi maar kijk eens naar de eerste helft. Ongelooflijk veel bal gezit. Ongelooflijk veel spel in de breedte. Is er een schot op doel geweest? Had PSV het moeilijk? De tweede helft een doelp7nt van Neres waarbij ik mijn twijfels had over Zoet. Bal was houdbaar. Daa4n wordt spelmpas meer open met meer kansen en doelpunten voor Ajax. Ook PSV kreeg haar kansen. Kortom, mooie uitslag, tweede helft leuke wedstrijd, lekkere sfeer maar nu eerst gewoon Excelsior met inzet en passie verslaan. AZ komt daarna pas in beeld.

 13. timkloppers

  ligt niet alleen aan Keizer. Spelers zijn tegen psv en Feyenoord op en top gemotiveerd. Tegen andere clubs is het van komt wel goed. Erop kleunen moet je 34 wedstrijden continu. Zeker nu je doordeweeks niet Europees speelt. dan hadden we nu 3 a 5 punt boven psv gestaan.

  1. Widi

   PSV heeft tot nu toe 6 punten verloren. In theorie konden we dus 3 punten op ze voor staan, maar nooit 5. Wel 6 of 4. Maar nooit 5

 14. Finidi

  Dat van alles in 1x op de rit moet ik eerst nog zien en daarin geef ik timkloppers ook gelijk maar zon Psv moet zich toch dood en dood schamen om zó naar amsterdam te komen en zo te voetballen

  1. EugAjax

   Hahaha zou je denken hey John. Nee valt mee maar veel is copy paste van eerdere bijdragen…..en als ik over Ajax begin ja dan kan ik vaak niet ophouden 😄😄. Maar als je het te lang of niet zinnig vind gewoon doorscrollen😄

   1. ريجزويجكس أجاكسفان এবি

    Ben ik toch heel nieuwsgierig welke delen in dit topic al eerder zo zijn geschreven dat copy paste mogelijk is. Ook hier wederom: niet waar (volgens mij). Ze beschuldingen mij van aandachtsgeilheid maar volgens mij doen ze aan persoons verwisseling. Het is echt ongezond.

 15. Indojood

  En een lekkere lange busreis van Groningen naar dat lampengat voor de boeg voor die pleurisboeren, jammer dat de sneeuw al weer weg is.

 16. PvL020

  Ik geef hem na de laatste weken het voordeel. Maar wellicht komt de blessure van Youness de uitkomst voor het voordeel.

 17. fjonkman

  Na 1 goeie wedstrijd tegen psv is het lek heus nog niet boven. Dat blijkt wel weer tegen excelsior.. plus nu ook nog eens de pech dat zo’n beetje de gehele verdediging in de lappenmand zit en we komend weekend uit spelen tegen AZ.. dat kon wel eens een hele vervelende pot worden voor ons. Ik hoop echt dat Wöber slechts licht geblesseerd is en gewoon kan spelen.. anders wordt het niks achterin…

Reageren is niet mogelijk.